Poradna duly
Jana Čurdová
Tygříku,tady sním jezdí jedna mamnïna,tak jsem jí odchytla
trošku se známe a ta si ho moc chválila,pojezdila jsem si s ním,kousek jsem šla s ní,tak mi ho půjčila a myslím,že to vyhraje.jen zatím nevím barvičku navetty........
Ahoj,
jdu se s váma rozloučit,brzy ráno jedem s drahým do Alp,má tam „mecheche“ z práce.Pejsky a děti nám bude hlídat známý,kamará,děti ho mají rády a tak se těší,až vypadneme.
Jen malou Emu opouštim na tak dlouho poprvé,snad to se sourozencema a s kámošem zvládnou.
Kiki,i když je to blbý to psát tak podrobně kaká
,máme z toho velkou radost,už zase štěká na ptáky a na kočky u sousedů,takže v normálu. ![]()
Fram-obrovská gratulace k holčince,ženských nikdy není dost!!!
![]()
Tygříku-gratuluju ke zdravému srdíčku malého tygříka.
![]()
Suviky-psí miminko je naprosto skvělé!!!!!
My máma zatim „myšky“ do psů to má daleko
,ale činí se,největší už má přes 300g,za chvilku dožene i Žofinku.
![]()
Opatrujte se!!!!!
páááá
Ahoj holku! jeden den jsem odflakla a zase vas nemuzu docist. Jen jsem pochytila, ze jsou same dobre zpravy,cukrik se zvladl vyborne, Kiki uz zase kaka a steka, zase se objevuji mezi klukama i holcicky - parada!
Jenom hlasim, ze jsme stale pohromade 3v1, ikdyz je to kazdym dnem narocnejsi. A stal se mi dneska zazrak…mela jsem malem prujem a to ja mam po vetsinu tehotenstvi tezkou zacpu…premyslim cim to je…muze to byt mlekem?to jsem zacala pit tam pred 10 dni anebo magneskem???Doufam, ze to neznamena nic spatneho
u mne je to fakt zazrak..
Dobré ránko, tak jsem nejdřív skoukla video a taky jsem plakala
to nemá chybu… já už se tak těším…na to malý. Jinak gratuluju Tygřikovi super!!!!!!!! Tak teď už je snad všechno špatný za náma, mám takovou radost… ![]()
Fram- gratuluju k holčičce a jaké bude jméno? U nás je už rozhodnuto myslím na 100%, bude to Terezka. Počaly jsme jí na Korfu, a jméno Tereza je původem řecké, tak jsem nadšená
krásně se to k sobě hodí…
To psí miminko je rozkošný, když oni ty štěňátka nemají chybu
![]()
Jinak u nás vede kočárek x-lander a druhý v-cross, ale je to polská výroba a kamarádka mě zrazuje, že dělají malý sporťáky, tak asi to vyhraje x-lander, ale to se bude řešit až po vánocích. Dneska si ještě zavolám do ordinace na výsledky plodovky, jestli je to opravdu princezna, tak snad u nás už budou… abysme měly jistotu. Jinak obdivuju Tygřika, to to tajíte všem? My jsme s manželem strašný drbny, my jsme si taky myslely, že bysme to tajily, ale že je to holčička, tak jsme to nevydržely a vykecaly to všem
U nich v rodině to je totiž zázrak, rodí se jen kluci… ![]()
DUBŇÁTKA 2009
Andy TP 1.4.-porodnice???-???/KO-11.11.– [barva=red:651eef8511] Stanuska TP 1.4.-porodnice ApolinářŽofie-/KO--- aleesha TP 2.4.-porodnice Podolí-Daniel Adam/KO-11.12.– MiriaM TP 2.4.-porodnice Na BulovceJakub/KO-6.1./9.1.09 4D UTZ - Gennet/19.12. OGTT Gabu TP 2.4.- porodnice Neratovice???-???/KO--- Rosinka TP 4.4.-porodnice Na BulovceDVOJČÁTKA/KO--- Petrax TP 5.4.-porodnice???-???/KO--- xmerssy TP 8.4.-porodnice Obilní Trh-Tobiášek,utz srdíčka 2.12., poradna 22.12., 3D utz 5.1. Amber TP 10.4.-porodnice PodolíRadim/KO-10.12.-20+5 - 423 g Kačkač TP 10.4.-porodnice Brno-BohuniceLucie-Tomáš/KO-19.12.–20tt,21cm,350g Ibrisam TP 10.4.-porodnice MotolKristýna a Simona-Vojta a Štěpán/KO 12.12.– PetraZ TP 13.4.-porodnice Česká Lípa-Matyáš/KO-29.12.,test na cukrovku-18.12. suvik TP 13.4.porodnice ???Matěj/KO 22.11.-UTZ 26.11.- Angua TP 14.4.-porodnice Vsetín???-???/KO--- Ellenna TP 14.4.-porodnice Mullingar???-???/KO---13+2 6,7 cm Bobi TP 17.4.-porodnice Břeclav-Adam/KO-7.1.09, UTZ- 16.2.09- Buresinka TP 17.4.-porodnice???-???/KO--- Odysea TP19.4.-porodnice Teplice-Peter/KO-23.12. -Echo8.12.- tygr TP 19.4.-porodnice Praha-Apolinář???-???/KO-10.12. Lucink_a TP 22.4.-porodnice Jilemnice-Terezka-/KO+cukrovka 9.1.
escargot TP 23.4.-porodnice Praha-Apolinář???-???/KO-25.11.- Titty TP 23.4.-porodnice Praha-Apolinář???-???/KO11.12. velký UTZ 12.12. kackakocka TP 23.4.-porodniceJuliana-???/KO--- Majka24 TP25.4.-porodnice-chlapeček Daniel/KO--- Tuttu TP 25.4.-porodnice???-???/KO--- Nicky TP 26.4.-porodnice Podolí ???-???/KO-26.11.-genetika 11.11. -15+5 11,8 Mishutka TP 29.4.-porodnice???-???/KO--- Fram TP 30.4.-porodnice???-/KO-03.11.–14+4 8,3cm Jojinka TP 30.4.-porodnice???-???/KO--- Tulipánek TP - porodnice???-???/KO---
zatím 9:5 pro kluky ![]()
Tak jsem si dovolila změnit seznámek, u Fram jsem jen smazala klučičí jméno a u holčičího nechala otazníky… a samozřejmě změna skóre
Jinak nevím kdo to tady psal, ale já bych taky souhlasila s vymazáním údajů o velikosti, protože za týden je vše jinak a je to opravdu nějak zbytečně dlouhé, co myslíte????
Lucinko, kámoška měla X-lander a po 3 měsících ho reklamovala.. Co jsem tak četla diskuze, asi bych do něj nešla. Ale to je jen můj názor ![]()
No vidíš to a já četla diskuse, že jsou ženský spokojený. U mě hraje roli to, že je vysokej a manžel má 185cm tak hledáme nějaký vysoký kočárek, ale ještě jsme se nebyly někde juknout, to pojedeme až po vánocích, tak třeba vybereme jinej, ale zatím je to tento… ![]()
Ahojky těhulky…
tak kočárky??? No Lucinko my jsme měli vybraný taky ten X-lander, stále se mi moc moc moc líbí, ale asi od něj upustím, protože sporťák není připevněný třeba na adaptéry, ale jen na takový nýtky a za látku, což se mi moc nelíbí…
Včera jsem našla favorita a příští týden ho pojedeme omrknout, a asi ho už koupíme, není vůbec drahý, a Luci kolečka má jako X-lander, hodím odkaz…
http://www.kocarky.cz/…y-sport.html
moc jsem o tom kočárku neslyšela, tak uvidíme je to kolekce 2009 … vypadá hezky…
Teda holky, mě ještě začne být líto, že už kočárek máme
A použitý.. Ale co, až začne svišť běhat, tak kočárek nebude potřeba
Jsem optimista, co? Samozřejmě vím, že i když bude běhat, udělá 5 kroků a bude líný ![]()
Amber, my jsme kočárek potřebovali myslím do 3 let, pak jsem nekompromisně řekla žádnej kočár a prodal se a bylo …
Ale tenhle se mi fakt líbí, a ta cena to je bomba…
pekne poledne preju!
jeziis, to stenatko je naadherny!!! ![]()
luci, jmeno jeste doopravdy nevime. to bude beh na dlouhou trat, ale budeme to muset stihnout relativne brzo, bo nejsme sezdani a na matrice bude m. muset prohlasit, ze je otec a tam ta jmena po nas uz budou chtit..
m. si stahl v utery na netu nekolik tisic holcicich jmen a chce se dat do rozhodovani. on ta ceska moc nezna, tak to chce procist vsechno.. blazen..
akorat se bojim, ze si vybere nejake znacne silene.. ale my budeme davat jmena dve, takze jedno bude normalni a jedno nevimjake..
a udelali jste mi radost s terezkou, pokud u ni teda zustane.. jmenuju se stejne.. ![]()
My Fram taky nejsme svoji a taky nás čeká matrika…
kdy tam půjdete???