duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
3.1.09 23:46

5:3 , drahý to vystihl slovy „a jsou v řiti“ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
3.1.09 23:50

Angu - je to tak! Prohráli! ale my jsme byli včera daleko horší.

Vím jak se cítíš s tím chystáním. Ale vydrž, přece se ti na to nebude 3 měsíce prášit. :lol: :lol: :lol:

Mě se neposunul metřík o jeden den 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11825
4.1.09 05:14

Zdravím vás veeelmi brzy po ránu! Chytla jsem další chřipajznu a nemůžu spát, navíc se mi nějak dělá zle od žaludku, bleeee. Doufám, že to není příznak cukrovky, asi radši na:,–(ím aspoň trochu dietku. Na test jdu až za dva týdny.

Koukám, že tady za dva dny přibylo přes 10 stránek, tak budu reagovat postupně, jinak všechno zapomenu. :oops:

Změřit bych se taky mohla, a taky zase po dlouhé době vyfotit pupík. Ráno přijede mamča hlídat malého, tak bych mohla mít čas na takovéhle věci. :)

Teda, to jste rychlíci, že už máte hotové, nebo téměř hotové dětské pokoje! 8O My jsme pokojíček Marťovi dělali až po prvních narozeninách, do té doby spal s námi v ložnici a hrál si hlavně v kuchyni. No ani teď to ještě nemá hotové, až bude přebytečných pár (desítek) tisíc, necháme udělat velkou vestavnou skříň.

Monitor dechu jsme nekupovali a ani pro druhé dítko to nemám v plánu. Určitě stačí počkat po porodu, jestli se budete nervovat. Ale občas je to s ním prý horší - když spustí falešný poplach třikrát za týden…

Evi , vítej k nám! :D

Rosinko , zkus se ještě poptat po kamarádkách a příbuzenstvu, jestli někdo nemá oblečení na mimčo, co by mohl půjčit. Ty první velikosti se ani nestihnou unosit, ale zase na ty tři měsíce dětičky do něčeho obléct musíš, že. :)
Já jsem se tak nějak styděla si někomu říct a byla to velká chyba. Pak mi všechny kamarádky říkaly: „Jé, mě to nějak nenapadlo, škoda, že sis neřekla!“ 8O :P A občas jsem toho měla málo, zvlášť když mi prcek pročůral-prokakal-poblinkal už páté dupačky za jeden den.
A když to tak čtu s těmi sliby - tak když chtějí půjčit, tak hned ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11825
4.1.09 05:43

A na Silvestra jsem šla spát v deset a vůbec mě to netrápilo! :D

Na koupání máme vaničku, kyblík se mi sice líbil, ale neuměla jsem si představit tu manipulaci s mimčem. A vanička nám vydržela doteď. :)
Koupání ve velké vaně je podle mě moc náročné na záda (tedy na záda rodičů), spotřebuje se o hodně víc vody a navíc vanička nebo kyblík se přeci jen líp udrží čistý.

Peg Perego - už jsem jednou dávala odkaz, ale šoupnu ho znovu:
www.malli.cz
Mají v Praze i kamennou prodejnu a mám s nimi super zkušenost - rozumí kočárkům, mají úžasnou trpělivost s maminkama, perfektní servis (pro zákazníky je práce zdarma a sleva na součástky), fakt paráda. 8) 8) 8) Doporučily mi je kamarádky, já od nich mám golfky a všude samá spokojenost. :)

…tak a jdu zase zkusit usnout, za chvíli mě stejně vzbudí Martínek, tak ať naspím aspoň něco. Snad vás brzy dočtu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
4.1.09 08:41

Ahojky holky, děkuju za pochvalu výbavičky, ale to je jen to co mám z mimibazaru, pak mám věci v pytli od tety po dvojčátkách, ale to jsou spíš na doma, žádnou parádu nenadělají. Ale jak jsem to fotila, tak jsem zjistila, že nemám body vel. 56 a žádný dupky v tý velikosti… nějaký pěkný na parádu, no chybí toho ještě moc… chci se zeptat do jaký velikosti mám zatím kupovat? Myslela jsem zatím 68 a pak se uvidí, že by to na začátek mohlo stačit a pak uvidím, jak malá poroste… Co myslíte?
Jinak do Ikey se taky chystáme, ale to ještě nevím kdy… chtěla bych tam koupit tu desku na komodu na přebalování, viděla jsem to na netu, že to tam jedna paní kupovala, tak snad to tam mají a když ne budeme si muset nechat udělat desku na zakázku z lamina u truhláře… komodu už mám a stejně se mi tam skoro nic nevejde :lol: , tedy určitě ně všechno… :wink:
Jinak jsem hrozná, Evičku samozřejmě vítám, úplně jsem na to zapoměla :oops:
Monitor dechu jsem chtěla koupit, ale příbuzný od manžela, že ho prý mají po holce a jestli ho spíš nechceme půjčit, tak uvidíme jestli na to dojde, snad jo.
A matraci budeme pořizovat molitanovou a koupím si na to to prostěradlo, který by mělo zachránit všechny mokrý nehody a pokud bych nebyla spokojená, tak půjdu do tý kokosový…
Jinak těm co máte vyřešený kočárky moc závidím, u nás to bude ještě boj. Nejdřív manžel chtěl x-landra a já taky a teď nás chytnul ten nomad jane.. dám sem tedy odkaz ať vidíte i tu barvičku…
Tak tady je sporťák, který chceme koupit nový…

http://superbaby.mimishop.cz/detail.php?…

a k tomu mám zajednáno od paní na MMB korbičku a autosedačku po jednom dítěti, v pondělí se jedeme mrknout na ty kočárky a když se rozhodneme, že jo, tak ho bereme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65377
4.1.09 10:23

Ahoj holky a pěknou zasněženou neděli :lol:
tak do Ikea se chci jet taky podívat,jinak mi máme u holek v pokojíčku lampičky kytičky na zed a jsou dobrý.
Jinak jsem včera večer ještě koukala na kořárky po netu a jsem víte kde :D těch je a pak si vyber.No asi to nebudu už komplikovat a zůstanu u PP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
4.1.09 10:32

Titty, my pokojik nemame nachystany, neni tam nabytek, jen postylka. Ale je vystukovany, vymalovany a je v nem polozena podlaha. To si myslim, muselo udelat ted', protoze se z toho prasilo, jak tam byla betonova podlaha a stare zdi…pak s dvema prckama by na to nebyl cas ani penize, a chudaci by to vechno meli dychat. Ale co tam budeme davat za nabytek…nevim.........netusim......a hlavne je to jen 8m2…

co se tyce detskych oblecku a dedeni, tak jak jsem psala, v okoli nikdo nema male deti…u kamaradek uz chodi do skoly a jedna uz je v puberte…v rodine take nemame mimina. Takze budu porizovat…proto me zarazeji ceny v obchodech…jeste davam velkou nadeji Tescu, tam jsem uz vcera nezvladla…no a take MMB. Ty brdo…pises ze za jeden den se muze stat, ze jedno dite znici 5 vecicek 8O takze, kdyz budu mit dve a stane se takova „nehoda“, tak budu potrebovat 20!!!!???? no to je naadhera :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65377
4.1.09 10:40

Rosinko,Tesco je fajn…a na MMB jsem se ještě nenačila nakupovat,jinak bych tam brala taky.
Pokojíček máme zatím taky vymalovaný,je tam nová skříň a koberec.Jinak malé skladiště :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
4.1.09 10:42

Holky, ja vam tak zavidim s tema mono kocarkami :oops: my jsme vcera osahavali twinkocarek, mimochodem ANGUA, stejne znacky, co ty mas vybrany…no a ted' jak se divam na fotku tveho, jak je hezky, tak mi malem tecou slzy…ten dvojcatkovy za prve byl v hnusne barve, tezky jak svina a …proste se mi nelibil, nedokazu si predstavit, ze bych s nim mohla neco delat, krome toho, ze jet po rovince… :cry:

Lucinko, a co jsou to za specialni prosteradla nepromokava? mas nejaky odkaz?nebo co se vlastne dava na ten molitan?

Jeste jsem narazila na netu na separacni plenky???vite co to je? a v cem jsou dobre?

A budete porizovat polohovaci valecky pro miminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
4.1.09 10:43

Pet'o, a v jake barve mate pokojicek? a planujes tam davat nejake dekorace?a budes tam mit nejaky gauc pro sebe?nebo, co vsechno tam planujes dat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
4.1.09 10:45

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: take se mi neposunul metrik od vcerejska!!!!co to je za bordel? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65377
4.1.09 10:53

Rosinko,tak vzhledem k tomu,že jsme museli zrušit ložnici protože jeden pokojíček v bytě už mají přítelovo holky,tak my tam máme tu novou vestavěnou skříň na naše věci.Pak tam já chci nějakou postel,nebo rozkládací dvoukřeslo,postýlku,komodu s přebalováken a pak se uvidí…co se tam ještě vejde.¨
Jo Rosi,co kočárek pro dvojčátka od Implast Bolder??Ten se mi docela líbí.

Jo Anguo,prcek se mnou byl taky na hokeji,my jsme zase Bílí tygři Liberec :lol: a taky fandil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
4.1.09 10:58

Ahoj,
u nás nádheřně sněží,škoda,že ta moje maličkatá stále ještě chraptí a nebudeme si moct jít užívat sněhu na nzahradu,zatim jsme byli jen v krámečku na nákup.

Anguo-jj,přehazovat rukojeť u rider urbanu nelze,ale dá se nacvaknout sporťák ve směru jízdy a proti směru jízdy.Ale myslím,že jestli bude Žofinka stejná,jako všechny moje děti,tak bude chtít čučinkovat na svět a né na mě. :lol: :lol:

titti-my Emu šoupli do velké vany přibližně v 8.m a dobrý,napustila jsem tedy vždycky maličkato vody,ale byla nadšená,někdy k ní vlezou i starší sourozenci,to pak řádějí hrozně moc a musim vytírat celou koupelnu. :lol: 8)

Tedy vy jste pečlivky,u nás nemá svůj pokojíček ještě ani Ema,ten budeme dělat za čtrnáct dní,natož Žofinka.Co vím budeme mít na ní košík(po Emě),přebalovák (po Emě) a to bude všechno,protože jí budu mít vedle sebe u postele v ložnici,abych jí v noci jen vystrčila nastrčila prso a spalo se dál. :lol: 8) Jo a zařizovat pokojíček Emě bude Ikea,koneckonců,jako skoro celý dům. :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
4.1.09 11:05

Jo jo, Pet'o, ten mam v zalozce v oblibenych, ale osahavat jsem ho jeste nebyla, ale videla jsem s nim pani v cervene barve, a byl docela „mini“.

Jinak mam jeste v zalozkach

http://batolata.mimishop.cz/detail.php?…

akorat v jine barve, a nevim, kdybych nekupovala korbicky, tak by to mohlo stacit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
4.1.09 11:11

Holky - asi sem přestanu chodit - děsíte mě !!! My máme z pokojíku skladiště, bude tak do měsíce vyklizen (doufám), pak si ho chci vymalovat. Dr. mě straší, že nesmím nic dělat a takže jsem na naše přípravy fakt zvědavá :D :D :D
A ještě se chci zeptat - dr. říkali, že jakmile bude prcek dost velký, půjde ven. To že to bude dřív než mám termím je jasné - mám koupit i nějakou 50??

Jo - separačky do plenek - ty se používají při látkovkách. Prostě aby se ti líp odstraňovaly bobky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí