duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4663
3.12.08 20:34
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11809
3.12.08 22:37

Tygříku , já dělám v pekárně těsto na vánočku či na mazanec. Vánočku pak plete manžel a necháváme ji ještě upletenou nakynout v mírně předehřáté troubě.

Víc nestíhám, snad v pátek se k vám zase dostanu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
4.12.08 08:37

Titty recept séééém. Já pekárnu nemám, ale babička ji zkouší udělat a nedaří se jí. Tak ozkoušený receptík uvítám. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
4.12.08 09:48

Ahoj,

Amber-tak já ti nějak nevim,ale mám pocit,že s tím napadáním někoho,to nejsem já,kdo napadá.Ale beru na vědomí,že diskutovat nechceš. :( Všimla jsem si,že ti lezu na nervy už dlouho,ale mrzí mě,že děláš závěry bez toho, aby jsi mě znala,jestli je nuda za tím,že si chci nejasnosti vyřikat(vypsat) a objasnit,tak máš pravdu a nejspíš se velmi nudim.Promiň,že jsem měla snahu,nic z toho jsem zle nemyslela a tvé impertinence k mé osobě nechápu. 8O

Tak jsem trošku rozhozená naším nedorozumněním s Amber,že jsem nějak ztratila nit k dalšímu reagování.
Tak se večer pokusím dočíst a polepšit se. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
4.12.08 10:21

Stanuško, nechci tady holky otravovat nějakým nesmyslným vyříkáváním a vysvětlováním nějakého nedorozumění. Já jsem se vyjádřila ke své reakci na jména a tchýně, která nebyla vůbec myšlena špatně, natož proti Tobě. Že jsi to špatně pochopila je mi líto, ale pro mě je to prostě vyřešené a nemíním tady na několik stran něco vysvětlovat, co za to ani nestojí, protože se nic nestalo. Tahle diskuze je pro všechny holky, ne jenom pro nás dvě. Takže jestli to budeme obě brát za ukončenou debatu, budu jenom ráda.

Jak se holky máte v Barborkový den? Zítra přijde mikuláš, máte nachystáno pro své andílky? Já zatím nemám pro koho, tak taťka dostane něco malého a za rok už i náš andílek :)

Vánoce se blíží opravdu rychle, za týden jdeme na svatbu a už tu budou. Musím ještě dokoupit dárky, ale jak jsem celý den v práci, večer nemám ani chuť někam chodit. Tak to snad nějak stihnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
4.12.08 10:41

čusík holky…

No jo už máme punčošku pro Matýska uchystanou, zítra půjdeme do centra omrknout čerty… dojdeme na Staromák na stromeček, a Maty si tam hodí dopis pro Ježíška…

Už aby tady byl štědrý den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65341
4.12.08 11:53

Ahoj holky,
včera jsem se sem vůbec nedostala......
Merssy,jak moje babička,tak Pepova máma hned jak se ji řeklo,že je to kluk,tak prýýý jéééé tak přece jen to bude pepíček :twisted:
Je to tvůj výběr a nenech se taky rozhodit…jako já :P :P :P
Jinak jsem dnes dopoledne jela koupit mikrovlnku,v obchodě bílá a vybalím jí doma z krabice a je to ten matnej nerez.No nemám já pech???
Ale mám takouvou televizi v kuchyni,tak jí už měnit nejedu,jen jsem chtěla vedle bílé lednice i bílou mikr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
4.12.08 12:04

Moc vas vsecny zdravim! Dlouho uz jsem tu nebyla, a asi uz nemam sance vse docist. Ja jsem na posledni KO dopadla spatne…oteviram se…deticky jsou velke a deloha to nejak nezvlada..tak Dr. mi poslal na neschopenku a musim lezet,lezet a lezet. V praci uz jsem samozrejmne skoncila, a uz 14 dni se vegetuji doma..Zitra jdu na dalsi KO a jen doufam,ze se ten cipek zlepsi a nebudu muset do nemocnici.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65341
4.12.08 12:12

Rosinko,beruško,tak teda moc moc držím palečky,at jsi v pořádku a miminka u tebe jsou co nejdýl :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?…
holky já u toho budela jak mimino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
4.12.08 12:51

Dik, Pet'o, drzim se ze vsech moznich sil :) jen doufam, ze zitra bude nejake zlepseni, kdyz uz jsem poctive prolezela 14 dni, uz mi z toho hrabe…
Vy uz jak vidim, nakupujete i vybavicku!!! no ja jeste vubec nic nemam…jak jsme v nejistotach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65341
4.12.08 12:59

Ale raději ležet,než pak něco vid :wink: neboj miminka to zvládnou a ty taky :lol:
já teda mám pár věcí,ale jinak to nechávám až po novém roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
4.12.08 13:22

Taky si rikam, muzu byt rada,ze lezim doma,a ne v nemocnici :) ted' uz je to lepsi,horsi byl ten prvni tyden, hned takovy rozdil, jak jsem moc aktivni, myslela jsem, ze jeste dlouho budu chodit do praci, ale dopadlo to tak. Neda se nic delat. Ale za to ted' spinkam do 11, a myslim,ze nam to prospeje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65341
4.12.08 13:25

Rosinko,jo jo spinkej a odpočívej,až budou děti,tak už to nepůjde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
4.12.08 13:36

Ahoj těhulenky,
rosinko teda drž se a miminka ať pěkně zůstanou kde mají… držím pěsti a pěkně odpočívejte

Péti teda u tý holčičky jak zpívá jsem měla chlupy v pozoru, super…

Jinak my výbavičku taky ještě neřešíme, až po novým roce, tak únor březen…

Péti tak co prcek kope???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
4.12.08 13:55

Rosinko, bude to v pohodě, budeš krásně ležet, vzorně a budete v pohodě :) Zrovna včera mě potkala kamarádka, která říkala, že se v 6. měsíci začala otevírat a připravovat k porodu, okamžitě šla domů, ležela a porodila „jen“ 3 týdny před plánovaným termínem :) Vydrž to, užívej si odpočinku, přehoupnou se vánoce, bude 7. měsíc a už jen 2 :) Vím, že je to asi otrava, sama ještě chodím do práce, i když se moc těším, až přestanu, ale zase lepší ležet doma, než v nemocnici.. Drž se, vydrž to a krásně spinkejte, dokud můžete :) Pak se teda naběháš, s 2 dětmi, ale bude to nádhera :) A výbavička se sežene jedna dvě :)

Peti, s tou mikrovlnkou to je teda pech. To mi připomíná mojí smůlu a mamky smůlu, jakmile něco koupíme, je to rozbité nebo prasklé. Ale horší by bylo, kdybys měla v nerezu celou kuchyň a koupila si bílou mikrovlnku :) Hlavně aby dobře sloužila :) My máme nově LG a je super, předtím jsme měli ETU a ta jiskřila mezi dvířky.

Miri, výbavičkou je myšleno co? Já mám oblečení nakoupené, postýlku poděděnou, takže budu nakoupovat jen lehátko do vany a takové blbosti, ale na to se netěším :) Oblečky kupovat mě baví moc, dneska mi posílali balíček, tak se moc moc těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí