Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojda,
díky za chválu fotky! To víte hory! Krásně se tam slaví silvestr, máte zhora všechno na jako na dlani, relativní klid a dole vidíte všechny rachejtle a ohňostroje, bez hluku! ![]()
Hodila jsemna rodinu i naší modelku Vendy a oslavence Toma! ![]()
Merssy - Já na kopance už nečekám, ono mě kopáním probere!
Ten kolotoč chci taky z netu, tak uvidíme snad ho nebudeme muset vracet! ![]()
Amber - super že UTZ dopadl dobře! Člověka to uklidní......... už se těšímna příští týden........ ![]()
Tygříku - svítíci miminko bude bezva při čtení v posteli
![]()
Taky gratuluji Amber ke zdravému klučinovy. ![]()
Ody - nádherné foto. Jestli chcete můžu Vám se frknout romantiku pražského sídliště blátivého.
Úplná nádhera! ![]()
Jak Vás tady čtu, že chodíte k tomu praktikovi, tak mě to taky teď vrtá, že tam budu muset skočit.
A to cvičení mě hlodá. Akorát nevím, kdybych chodila. ![]()
Holky co tam cvičíte a jak dlouho to trvá? Nevíte někdo o dobrým pražským cvičením pro těhu? ![]()
Ibris,já co chodím,tak to trvá hodinu,posledních 15 minut je super relaxace
a hlavně se učíme dýchat a paní,co to vede dělá na porodnici,tak nám vše hezky říká,Jo chtěla bych jí u porodu ![]()
A na balonu pozor
nehopsat,jen se jako by válet prdelkou ![]()
Jo a ještě abych nezapomněla všem Kačkám přeju vše nejlepší k dnešnímu svátku…
![]()
Ibri já chodím cvičit tady u nás na P - 8 , trvá to tady hodinu a cvičí se jak kdy, někdy na míčích, někdy jen ve stoje a na podložce, pak relax a hlavně dýchání, je to strašně fajn…
Ahoj holčiny,
jsem teď v nějaké presu předvánočním a navíc pořád po doktorech a po nějakých úřadech.
Ale zahlídla jsem,že se bavíte o cvičení,zrovna včera jsem si objednala cvičení pro těhotné na DVD.
Tak hezky cvičte,kochejte se miminkama na UTZ a jen a jen dobré zprávy z kontrol a výsledků.
pááááá
Peti já jsem taky měla v neděli nerva, že pořád nic necítím… ![]()
A to jsem ti minule říkala, ať si z toho nic neděláš, že máme čas…ha ha ha
.
Zítra jdu na velký UZV a kupodivu mám nějak strach nebo co, tak už aby to bylo za mnou a v pořádku. A taky bych moc už chtěla vědět, jestli to bude kluk nebo holka
.
Ty kolotoče jsou moc hezké, obzvlášť ten s tím obličejíčkem
. Jinak jsem se vrhla na vánoční výzdobu a vystřihuju si…teď zrovna anděla :_). Ono je to dost piplačka, tak na advent to možná stihnu.
V sobotu si jedem pro štěně a začne starostování s psím miminem, já jsem byla ustanovena za hlavní psí vychovatelku a taky se budem muset přestěhovat na pár týdnů k našim na venkov. Doufám, že budu zvládat přispívat, občas je to tam z internetem těžký (když je hnusný počasí).
Poslední dobou se mi nechtělo moc psát, mám nějakou depku nebo co…všichni si tady chválíte kopance a bouličky…tak se mi to moc nechtělo číst. Ale snad se taky dočkám
. Že Peti? ![]()
Ahojky suvik
Tak jsme si zjistila, že u nás je tu cvičení pro těhotné od Hanky Kynychové. ![]()
Tak teď zjišťuji, jestli tam je volno atd.
Budu se muset dokopat.
Suviku nenervuj se, sice počasí náladě nepomáhá, ale určitě je vše OK. Já jsem Kubu taky moc necítila.
Jinak tě obdivuji, že si k dítěti pořizuješ ještě pejska. ![]()
My máme 11ti letýho americkýho kokra a poslední dobou zjišťuji, že to začíná být pěkná přítěž. No a ještě pak s těma dvojčatama si to nedokážu představit.
Třeba když se mu chce v noci ven apod. Ale je to samo sebou náš miláček. ![]()
Suvi, Péti máte první miminka, do týdne vás ti vaši vetřílci budou kopat jak zběsilý!!!
Alesho a Peti, tabulka opravena.
Suviku, nenervuj
Většinou se první pohyby objevují až ve 20-21 tt. Uvidíš zítra, že to bude v naprostém pořádku a malého si užiješ ![]()
Ibri, když jsi na Praze 4, kam chodíš na ty velký screeningy? Nechodíš taky do Pronatalu k MUDr. Břešťákovi?
Amber - jj chodím do Pekárkovy
Ty tam chodíš taky? Kdy tam jdeš? ![]()
Ibri, byla jsem tam dneska..
Brešťák je ale borec
Dneska místo řešení miminka přešel s mým přítelem na řešení Perpetum mobile, co našel na youtube
A nevím, jestli tam půjdu ještě na ten další UTZ v tom 32 tt? To si budu muset zjistit.. ![]()
Amber - tak aspoň, že si fajn chlapi pokecali.
Já tam jdu až 4.12. O tom třetím UT nic nevím, já vím, že můj Mudr. posílá jen v tom 12 a 20 týdnu. Nic víc. Kde víš o tom 32.týdnu?
Amber - tak aspoň, že si fajn chlapi pokecali.
Já tam jdu až 4.12. O tom třetím UT nic nevím, já vím, že můj Mudr. posílá jen v tom 12 a 20 týdnu. Nic víc. Kde víš o tom 32.týdnu?
Ahoj holky,
Amber, to je prima, že je mimčo v pořádku, tak už si taky užívej! Já jdu až za dva dny, tak už začínám mít stažené půlky, člověk nikdy neví…
Ody, máte krásné místo na horách, tam to opravdu musí být lék na nervy. Naši mají chalupu na Šumavě, to je zase moje srdeční záležitost, v zimě to tam vypadá stejně. Jenže chalupa je kamenná a topí se v kamnech dřevem, takže jsou tam ty zimy dost krušné, hlavně po ránu, když se leze z postele. Co mám Fandíka, tak jsem tam v zimě nebyla a moc mi to chybí.
Ad spací pytel, taky jsem musela přestat dávat, když se Fandík naučil stát, protože mu to překáželo, ale okolo 15ti měsíců jsem ho do něj prskla znova a už mu zůstal. Mám celkem tři (letní, normál a termofusak
) a využiju je všechny. Hlavně je to prima když se někam jede přes noc, že se nemusí balit i peřinka a tak.
Ad cvičení, já jsem tedy děsně líná, navíc nemám hlídání, tak ani nevím, jak bych to zvládla. Si říkám, že mi musí stačit celodenní pobíhání okolo prcka a 2× denně procházka na vzduchu. Minulé těhotenství jsem se poslední dva měsíce jen válela doma v křesle, to mi tedy teď rozhodně nehrozí, bohužel (nebo bohudík
). Ale kdyby to šlo, chodila bych moc ráda plavat, to je na břicho hrozná úleva, skoro jako stav beztíže. Mám kousek odsud bazén, tak se tam chystám zanořit, snad si mě aktivisté Greenpeace nespletou s vyvrženou velrybou ![]()
Ad štěnátka a koťátka, to vás holky tedy obdivuju, já jsem vždy měla psa i kočku a nedovedla jsem si představit, že je jednou ve svém domě mít nebudu, ale teď to vidím trošku jinak, kolik je s tím práce, tak mi tedy bohatě stačí to moje dítko. Mazlit se chodím s cizíma pejskama ![]()
Merssy, kouzlo s čokoládou neporadím… Ale určitě neuškodila, že??? ![]()
A chtěla jsem se zeptat, holky co řídíte, používáte některá takový ten těhotenský bezpečností pás??? Mně je to s tím normálním pásem hrozně nepříjemné, jak se vine přes břicho, pořád si ho tahám dolů, tak jsem chtěla popátrat, jestli tady s tím není nějaká zkušenost.