duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65352
10.12.08 19:59

Tygříku,tady sním jezdí jedna mamnïna,tak jsem jí odchytla :lol: trošku se známe a ta si ho moc chválila,pojezdila jsem si s ním,kousek jsem šla s ní,tak mi ho půjčila a myslím,že to vyhraje.jen zatím nevím barvičku navetty........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
10.12.08 20:16

Ahoj,
jdu se s váma rozloučit,brzy ráno jedem s drahým do Alp,má tam „mecheche“ z práce.Pejsky a děti nám bude hlídat známý,kamará,děti ho mají rády a tak se těší,až vypadneme. :wink: Jen malou Emu opouštim na tak dlouho poprvé,snad to se sourozencema a s kámošem zvládnou. :wink: Kiki,i když je to blbý to psát tak podrobně kaká :lol: 8) ,máme z toho velkou radost,už zase štěká na ptáky a na kočky u sousedů,takže v normálu. :wink:

Fram-obrovská gratulace k holčince,ženských nikdy není dost!!! :-) :-) :srdce:

Tygříku-gratuluju ke zdravému srdíčku malého tygříka. :wink: :dance:

Suviky-psí miminko je naprosto skvělé!!!!! :lol: My máma zatim „myšky“ do psů to má daleko :lol: ,ale činí se,největší už má přes 300g,za chvilku dožene i Žofinku. :wink: :lol:

Opatrujte se!!!!!
páááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
10.12.08 21:13

Ahoj holku! jeden den jsem odflakla a zase vas nemuzu docist. Jen jsem pochytila, ze jsou same dobre zpravy,cukrik se zvladl vyborne, Kiki uz zase kaka a steka, zase se objevuji mezi klukama i holcicky - parada!

Jenom hlasim, ze jsme stale pohromade 3v1, ikdyz je to kazdym dnem narocnejsi. A stal se mi dneska zazrak…mela jsem malem prujem a to ja mam po vetsinu tehotenstvi tezkou zacpu…premyslim cim to je…muze to byt mlekem?to jsem zacala pit tam pred 10 dni anebo magneskem???Doufam, ze to neznamena nic spatneho :oops: u mne je to fakt zazrak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
11.12.08 08:17

Dobré ránko, tak jsem nejdřív skoukla video a taky jsem plakala :cry: to nemá chybu… já už se tak těším…na to malý. Jinak gratuluju Tygřikovi super!!!!!!!! Tak teď už je snad všechno špatný za náma, mám takovou radost… :)
Fram- gratuluju k holčičce a jaké bude jméno? U nás je už rozhodnuto myslím na 100%, bude to Terezka. Počaly jsme jí na Korfu, a jméno Tereza je původem řecké, tak jsem nadšená :lol: krásně se to k sobě hodí…
To psí miminko je rozkošný, když oni ty štěňátka nemají chybu :wink: :wink:
Jinak u nás vede kočárek x-lander a druhý v-cross, ale je to polská výroba a kamarádka mě zrazuje, že dělají malý sporťáky, tak asi to vyhraje x-lander, ale to se bude řešit až po vánocích. Dneska si ještě zavolám do ordinace na výsledky plodovky, jestli je to opravdu princezna, tak snad u nás už budou… abysme měly jistotu. Jinak obdivuju Tygřika, to to tajíte všem? My jsme s manželem strašný drbny, my jsme si taky myslely, že bysme to tajily, ale že je to holčička, tak jsme to nevydržely a vykecaly to všem :roll: U nich v rodině to je totiž zázrak, rodí se jen kluci… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
11.12.08 08:22

DUBŇÁTKA 2009

Andy TP 1.4.-porodnice???-???/KO-11.11.– [barva=red:651eef8511] Stanuska TP 1.4.-porodnice ApolinářŽofie-/KO--- aleesha TP 2.4.-porodnice Podolí-Daniel Adam/KO-11.12.– MiriaM TP 2.4.-porodnice Na BulovceJakub/KO-6.1./9.1.09 4D UTZ - Gennet/19.12. OGTT Gabu TP 2.4.- porodnice Neratovice???-???/KO--- Rosinka TP 4.4.-porodnice Na BulovceDVOJČÁTKA/KO--- Petrax TP 5.4.-porodnice???-???/KO--- xmerssy TP 8.4.-porodnice Obilní Trh-Tobiášek,utz srdíčka 2.12., poradna 22.12., 3D utz 5.1. Amber TP 10.4.-porodnice PodolíRadim/KO-10.12.-20+5 - 423 g Kačkač TP 10.4.-porodnice Brno-BohuniceLucie-Tomáš/KO-19.12.–20tt,21cm,350g Ibrisam TP 10.4.-porodnice MotolKristýna a Simona-Vojta a Štěpán/KO 12.12.– PetraZ TP 13.4.-porodnice Česká Lípa-Matyáš/KO-29.12.,test na cukrovku-18.12. suvik TP 13.4.porodnice ???Matěj/KO 22.11.-UTZ 26.11.- Angua TP 14.4.-porodnice Vsetín???-???/KO--- Ellenna TP 14.4.-porodnice Mullingar???-???/KO---13+2 6,7 cm Bobi TP 17.4.-porodnice Břeclav-Adam/KO-7.1.09, UTZ- 16.2.09- Buresinka TP 17.4.-porodnice???-???/KO--- Odysea TP19.4.-porodnice Teplice-Peter/KO-23.12. -Echo8.12.- tygr TP 19.4.-porodnice Praha-Apolinář???-???/KO-10.12. Lucink_a TP 22.4.-porodnice Jilemnice-Terezka-/KO+cukrovka 9.1.
escargot
TP 23.4.-porodnice Praha-Apolinář???-???/KO-25.11.- Titty TP 23.4.-porodnice Praha-Apolinář???-???/KO11.12. velký UTZ 12.12. kackakocka TP 23.4.-porodniceJuliana-???/KO--- Majka24 TP25.4.-porodnice-chlapeček Daniel/KO--- Tuttu TP 25.4.-porodnice???-???/KO--- Nicky TP 26.4.-porodnice Podolí ???-???/KO-26.11.-genetika 11.11. -15+5 11,8 Mishutka TP 29.4.-porodnice???-???/KO--- Fram TP 30.4.-porodnice???-/KO-03.11.–14+4 8,3cm Jojinka TP 30.4.-porodnice???-???/KO--- Tulipánek TP - porodnice???-???/KO---

zatím 9:5 pro kluky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
11.12.08 08:25

Tak jsem si dovolila změnit seznámek, u Fram jsem jen smazala klučičí jméno a u holčičího nechala otazníky… a samozřejmě změna skóre :lol: Jinak nevím kdo to tady psal, ale já bych taky souhlasila s vymazáním údajů o velikosti, protože za týden je vše jinak a je to opravdu nějak zbytečně dlouhé, co myslíte????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
11.12.08 09:09

Lucinko, kámoška měla X-lander a po 3 měsících ho reklamovala.. Co jsem tak četla diskuze, asi bych do něj nešla. Ale to je jen můj názor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
11.12.08 09:14

No vidíš to a já četla diskuse, že jsou ženský spokojený. U mě hraje roli to, že je vysokej a manžel má 185cm tak hledáme nějaký vysoký kočárek, ale ještě jsme se nebyly někde juknout, to pojedeme až po vánocích, tak třeba vybereme jinej, ale zatím je to tento… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
11.12.08 09:41

Ahojky těhulky…

tak kočárky??? No Lucinko my jsme měli vybraný taky ten X-lander, stále se mi moc moc moc líbí, ale asi od něj upustím, protože sporťák není připevněný třeba na adaptéry, ale jen na takový nýtky a za látku, což se mi moc nelíbí…
Včera jsem našla favorita a příští týden ho pojedeme omrknout, a asi ho už koupíme, není vůbec drahý, a Luci kolečka má jako X-lander, hodím odkaz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
11.12.08 09:43

http://www.kocarky.cz/…y-sport.html

moc jsem o tom kočárku neslyšela, tak uvidíme je to kolekce 2009 … vypadá hezky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
11.12.08 09:44

I ty barvičky jsou krásný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
11.12.08 09:48

Teda holky, mě ještě začne být líto, že už kočárek máme :) A použitý.. Ale co, až začne svišť běhat, tak kočárek nebude potřeba :D Jsem optimista, co? Samozřejmě vím, že i když bude běhat, udělá 5 kroků a bude líný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
11.12.08 09:51

Amber, my jsme kočárek potřebovali myslím do 3 let, pak jsem nekompromisně řekla žádnej kočár a prodal se a bylo …

Ale tenhle se mi fakt líbí, a ta cena to je bomba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
11.12.08 11:38

pekne poledne preju!

jeziis, to stenatko je naadherny!!! :srdce:

luci, jmeno jeste doopravdy nevime. to bude beh na dlouhou trat, ale budeme to muset stihnout relativne brzo, bo nejsme sezdani a na matrice bude m. muset prohlasit, ze je otec a tam ta jmena po nas uz budou chtit..
m. si stahl v utery na netu nekolik tisic holcicich jmen a chce se dat do rozhodovani. on ta ceska moc nezna, tak to chce procist vsechno.. blazen.. :lol: :lol: akorat se bojim, ze si vybere nejake znacne silene.. ale my budeme davat jmena dve, takze jedno bude normalni a jedno nevimjake..
a udelali jste mi radost s terezkou, pokud u ni teda zustane.. jmenuju se stejne.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
11.12.08 11:42

My Fram taky nejsme svoji a taky nás čeká matrika…
kdy tam půjdete???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital