Poradna duly
Jana Čurdová
Lucinko-moc děkuji,já už jsem si myslela,že mě to prostě nějak nejde…minule mě to totiž taky hned zmizelo ![]()
Jak je,co bříško???
Miri-já už taky pobalila dárečky,co tu mám.........
Včera jsem dělala perníkovou chaloupku,tak to po večerech dozdobuji,aby to brouček neviděl..........
Jinak jsem chtěla dělat vanilk.rohlíčky a zjistila jsem,že poctivě vyloupaný ořechy mají samou plíseň,tak mě to teda n..............
Peti-ty už seš objednaná na cukrovku,v kolikátým týdnu jdeš???Já už mám taky žádanku......před vánocema se mě ale vůbec nechce..........
kačko,budu akorát konec 23 myslím…
a mě se neptala kdy a rovnou mě sestřička objednala ![]()
Ahoj holky, zdravím při pondělku. Díky za uklidnění s porodem, máte pravdu. Asi je to u mě tím, že kolem mě teď každý rodí a vždycky mi musí vykládat, jaké to bylo..
A já se pak děsím, i když se na toho svého drobečka moc těším.
Dneska mě nějak pálí žáha
Fuj.. ![]()
Na cukrovku jdu 10.12. a taky se mi nechce, jestli mi řeknou, že ji mám, tak budou vánoce na draka, ale co by se dalo dělat, že jo ![]()
Konečně máme prosinec, vánoce jsou tu za chvilku. Musím jít na ten Staromák, mamka už tam byla a je prý letos krásný ![]()
Amber my jsme byli už taky na stromečku na Staromáku, je hezký jako každý rok, ale zdá se mi takový chudší, budeme tam průběžně chodit každý víkend, Matýsek si hodí pod strom dopis pro Ježíška…
Vy už jdete na cukrovku??? No já ještě nevím jestli půjdu, ale asi budu muset, doktorka posílá na tohle vyšetření od 25 let a jelikož mi bude za 14 dní 26 tak mě to asi nemine… 9/12 jdu do poradny, tak se to dozvím, jestli půjdu nebo ne…
Ahoj holky,
tak je tu nový týden, a pro mě začal zase bolením hlavy.
Vložila jsem na rodinu foto pupíku v 20. týdnu. Připadám si nějaká na fotkách mega, celkově.
![]()
Lucinko - ty brďo bříško ti vyrostlo rychle, to je skok! Krásný pupík!
Ahojky holky,
omlouvam se,ze semka tamhle lezu,Jsem z brezna.dubna 09 takze k vam vlastne taky patrim…
ted jsem narazila na to,ze uz jste objednane na tehu cukrovku???
Ja jsem dnes 23tt 8.12. jdu na Ko ale zadne doporuceni nemam a ani mi o tom nikdo nerikal?Nezapomel na to Dr.?Je mi 22let,takze mozna proto nemusim.Jinak zadne priznaky prave nemam,di dnes jsem pribrala asi 3kg,cukr + moč pokazne v poradku.
Miri
ahojky,
gratulace ke klucikovi ![]()
to bude vazne samy pindik
Nikynko, ahoj.........ja taky nejsem objednana na cukrovku, na KO jdu 22.12. tak me mozna poslou po novem roce?Nevim...........ale nejsi sama neboj..........
Vidim, ze se nemuzete shodnout na jmenu, no u nas to byl taky boj.........
Ahojky, kačkač bříško už dobrý, už nebolí a cítím se docela dobře i nachlazení mě přešlo, ale jak píše Ody bříško mě od amnio strašně rychle vyskočilo, až mě svěděla kůže
, pořád nic a najednou bum a už tam bylo, tak vás úspěšně doháním, ale ta váha teď
já se totiž rozšiřuju celá… mimísek se tam chruje, tak aspoň vím, že je v pořádku. ![]()
Nikynko -Jinak mě o těhu cukrovce nikdo nic neříkal, je mi 24 a asi se u nás taky chodí po 25letech a ty co mají v rodině cukrovku, protože kámoška co je mladší než já jde, protože děda cukrovku má, tak doufám, že mě se tohle aspoň vyhne. To bych měla fakt pech
![]()
Jinak jsem taky jukla na rodinu, bříško krásný Ody a ty perníčky mňam mňam ![]()
Já jdu na cukrovku, protože jsem „prostorově výraznější“ a děda měl cukrovku, ale doktor říkal, že už dneska posílají preventivně všechny. Byl by to pech, kdybych nemohla mlsat přes vánoce ![]()
Holky,no tak si musíme dát něco,než budou výsledky ![]()
No a super,ted mi vyhořela mikrovlnka,jsem se teda lekla,zablýskalo se,zasmrdělo a hned jsem to radeji vypla........................a už k ní nejdu ![]()
Holky,diky uklidnily jste me…Mimochodem,ja se tam taky nepohrnu,pokud me Drr. neposle,tak budu rada,ze nepujdu… ![]()
Mersy
o jmenu mi povidej,je to hruza a des
vubec se nemuzeme dohodnout,zatim rikame malymu Davídku,ale jisty to neni,tak uvidime,cas jeste mame ale chtela bych ho oslovovat jmenem ktere bude mit i potom ![]()
Nikynko,já jsem chtěla Davídka,mě se to moc líbí,ale doma mi to neprošlo
a docela mě to mrzí.
Davídek je moc hezké jméno,doufám,že ho prckovi necháte ![]()
Nazdárek děvčata,
jdu jen na slovíčko, mlaďoch už se hrabe z pelechu.
Nikynko, mně je 31 a nikdo mě na cukrovku neposlal ani teď, ani v roce 2006, a dobrovolně se též nikam cpát nehodlám. Na to se dělají dle mého názoru ty kontroly moči v poradně, tam by se měl problém s cukrem objevit. A jméno David je teď taky můj favorit, tuším že už desátý, asi se to ještě bude měnit, taky bych potřebovala trochu pomoct ![]()
Petro, a co sis vařila dobrého??? Takový karambol tedy zamrzí…
Tedy a vy jste tady s těmi pupíky samé modelky, takové výstavní, to sem už to moje radši dávat nebudu, nějak zase povyrostlo… ![]()
teda…to bych necekala,ze bude mit David takove uspechy…
Nejdriv to mel byt Alex a holcicka Nela-Elen,ale je to kluk a me se to vubec nelibilo a nemohla jsem si na to nejak zvyknout mit doma cely zivot Alexe ![]()
Potom se nam libil Patrik,ale od pritele kamarad ceka chlapecka a pry Patrika
me se libi Dominik-pritelovi vubec.Potom jsem mela jako favorita Tadeáška a Tobiáška…a potom prisel pritel s Davídkem a od te doby mimcu rikame Davidek,ale kdo vi jak to nakonec jeste bude ![]()
A jak se mate?Ceka tady vubec nekdo holcicku?