duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65347
7.12.08 09:53

Ahoj holčičky,
jdu vás pozdravit…víkend je tady nějaké mrtvo,všechny pracujete a pečete co :wink:
Nicky,teda já bych to asi nevydržela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
7.12.08 10:34

ahoj vsechny! :) jo jo, je tu mrtvo…ja teda nepecu…a pravdepodobne ani nebudu, asi bych to ted' nezvladla.. :?
Jinak, nejak porad zapomenu napsat, ted' uz nevim, kdo mi poradil specialni zubni kartacek z lekarny s cervenym krizkem, extra mehky, tak jsem ho hned dalsi den poridila a je fakt super!!!!! moc dekuji za radu, dasne s nim skoro vubec nekrvaceji, tak jsem strasne spokojena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
7.12.08 11:21

Ahoj holky, jen na skok vás jdu pozdravit při druhé adventní neděli…

Teda Nicky já bych to asi taky nevydržela, teda nejprve jsem měla v plánu že si to nenecháme říct, ale prostě u nás byla zvědavost silnější… :lol:
Klobouk dolů před tebou…

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65347
7.12.08 12:05

Jo k těm dásním,mě krvácejí už asi od 15ti :? ale já s tím byla i na operaci,kdy mi řezali dásně…takže u mě to je normální.
Jo a já pekla jen linecký a tím končím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
7.12.08 12:38

ja verim, ze nejake cukrovi dostaneme :oops: mozna…pernicky udelam. Petro zkus take koupit v lekarne ten kartacek, mne fakt tak krev z dasne lila…a ted' skoro nic a cisti vyborne.
Pocasi je na nic, ale musim zajit do obchodu koupit neco k jidlu, jinak z detickami umreme hlady…ale vubec se mi nechce, radeji bych byla v pelisku pred TV :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.12.08 12:55

Ahoj těhulky,
my měli doma rušno.Kiki nám skolabovala a já jsem neměla daleko do toho,praštit sebou vedle ní.Po narkóze jí přestaly pracovat střeva a všechno jídlo se nahromadilo v žaludku,ten jí tlačil na důležité cévy a po krátkám záchvatu si lehla na bok a byla úplně paralizovaná.Byla jsem doma jen s Emou a opravdu jsem pěkně hysterčila.Naštětstí brzy přijela záchranka a po nějaké době přišli na veterině na to,co jí je.Byly chvilky,kdy i veterináři nám nedávali mnoho nadějí,ale pak jako zázrakem střeva naskočila a kiki otevřela očka a začala chodit,ještě čekáme na bobek a snad by měla být v pořádku.Štěňátka se mají čile k světu,Kiki je výborná mamina a velká bojovnice.

Taky jsem si odžili Mikulášskou,Ema se bála,ale neplakala,básničku jsem ale Mikulášovi řekla spíše já. :wink: Dneska jdeme ještě na další Mikuláše ke známým,chodí k nim kněz a je to takové moc hezké.
Všem krásnou neděli druhou adventní!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65347
7.12.08 12:56

Já taky dostanu cukroví od mamky :lol:
A kartáček už jsem měla,stejně mi dásně krvácejí…ale u zubaře vždy vše v poho,zubařka to ví a hlídá si mě,abych zase neměla paradentozu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
7.12.08 14:34

ja verim, ze nejake cukrovi dostaneme :oops: mozna…pernicky udelam. Petro zkus take koupit v lekarne ten kartacek, mne fakt tak krev z dasne lila…a ted' skoro nic a cisti vyborne.
Pocasi je na nic, ale musim zajit do obchodu koupit neco k jidlu, jinak z detickami umreme hlady…ale vubec se mi nechce, radeji bych byla v pelisku pred TV :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
7.12.08 18:05

Stanusko - to by mě asi kleplo, kdyby mi Peggy začala doma kolabovat 8O
No hlavně, že je Kiki okí!!! fotečky krásný!!! Už máte jména pro štěníska?
Rosinko - jsem ráda, že ti kartáček pomohl. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
7.12.08 19:20

Stanusko - chudinečka Kiki, nohlavně že už je jí líp. Fotky jou nádherné, úplně se rozplýváme s miláčkem. Všechny je za nás pohlaď.

Jdeme zítra na to ECHO, snad budemít chlapík srdíčko ok.
My se moc těšíme se, že ho zase uvidíme.

Taky Vendy má vystoupení odpoledne, v kulturáku se sborečkem ze školky. Už se těšíme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11813
7.12.08 21:17

Nemám vás zatím dočtené, jen sem jdu hodit recept na vánočku , kde těsto za nás udělá pekárna. Je to lehce upravený recept z kuchařky. :)
Tygře , nezapomněla jsem na to, jen jsem to radši nejdřív vyzkoušela, přeci jen naposledy jsem podle toho dělala mazanec na Velikonoce. :wink:

2 dcl mléka
2 žloutky
100 g rozpuštěného másla

500 g polohrubé mouky (může být i hladká)
1 zarovnaná lžička soli
60 g cukru krupice
30 g droždí
vanilkový cukr
strouhaný muškátový oříšek
citrónová kůra
anýz - mletý nebo tlučený
50 g rozinek
50 g mandlí (příp. slunečnicová semínka)

Tekuté ingredience ohřeju, aby byly vlažné a dám je na dno, na to nasypu mouku a na ni vše ostatní. Sůl dám do jednoho rohu pekárny, droždí na druhou stranu, aby nebyly hned vedle sebe.
Pustím program na přípravu těstu, za hodinu a půl upletu vánočku. Peču 30-40 minut na 170 stupňů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
7.12.08 21:36

DĚKUJŮŮŮŮ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.12.08 21:54

Ahoj těhulky,
moc se omlouvám,že nereaguju k věci,ale jsem teď nějak pohlcená kiki a štěňátky a taky přípravou na Vánoce.

Ody-na fotce z UTZ je pindík jak vyšitej!!! :lol: :lol: A co jsem chtěla už dávno,Vendy je nádherná holčička jak z reklamy,to víš,já jsem na ty culíkatý holčičky zatížená. :wink: Taky nás čekají vánoční vystoupení dětí,dnes jsme byli u známých na Mikulášské a já všechny děti žeru,ti malí jsou samozřejmě nejrozkošnější a nejroztomilejší. :wink: A zítar držím vašemu chlapinovi palce,určitě bude srdícko jako zvon. :wink:

Tygříku-však já jsem málem kolabovala taky,byla jsem fakt slušně hysterická,chudák Ema mě obímala a říkala maminko,neplakej,mám tě ráda a zachránim tě.Bylo mi jí líto,ale byla jsem tak vyděšená,že jsem se nebyla schopná ovládnout. :oops:

Dásně mě moc nekrvácejí,ale u jedničky nahoře se mi obnažil krček,takže taky očekávám nějakou lahůdku u zubaře. :roll: jak já se bojim..... :?

Cukroví-zatim máme rohlíčky a linecké,ještě je v ledničce zaděláno na pracny a ořechy.A to bude všechno,jestli s náma bude komunikovat moje mamina,tak dostaneme určitě cukroví ještě od ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
7.12.08 22:24

Stanusko, no to je des s Kiki, jsi moc statecna a Ema je sikulka, kdyz byla jeste vice statecna nez mama :D tak jeste,ze vsechno dobre dopadlo.

Tygri, jo, to jsi byla Ty, kdo mi poradil ten kartacek :oops: dik, fakt, to zatim funguje.

Tak cukrovi nakonec budeme mit od tchyni, uz pro nas pece, tak muzu byt v klidu :wink:

Zitra mam v planu behem vychazek zajit do prace, zanest listek na penize za listopad.....melo to byt ke konco mesice…tak doufam, ze nebude jeste pozdeji, nevyznavam se v tom.

Ja jsem dneska pro zmenu asi poprve mela tehotenskou depku…divala jsem se na jeden film a skoro cely probrecela, a manzela doma nemam, prijede az zitra vecer a strasne moc me chybel, hruuuuuza…no doufam, ze ten stav rychle prejde, jinak bobci asi take jsou v depce kvuli moje nalade :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
7.12.08 22:37

Rosinko - klííd. bobci určitě nejsou v depce - je jim fajn. Hezky odpočívej a šetři se, ať na další kontrole jsou jenom super zprávičky!!!!

My jsem teď o víkendu byli u námých - asi do jedný a tygřík pacholek celou dobu řádil - no jestli mu to vydrží, tak potěš :D
a jestli se nám povedla fotka, tak vám pak hodím jednu čertovskou. tatínek nám šel za čerta, tak jsem se nechala vyfotit s bříškem, ať má prcek do albíčka :D i s bubákem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí