duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6471
3.12.08 13:43

Jo Miriam- málem bych zapoměla, chodila jsem do Stěžer obor veřejnosprávní činnost ale na intru jsem byla Vocelova ulice na začátku HK. Takže jsem každý den dojížděla 3 km busem. :roll: Ale zlatá studentská léta, Hradec nemá chybu :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
3.12.08 13:44

Ahoj holky,

takjsem dnes snědla trochu rýže s kuřecím masem. Musím na můj žaludek jít opatrně.

Miminko včera začalo předvádět úhybné manévry před rukou na bříšku. Je to hodně cítit a vidět jak se tam přesouvá sem a tam, i miláček to cítil, a pak ho ještě pořádně skopalo........... moc se mu to líbilo :oops: :lol:

Merssy - nic si z toho nedělej........... Jaromíra mi nikdo sice nevymlouval, má jméno mého táty a dědy. Ale jak jsem chtěla Vendulku, tak všichni začali, prý: Vendy , Gábi ........ (z Slunce seno…) a nebo : Vendulka utěšitelka .........(z Básníků) pořád si mě dobírali. Nevšímej si toho, vím, že to mrzí, ale oni toho nechají. :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
3.12.08 14:08

Holky, vsem dekuju za podporu, jste hodne.........jeste me to mrzi, ale to prejde, proste Tobísek to bude a hotovka.......... :D .....

Ted mi dosel balicek s vecmi, moc hezke, tak mam radost..........uz se kupi to, co jsem naobjednavala........ :lol: …

Ted utikam na cviceni, a za boha se mi nechce........ :oops:
No alespon protahnu telo a dozvim se neco noveho......
Holky ja se normalne nemuzu dopit.......porad piju a porad mam zizen, no des bes.........

Ja se vecer ukazu....... :D paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
3.12.08 14:46

Nazdárek, tak se zase ozývám. Nějak nestíhám. :( Čtu to zběžně.
Takže Stani - gratuluji k první bouračce, aspoň jste autíčko pořádně pokřtili. :D
Teda s tím pečením mě tu pečete, neb já jsem ještě vůbec nic nezačala a vůbec nevím kdy začnu. Přitom Hery už mám nakoupený. :D
Gabu - díky za recept na chlebík. Byl supr. Akorát mi připadal takový menší. Tak nevím. Já jsem zvyklá, že ten kilový je takovej macek. :D Ale jinak chuťově moc dobrý.
Kačkač - prcka je mi moc líto. Doufám, že brzy bude OK.

Já jdu zítra na ten 2. screening, tak mi držte palečky. Začínám z toho být vyjukaná. Jinak porodu se vůbec nebojím, ale chápu obavy, mě při Kubovi strach taky přepadl nějak po 20.týdnu a pak to zase odeznilo. Ale věřte, že to za to stojí. A epidurál je taky fajn. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
3.12.08 15:53

Dobré odpoledne těhulky…

Tak jsem skončila pro dnešek s vánočním úklidem, mám velikou radost, nemůžu se vynadívat jak je to tu krásné a vánoční, do neděle bych chtěla mít takhle naklizený celý byteček, a pak budu jen udržovat, to je nesmysl s dítětem, ale budu se snažit… :lol: :lol: :lol:

Mersy jméno Tobiáš je nádherné, jmenuje se tak malý ( 2 měsíce ) od mé nejlepší kamarádky, nic si z toho nedělej že ti jméno tchýńa pohanila, ona si na to zvykne a pak to pro ní bude nejkrásnější jméno, protože ho bude nosit její vnuk… :)

Ibri držím pěsti na zítra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
3.12.08 15:54

Jo merssy závidím že můžeš chodit cvičit, já to mám dočasně zakázané, kvůli tvrdnutí toho mýho břicha, ale snad příští týden mi to doktorka už povolí… Docela mi to chybí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
3.12.08 17:03

Stanusko, no comment.. Jen jsem vyjádřila svůj názor.. Absolutně to nebylo nic proti Tobě.. Kdybychom se tady měly všechny napadat a chytat se za slova, asi by ta diskuze nebyla k ničemu..

Miri, Ty jsi normálně ďábel, fakt nechceš zaskočit k nám? :D

Ibri, já letos hodlám být za totálního lempla a nebudu péct :) Možná teda udělám něco nepečenýho, ale na ostatní kašlu :) Stejně se určitě dozvím teď 10/12, že mám při své postavě a nadváze těhu cukrovku a přítel to nejí..

Ody, to je krásný :) Ten náš prcek se sice vlní jako blázen, kope v noci do močáku, ale jinak na venek to cítit není :( Ale já se dočkám :D

Luci, díky, mě se Radim taky líbí :) A bude nám ladit i s příjmením :) Znám osobně jednoho Radima, tak ten říkal, že s tím naším budou asi jediní 2 v republice :) Tak už budou 3 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
3.12.08 17:14

Jojo Amber, chytila mě uklízecí mánie, fakt jsem dělala věci který neděláš každý týden… Jsem blázen fakt že jo, nemůžu na cvičení, tak blbnu doma… :lol:
Jinak Radim je taky pěkný jméno, řekla bych že se moc nedává…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
3.12.08 19:23

Mersy - chjo - tchyně je děsná. Vůbec si okolí neuvědomuje, že jsem teď víc citlivé a vůůůbec. Tobísek je krásné jméno!!!!

Peti - Josífka bych chtěla taky. Moc se mi líbí, ale doma neprojde. Pepík?! No coment - vůbec nechápu, jak může Josefovi tak někdo říkat :D

Lucinka - klííííd. Mimísek je určo okí. Triply fakt vychází častlo falešně. Hezky si užívej těhu a povídej si s ním :wink:

Amber - Radim taky moc krásný.

Holky pekařky - nezaděláváte některá v domácí pekárně na vánočku?

Jo a s jménama - tak my to vyřešíme tak, že je nikomu neřekneme. A je to. Aspoň nám je nebudou hanit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
3.12.08 19:32

Holky, ani nevíte, jakou mi děláte radost, že se vám Radim líbí :) Díky :)

Tygří, zatím jsem na vánočku v pekárně nezadělávala, ale hodlám to zkusit. Na stránkách http://www.pekarny.unas.cz/recepty.html jsou různé recepty do pekáren, kolegyně tam našla úžasný recept na nějaký cop, je to vlastně vánočkové těsto plněné čokoládou, no úžasná dobrota a zadělávala to v pekárně a pak jenom hodila na plech, aby to mělo nějaký lepší tvar než cihlu z pekárny :D Je to fakt mňamka, tak si i říkám, jestli letos neupeču místo klasické vánočky právě tohle :) Jsem zmlsaná :)

Stejně jako s Josífkem máme problém s Vaškem. Kdybychom chtěli dát jméno po dědečkovi, tak Václav, ale jak může někdo říkat Vaškovi Venco? Tak jsme to právě zavrhli :(

Miri, na takto ďábelský úklid se chystám, až budu doma, až nebudu chodit do práce. A moc se na to těším, protože vyházím spoustu věcí :) Přítel by schovával všechno, já co rok nenosím, tak to letí. Tak si pak užiju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
3.12.08 19:40

Jejda holky vy mi děláte chutě, dala bych si čerstvou vánočku s právým máslem a kakao, už mám zase hlad… :roll:
Jinak na vánočku se chystám taky, ale jaksi jsem ji nikdy nedělala a nemám ani recept a ani tucha jak se motá, tak kdyby náhodou se vám některé chtělo mi poradit, budu ráda, že upeču osvědčený recept…
Moc se mi nechce hledat na netu…

No jo Amber máme lehčí byt, byla jsem doma sama a letělo všechno co se mi nehodila nebo nelíbilo, a že toho bylo… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
3.12.08 19:54

Miri, mám recept po prababičce, pak od táty, ale asi udělám ten vánoční cop ze stránek, co jsem sem hodila. Upřímně nevím, jak by vykynula klasická vánočka v pekárně a chci to nechat udělat někoho za sebe :D Ale recept najdu a pošlu - ten od táty a po prababičce. Jsou osvědčený, ale míchat to v ruce.. Je to síla :)

Po novém roce si zahraju na tornádo v našem domě, popelnice bude malá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
3.12.08 19:55

Ahoj,
zase den po venku,jsem utahaná jako kotě.

Amber-to je právě to,já jsem přišla do diskuze a nevadí mi rozdílný názor a na rozdíl od tebe,ráda si věci vyřikám hned,když mi není něco jasný,nebo po chuti.No comment,bych si maximálně pomyslela,nestála-li by si mi za to,abych ti odepsala. :( A jméno Václav se mě líbí moc,kdyby Žofinka byla kluk,byl by to Vašek. :wink:

Jinak jména jsou dost citlivé téma a vím,že poznámky okolí zamrzí,jelikož ale čekám čtvrté dítko,tak už nečekám,jako s prvním,že bude celé okolí jásat z našeho výběru,většinou je to právě naopak,proč se tak lidi chovají netušim,rozhodně to nestojí za to,se z toho hroutit a umět si pro:,–(it svou má taky svojí hodnotu. :wink:

A ještě jsem se chtěla zeptat:

Alesho-kdy dostanete autíčko domů????A jak s ním naložíte,necháte si ho,nebo ho prodáte?Jsem se tak zasnila,kdyby se tak poštěstilo nám a nevim nevim… :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
3.12.08 20:02

Jééé Amber to budeš hodná, a je tam taky návod jak tu vánočku zamotat??? četla jsem to v časopise a jaksi jsem to nemohla pochopit … :lol:
Jo a jak dlouho před Vánoce ji pečeš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
3.12.08 20:27

Miri, recept máš v SZ, je docela dlouhý :) Záleží na tom, kdy ji chcete jíst, moje mamka má heslo, že vánočka se jí do štědrého dne a cukroví potom, že jí pak už vánočka nechutná :)

Stanusko, Ty se hodně nudíš, že jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital