duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4663
4.12.08 18:41

rosi tobě budu držet taky pěsti ať je vše jak má být a tam kde má být, a ať miminka udělají radost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
4.12.08 19:34

Ahoj holky, jdu vás jen pozdravit, vy jste toho zase nakecaly, tak jsem přečetla a Rosince hodně sil a hezky ležet!!!Držím pěstičky, stejně co bysme pro ty naše mimísky neudělaly, že? :wink:
Jinak všem co je čeká uzv, držím pěstičky a ať se tam ukáže co si nejvíce přejí :P myslím tedy pohlaví :lol:
Já se cítím v pohodě, zatím mě nic nějak netrápí, myslím fyzicky, jen trošku z nosu někdy teče krev… a někdy bolí v kříži, ještě vědět výsledky a nebude mě chybět ke štěstí nic :roll: mě uklízení čeká zítra, už se tomu nevyhnu, ale mě se tááák nechce. Já jsem doma od července a už to začíná být dlouhý, hlavně kvůli tomu neustálýmu čekání. A vycházky mám napsaný neomezeně, takže pohoda, mě ani nic jinýho nenapadlo, nechápu, jak můžou psát hodiny, když ta ženská není nemocná :roll: Jdu koukat na tv pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
4.12.08 19:43

Holky ,

něco pro zasmátí................dnes mi to zvedlo náladu!

Chce to zvuk..........

http://webmaster.joj.sk/…-show-1.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
4.12.08 20:03

jojo Ody tohle znám, je to prča… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
4.12.08 20:15

Rosinko :twisted: měla by si vážně ležet a nic nedělat!!!!!
Ody - odkaz mi nejde otevřít.
a ke zdrav. problémům - tak mě bolí kostrž a slušně mě to vystřeluje do pravé půly (fakt se mi bezva chodí) a brní mě levé stehno, už i v noci a když dýl stojím nebo jdu, tak mě děsně pálí, že nemůžu vydržet a došlápnout. :D :D :D
Holky díky za uklidnění, ale já jsem kapku na nerv. Nebudu tady vypisovat všechny svoje zdravotní problémy - ale už aby byla středa… sorry, ale nějak to na mě děsně padá :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
4.12.08 20:16

Holky mám jakoby škubání dole v podbřišku…jsou to ty pohyby nebo mám zase nějaký problém :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
4.12.08 20:34

Tygři - škubá ti tam miminko :lol: :lol: :lol: Lehni na záda a sleduj to!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
4.12.08 20:38

Ody - nazádech mi to nefunguje - takhle mě někdy škubá (teda od pondělka jen když sedím 8O ), ale je to dost dole 8) No snad jo - aspoň něco pozitivního, jinak už bych byla na blázinec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
4.12.08 20:56

Jo jo tygří to je ono, takový škubání, takhle bych to nazvala… mě pomáhá, když jsem hodně v klidu, taky na zádech, lehnu si k telce a pozoruju, tak gratuluju, to je určitě mimísek, teď už bude jen líp, a já ty depky znám, mooooc dobře, zítra bude určo líp!!! Nejsi na to sama… tak držím pěstičky ať tygřík řádně mamku kope :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11809
4.12.08 20:57

Rosinko , koukej ležet a odpočívat, žádné uklízení, ať se ti tam mimísci udrží co nejdéle!!! :)
K tomu zubaři bych být tebou zašla, taky myslím, že na návštěvu lékaře se to omezení délkou vycházek nevztahuje.

Tygře , mě mimčo víc kope, když sedím, tak třeba už to je ono. :) A kdyby ne, ještě máš čas. :wink:

Jdu padnout, už několik dní jsem nevyspalá, tak to snad dneska trochu doženu. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
4.12.08 21:54

Holky, ja se hodne setrim…neuklizim…jen jsem umyla to nadobi a upekla z hotoveho listoveho testa…vse dohromady trvalo hodku…a jak prisla kamaradka tak zase lezim na gauci..

Tygri, to urcite bude mimco, no vidis to!!!mne teda vice kope, kdyz jsemna boku,na zadech uz se mi nejak spatne lezi…proste nejak divne…

Zitra na KO se teda zeptam, jak s tema vychazkami…pokud teda budu aspon trochu v poradku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
4.12.08 22:52

Ahoj,

konečně uf,uf,náročný rodící den. :wink: Dneska se nám narodila navečer čtyři štěňátka.Bohužel císařem,i když se od rána Kiki snažila,nebyla schopná na svět štěňátka vytlačit.Vůbec se nedivte,že jste nepostřehly,že čekáme štěňátka,my to tušíme teprve týden.Naše fenka Kiki sice hárala o prázdninách,ale důkladně jsme je od milovníka oddělili a čtrnáct dnů trpěli láskyplným touhama naplněným vytím,které se neslo noc co noc barákem.A když jsem si před čtrnácti dny všimla,že se nám naše drahá fenka kulatí,dávala jsem jí o něco málo méně žrádla do misky a nutila jí více k pohybu.Kdy zabřezla netušim,podle všeho po hárání musela za měsíc zabřeznout,ale to se zdá skoro nemožné.Na veterině nám jen s úsměvem řekli,že příroda je mocná a tak se nám dneska císařem narodila čtyři štěňátka dvě psí holčičky a dva kluci.Jen máme problém po narkóze s mlíčkem a tak se snažíme malé znásilňovat a nutíme,a´t sají ze skoro prázdných struků,ale musí,aby se laktace rozběhla.Teď jsou konečně trošku v klidu.Fena Kiki,krásně jí a vypadá,že se dává dohromady.
Tady první fotka nic moc,ale nechci je moc rušit: 

A teď v rychlosti,co jsem stačila postřehnout.

Tygříku-to jsou určitě pohyby,něco podobného zrovna teď cítím.Moc gratuluju!!!!!! :-)

Ody-na zítra nemůžu dospat,tak můj tip je kluk,jak buk. :wink:

Rosinko-šetři se,musí to být nádherný čekat dvojčátka,my jsme si s manželem moc přáli,ale máme smečku holt po jednom. :wink: A "páreček by byl prime,ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
4.12.08 23:06

Stanuško - gratuluji k přírůstku do rodiny. Posíláme všem pohlazeníčko a hlavně statečné mamince. :wink:

Tip mých dětí po dnešním vlnění a kopání do jejich ručiček je holka. Chudák rezignoval i Jarek.
Zítra se snad uvidí.................hlavně aby bylo v pořádku!

Dobrou noc.................teda pokud usnu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
4.12.08 23:31

Stanusko!moc gratuluji k necekanemu prirustku! stejne jste urcite radi, hlavne asi decka :lol: a jak je to u pejku, jak jste poznali, ze potrebuje cisare?ze neodrodi sama??? 8O
Ja bych si moc prala parecek, ale na predminule KO pan dr. nejak rekl tech 90 % kluci…a manzel si naprosto jisty, tak uz jsem zacala i smirovat. Ale ted' mam zase nadeji,ze to jedne bude i princeznicka. Jinak, samozrejme, tesim se ikdyby to byli kluci, klidne zlobive po manzelovi, ale hlavne at' vse dopadne :roll:

tak uz mizim do postylky
Dobrou noc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
5.12.08 07:31

Ahoj zlatka!!
Tygříku, nic si z toho nedělej, já jsem ucítila mimi pořádnějc až tento týden, není nic zmeškáno :wink: někde jsem četla, že jsou to pak větší kliďasové, když se moc „nevrtí“ a mamina je cítí pozděj :wink:

Jináč hlásím dalšího kluka do skóre :lol: Všchni kolem tipovali kluka, jen já tajně doufala v holku..no a všichni kolem měli pravdu :lol: :oops:
Bude se jmenovat Daniel..jméno vybral pyšný táta..a mě se líbilo, tak to nehrotím..jen se začínám bát porodu..kluci jsou prej větší…to bude.. :roll:
A vycházky neřešte..na těhu moc nechodí :wink:
Pa a opatrujte se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí