duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2361
16.12.08 08:10

ahoj holky, taky moc nepřispívam, ale čtu vás každý den. Jestli můžu někoho z vás poprosit o opravu údajů v tabulce, tak u mě prosím zapsat holku :) ať vylepšíme skóre, rozhodujeme se mezi jmény Terezka nebo Nikolka :)

Ohledně tý cukrovky, tak já jsem na ní byla minulý týden, je mi 28 a dr. mi to sám objednal. Nejhorší na tom je fakt to čekání 2 hodiny, sladký pití je nicmoc, ale dá se, musíte to vypít do 5 min. Pili jsme to v ordinaci najednou všech 6 co se nás tam sešlo a jedna s tim měla hrozný problémy, zvedal se jí žaludek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
16.12.08 08:25

Dobré ráno tak už zase straším od půl sedmé hrůza, pak to vůbec neutíká…Včera mi přišel balík věciček a mám toho nějak moc, teď už budu kupovat jen 68 :roll: a to jsem ještě nebyla na půdě je tam toho hromada, teta měla dvojčata páreček, tak si holčičí věcičky hned tahám domů :lol:
Jinak já kalhotky mám zatím normální, ale už ne svoje tanga, ale koupila jsem si klasiku a je to daleko pohodlnější, myslím teď :wink:
Jinak jsem včera pekla a taky mě strašně bolely záda, tak jsem ráda, že nejsem jediná, kdo toho moc nevydrží :?
My jsme taky vybraly Terezku, vím, že jich je asi hodně, ale v okolí mě žádnou neznám a ani žádnou kamarádku nemám Terezu, tak mi to ani nepřijde, ale pak ve školce, to bude zajímavý :roll: ale už jsme rozhodnutý a měnit už nebudeme…
Krásný den všem jedu navštívit tchýni a odpolko zase pečení a návštěvy, je toho teď nějak moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
16.12.08 08:28

Tak jsem upravila seznámek, tak my to skóre ještě možná srovnáme s těma holčičkama jinak Aandy gratuluju :-) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2361
16.12.08 08:48

moc děkuji Lucinko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
16.12.08 09:21

Ahojky

vítám z5 Anguu a gratuluji k chlapovi!

Luci - tak super že máte princeznu potvrzenou!

Aandy- taky holčička tak paráda! Obě jména jsou super! My budem mít psanou Nikolku i když víme že je to chlapíki! :lol:
Tak tedy hlasuji pro Nikolku, je to super jméno .......... věř mi, taky ho pyšně nosím! :lol: :lol: :lol:

Jinak já se těším už na leden kdy mi příjdou první objednané oblečky a taky až mi doveze táta nebo ségra věci po synovci.
Já včera koupila malému balíček malých ponožek je to balení po 4 párech ve dvou odstínech modré. Jsou tak krásné a pidi. :lol: Neodolala jsem.

Já mám jako úplně novou krásnou dřevěnou ohrádku na chatě po Vendy, moc v ní ale nechtěla být, zato Jarek tam byl rád, ale ten měl jinou síťovanou.
Tentokrát se nám sem asi nevejde, mám jinak obývák, ale chceme koupit cestovní postýlku s tím polohováním a přebelovákem, budu tam malého dávat od narození.

Dnes jsem úplně grogy, moc jsem toho nenaspala, malý dělá kotrmelce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65356
16.12.08 09:44

Ahoj holky,
tak jsem zase v noci strašila a ted jsem to dospávala :lol:
Mám aktuální foto pupíku,tak pak vložím :lol: zdá se mi,že rostě nějak moc 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
16.12.08 09:52

My budeme mít taky síťovanou ohrádku - sice je dost jetá, ale postýlka bude v patře, tak budu ráda za ohrádku v přízemí :D

A zdá se mi, že jsem tu jediná, která nevybrala jméno 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65356
16.12.08 10:14

Tygříku,ještě máte čas :lol: a máš nějaká vybraná?????
http://nd.blog.cz/…81555883.jpg /> a domeček pro Matyáška :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
16.12.08 10:19

Ahojky těhulky…

teda Péti bříško ti fakt dost vyskočilo, co??? krásný…

Ohrádka je pro nás zbytečná věc, my chceme lehátko, do bytu to stačí…

Aandy gratulace k hočičce… :)

Jinak já taky nosím normální bokový kalhotky, ale tyhle těhotenský jsem dostala k narozkám a jsou pohodlný, nic mě nestahuje, jsou fakt fajnový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65356
16.12.08 10:23

Mirio,to teda :lol: na cvíčo se mnou jezdí kamarádka,je o 3 týdny dál a o polovinu menší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
16.12.08 10:26

Taky dám aktualní fotečku…

Já jdu na cvíčo dneska, jsem v jiný skupině, nevim proč, jsou tam maminky tak ten 12 až 16tt, tak si mezi nimi připadám jak slon v porcelánu, pociťuju na tom cvičení že už nejsem tak ohebná… :lol: :lol: :lol:

Můžu se zeptat berete holky těhu vitamíny???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
16.12.08 10:40

Ahoj těhulky,

Aandy-hezká jména jste pro vaší princeznu vymysleli. :wink:

Peťo-bříško hezky povyskočilo,moje mám pocit,že se trošku přibrzdilo(díky Bohu). :wink: 8)

těhu cvičení-obdivuju vás,já mám cvičeníčka kolem Emy až až,představa,že se večer ještě vypravuju do tělomrsku mi vůbec lákavě nepřipadá.

A te´d nějaké fotky Emy na plavču z minulého týdne: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.12.08 10:42

Peti, já myslím, že mám podobné bříško (možná o kousek menší) a většinou mi říkají, že ho mám malé :evil:

Ale četla jsem o tom v knížce Vzhůru do jináče, bylo tam něco ve smyslu: „často teď uslyšíte - teda, ty máš ale buben, případně - na pátý měsíc toho teda na tobě moc vidět není… často i obojí v jednom dni“ :wink:

Tak se zkusím vyfotit a něco aktuálního taky přihodit…

Těhu vitamíny neberu, páč je ve všech (možná, že ne, ale zase jsem to tak důkladně nezkoumala) jód a to mi nedoporučila endokrinoložka - beru Euthyrox a už bych se prý neměla dalším jódem cpát :D A já bych to asi stejně flinkala, takže neberu nic. Teď je manžel jakýsi nachcípaný, tak pořeším jenom nějaké přírodní vitamíny - pomeranče a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.12.08 10:49

Stanusko, to plavání musí být super… Docela mě štve, že u nás nic takového není - ani plavání miminek, ani cvičení pro těhotné (no, to tu vlastně je, ale 70,– za hodinu mi přijde docela dost, když to porovnám s cvičením pro „normální lidi“, tak je to 100% navrch).

Asi je to daň za to, že žiju v klidném městě a tím pádem si zachovávám psychické zdraví - v Praze mám limit pobytu max. týden, pak začnu šílet a nenávidět všechny ty lidi okolo, jak jich je VŠUDE tolik, furt se žduchají, skáčou pod tramvaje… :lol: :lol: :lol: Ale na víkend je to ideální místo na výlet či návštěvu příbuzných :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
16.12.08 10:49

Dobre rano, tehulky!

Pet'o, no fakt mas pekne brisko, budes mit obrika :))dohanis me :D

Tygriku, neboj, my take nemame jeste vymyslena jmena (ja jeste porad doufam, ze to jedno bude holcicka), ale kdyby chlapecky, tak Daniel a Vladislav asi......nevim

Holky, zada me boli i bez peceni cukrovi,tak vas obdivuji, ze jste tak aktivni, zvladate navstevy, cukrovi atd. Ja pokud vylezu ven, treba na postu, tak zbytek dne musim byt na gauci :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí