Poradna duly
Jana Čurdová
Gabu-se snachama a vnoučatama od nich to je taky jeden z důvodů,proč jsem si přála aspoň jednu holčičku.Ale na druhou stranu se ti může narodit holčička a nemusíte si tak skvěle rozumnět.Kluci jsou zase na mámě strašně dlouho fixovaný a jsou takový ňuňu,blbý je,že je člověk musí nechat jednou odejít a nechat se vyměnit za nějakou cizí ženskou,kterou si vybere a když to neuděláme,tak to bude tragédie,chlapi mamánci do dospělosti… děs:roll:
Ale za prvé,je to strašně daleko a za druhé můžeme být těma nejlepšíma tchýněma na světě,co je budou snachy milovat.
![]()
Ody-já jsem tak nějak i vycítíla,že by ti chlapeček udělal větší radost a kamarádka mě mrzí,že je zklamaná ze třetí holčičky,snad jí to přemrzí a na princeznu se začne těšit. ![]()
Stanuško, viď… A že já teda BUDU tchýně
… Ale ta představa, jak mi na mýho chlapečka sahá cizí ženská a nedejbože ho nějak ovlivňuje, ta je tedy příšerná
Teď jsem ho byla zkontrolovat, jak spinká, a jsem rozhodnutá, že ho nikomu nikdy nedám. To mi vydrží do jeho prvního „nechci, nebudu, nepudu“ po probuzení… ![]()
Gabu-ty máš Fanouška ještě fakt malého,mému malému je devět let a už je zaláskovaný,ve středu byl na Justýnčiných(jeho láska,je moc krásná a milá holka) narozeninách a byl ozážitkovaný,že si už tyká s budoucí tchýní.
Ale jinak si doma ještě ke mě vleze na klín,aby se pomazlil.
![]()
Stanuško, můj malý bude můj malý i v padesáti…
Já budu asi fakt hrozná… A nemazlí se se mnou už teď, maximálně chviličku před spaním, a já bych se tak muchlovala… Musím běžet, chystat tu rodinnou oslavu, tak mi držte palce, ať nám nikdo nepodpálí od těch fondue barák, je nás osm, to už se něco lehce semele. Papa.
Vložila jsem fotky, i pohlaví, snad to poznáte, je tam vidět uprsted fotky pindík!!!
Jednu miminkatou dam i sem..........
Ahoj holky,
no tak to je super,gratuluju jak k raráškům,tak i k princeznám
![]()
ODY,já ho teda nevidím
ale to je jedno
![]()
jinak jsem docela hotová,byla jsem dnes s mýma dětičkama ve škole 2 hodiny,pak jsem mazala nakoupit,pak uvařit a ted jsem dopekla linecký a končím
![]()
Petul na téhle fotce ne, na té co je na rodine vložená
vložím tam i s vyznačením kde hledat. ![]()
Ody
vidis,tak jsem se trefila,ze bude dalsi klucik ![]()
super!Velka gratulace ![]()
Miri
jj,tak uz mame 3× potvrzeneho kluka ![]()
ale moc se nepredvedl ![]()
Ten nas kluk-mimichodm podle Dr. na 100% jedine KLUK vubec nechtel spolupracovat
Objednana jsem byla na 13hod. prisla jsem ve 12.45hod. Dr.me vzal driv a???Hned rikal,ze se mimco skovava,moc se nechtel ukazovat,asi mel poledni siestu a ocividne jsme ho rusili a otravovali…
Po 10minutach me Dr. poslal prjit,potom zase UTZ ,dalsich 5minut zamerovani a premlouvani a??? NIC tak zase projit a naridil poradne houpat,tak jsem chodila 5minut po chodbe potom prisla a???20minut se snazil,ale marne…Takze jsme domluveni na pristi ctvrtek na 16.hod. a bude pokus cislo 2
Dr. se smal a rikal,ze jeste mame 2mesice cas ze se to jednou povede,at nezoufam,ze se jeste nestalo,ze by z toho nebylo nic…
Takze uvidime
Jinak to bylo i tak uzasny…malej si porad cucal prstiky a nakonec si nacpal do pusy celou rucicku ,taky jsem krasne videla jeho rysy a nosanek,rtiky…a musim rict,ze je spis podobny na me
Jako zazitek super,hlavne at uz priste Davča spolupracuje…
Takze holky,zase tak jednoduchy to neni
jeste ze ma na nas pan Dr. cas ![]()
Nikynko,to máš ale super doktora teda vid
ještě jsem slyšela vypít studenou vodu,že to prcka určo probere k životu ![]()
Tygříku,já cítím to,jak jsi psala,škubání…hlavně když sedím,když ležím,tak jen na boku s nohama k břichu,jinak na zádech nic.
HOLKY,at vás neodnesou čertíci
![]()
PatraZ
jj,jeste ze tak
jinej by se na me vyprdnl
hlavne to dela v case ve svym volnu,az po ordinacnich hodinach…
Takze je fakt hodnej! ![]()
Holky…Bacha na čerty…uz je tma ![]()
Zdravim vsechny!!!holky ja jsem tak stastna!!! na KO dr. me pochvalil, ze nalez (to otevirani) se neshorsil, a ze je videt, ze jsem poctive lezela.Ufff, ja jsem oddechla…nemohla jsem dneska ani spat v noci, jak jsem byla napjata…Ja se moc nevyznavam, jaky v tomto terminu ma byt ten cipek, ale minule mam napsano 25, a ted je 28. Takze se dokonce zlepsil
Ale samozrejme, ze musim i nadale lezet, aby bylo vse v poradku. Jinak mimiska mam pricne, to vysvetluje kopance jen na leve strane,tam mely tlapky. A jinak jsou v poradku, delal velmi podrobny UZV a vsechno zmetil, A vazi 473 g, B 394 g. A tentokrat Dr rekl, ze to jsou kluci!!!!!!!!!!!!!!!!!
mamka uz mi nachystala rychlozavinovacky v ruzovem ![]()
Gratuluji ostatnim ke klukum, musime nejak vyrovnat score.
Ibri, budu se setrit, kdyz uz mas dve princezny, tak potrebuji 2×princ.
Stanusko, teda s tim pejskem…fakt, ja bych to nepoznala.. nevim vubec, jak to ma probihat, a ze jsou ruzne druhy kontrakci
asi proto nemam zviretstvi…ale je dobre, ze se vsechno dobre dopadlo. Musi se jeste zjisti pohlavi stenatek (take kluci maji prevahu?)
Ja jsem milackovi nekoupila zadnou nadilku........z te kontroly jsem byla tak nadsena…ze jsem na Mikulase ale vuuubec zapomnela…
Jinak chtela jsem se vas zeptat, take vam byva spatne jak lezite na zadech na UZV? ja jsem tam malem zkolabovala…bylo mi na omdleni, ze dr. mi rekl, at se otocim na bok…pry male tlaci na nejakou velkou tepnu, kdyz lezim na zadech, a z toho je pry spatne.
Ody, pindik nevidim.........mne take dr. dneska nadsene rikal, vidite pindik, a me bylo tak zle.....ze jsem ani hlavu nevidela, na toz pindik ![]()
rosinko
takze jsou to chlapecci oba? ![]()
Gratulace ke KO ,jen tak dal!