Poradna duly
Jana Čurdová
Tak se zase po delší odmlce hlásím. ![]()
Nestíhám dočítat, pouze přelítávám. Ale vítám Anguu a její rockové mimčo.
Můžu ti říct, že pupík fakt máš miniaturní. Já už občas funím jak lokomotiva.
Jinak jsme včera byli na 3D UT a bylo to moc supr. Jedno mimčo bylo vidět krásně a druhé mělo méně plodovky, takže pohled byl horší. Ale tahalo tam za pupeční šňůru, mávalo nám a dokonce se i jakoby smálo.
Mudr. z toho byl víc unesen než my.
Neb s tím teprve začíná a měl radost, že to tam tak krásně vidí.
Takže máme video, které rodinka dostane pod stromeček, aby se s prckama mohla poprvé seznámit.
Jinak některé fotečky vám hodím do galerky.
Co se týče těhu kalhot - tak ty nosím už pěkně dlouho a jsou mi docela pohodlný - hlavně nikde netlačí. Mám i takové lacláčové šaty, tak ty asi taky občas vytáhnu.
Tak už jsem tam ty mimísky 3D vložila. Tak se můžete taky pokochat. ![]()
Ahoj kočenky,
tak jsem něco málo dočetla a musím reagovat na nový tygří obleček!!Opravdu klášný
Taky jsem se nasmála, jak Angua chytře vymyslela místa na sedění v uličce, aby si mohla odskočit na wc, rodit a jiné formalitky…to jsem se zařehtala jak super to bere
Jinak rocker bude roztomilý a taky origoš řekla bych..přece jen těch miminek v medvídkovském oblečku je vidět na každém kroku…jim váš malý vytře zrak
Bříško máme tak nějak stejné, možná mám ještě o něco menší, je to asi týden, co jsem přestala vypadat jako tlustá a trošku se to posunulo nahoru, jinak ohýbání zatím ok, dokonce ještě usnu jakž takž z boku na břiše..užívám si to, dlouho už si to asi dovolit nebudu moct, že?
![]()
Těhu rifle jsou zatím fajn,ale taky mám pocit, že mi na zadku plavou víc, než je nutné..no žádná moc velká kočka v tom nejsem… ![]()
Nicky..jak pokračuje rekonstrukce?U nás blbě…čekali jsme na výplaty a už je jisté, že do Vánoc nestihnem téměř nic (furt nějaké obědy u známých, nákupy)Takže zbytek holt v lednu, až dovalíme z dovky…co už.. ![]()
Add nevolnosti: nevím už, který to byl den, ale hned po probuzení mě bolelo bříško…svedla jsem to na prdíky (nic nového,že) a neřešila, ale!!Během další půlhodinky se mi udělalo neskutečně zle, křeče jako prase, stát ne, ležet ne, studený pot…můj mě hladil a uklidňoval, že je to jen nevolnost, že to přejde…pak jsem si sedla na wc…nezabralo, tak jsem se sesunula na ten náš špinavý zaprášený koberec, po pár minutách se mi udělalo líp a za hodinu jako by se nic nedělo.Neřešila jsem to jen díky tomu, že to přešlo a nešpiním, malý kope hezky…stalo se něco podobného vám?No vystrašilo mě to pekelně!!! ![]()
Ahoj holky, s tou cukrovkou, já měla počáteční hodnoty 4,5 a po tom 10,0 a už mi ji naordinovali! Ale teď mám mít do 7,5 a po jídle mívám 5,4. Takže to není tak horké, jak se zdá
Držím palce, ať vás všechny ta cukrovka mine, a kdyby náhodou ne, tak se nenechte vydeptat a vystrašit inzulínem jako já, prý stresem ten cukr lítá, přitom můžete být naprosto v pohodě. Hlavu vzhůru, já už jí mám zase nahoře ![]()
tak jsem sis Gabu krásně při kafíčku (no ano já při obídku, se nedalo odolat) pokecali
Pak jsem mazala na ten UZ a holky jsem fakt nadšená. Doktor říkal, že Lukrécie je hyperaktivní, furt se mlela, pak třikrát zívla a usnula
Dostala jsem jednu fotečku a udělala jsem si jich ještě pár navíc tak posílám ať se můžete kochat
![]()
http://photo.ghianika.cz/…e_5m_036.jpg
Majko páč mojeho drahého skolila chřipka tak stagnujem, včera se vybetonovala podlaha a snad zítra se za:,–(í vana a tím to končí, protože aspoň trošku uklidit musím ![]()
Jej, díky za pochvaly mojeho pidibříška ![]()
Odyseo , trika mám z ebaye, Guns ‚n‘ Roses tam mají taky
http://pic20.picturetrail.com/…43689437.jpg
http://i24.ebayimg.com/…d/6022_1.JPG
Jen vzorek, tady se můžeš pokochat vším, co to našlo
http://shop.ebay.com/?…
Ibrisam , šmudlíčci jsou úžasní, už se moc těším, až budem mít taky video a fotečky Samíka…
Majko , si piš, že to všem medvědům nandá
Porod beru celkem v klidu, když to přijde, tak to přijde, jsme v civilizovaných končinách, tak snad porodím všude a aspoň by byla veselá historka z natáčení
Jenom by mě naštvalo, kdyby mi to překazilo návštěvu Burger Kinga , tam se těším od té doby, co jsem se dozvěděla, že tu je…
Tak jak popisuješ mi teda nevolno zatím nebylo. Nedávno se mi tak nějak zatočila hlava, a bylo mi divně, tak jsem se na čtvrt hoďky v práci natáhla a bylo to OK - ale to byl nejspíš nějaký tlak nebo něco… To, cos měla ty zní teda docela drsně, taky by mě to vylekalo, ale on člověk musí v těhu být asi připraven na cokoli. Hlavně, že už je všechno OK ![]()
Nicky!!!no to je nadhera to 3D, tam je to tak pekne videt, fakt obrovsky rozdil od normalniho UZV, je tam uz clovicek ![]()
Majko, me se take jednou stalo to same co tobe…v noci…des,ja jsem myslela, ze pojedem…uz si nepamatuji, co jsem to udelala, ale take jak pises, to pak samo od sebe preslo. Ale do ted me treba byva na omdleni v metru nebo v buse…tak fakt nevim, cim to je.
Angua!! no ty jsi akcni, fakt obdivuji ACDC ve 37.TT to je sila. My zitra jdeme na Labuti jezero…tak premyslim, jak to rozdycham…dopravu tam, pak zpatky a min 2 hodky sedet…
to jsou rozdily!!!
Tygri oblecky jsou paradni, manzelovi by se urcite zalibili
takove poradne chlapy by to byli uz od narozeni
![]()
Jé vidím krásné 3D UTZ,to jste mě nevnadily právě včas,my jdeme 19 v pátek,tak už se moc těšim.
Nicky-Lukrécie je nádhernááááááá
Píšu Lukrécie,i když moje intuice říká,že budete mít pindíka.
![]()
Imbri prckové jsou kouzelný, to je asi něcojiného mít tam dva človíčky co? Já sem samo málem ronila slzičky ![]()
Díky za pochvalu Lukrécie, bylo to fakt kouzelný, až budu mít chvilku hodím někam kousek videa, to zívání je tam fantastický a jak tam řádí taky. Má šíleně dlouhý nohy. Jo a zjistila jsem, že to mímo je asi stejně velký jako naše malá kočička a stejně tak těžká, tak už vím, proč jí pořád chovám
![]()
Anguo nějak to nemůžu najít, ale poctivě ledám. Byli to malý kombošky na motorku, ale fakt prťavoučký
Jo k tý porodnici, prý Vinohradská jediná v praze nemá registrace, tak si tam zjisti cestu ![]()
Jo a aby jste neřekli, že nežiju kultůrně, tak v neděli jdu na Čechomory, tak si trošku zavískám
![]()
Amber je super, že to máš jen takhle málo, moc ti k tomu gratuluju, byla by to jinak otrava ![]()
Majko , mě chytlo něco hooodně podobného asi před měsícem, akorát to zakončil průjem… tak jsem asi něco špatného snědla - nebo to tomu aspoň přičítám. Po podobných událostech mám nejmíň měsíc v koupelně vždy naklizeno, zejména WC a blízké okolí - ono když si to člověk hodinku prohlíží zblízka…
![]()
Kulturu bych taky nějakou dala, ale náš oblíbený předvánoční Jablkoň jsme letos prošvihli, byl nějak dřív než obvykle. Aspoň jdeme v pondělí s kamarády do kina, asi dáme Sněženky a machři po 25 letech, jsem na to zvědavá. ![]()
Jééééééééééé Nicky, to je senzační ty fotky. Už se taky těšíme! Ale mi půjdeme asi až v lednu.
Angua - jeeeeeeeeeeeeeeee, vládne tu nadšení! Už máme vybráno http://cgi.ebay.com/…sex_Clothing?…
Ovšem netuším jak to koupit, na ebay jsem ještě nic nekupovala. ![]()
Kažopádně ho chemeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
![]()
Ani netuším kolik dám za poštovné atd. Jsem mimoň!
HELP !!!
![]()
Mě holky, strašně narostlo bříško, v sobotu mě miláček vyfotí. A včera jsem si všimla, že mi už teče mlezivo.
![]()
Dobrý večer holky,…
teda koukám tady těch malých rockerů bude…
já dám přednost autíčkám a mašinkám na oblečcích… ![]()
Jinak celý den jsem totál nepoužitelná, za celý den jsem snědla banán a teď k večeři sendvič se sýrem a čaj a nejradši bych to vyklopila, mám to v břiše ják kámen… ![]()
Ale co jsem zvládla jet s drahým a malým vybrat vánoční stromek, takže konečně zatím na balkoně máme jedličku…
Těším se na fotky pupíků, taky do galerky vložím…
Jinak Nicky 3D UTZ Lukrecie je super my jdeme 9/1 strašně se těším!!!!
No jdu si lehnout, přeji dobrou ničím nerušenou noc… papapa
jůů - fotečky 3D jsou super!!!!
Mně dneska došlo Fisher Price lehátko a tygřík od Lamaze - právě jsem to sestavila - jééé, už aby tam tygře bylo
![]()