Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Rosi já posílám tu paní, psala mi, že vůbec teď nemá čas, že kluci pěkně řádí, ale že vše má v šupleti a kdyby si měla zájem ráda nafotí a pošle ti to emailem, takže jak chceš ![]()
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Angua, neboj, me mozkove bunky take uz hodne dlouho chybi ![]()
Lucinko, dik za odkaz na pani, ja uz na mem oblibenem MMB prisla na to, ze se tam da primo vytridit Pro dvojcatka,pred tim jsem hrabala v kojeneckem a obcas jsem se narazela na dvojcatkove. A ja jsem tak nadsena z tech fotek, tam totiz krome toho, co holky prodavaji maji i rodinna alba, tak tam cucim jako blazen…s deticek ucurkavam, maminam to moc slusi…ale vetsina rodila tak max 35.tt, takze ja uz to mam asi tak fakt za par
ale obr bricha ani nejak nemely…a jedna maminka se mi strasne libila, ma tam fotky 4 tydny po porodu a nemela uz vubec naznaky „klokanku“, je fakt ze je stihla,ale stejne me to potesila, samozrejmne u mne to tak byt nemusi, ale pozitivni to je ![]()
Titty, kocarek, o kterem pises vubec neznam, tak jdu zkoumat na internet. ![]()
Jeee, Tygriku, tys mne take poslala odkaz
No dekuji!!!holky! jste zlate, ja uz muzu levne a hezky obliknout celou skolku chlapecku, nejen svoje drobecky
jen mamo, vybirej. No to budu mit, co delat ![]()
Dobre ranko! ja dneska vzhuru brzy…milacek sel do prace, tak uz jsem neusnula…
za chvili pujdu pro vysledky te cukrovky, a pokud o zvladnu, tak bych se jeste rada stavila v DMku.
Titty Phil&Teds kocarek nevypada vubec spatne, jen jsem nenasla jak vypada, kdyz tam clovek da tasky. ALe potesilo me, ze je to dalsi moznost a ze je v nabidce v tom velkem obchode s kocarky v Koline, kam se chystame, asi tuto sobotu. Uz se tesim, jak tam veskere moznosti vyzkousim, povozim a tak, a pak jen budu snit, jak v tom moje drobecky budu vozit a.....posilovat svaly
tahanim do baraku bez vytaha ![]()
Jeste jsem se vas chtela zeptat, nekdo z vas ma zkusenosti s tehotenskym podpurnym pasem?? pomaha to? ja nevim, jestli bych ho mela poridit, jestli mi pomuze ve vychazkach tahat to brisko a aby mi pak tak nebolela zada…je docela drahy a je to jen na kratkou dobu, tak nevim, vyplati se to, nebo ne
![]()
Ahojky,
tak jsem včera přehrabávala oblečení od sestřenky. Mám toho 3 pr–le.
A ještě psala, že z toho z čeho vyroste mi bude posílat dál. Na moravě má totiž jedna sestřenka skoro ročního kluka a druhá sestřenka půlročního. Tak to bude hadrů.
Holky včera jsem myslela že mě klepne, když to táta dovezl. 2 krabice a 2 ty velké modré Ikácké tašky. Prý ho mám převlíkat 10× denně ......... vtipálek. Naštěstí jsou to věci až do roka, ale převážně jsou to hlavně ty malé + šátek na nošení mimi, fusak do autosedačky atd. Takže to šlo probrat, ale hrabala jsem se v tom celé odpoledne. Pak jsem padla unavená.
Pak pár kousků nafotím a vložím! Ještě mi má přijít něco z netu z toho bazárku, a končím přátelé, nebo to dítě budu muset fakt převlíkat 10× denně. A to jsem si vybrala jen ty nejpěknější věci.
![]()
Možná sem tam ještě nějakou tu drobnost, když bude mooooc pěkná , ale jinak KONEC, šmitec, šlus ..........
![]()
No jsem se tu rozkecala. Jdu padnout, děti jsou ve škole, a já si odvykla vstávat, takjsem jak přejetá sněžným pluhem. ![]()
Ody, neboj, prebytek vecicek je lepsi, nez kdyby ti neco chybelo. A co kdyz fakt bude potreba menit to obleceni 10× denne…nikdy nevis, tak budes mit zasoby ![]()
Rosi - zrovna na tebe jsem včera myslela, měla jsem tam pár kousků po dvojčátkách-klucích, asi sestřenka p někom podědila. ![]()
Vzala jsem si vždy jeden kus od každého a zbytek skončil ve vyřazovací krabici .......... ta půjde na chatu na půdu.
Kdyby byli moje, hned ti je půjčím. Ovšem, vše musíme skaldovat, sestřenka plánuje i druhé dítko.
![]()
Dik Ody, zes na me myslela. Ja planuji tento zajit do tesca, do toho Cherokee, okouknu to tam a pak se pustim do nakupovani
Uz se tesim ![]()
Ahoj holky, zdravím v novém roce. Snažila jsem se dočíst těch 20 stran, ale zvládla jsem 10 a už nemám sílu. Takže nevím, co se od 261 do 269 řešilo.
Jsem na neschopence a mám antibiotika, ale už asi půjdu ve středu do práce, tam se ohřeju týden a nastupuju na dovolenou a následně na mateřskou. Upřímně řečeno, už aby to bylo. Když vidím venku to počasí, vůbec se mě nikam nechce. A ještě řídit auto.. Tady u nás to není moc prohrabané.. No uvidíme zítra, až pojedu k doktorce.
Silvestr u nás, no comment. Taky tu byli kamarádi, jedna kamarádka, takový sobeček, se ode mě nechala obskakovat a vůbec jí to nebylo trapný, i když jsem říkala už v říjnu, že silvestr u nás klidně, ale že nebudu lítat kolem všech. Pak mi 2 dny předtím řekla, že není její ideál silvestra vařit pro 6 lidí, ale já to dělat můžu, že jo.. No tak jsem nasr.. ještě dneska.
Kočárek už máme dávno Jane Slalom Pro, ale je starší, po jednom dítěti, v pěkném stavu, ale kolekce 2006 nebo 2007. Ale snad vydrží v pohodě.
Kyblík X vanička - já chci koupit takové to lehátko do velké vany. Koupelnu máme v patře a tam není moc místa na koupání, takže budu ráda, když malého vyndám z vany a přebalím v pokojíku na válendě.
Oblečení z druhé ruky - já jsem si nakoupila na www.brumla.cz a jsem maximálně spokojená. Věci jsou jako nové a v tom množství mě to vyšlo na 50 Kč za kus, a to mám něco i snad úplně nové. Fakt doporučuju. Jinak sestřenka nakupuje zá:,–(ně na MMB a je moc spokojená, prodává, nakupuje nové a zatím se nespálila. A to má už druhé dítko. Já jsem nové oblečení zavrhla, to dostáváme už teď od známých. Je to zbytečně drahé. I z toho Brumly mě to vyšlo na 4000 Kč. Ale mám oblečení až do 86.
Zatím vůbec nevím, jak to budu dělat s plínama. Chci si nakoupit něco do zásoby do začátku, protože tatínek není zrovna nakupovací typ a už ho vidím, jak nám jde nakoupit do obchodu pleny. Jen nevím značku, ani kolik jich koupit, aby jich nebylo ani málo, ani moc.. Raději pak dokoupit.. Chci používat jednorázovky..
Taky mě bude čekat nákup výbavy, na to se vůbec netěším. Potřeby pro mě do porodnice, pro dítko, mastičky, krémy.. Ale budu se do toho muset pustit.
Taky budu chtít nějaké chůvičky a monitor dechu, ale nevím od jaké značky. To si taky ještě budu muset počíst..
Doufám, že jste vykročily do Nového roku pravou nohou, teď to rychle uteče a za chvíli tu máme naše prcky v náručí ![]()
Ahoj,
koukám,že pořád propadáte panice z výbavy.No,mě přijde,že je ješět brzy a navíc,ono toho mimčo zase tak nutně nepotřebuje.
Do porodnice,u Apolináře měli všechno,vložky,oblečení pro rodičky i děti,pleny(asi 5na den) pro děti,kosmetiku pro děti,takže nakonec opravdu stačili spodáry síťovaný,ručníky,boty do sprchy a kosmetiku,na zuby,na vlasy na tělo a papíry na vyřízení jména a tak…
Pro mimčo pár oblečků,málokdy se prokakají v prvních dnech anebo zeblinkají,a mít ho kam uložit na spaní,z kosmetiky je nutnost líh(na ošetření pupíku),naco na zadek a případně něco na očička,ale to všechno řeknou v porodce.
Takže se tolik nestresujte.
![]()
Ahoj těhulky,
tak po víkendu, já jsem pěkně nachcípaná, chytla jsem to od manží proprskal celý víkend, ještě ke všemu naše štěndo nemocné, tak super sestava doma. Piju lipový čaj, holčiny co můžu na nachcípaní v tomto týdnu, paralen, mám rýmu, no klasické nachcípání, ale už mi i začína bolet člověk tak doufám , že se mi to nerozjede.Chtěla jsem tento týden ke kadeřnici na melír dokud zvládám, mám hlavu odrostlou no hrůůůza, prostě slámu na hlavě ![]()
uffff teda dočíst to bylo něco píšete jako o závod, jelikož má paměť si pamatuje jen co chci tak všechno nevím. Ale koukám probírá se tu nakupování vbavička. Jak já bych nakupovala, už mám odkazy na MMB uložené, pořád si říkám, ještě vydrž, já bych totiž ráda věděla co to je a pak nakupovala, ale už ted je tam na výběr spousta věcí, i když většinou přímo na kluky nebo holčičky. Tak ještě chvilenku vydržím. Doufám, že příští týden na KO se ukáže jestli tam jsou kluci nebo holčičky.
Rosinko- pokud bude možno tak budu brát věcičky jenom z bazárků, jasně že se chi taky podívat do Tesca atd, ale převážně co nejlevněji, ono pořizovat to na 2× bude pěkný vítr v peněžence, kort když ještě není pokojík a do toho přijdou taky věci. Komodu si teda objednám na zakázku doufám že do 3000 se vejdu, sestra moje jí má ale dávala za ní 4000 Kč, ona je vysoká tak i komoda je vyšší, což pro mě bohužel není, tak si musím objednat novou, ale supr se šupíkem, úložným prostorem paráda. Postýlku 1 budu mít od ní druhou koupím, ostatní věcičky snad taky.
Holky tak vy píšete 50 kupovat myslíte , že 56 bude hoodně veliká, no asi jo co.Kort když dvojčátka jsou většinou menší, jak kdy no.
STanusko - díky. Já se nestresuju
Ještě jsem nic nekoupila, dostala jsem dvě body v 50, a něco kupuje mamina. Tak se mrknu co má ![]()
Přemýšlím o šátku - asi ho pořídím.
Ahoj,
taky jsem nedočetla úplně všechno, ale konečně mám chvilku na net.
Já jsem si o víkendu úžasně užila nakupování
Všude jsou slevy, takže Next se stal pro mě dostupný a prcek i Lucka budou mít aspoň nějaké parádní oblečení
.
Tygříku: v tesku jsem viděla tygří overal a hned jsem si na tebe vzpomněla ![]()
Minule jsme měli spoustu věcí půjčeno od známých, takže opravdu nebyl problém převlékat několikrát denně. Takže vůbec nemám představu, jestli toho budu mít dost, ale kdyžtak něco dokoupím na MMB a za pár dní to mám doma ![]()
Než jsem se naučila pořádně utáhnout plínku, tak jsem převlíkala docela často. Chudák Lucka měla na sobě, co zrovna bylo po ruce, žádná krása. Pak je chvíli období, kdy mimi neleze, pije jen mlíko a tudíž se prakticky neumaže. Od začátku příkrmů je většina věcí nakonec na vyhození a lezoucí dítě pořád špinavé, tak spotřeba oblečení zase stoupne.
Teď nás čeká zařizování dětského pokoje a naší ložnice v patře, Lucka půjde do velké postele. Už se těším, jak to tu budemem mít hezky uklizené, začínám mít takový ten hnízdící reflex ![]()
Amber: plíny jsem používala a zas budu ty fialové tesco, v akci stojí kolem 200 (zrovna teď ta akce je). Těch nejmenších jsme měli do zásoby asi 6 balíků + něco jsme dostali jako dárek a bylo to akorát. Pak už jsme přešli na větší.