duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1064
20.11.08 20:31

Rychle koukám,co novýho,takže mersy,velká gratulace ke zdravému chlapečkovi,třeba taky Danečkovi :wink:

Stanuško,Peťo,ať vám zítra dopadne dobře ultrazvuk a pěkně si to vychutnáte........já už se těším taky!!!!!Jdeme až odpoledne.

Lehátko bezvadný-já jsem spíš u Daníka používala autosedačku.......
Ody-tak ať si užijete sněhu,tam určo bude!!!
Fram-držím pěstičky na triplíky!!!!
Nicky-černá vana,ty jo,to je odvážný.....ale pokud se to tam hodí,tak proč ne!!!Ale vana jinak vypadá bezvadně.My máme vanu i sprcháč,nemůžu si to vynachválit.

Holky,dneska mě teda fest bolí ty stydký kosti,nemáte s tím taky některá trápení???Při chuzi je to mazec.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11809
20.11.08 21:20

Merssy , obrovská gratulace ke zdravému chlapečkovi!!!! :D :D :D
Auto - dej pak vědět, co jste vybrali. My budeme taky potřebovat větší, ale nějak se nám nedaří ušetřit penízky, pořád jsou na něco potřeba víc. Automat jsem kdysi taky chtěla, ale když nebylo nové auto, musela jsem si zvyknout na řazení a jde to. Ale ze začátku mě to pěkně štvalo, jako bych i tak neměla dost věcí na starost, když sedím za volantem. :wink:

Gabu , s tou čokoládou to je úžasný recept, jak mimíse probrat k aktivitě! To budu muset vyzkoušet. :P Já ho cítila pár dní minulý týden, teď se zase schovává.

Připadám si jako hroznej hypochondr, co jsem těhotná, pořád lítám na nějaké kontroly a vyšetření. Dneska jsem absolvovala kontrolu na gastroenterologii, naštěstí jsem si s panem profesorem jenom povídala. Chudáci lidi, co tam byli na všech těch hnusných vyšetřeních. :?
No a zítra mě čeká zubař, mám dva kazy, tak se těším, až to budu mít za sebou. Navíc mě dneska začalo trochu škrábat v krku, snad to do rána přejde.
Příští týden mám poradnu na gyndě, pak k obvoďákovi, dále EKG, ještě mě čeká oční… :roll: Jenom si zase musím zvyknout být drzá a nacpat se přede všechny. Dneska jsem na tom gastru jak trubka čekala hrozně dlouho… no moje chyba, oni nemohli vědět, že jsem těhule.

Nicky , díky za odkaz na tričko, zítra na to mrknu. Vana i umyvadlo vypadají báječně, ale máš pravdu, ta údržba bude trochu náročnější.

Masírování hráze - já se v minulém těhotenství nemohla rozhodnout, četla jsem hodně názorů pro i proti. Nakonec zvítězila lenost a nemasírovala jsem vůbec. Nastřižená jsem nebyla a měla jsem jen asi tři pidi-trhlinky, ani jsem o nich nevěděla, dokud mi nevypadly stehy. 8O :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11809
20.11.08 21:27

Ještě koukám - lehátka vypadají pěkně, já měla půjčené takové jednoduché, už po několika dětech… Možná by nebylo od věci zjistit, kolik ta lehátka váží, já to svoje docela často přenášela. Kdyby tam byl velký rozdíl, asi bych brala to lehčí… i když zase jestli by to druhé bylo bytelnější… těžké rozhodování.

Hrací deka - máme Chytráčka od Taf Toys a je super! Má 100×150 cm, já to hodně užila, v létě jsem dala deku ven na trávu a mohla jsem tam ležet i s Martínkem, hrát si s ním nebo ho kojit.
 http://www.babymax.cz/…ozi-239.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
20.11.08 21:56

Nazdárek,
tak jsem se právě probudila u prcka v pokojíčku na gauči, zdatně jsem ho uspávala, až jsem usnula sama a teď mě bolí hlava. Manžel je ještě v práci, tak mě neměl kdo vzbudit…

Merssy, moc gratuluju, vážně je na čase si začít užívat těhotenství, tak šup šup na nákupy. Lehátka jsou skvělá obě, já mám něco podobného a hodně jsem ho využila asi až do nějakého 8. měsíce, kdy mi ho prcek překlopil. Teď ho má půjčené kamarádka, tak doufám, že se vrátí funkční.

Fram, taky jsem měla látkové pleny, kamarádka mě zlákala vyprávěním o tom, jak je to úžasné, prcek se naučí brzo na nočník a není s tím žádná práce a ještě zachráním životní prostředí atd..... Byla jsem z toho pak pěkně rozčarovaná, mimino kadilo 10× denně, pořád jsem musela prát, zůstaly na nich fleky po hovínkách, takže už mi to nepřipadalo tak čisté, Fandík je navíc hned pročůral (byl jak protržená cisterna, protože pořád pil), a to měl i nějaké ty supersací. Stálo to dost peněz, cca přes 6.000,– Kč, začala jsem je používat asi až po 2 měsících od narození do cca 6ti měsíců a pak jsem se na to vybodla a přešla na jednorázovky. Asi mi chybělo to nadšení „látkařek“ z toho, jak je to pro miminko výhodné a šetrné k jeho pokožce a k životnímu prostředí. Plenky jsem prodala, ve finále jsem asi i prodělala, nebo spíš nic neušetřila tím, že jsem nepoužívala jednorázovky, ale ulevilo se mi a nedám na papírovky dopustit. Tímto tě nechci nijak odrazovat, spíš jen přidat takový postřeh, že pokud o používání látkovek nejsi 100% přesvědčená, tak bych do toho asi nešla, já tedy znovu určitě ne. Pamatuju si, jak jsem byla šťastná, když jsme někam jeli autem nebo na návštěvu, že můžu prckovi dát jednorázovku a nemusím ho balit do té veliké látkovky. Vypadal v tom jako Ferda mravenec a přišlo mi, že má omezenou možnost pohybu nožkama. I když zase ortoped byl nadšený, že jedeme v širokém balení :wink:

Ad masírování hráze, já jsem při prvním těhotenství ani nevěděla, kde ta hráz leží :oops: :lol:, to jsem zjistila až když mi jí doktor šmiknul a pak to pěkně srůstalo, nicméně se to dalo přežít. Navíc nemám smysl pro pravidelnost a rutinu, takže u mě nějaká pravidelná masáž nepřipadá v úvahu, stačí, že břicho mažu jen když mi padne oko na krém v koupelně (teda ale zuby si čistím 2× denně, to zas jo! :wink: )

Nicky, koupelna bude pěkná, koukám, jak se věci rychle ženou dopředu, my když jsme před 4 roky zařizovali domeček, tak tohle jsme nikde neviděli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
20.11.08 22:27

Stanusko,
výsledky bych měla mít příští středu nebo až ten další týden, tak uvidíme.

Lucinko - já jsem celý týden po amniu ležela - fakt mi nebylo dobře. teď ve středu jsem byla s tchyni dopoledne na trhách a měla jsem toho plné zuby. Ale teď už se cítím v poho, mimi je oký, takže po neděli se půjdu mrknout do práce - potřebují tam s něčím pomoct :wink:

Nicky - vana i umyvadlo super - už se těším na foto hotové koupelny! Já jsem v bytě měla vanu tmavě modrou :wink:

Mersy-strašně moc gratuluju!!!!!!!!!!!

titty - taky jsem pořád u dr. Dnes mi dělali sono jater, tak hned zvědavá doktorka mrkla na tygříka - byla unešená, jak se tam mele. dál jdu 1.12 - na odběry a na ko, 3.12. mám konzultaci, 10.12. mám utz - takže se nenudím. Zubaře obejdnám až po novém roce - fatk už toho mám dost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
21.11.08 08:59

Ahoj holky,

tak jsem se vzbudila jak lazar! Teplotu nemám, ale bolí mě celý hrudník, v krku a píchá v uších. Super! Tak ležím a piju čajík pro těhule!

Holky, včera mě totálně vytočila Jarkova učitelka!!!
Napsala mi do notýsku, že Jarek nemá v pořádku penál .......... vypsala co všechno tam má mít............. a že tím že mu ho JÁ nedám do pořádku tak nemůže v hodině pracovat a toh důvodu prý pláče a je nešťastný! 8O 8O 8O
Já nemohla věřit svým očím!
Nevím jestli to tak pochopíte taky, ale nepřímo nazančila že já můžu za to že pláče! Že já ho dělám nešťastným! :evil: :x 8O
Já byla rozčílená! Brečela jsem, nadávala, a mimi ještě ve 2 v noci kopalo tak divoce, že jsem nemohla spát!

Napsala jsem jí: Jestli tím chce říci, že pláče kvůli penálu. A že za já ho dělám nešťastným?
A že pokud vím tak pláče kvůli družině a ne škole! Že já snad znám líp svoje dítě než ona!

Pak jsem mluvila s Jarkem! Neplakal prý celý týden ani v družině, natož ve škole! Tak donesl penál, a to by jste nevěřily.............on tam měl úplně všechno z toho jejího seznamu, kromě nůžek,protože ty mají mít v kufříčku na VV ve škole.

Tak jsem jí ještě napsala, že nechápu o co jí jde, že tam všechno má!

No kráááááááááááááááááá-a :evil: (odpusťe ostrý článek!)

Jsem zvědavá co odepíše..........

Holky co jdete na UTZ! Ať je vše oki a miminka ukaží to co chcete aby ukázaly. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
21.11.08 09:06

Stanuško a Mercy vůbec to nemáte jiný, já na poličky v ložnici na ložní prádlo čekám ** 2roky ** to jsou jen čtyři prkna uříznout a namontovat je tam :lol: :lol: jo a krb postvený loni taky ještě pořád není obloženej :twisted:
Ale tohle jiný, to je pořádná chlapská práce, takže se snad do toho pustěj jen co tu bude umyvadlo aby si to mohli pořádně naměřit. Hrůza je, že fakt nikde nemůžu narazit na pčkný baterie, a když jo, tak stojej kolem 6tis. což se mi dávat fakt nechce :-(

Tygříku koukám, že toho máš taky celkem dost :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
21.11.08 09:15

Dobre ranko.......

Jsem po vcerejsku ve vyborne nalade..........uz jsem se konecne zacala ucit......... :D

Vsem dekujeme i s miminkem za gratulace.........odpovida divokym kopanim.. :lol: :lol: :lol:

Tygriku, drzim palce na vysledky, ale urcite to bude v poradku!!Ty predbezne byly, tyto budou taky..........Ale to jsou fakt litacky, ze, samy doktor.......

Ody, jenom lez a nic nedelej.........A nerozciluj se..........i kdyz ja bych byla pekne nastvana taky.......a urcite bych ji neco rekla!!Ody a uzij si hory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A opatrne!!!!!

Tak jdu zase na to uceni...........paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Stanusko a Peti, drzim palceky na velkem UTZ!!!!!A vsem kdo jdou dnes na KO a na UTZ!!!!!

Gabu, tak nakupovani mi zacina, prave jsem objednala to lehatko...... :D , jinak masaz hraze, asi zacnu.........i kdyz asi tak jako Ty nemam smysl pro pravidelnost......... :roll:

Titty, deka super!!!

Kaci, dekuju..........mozna Danecek, mozna Matyasek, jsem ze jsem to stahli alespon na dve jmena :lol: .......Jinak stydka kost bolela dost ze zacatku, ted mam pokoj.........mam spis problem, kdyz jdu z lehu do sedu, na leve strane jak zatnu bricho jako bych tam mela nuz, hnusna rezava bolest........A drzim palce na UTZ, jdete cela rodina ze?

Anber, urcite potvrdi kluka, u tech se dr nemyli, tam je to prece jasne videt............nebo aspon v to doufam.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
21.11.08 09:16

Nicky, no jo, to jsou ti chlapi...... :lol: ja uz se ani nerozciluju....... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
21.11.08 10:31

Ahojky, všechny vás zdravím, holky vy se tak máte, že si to můžete užívat, tak snad se toho taky konečně dočkám, za měsíc :? Jinak s těma motorkama nevím, asi nepojedu, nerisknu si to, ještě se teda zeptám primáře, ale asi nepojedu a lístek někomu věnujeme, miminko je pro mě na 1. místě. Takže v pondělí v 7 nástup na amnio, tak na mě myslete, snad to bude dobrý, každou noc se mi o tom zdá. :roll:
Jinak xmerssy gratuluju k výborným výsledkům, super!!! A jak to vypadalo strašlivě, že? Jinak všem držím palečky ať jim vyjdu KO co nejlépe a na uzv ať vám ukážou co tam skrývají :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
21.11.08 10:44

Merssy : Moc gratuluju!!!

Ody: odpočívej a nerozčiluj se. Učitelky jsou někdy příšery. Mnažel vyprávěl, jak jeho bratrovi pořád škrtala úkoly, že nepíše perem. A přitom psal :roll:

U nás řemeslníci končí (tedy doufám), bylo to dost náročné, už se těším na volnist pohybu :) Ale dveře přivezou až v půlce prosince :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
21.11.08 10:54

aleesho copak jste řemeslníkovali?? Asi mi to někde uteklo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
21.11.08 11:06

Nicky: dělali jsme pokoje v druhém patře :) Trvalo to 4 týdny :roll: Přitom celý náš dům stál za 10 dní :lol: Je to dřevostavba RD Rýmařov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
21.11.08 11:07

Dobré dopoledne těhulky,…

vůbec teď nemám čas, hlídám tu postiženou holčičku od ségry, je to síla a děs, strašný záhul na psychiku a pochopitelně jí musím být stále za zadkem, takže se naběhám…

Předevčírem mi začalo tvrdnou břicho, docela strašným způsobem, včera jsem byla radši u doktorky a na:,–(ila mi magnézko a pohrozila mi jestli budu pokračovat, že budu muset do nemocnice na infuze, mám klidový režim snad to bude dobrý, pro malou si dneska přijede druhá ségra, takže budu moci započít ten klidový režim…

Jinak merssy strašně strašně strašně moc gratuluju že to všechno dopadlo skvěle a že si užíváš…

Luci, nevěš hlavu, budeš mít v dubnu krásný zdravý mimčo, amnio nic není, nebolí to, a čekání na výsledky uteče a bude to dobrý, a budeš moci nakupovat a užívat si plnými doušky těhu…

Jinak co jdete dneska na velký UTZ moc si ho užijte, je to parádička…

Ody ty odpočívej a nenech se rozčílit učitelkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
21.11.08 11:11

Jo a už toho našeho chlapa titulujeme, s konečnou platností je to Kubík… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí