duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
245
29.11.08 08:46

Nazdárek, jen jsem si sem skočila pro ten recept na chlebík a ještě si něco i přečetla. :D
Gratuluji Peti ke klukovi. Je zvláštní, když se mi narodil Kuba, tak kolem nás byly jen samé holky. A teď to bude obráceně. :D
No budou si mít z čeho vybírat. :D
Dneska hraje můj drahoušek volejbalový turnaj (tedy i s tátou a bráchou) - zkrátka dneska jdem podporovat rodinu. Tak doufám, že vyhrajem. Držte palečky. Teď letím do krámu pro kefír a hurá na ten chleba. :D Tak hezkou sobotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
29.11.08 11:23

Ahojky těhulky, delší dobu jsem tady nebyla, ale určitě vás pečlivě dočtu, abych byla cv obraze…

Aleesho teda to budete mít Vánoce obr gratulace k novýmu autíčku… :)

Tak další kluci přibyli, tak gratuluju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
29.11.08 13:27

Holky,

tak jsme v půlce naší cesty ................... dnes jsem 20 týdnů přesně.
Jsem z to nějak na měkko. :roll: :lol:

Doma je horozna zima, stale nám dělají nové vchody, a mě mrznou kytky na chodbě. Trvá jim to pekelně dlouho. :evil:

Oslavím půlku našeho těhotenství tím, že zadělám těsto na cukroví, a možná i něco upeču :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
29.11.08 13:51

Ahoj spolutěhulky,
včera jsem měla takový rušný den.Dopoledne jsme si jeli pro značky na nový Espace a když mi ho už definitivně v Renaultu předali,tak jsem hned nacouvala do zaparkovaného Kangoo.Zrušila jsem mu komplet celé přední dveře,Espace je lehce odřený,spíš má modrý lak kangoo na sobě-Espace vydržel skoro bez újmy.Nikdo nebyl zdraněný,v Kangoo nikdo neseděl a s náma to ani necuklo víc,než když brzdím,nejprve jsem myslela,že jsem stačila zabrzdit,ve vnitř v autě nic není slyšet a náraz žádný.Tak moje první bouračka a první pojistná událost nového Espace. 8)
Taky jsem si konečně včera pojezdila s Quinny Buzz4 a jsem nadšená,nejvíce se mi líbil na živo tmavě zelený sporťák s červeným olemováním,připomíná stylem Benetton a k němo uatosedačka maxi cosi taky do zelena se stromečkama a panáčkama,jen korbička se mi nelíbila a tak tu budu muset ještě nakombinovat jinou,co mi padne do oka.A je rozhodnoru,že bude i Quinny Zapp,krásně se s ním jezdí a do nákupního centra skladnost do kufru fantastická a maxi-cosi na ně připíchnu můžu jet.Tak mám vybráno. :wink: :lol: 8)

Ody-neštvi krtka,že máš pořád -3kg. :evil: :evil: Já se svýma +10kg můžu jen závidět.Gratuluju k půlce těhu!!!! :dance:

Kaško-zubař mě straší taky,já mám strach i z kazu i z dásní…to čištění paradentozy je prý „lahůdka“ :?

Mersy-prádlo suprrrrrrr!!! 8) :)

Gabu-larynditýdou trpěl náš David od půl roku,několikrát jsme skončili v nemocnici,jak to měl těžké,opravdu se nemohl nadechnout.Tak tfuj,tfuj,ať je mrcha brzy pryč.David z toho vyrostl kolem 4let a taky na to trpí více kluci. :(

krásný víkend!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65339
29.11.08 16:01

Ahoj holky,díky za gratulace :lol:
Já byla se setrou v Liberci a pak jsme to vzali přes Žitavu,pokoupit nějaký dárečky :lol: a už vám,že do Žitavy si pojedu pro drogerii a plíny.Vyjde to levnějc.
Kačko,já paradentozu měla,na řezání jsem byla už asi v 15ti letech,teda jen spodní dáseň.Je to nepříjemný,ale dá se to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
29.11.08 19:08

Ahoj holky, začínám mít nějakou depku z porodu. Nevím, jak jste na tom vy, co to taky ještě neznáte, ale já hysterka se teda začínám bát úplně hrozně :( Vždycky na to začnu myslet a bolí mě břicho. Vůbec nevím, jak se toho strachu zbavit, když to stejně jinak nepůjde :( No nic, jsem si ulevila.. :) Doufám, že mě pochopíte. Nikdy jsem nebyla v nemocnici ani na operaci a nesnáším krev a jehly.. tak vůbec nevím, jak to všechno zvládnout. Už aby byl květen :)

Peti, vítej v klubu klučíků :)

Stanusko, zase na druhou stranu je dobře, že sis tu nepříjemnost s novým autem odbyla hned na začátku a teď budeš mít klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65339
29.11.08 19:45

Amber,,tak já teda na porod vůbec nemyslím.....zatím.Taky mám strach,tak to zatím vypouštím....................

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
29.11.08 21:46

Trošku jsem si pohrála se seznamem a srovnala nás podle data porodů, někdo tam trošku haproval.

No jo Peti, já se z toho musím nějak dostat, jinak se zblázním a Radís bude ve stresu ještě dřív, než to přijde :) Prostě musím.. Kde budeš vlastně rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
30.11.08 08:13

Dobré adventní ráno, já se teda porodu zatím nebojím, když to zvládlo takových lidí přede mnou, tak musím taky, spíš se bojím, že bych musela předčasně porodit mimi, který by nebylo v pořádku. Ale takový myšlenky si zakazuju, a snažím se myslet pozitivně… Jinak miminko mě v bříšku už pěkně řádí, tak to opravdu bylo ono, krásný pocit, jak tam s sebou mele.. :) Jinak mě u některých lidí napadlo, že vůbec nevím,jak se jmenují a asi znám jen jejich přezdívku, tak bych to kliďo napsala do seznámku a možná by se mohlo zrušit kolik mímo měří, ono se to stejně teď bude strašně hýbat. No je to jen návrh :wink: … Tak holky krásnou neděli, nezapomeňte zapálit svíčku, já jsem si včera udělala i vánoční výzdobu a na dnešek br.salát a řízky, taková generálka na štědrý den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
30.11.08 11:17

Krasne adventni dopoledne vsem!!!!! :D

Vyzdobu uz mam take na pul hotovou.........svicku zapalime dnes.......a jdeme na Vanocni trhy a na stromecek na namesti.........tak se moooc tesim.........

Jdu trosku opravit seznamek....... :D .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
30.11.08 12:48

Ahoj holky,

tak jsem konečně upekla perníčky. Dnes budu zdobit, a asi i péct linecké.
Včera jsem si zadělala vanilkové i kakaové linecké, takže mě to už nemine. :roll:
Taky tu výzdobu bych měla vyndat z krabice. :lol:

Holky, nebojte se porodu, i když samo i já mám obavy, ale to miminko ven prostě musí! Mysleme na to jaká krásná a sladká odměna nás čeká , hned po porodu.........po posledním zatlačení, nám bude všechno jedno............ :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
30.11.08 13:39

jj přesně tak souhlasím s Ody :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65339
30.11.08 13:44

Ahoj holky,
tak prosím kdo je šikulka,do tabulky bych prosila že porodnice je Česká Lípa…a KO 18.12.to jdu na těhu cukrovku,to nevím,jestli se tam píše.Jinak 29.12 Ko u dr.
Jinak jsme se napapali…kašička a řízek a já po obědě hezky vytuhla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
30.11.08 13:54

Ahoj,
teprve jsme v polovině těhu a vy se už strašíte porodem? :wink: Já si vždycky říkám,přežily to jiné přede mnou,musim taky a hlavně vám můžu slíbit na 100%,že ač už budete mít porod jakoliv těžký a bolestivý a dlouhý,až se miminko narodí,budete mít ten nejkrásnější,nejúlevnější a nepyšnější pocit,který jste kdy měly. 8)
My se dneska krásně přežerynkovali u oběda,svíčku jsme si zapálili,prostě rodinná pohoda.
Krásnou první adventní neděli!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
30.11.08 14:26

Nazdárek,

pěkné nedělní odpoledne, jak se vede pupíkům???

Ibri, tak co chlebík, nezklamal?

Amber, já se taky bojím porodu, a to si na ten první nemůžu nijak zvlášť stěžovat, ale prostě z toho mám velký respekt. Ale vím, že to bude trvat jen chvíli a pak už budu mít to maličké u sebe, tak se to zvládnout snad dá. Hlavně ti radím, nečti žádné hororové přiběhy o tom, jak někdo rodil dva dny v hrozných bolestech atd., většinou je to stejně přibarvené a tobě to stejně nic nedá. Jo a taky mě moc nepomohlo, když jsem viděla porod v televizi, takže pokud možno se tomu taky vyhni, přeci jen to hůř vypadá, než jak to pak prožíváš na vlastní kůži :wink:

Merssy, tak jsi mě navnadila s těmi kojícími košilkami, že si snad nějakou též pořídím. Fandíka jsem tedy odkojila i bez nich, ale je fakt, že mi v noci táhlo na záda :)

Stanuško, tak máš svojí bourací premiéru za sebou… Hlavně, že se nikomu nic nestalo, promáčklý plech jde spravit vždycky. Co manžel, ustál to? Ten můj by mě asi zabil… Tak hlavně si z toho nic nedělej, boural snad každý řidič, hlavně ať to na tobě nenechá nějaké následky, já jsem po své první a poslední bouračce měla řidičský blok a chvíli trvalo, než jsem se do toho znovu dostala…

Peti, gratulace ke klučíkovi, tady je tedy přepindíkováno :lol:

Luci, tak vidíš, to čekání stálo za to, viď? Počkej, až tě mimčo nakopne do plného močáku, to si budeš přát, aby zas na chvíli pohyby přestaly… :wink:

Všem díky za pochvalu fotek, je to prima pocit, vidět mimčo takhle zbízka, je to už takové opravdové, jen si na něj sáhnout. Už aby to bylo!!!

Jinak Fandík je už relativně OK, po té hnusné noci se to už znovu neopakovalo, sice má rýmu jako trám, ale to mu nebrání v tom dělat lumpárny, takže vlastně už je vše v normálu. Akorát tedy máme doma všude slimáčí stezky z těch jeho nudlí, pořád se někde otírá, nejraději do mého břicha… :lol: Včera jsme ho na celý den prskli k tchánovcům a vyrazili na vánoční nákupy do Drážďan, tam bylo lidí 8O a každý druhý byl Čech. No ale pořídili jsme, máme spoustu dárků pro Fanouška, i já jsem si něco pokoupila, tak jsem zvědavá, jestli mi to bude, až se zase vrátím do normálního stavu… Ale můžu vám říct, že po celém dni na nohou jsem ještě dnes pěkně dobitá, i břicho zase bolí, naštěstí mimčo sebou mrská, tak vím, že je tam!

Jo a Merssy, koupili jsme ten samý kolotoč na postýlku, cos sem vkládala, oni tedy jiný neměli, ale byl o polovinu levnější než u nás, tak jsem ho vzala. Tak díky, žes ho tu vychvalovala, já bych si ho jinak nevšimla… :wink: A taky lego tam vyjde mnohem výhodněji, taky ho tam všichni Češi nabírali…

Tak já si asi jdu dát dvacet, dokud spí i ten můj nezmar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí