Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, me teda krvaci hodne a moc, a uz docela dlouho, pouzivala jsem Lacalut, ten Elmex, ted mam nejakou dalsi a nic nepomaha…u zubarky jsem nebyla…ale gynekolog mi rekl, ze to je v pohode v tehu…no tak nevim.....cistim ted' i o hodne kratsi dobu a netlacim vubec na kartacek…ale proste vysledek stejny, jako by me nekdo rozbil pusu.......mne to tak stve…jen doufam, ze nezustanu bez zubu........nejaka proteza tesne po 30…to fakt skvela vyhlidka ![]()
Holky, ted' jsem trhala chlupy (pred zitrejsi navstevou Dr.
)a reknu vam…ze je to teda sila…uz jsem takova neohebna…to mi dela problem se jich zbavit i na nohou, nemluvim o intimnejsich partiich…tak se desim, co bude dal…asi budu chodit chlupacem… ![]()
rosinko, mě taky docela dost krvácí, ale po tom zeleném elmexu je to lepší, měla by si jít k zubaři…
Jo jo o holení mi nemluv, nohy ještě zvládám docela bez problémů
, ale intímo mi už dělá lehké problémy…
no jo a bude hůř, asi to budu řešit se zrcátkem ![]()
Jo, asi bych mela k zubari…jenze jak jsemna te neschopence..tak mam vychazky 2×2 10-12,18-20 hh.Tak se tam asi jen tak nedostanu, a ikdyby nakrasne me objednala na 10.30 treba,tak nestihnu pak domu…
No intimo…nepovidej…i porezala jsem se.........des…milacek rika,ze om by klidne chodil chlupacem, no co…jenze nevim......me to nepripada v uvahu..mam mladeho pana dr.,ale i u pani dr.bych se zanedbanou stydela ![]()
No, Gabu, tak toho tchána Ti teda vůbec nezávidím, a jestli je manžel kopie, tak to už vůbec ne.. No ale třeba zase tak věrná kopie nebude
Je to ale blbý, já vím.. Hlavně to jde asi pouštět jedním tam a druhým ven chvilku, ale když je to furt dokola.. No ale buď to hold vydržet, nebo bouchnout, ovšem ty následky potom.. Nemáš to jednoduchý..
Dásně mi taky krvácí, v kosmetice se vůbec nevyznám, takže uvidíme. Teta je lekárnice, tak se poradím u ní a u sestřenky. A u vás samozřejmě ![]()
Jdu na nějaký meeting, tak se mějte, nevím, jestli se sem ještě dostanu..
rosinko, pokud jdeš k lékaři a on ti potvrdí že jsi tam skutečně byla, tak tam můžeš jít i mimo vycházky…
Já jsem taky na neschopence, ani nevim jestli mám nebo nemám vycházky, moc to neřeším…
ja jsem slysela,ze kontroly chodi docela casto, sice nevim, cim to hrozi..a ja to mam v papirku napsano presne dle hodin.A ty jsi na neschopence kvuli tehu??
Holky, já nejsem na neschopence, ale úplně neschopná… Teď jsem zjistila, že jsem nekoupila tak 80% věcí, pro které jsem se celý týden chystala, jsem si myslela, že to zvládnu bez seznamu
Taky jsem se dnes musela už 2× převléct, protože mám pořád nějaké fleky na břiše, mouku, mastné skvrny a tak a už se na to nemůžu dívat. Připadám si jak dementní hroch, dítě mě zlobí, břicho zase bolí, ach jo… Ale teď mi to Fandík vynahradil, přávě řekl sám od sebe celou pohádku o Červené karkulce, tak se tady dmu pýchou, jak mám nadané dítě a zapomněla jsem, jak mě před chvílí vytočil… ![]()
Ad intimno, když už nebylo možno jinak, tak jsem to sundala komplet, a nebylo co řešit, šlo to i po slepu a v porodnici měli radost, že jsem jim ulehčila práci ![]()
Amber, taky doufám, že to není přesná kopie, navíc já nejsem tak splachovací jako tchýně a nenechám si jen tak něco líbit, tak to u nás doma vypadá trochu italsky
Ale tchán je jinak moc hodný, jen kdyby do všeho tak nekecal, je horší než ženská. Tak jsem si ulevila, nemám komu to říct, manželovi nechci, aby mu to nebylo líto, mámě též ne, aby se netrápila kvůli mně, tchýně toho má sama dost, tak jsem to vyklopila tady a je mi líp…
Jo jo rosinko jsem doma kvuli těhu, dělala jsem v nemocnici, na docela těžkém oddělení, a vůbec nechtěla jsem být v nemocnici těhula, spousta nebezpečí tam číhá, tak jsem zůstala doma, jsem doma od 1.8.. A zatím žádný problém, vycházky tedy asi nemám, ale neřeším to.
Gabu no jo příbuzný, já mám zase skoro tchýni takovou, že ji nezajímá vůbec nic, čekám jejich prvního vnuka, a vůbec se o nic nezajímá, docela mě to štve, ale co nadělám!!!
Gabu, to je v pohode, ja uz docela dlouho na brisko chytam vse, co jim, a co varim…a take mi docela casto jen tak padaji veci z ruky, boli zada, kycle atd,tak uz ted' je pto me casto problem se rychle zvednout z gauci.Takze je to ok, a bude hur, jak naroste brisko jeste vic.
Noja TAM uz take nedelam zadne „ucesy“
funim i u obyc.holeni
![]()
tak Miri, v nemocnici je to rizikove zustavat v tehu stavu,mas pravdu..ja jsem delala v kanclu a docela pohodovou praci, tak proto jsem myslela,ze vydrim jeste dlouho…i kvuli penizkum..ale ono ne ![]()
rosi prostě když to nejde tak to nejde… já si říkám, užívej si to protože potom se ještě napracuješ habaděj… ![]()
No jo já ten pupek mám taky pořád jak prase, jéje záda mě bolí jak čert ale to je tou vyjetou ploténkou… Už aby byl duben… snad to uteče…
to jo, uz me strasili, kdo ma dvojcatka,ze to bude pekny zahul,az se narodi.Tak jsem se fakt poddala osudu a snazim se ted' uzivat toho,ze jsem doma a stara se o mne manzel, lita na nakup, uklizi a celkem pomaha.A ja „marodim“ ![]()
To víš že jo, užívej si váleníčka, ono to v březnu skončí, a jak ráda budeš vzpomínat na to jak jsi byla na neschopence a musela ležet… Já si to říkám taky, i když se na mimčo moc moc těším…
ale teď se to snažím vychutnat, i se snažím být s Maťulou a max se mu věnovat…
( teď zrovna není doma…
)