duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
15.12.08 13:07

A jako druhou věc pochválím Peti Z skříně… Tyjo, tolik prostoru, to je můj tajný (no, možná, že zas není tak moc tajný :lol:) sen… Včera jsme diskutovali na téma postýlka vs. počítače a jednou z možností byla nová skříň - nakonec jsme ji zavrhli a nakoupíme komody po 499,– z Ikey, tak budu ještě chvilku jen tiše závidět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65357
15.12.08 13:39

Anguo,vítám tě zpět :lol: a neboj,do tempa zase rychle zapadneš :lol:
Jo skříň je opravdu hezká,ještě že mě ten můj miláček k ní přemluvil..........no to víte holky,já zase viděla jak to bude drahý a tak :?
Ted do ní rovnám pomalu věci a žasnu opět,co mám hardů :lol: a to už jsem to probrala před tím,než jsem do pytlovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
15.12.08 13:53

Peti - jůů. Závidím. Se máš. Tak my budeme mít hotové skříně někdy v lednu. A miláček nechápe, že mě to štve. No jako když mi dr. vyhrožujou, že mi tygře vezmou dřív a já nemám nic připravného protože nemám kam :cry: Ani nakupovat nic nemůžu, protože to není kam dát :twisted:
Chjo
Angua - vítej. A gratuluji k dalšímu klukovi :D A že jich tu máme, co :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65357
15.12.08 14:35

Tygříku,no aspoň že víš,že to bude v lednu :lol: pak si to hezky uložíš a budeš jen čekat na tygříka malýho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
15.12.08 14:36

Ahoj, tehulinky, zase vas zdravim po vikendu. My jsme tu od patku meli delniky, co rovnali zdi v detskem pokojiku a stukovali, zase byl bordel, ale to uz je jeden z poslednich bordelu, zbytek bytu uz mame jakz takz opraveny.

Jinak jste me s tou cukrovkou vydesily.........ja to mam v rodine, tatinek, jeho mamka…no a dr. mi o tom testu zatim vubec nic nerikal, a ja bastim vsechno mozne, v nicem se neomezuji.....

Vcera jsme poridili detskou ohradku (myslim, ze ji vyuziji na odkladani prcku, kdyz budu potrebovat uvarit nebo na zachod a tak)
Kouknete: http://www.voxkom.cz/2.jpg /> Je pouzita,ale je ve velmi dobrem stavu :)

Petro, skrin je nadherna, moc zavidim, a toho prostoru tam je............no take moc chci :?

Fram se ptala, jak je to u cizincu, tak zalezi, jestli mezi staty je dohoda o dvojobcanstvi, tak se da vyridit oboje, coz je velice dobre, v nasem pripade staty se „nedomluvily“ a musime jen jedno. Takze je to lepsi zjistit na konzulate, kam patri milacek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
15.12.08 14:58

Ahoj,
asi tak jako všechny i u nás je převánoční schon a tak nemám moc času a ani síly pečlivě dočítat a reagovat.
Alpy jsme si opravdu moc hezky užili.

Péťo-vidím moc hezké skříně.

Anguo-gratuluju k kloučíkovi!!! :-)

Ody-taky mám manžela Slováka. :wink:

…a víc už zase nevim.Mějte se nádherně a opatrujte bříška…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
15.12.08 15:04

Ahoj Anguo, gratuluji ke chlapečkovi :)

Rosi, neboj se cukrovky, není to pravidlem, to že mi jí zrovna naměřili.. Prý je to i o nervech a stresu, prý víc lítá cukr a já mám toho stresu nějak moc posledních 14 dní.. Dneska testy naprosto v pořádku..

Peti, krásná skříň! Závidím ten prostor, ta naše je o dost menší :) A máme šoupací dveře, protože tyhle by se nevešly :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
15.12.08 15:13

Amber, a tak chtela bych mit jistotu…jenze dr mi nikam neposila…navic jsem pochopila,ze ta cukrovka se nejak neprojevuje???a ja ted fakt dlabu vsechno co se da… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
15.12.08 15:58

Ahojky vítám Anguu, já už jsem tě viděla v jedné diskuzí o triplech, a pak jsem si všimla, že k nám vlastně taky patříš, tak jsem přemýšlela, proč mezi nás nechodíš :lol: :wink: Gratuluju k chlapečkovi…super další chlapák…
Jinak já mám dneska taky lítací den, teď jsem se konečně zastavila, šílený, a jdu znova ale píct cukroví, už s tím musím hnout… včera jsem byla na posezení s kolegyněma a úplně jsem se styděla, že jsem doma a nemám nic upečeno. :oops:
Tak mi dnes volala vrchní sestra z nemocnice, výsledky jsou opravdu o.k. a máme potvrzenou princeznu i z plodovky :lol: tak jsem šťastná, a malá je v pořádku, tak už jí řikám jménem. :lol:
Holky musím pádit něco dělat jsem hrozná… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
15.12.08 16:53

Lucinko, velká gratulace :)

Rosi, to máš pravdu, já bych to nepoznala, až na to, že nemám moc chuť na sladký, a stejně ji mám.. Tak si o to řekni doktorům..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
15.12.08 18:05

Ahojky holky,

Péti ta skříň je super a to veliký zrcadlo,no to je můj sen… tiše závidím a moc přeju…

Dneska jsem dodělala s kamarádkou nepečené cukroví, ještě zítra kokosky a pro letošek už na cukroví doopravdy kašlu…

Anguo vítej zpět, pamatuju si tě a už tady zůstaň…
gratulace k chlapečkovi Samovi, koukám už máme jedenáctku… :lol:

Luci veliká gratulace, a už snad nebude žádné smutnění… :D

Jinak já si víkend užila byli jsme u mojí mamky, byli jsme s moji velkou rodinou na obědě předvánočním, bylo to strašně fajn…
Dostala jsem od ségry k narozkám kojící podprsenku a těhu kalhotky, ale to jsou bombardáky, ale jsou strašně pohodlné, ale totálně antierotické :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11821
15.12.08 19:15

Anguo , jasně že se zase přidej, jak budeš stíhat. :D A dočítat zpětně se fakt nepokoušej, zas o tolik jsi nepřišla. :wink:
Jestli chceš mít jistotu s cukrovkou, řekni si svému gynekologovi, ať ti napíše žádanku. Je fakt, že se to vůbec projevovat nemusí, nebo si toho spíš člověk nevšimne. Já jsem cukrovku měla v minulém těhotenství a až zpětně jsem si uvědomila některé věci - že jsem neměla tolik chuť na sladké, když už jsem si něco dala, bylo mi po tom tak divně těžko, taková jsem byla nepříjemně přecpaná (i když to nebylo velké množství) a mívala jsem takovou neuhasitelnou žízeň.

Peti , super skříň, fakt pěkná a toho místa najednou, co? 8) Taky jsem si letos užívala. No a teď už mám pár věcí, které se mi tam nevejdou (jako třeba potahy-sedáky na zahradní nábytek), a to máme skříň obrovskou. :roll: By to asi chtělo něco povyhazovat. :oops:

Lucinko , to ti moc přeju! :D

Amber , to je fajn, že se ti cukr uklidnil. Když máš možnost si to takhle průběžně měřit, je to nejlepší. Mně dali glukometr až poslední měsíc těhotenství a předtím jsem byla ustrašená a dietu držela fakt tvrdě. Možná to u mě bylo dobře, ale kdybych si to mohla kontrolovat od začátku, bylo by to rozhodně příjemnější.

Miri , antierotické bombarďáky taky vlastním. :lol: Ale co by člověk neudělal pro pohodlí! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.12.08 21:40

Ad hadry - zjistila jsem, že kdybych teď minimálně dočasně vyřadila všechno, co nemůžu nosit, stačila by mi zřejmě jedna skříňka. Asi se do toho dám… Ale když mně je to tak líto, když bych to mohla nosit třeba kolem baráku, nebo co kdybychom malovali / něco natírali / sušili seno / něco kopali atd.

Rosinko , ohrádka je super, taky o nějaké uvažuju, akorát si nejsem jistá, jestli to v těch našich dvou pokojích má význam… Další heblo do baráku :lol:, ale líbila by se mi…

Co se týče pečení, tak jsme pekli s manželem v sobotu, pomohl mi hodně, takže to bylo za chvilku hotové - a byla to i větší zábava. Akorát moje záda to trochu odnesly, ale co už, no :lol:

Luci , taky říkáme Samíkovi jménem a kvůli tomu mám právě strach, že se všechno provalí - pohlaví zná jen nejbližší rodina, ale chceme si nechat jméno jako překvápko (když to s tím pohlavím nevyšlo :-) ) V práci neví nikdo nic, akorát jeden kolega už správně tuší… Moc si s ním asi povídám nebo co :lol: V každém případě, když řeknu Samík to a tamto, tak to bude v pytli :roll: Jo, a moc gratuluju ke zdravé holčičce!!!

Kalhotky nosím zatím normální netěhu nízké bokovky a nestěžuju si… Mají ty těhotenské nějaké výhody?

Na tu cukrovku jsem zvědavá hlavně kvůli tomu, jestli mě tam pošlou nebo ne… Já se tam teda necpu, slyšela jsem, že do 26 neposílají (mám 25), ale zase všichni moji prarodiče cukrovku měli…Nevím, nechce se mi někde v čekárně 2 hodiny hladovět… :roll: :lol:

Nic, musím letět, začíná dr. House :lol: :lol: :lol: a nádobí zas neumyté :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
15.12.08 22:10

Angua, my mame take male pokojicky, ale my jak budeme mit dva bobky a budu na ne sama doma, tak tu ohradku beru, jako odkladaci plochu na deti,na pripad, zachod, sprcha, vareni, abych je porad nedavala do postylky,jinak pro jedno dite to bych asi neporizovala, a je skladaci, takze se da kdykoliv dat pryc, na rozdil od drevenych.
No ty se mas, ze jeste porad nosis obyc kalhoty!!!teda..ja uz mam tehulacke snad 3 mesice a z jednych jsem skoro „vyrostla“…Vyhoda tehotenskych, ze netlaci, jinak vypadaji vetsinou nic moc…ja jsem zatim neobjevila zadne, ktere by me sedly…na bricho uz tlaci, ale zadek a nohy visi… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
16.12.08 06:02

Ahoj,
Peti: skříň je moc pěkná :)

Anguo: já si tě pamatuju :wink: Taky teď moc nestíhám

Včera nám namontovali dveře, které jsou úplně ji né než jsme chtěli :evil: Někdo si špatně přečetl smlouvu a místo buk nám dovezli dub :roll:

Jinak mě příšerně bolí záda z toho cukroví, ale naštěstí už mám všechno hotové :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí