duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8671
30.11.08 14:35

Gabu-tak to by si mohl drahý zkusit být na mě nepříjemný… :lol: našemu Espace se skoro nic nestalo,nic promáčklého nemáme,je trošku odštípnuté barvy(necelý 1cm) na zadním nárazníku a nad světlama nám zůstal tmavě modrý lak z Kangoo na našem laku,prý to má jít rozlešti,to Kangoo má vyrušené přední dveře,naštětsí to bylo auto firemní a škodu zaplatí pojišťovna.Drahý mě naopak utěšoval,protože jsem z toho byla přešlá a všechno se ujal zařizovat,já jsem s Emou šla okukovat kočárky a hlavně mého favorita Quinny buzze4. :lol: A hlavně,že je Fandíkovi už lépe!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
30.11.08 14:39

Ještě jsem něco dočetla, tak jsem se chtěla zeptat:

Stanuško, jak říkáte doma Davídkovi??? Mně nějak nenapadá moc variant na to jméno…

Ibri, ten obchod s kočárky je tenhle:

http://www.ajuty.cz/shop/

A ještě jsem chtěla něco, ale opět mám vymazáno, tak jdu spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
30.11.08 14:49

Gabu-Davide,Davídku,ojediněle Dádo.Esterce Ester,Esterko.Emě Emo,Emičko a Žofii budeme říkat Žofi,Žofinko. :wink: Jsem za to,že moc variant neí docela ráda i jsme tak vybírali,Žofie je parodoxně nejvíce možností,ale když se nám narodila Ema,tak jsme se schodli,že by měla mít ještě parťačku a od té chvíle mluvíme o Žofince. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
30.11.08 18:56

Hezký adventní večer,
Peti,gratulace ke klučinovi :srdce:
Gabu,jsi dobrá,že si to na UTZ vydržela,i když,kdoví,jestli nás nechceš napínat a všechno víš :D .A dobře,že už je Fandovi líp.A Ježucha máš taky z krku,Vánoce můžou začít.Já jedu ve středu do Brna dokoupit nějaké dárky a skočíme s malým na Madagaskar 2.
Stanusko,hlavně,že to odnesly jen plechy.Já jsem si taky při první jízdě novým autem odřela bok(zdálo se mi,že děda v Trabošovi přede mnou jede moc pomalu a při předjíždění mi nějak uniklo,že jede v protisměru auto,tak jsem se nacpala na Trabantka-dědouš byl jako před infarktem a já se taky klepala-byla jsem ve 4.měsíci.
Včera jsem si nadělala 4 těsta a dnes jsme s malým pekli.A ještě tam mám perníkové těsto na třetí dávku perníků-do malého to padá jak do studny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
30.11.08 20:42

Ahoj holky,

tak doufám,že máte zapálenou svíčku,už se nám ty vánoce blíží.
Gabi- Davida bych oslovovala, Davídku,Davčo,Dádo,moc hezký jméno.
Amb-nemysli ještě na porod,až to přijde,tak to určitě všichni tady zvládnem,neboj,ven to musí!!!!

Tak si užijte první adventní neděli!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
30.11.08 21:59

Dobrý adventní večer, doufám že vám doma plápolá první svíčka???

Zítra se chystáme na pečení, už mám hotový těsta, už se těším!!! :)
Doma už máme krásnou vánoční náladičku, to zbožňuju!!!

Jinak holky porod sice nic moc zážitek, ale výsledek je úžasný, ten pocit, když vidíte to mrně co do vás kopalo je prostě nepopsatelný, nedá se to k ničemu přirovnat… Já se těším i na ten porod…

Nějak jste mi teď trochu unikli, tak nějak moc nevim jak a na co reagovat, tak se omlouvám, pohlaďte pupíky a opatrujte se…

Přeji krásnou adventní noc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11824
30.11.08 22:11

Dneska vás pročítám průběžně celý den, takže si samozřejmě nic nepamatuju… :oops: jenom chci vnést trochu optimismu - já měla z porodu opravdu krásný zážitek, a to hned, ne až po několika dnech, kdy z paměti milosrdně vymizí to nejhorší. 8) Asi tomu pomohl i epidurál, kdo máte strach, můžete to brát jako dobré východisko. :wink:
Ale jinak je opravdu ještě dost času, bát se budeme až na jaře. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
1.12.08 08:31

Ahoj holky,
mám dotázek,teď jsem si opravovala seznámek,Miri taky a moje údaje jsou opět staré,co dělám špatně?????Já už fakt nevím.............
Miri opravovalas to z mého seznámku nebo z předchozího?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
1.12.08 08:52

kačkač já ti to opravím. Miri asi zkopírovala starší seznámek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
1.12.08 09:00

Ještě jsem opravila x-merssy taky tam nebyly její údaje, tak snad to už je správně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65359
1.12.08 09:32

Lucinko,ještě mne prosím :lol:
porodnice Česká Lípa,další KO 29.12.
Sice jdu 18.12 na těhu cukr.ale to se tam asi nepíše.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
1.12.08 09:49

Tak hotovo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65359
1.12.08 09:52

Šilulka,děkuju :lol: :lol: :lol:
ted musím nakoupit,já i prcek máme hlad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
1.12.08 09:52

Dobré ranko těhulky,
omlouvám se kopírovala jsem asi starší seznámek, dám si už pozor…

Jak je při prvním prosincovém dni???

Já jsem pobalila nějaké dárečky, ale už mě to nebavilo, tak zase třeba zítra… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65359
1.12.08 10:18

Holky,já objednávala kalendář příteli s fotkama převážně holek a já jsem tam teda taky :lol: dnes mi přišel a je moc hezký.Stejný dostane i jeho maminka.tak si myslím,že se jim to bude líbit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí