Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky, teda vy jste toho zase nakecaly, celý dopoledne nám nešel internet a nevím proč, tak jsem už byla docela zoufalá, chtěla jsem napsat už ráno. Jinak Gabu už je to v pořádku, včera jsem trošku zazmatkovala, kdybych nebyla na amniu, tak mě to ani nenapadne, ale to je asi tím, že člověk je sám doma a přemýšlí a pak to takhle dopadá.
Teď budu mít hrůzu z výsledků a pak už to snad skončí, už toho je nějak moc. Jinak s tím vykrádáním to je strašný, my to teda se zamykáním nepřeháníme, taky bydlíme v baráčku, ale jsme na malým městě a tady se opravdu moc nekrade, tak snad to tak zůstane. ![]()
Jinak já jsem zvyklá celej život žít na horách a v malém městě, takže si Prahu nedokážu představit, asi bych si už nezvykla, jediný kam bych byla ochotná jít je HK a to ještě ne do centra, ale někam na okraj, jsem prostě vesnická buchta a mám ráda klídek. I když zase musím uznat, že určitý výhody máte, to určitě, i co se týče těch doktorů, když jsem tady sestřičce na gyndě řikala o screeningu v 12 tt tak na mě koukala jak na mimozemšťana, fakt, vůbec netušila co to je, a že se to dělá. Prostě 100 let za opicema, tak tohle mě štve. Jo a že na výsledky musím čekat skoro měsíc, je taky strašný, těch 14 dní by ještě šlo. No každý má svý, ale bydlet na okraji Prahy musí být fajn, to věřím, ne přímo v ruchu velkoměsta, ale všude blízko. Akorát já bych ty naše kopečky a teď toho půl metru sněhu asi nevyměnila ![]()
Jinak mě je už docela dobře, bříško sem tam píchne, ale už se cítím fit, tak snad bude vše v pořádku a mimi je zdravý, moc si to přeju… taky aby ne a všem co čekáte se mnou na výsledky přeju jen ty nejlepší zprávy… ![]()
Ježiš to jsem se zase rozkecala , ![]()
Ahojky,
holky, teda s tím vykrádáním je to hrůza!!!!
Ale Ibri, já teda bydlím v menším paneláčku, jen 8 rodin ve vchodě, zamyká se, na chtbě ti nikdo nic neveme atd. ale taky vykradli před 3 roky sousedy my jsme v prvním patře, lezli v přízemí po mřížíchna balkoně, k nám na balkon, pak kolem okna naší ložnice k druhé řadě balkonů tam do ruhého patra s sousedům na balkon, otevčeným oknem (v létě) do kuchyně, a tamjim vykradli peněženky, mobily, a co se dalo, a oni si zatím vesele spali v druhé části bytu! Takže já se bojím i v paneláku. V létě se raději vařím při otevřené větračce! Okno neotvírám na noc v žádném případě!
![]()
Stanuško - ty se máš, ž se taky těšíme na 3D ale to až po Novém roce!
S tou porodnicí to je snad drb, nechala jsem si to zjistit, a nikdo nic neví! Ještě se zeptám na gyndě! ![]()
Ahoj Praha-Nepraha ![]()
já bych teda asi do Prahy nešla,nějak jsem zvyklá na mamé město,ale chápu,že kdo tam vyrostl si to asi jinak nedovede představit ![]()
Tak jsem si užila klídek a relax na kosmetice a je mi fajn ![]()
Holky, bydlet na horách je můj sen, ale upřímně bych zase měla strach z toho, že je všechno daleko, ale na druhou stranu dneska jsou všude obchody otevřený pořád a jsou všude velký supermarkety, tak je to asi jedno, kde člověk bydlí. Ale hory jsou hory. Myslím, že byste si i v Praze zvykly, je to spíš takový strašák, ale každé má to svoje
Asi nejhorší je to s prací, co.. Kdyby jí všude bylo dostatek a za dost peněz, asi by lidi do Prahy tolik nechodili. Spousta kolegů je mimopražských a přistěhovali se, my zase mluvili o tom, že by se nám líbilo někde v přírodě, na horách, ale ta práce nešťastná.. No každé má svoje..
Ale v přírodě a na horách je báječně
Krkonoše, Beskydy, Šumava… Jéje ![]()
Lucinko, je dobře, že už je Ti líp. To, že u vás nevědí o NT screenu mě děsí. Copak nesledují novinky a nechodí na nějaké kongresy nebo jak se tomu říká? Přece se taky musí jako lékaři vzdělávat a seznamovat s novinkama, ne? Ach jo.. Třeba se na to ale teď zaměří
Možná bys měla sestřičku odkázat na naší diskuzi ![]()
Od včera mě bolí břicho. Ale spíš jako žaludek. jako bych něco špatného snědla
Doufám, že to přejde. Asi si dám dietku ![]()
Holky ahooj
, mám dobrý zprávy, je to zdravé mimčo, placenta vepředu, proto si na pohyby asi ještě počkám a je to…kluk!!!
. Všichni mi tvrdili holka jen já si myslela, že ne a měla jsem pravdu. Možná náhodou, ale mě by fakt asi překvapilo, kdyby mi dneska řekla, že to bude holka! To by byl pro mě asi šok
. Juchůůů!!!!! Mám fakt radost, že aspoň podle vnějších znaků je zatím všechno v pořádku
. Takže bude to Matěj! ![]()
Díky moc, že jste držely palce, dočtu vás zítra
,
pa suvik
Ahoj,
hádejte, co jsem nám letos nadělila pod stromeček? ![]()
http://www.100bmw.cz/…-vyhercu.php
Jsem sedmá v prostřední řadě, doufám, že bez toho byste mě nepoznaly, protože ta fotka je úplně příšerná ![]()
Suvik-moc gratuluju ke zdravému malému chlapinovi!!! ![]()
Já snad nakonec bude mít princeznu samotná v dubnu.
![]()
Alesho-tak to je bomba.Člověk si mysůlí,že takové hry jsou nemožné vyhrát a vidíš to!!!Moc vám gratuluju,Ježíšek u vás bude opravdu bohatý. ![]()
Suvik,gratuluju k Matějovi
no aspoň ted víš,proč nejsou kopanečky ![]()
Alesho,to ty Vo…e to je teda bomba
no super,gratuluju ![]()
Suviku
Super!!! Velká gratulace!!!
Aleesho
Tak hezkého ježíška ![]()
Alesho to je bomba, manžel chtěl taky posílat a já mu řikala, že je to blbost.
GRATULUJU!!! Super ježíšek… ![]()
Ahojky po dlouhé době,
Suvik:gratulace ke klučinovi,
Aleesho:tak to je super,zrovna včera říkala kamoška,kdoví jestli někdo vyhraje,jestli to není nějaký podvod
Stani:já doufám,že po zítřejším UTZ se k tobě přidám s holčičkou
,i když tuším Ibrisam bude mít z dvojčátek taky jednu holku
Lucinko:to je dobře,že je už líp,hlavně nic nedělej a nech se obskakovat
Peti:s těma rukama si radši zajdi na neurolgii,mě už to taky pomalu začíná,zatím jen jakoby přeležené,ale čekám,že to bude horší ![]()
Bobi,tak takhle mi to taky začínalo,jako by přeležený ![]()
No asi příští týden skočím nejdřív za obvodačkou a poradím se s ní.
Peti,já jsem při min.těhu byla i 8× za noc vzhůru,a jak píšeš-chodila jsem,třepala,ruce svěšené z postele apod. a někdy jsem ze zoufalství třískala rukama do zdi a stejně jsem nic necítila.A ke konci těhu to zlobilo i přes den,dva,tři prsty,blbě se psalo na PC.Tak uvidíme,jak ještě dopadneme.Dneska jsem dělala dvě těsta na perníky a pěkně mě ty ruce bolely
Bobi,no tak to jsem na tom už skoro stejně,taky ležím tak,abymi ruce visely dolů.A ráno jsem ještě pořádně ani hrnek nemohla chytit.A byla si s tím někde?????