Poradna duly
Jana Čurdová
Dobre dopoledne......
Peti chtela jsem se zeptat.......u nas vyhravaji dve jmena Daniel a pritel si moc preje Matyáše.......Vim, ze ho chces i ty........prosim te, divala jsem do kalendare a tam neni.........na ktery den se slavi svatek a pokud jmeno neni v kalendari, musi se nejak zadat na matrice?
Satanusko, moc Ti to na te fotce slusi.........vsechny mate moc pekna briska........
Ali, ty uz mas takove krasne, tehotenske brisko.......
Lucinko, souhlasim s Nicky, celych 14 dni, by mel byt klidovy rezim a hlavne pozor na nachlazeni pred i po amniu.........ta dirka se pak musi pekne zahojit a ty dva dny opravdu poctive lez........
Merssy,matyáš v kalendáři není,tak svátek bude na Matěje.A na matrice to bude v poho,protože je to u nás schválené jméno.
A Daniel se mi taky líbí,ale toho mám švagr..........
Peti, moc diky...........Me se moc libi obe.........
.A Vy uz mate vybrano?Drzim palce na zitrejsi velky UTZ.My jdeme v pondeli a moc se tesim az prcka zase uvidim.Uz Vam reknou i pohlavi, ze?
No Merssy,zatím máme to co mám napsáno a když zítra uvidíme pohlaví,tak to dořešíme ![]()
Ahoj holky,
teda koukala jsem na bříška,Stanuško moc krásný bříško-holky já proti vám mám takový pidi,no snad tam zítra pan doktor něco objeví a neřekne mě,že jen moc papám
......ale ne,trošku se zase zvětšilo,takže večer vás doháním.
Luci-hlavně v klidu,nech to být,nenervuj se!!!!Já vím,že se mě to píše.
Hlava-naštěstí nebolí,vůbec vám to nezávidím,ale začínají mě bolet kosti pánevní......mám hrůzu,že se mě zase rozšíří.Před porodem jsem měla docela pěknou prďolu a v těhu se mě to tak rozšiřovalo,tak to bolelo,že bohužel toto se zhubnout nedá,takže představa,že se mě to zase ještě víc rozšíří,mě děsí...........
Peťo-tak ať se ti mimísek pěkně zítra v celé kráse ukáže.....my jdeme taky,celá rodinka i Daník,tak jsem zvědavá,co bude říkat.
Ahoj všechny,
moc si toho nepamatuju, protože jste ukecané, tak jen co mi uvízlo…
Peti, když já necítím mrňouse, stačí sníst kousek čokolády a do deseti minut rejdí jako blázen. Tak to dělám vždycky večer, když Fandík jde spát, protože přes den nemám čas se pozorovat, tak se takhle ujišťuju, že je mimčo stále tam
No, a té čokolády taky není jen kousek…
Ibri, já bych se cpala strašně ráda, ale do mě se teď nic nevejde, mimino se roztahuje hlavně na úkor žaludku, tak já o tom jídle jenom tak sním a závidím těm, co jíst můžou…
Ody, jojo mám pěknou placku, zajímavé je, že se s ní ale nikam nevejdu, včera jsem se přivřela doma do dveří a opět se ožehla u plotny
. U Fandíka jsem to tak neměla, to jsem měla docela hezký pupík, a hlavně teď mi to břicho začalo růst nikoliv od spoda, ale od žaludku, což první tři měsíce vypadalo obzvlášť úchvatně. V září u moře mi dalo dost práce se svléknout do plavek.
Nicky, já to mám opačně, vždy jsem si přes prsa neviděla na břicho a níže, ale teď už mi nějakou dobu břicho přečnívá a prsa mají úžasné odpočivadlo… ![]()
Jinak jsem byla u zubařky, dostala jsem pochvalu, tak jsem ráda, protože jsem tam šla se staženým zadkem jako vždy, to už radši chodím na gyndu než tam… Sestřička mě hned na začátku zkásla o třicet korun a pak mi je s omluvou v průběhu ošetření vracela, že prý si nevšimla, že jsem těhotná… Tak já už nevím, to je poněkolikáté, co si toho někdo nevšimnul, já snad vypadám pořád jen obézně. Ale pořád je to snad lepší než když jsem byla těhotná poprvé, to na mě milé důchodkyně na ulici už od sedmého měsíce pokřikovaly, že to mám jistě za pár…
Tak jsem Vám zase chtěla něco napsat a jen jsem se nahrnula ke klávesnici, tak jsem na sebe schodila zelnej salát, kterým se úspěšně cpu.
Měla jsem nějaké černé svědomí ohledně zeleniny, tak si teď dělám každý den salát, abych ho neměla. ![]()
Jinak jsem Vám do fotogalerie taky vrzla jednu fotku ze zrcadla, jak me Stani inspirovala. ![]()
Akorát ten pupajz je tedy o dost větší. ![]()
Dneska jdu na koncert Chinaski, tak se moc těším, jak si konečně pořádně odfrknu. Doufám, že tam pupíci neohluchnou. ![]()
Ahoj,
Merssy: že bychom tu měli dva Danečky
Matyáš se mi taky líbí, ale mám pocit, že matýsků je teď strašně moc
A těhotenské břicho mám snad od začátku
Kosti se mi taky asi rozšířily, aspoň mě včera přestalo bolet v kříži, celou kost jsem měla takovou ztuhlou. Ale pořád mám děsný kašel a rýmu. Koukám, výčet problémů jak stará bába ![]()
Mně zas prcek začne rejdit po kafi ![]()
Jééé Chinaski,já byla kdysi a super ![]()
jo a s tím břichem.....včera jsem se poválela ve vaně a pak jsem říkala miláčkovi,že si na „ni“za chvíli neuvidím
a tak bude muset dělat kosmetické úpravy on
![]()
Jsem ještě zapomněla pogratulovat Ibrisam k holčičce, to máš fajn, mě by ze tří kluků asi taky švihlo. Já si jí začínám přát čím dál tím víc, i když jsem na začátku tvrdila, že je mi to jedno, ale jak mě teď mé drahé dítě zlobí, tak si říkám, že taková hodná malá holčička copatá by nebyla marná… I když kamarádka má holčičku, krásnou, okatou, vlasatou princeznu a ta tak zlobí, že strčí všechny kluky do kapsy, tak si pak vyber… ![]()
Aleesho, kafe a čokoláda jsou povolený doping, se nedivím, že to ty mimča tak nakopne
. U mě tedy ještě funguje adrenalin, když se nějak rozruším nebo rozčílím, tak mi břicho jezdí na všechny strany.
Lucinko, nebuď smutná, všem tady to dopadlo dobře, ty nejsi výjimka. Jen bych zkusila zjistit, jestli nejdou ty výsledky nějak popohnat, třeba za úplatek
, tohle čekání víc jak měsíc rozhodně není nic příjemného.
Já jdu budit prcka a razíme na plavčo, tak hezký den.
Já jsem se ještě musela vrátit, jsem si vzpomněla, Nicky, tvůj synek si nechal udělat tajně piercing???? Kam???? Mně doma táta nafackoval, když jsem si v 17ti nechala propíchnout druhou dírku do ucha, tys to rozdýchala?
Jen mě to zajímá z pozice rodiče budoucího puberťáka ![]()
Gabu naštěstí tajně to nebylo, volal předtím a přemlouval a přemlouval. Zas já sem k těmhle věcem celkem v poho, takže má teď na rtu. Ono je to těžký, dřív jsem si říkala, že bych to nikdy nedovolila, ale teď když to vidím a hlavně v tý situaci jsem je to jiný. Mám fotku v telefonu, ale připojím to jedině v práci, tak musíte vydržet, pak hodím foto na rodinu, nebo ho vyfotím až přijede ![]()
Jinak se musím pochlubit. Mám šílenou radost. ještě před miminkem jsme plánovali druhou koupelnu dole v baráku, máme jen jednu nahoře s prťavou vanou, takže spíš takovej větší sprcháč, protože já se do ní prostě nevejdu
A teď když čekáme mímo bude ta druhá dole nutnost. Tak jsme začala schánět vanu, řeknu vám, to jsou dneska ceny, celkem hrůza za velkou vanu. Včera večer jsem, náhodou brouzdala po netu a mrkla na aukro a našla jsem tam vanu, po které jsem pokukovala, od Ravaku - foto přikládám - ale stojí od nic přes 9.000. No a na tom aukru jí mám za 3.500,– v černé barvě (máme celodřevěný barák takže nám to sem krásně půjde, ale ta údržba nic moc
). Ještě aby toho nebylo málo, tak pán je z vedlejší vesnice
Takže teď zuřivě scháním černé umyvadlo, které nikde nemaj, nebo mají tak za 5-6 tis. což se mi dávat nechce. Ale teď jsem objevila opět na aukru krásný skleněný, tak snad ho vydražím
Pak ještě mosazný baterie někde sehnat a já mám hotovo, pak nastupujou pánové na makání
![]()
http://www.ravak.cz/…ula_tvar.jpg
a ještě umyvadlo
- nejde obrázek
Holky, takze stresy ohledne amnia a vysledku jsou za mnou........
Volala jsem na vysledky, protoze vcera je tam jeste nemeli, a vse je v poradku.........
Takze cekame zdraveho chlapecka.............
........
Jsem v euforii..........jsem nejstastnejsi na svete.........
Ahoj těhulky,
dneska jsme byly s Emou s kámoškama z domovské diskuze na pokecu,to je vždycky tak osvěžující promluvit s dospělým a ještě fajn člověkem.
![]()
Peťo-jj,v pokročilém těhu je to slast zbavovat se ochlupení,ale zvládla jsem to po paměti a nebo se zrcadlama,drahý se nějak bál.
![]()
Budete masírovat hráz?Já jsem s Emou sem tam mazala (olejíčkem od Weledy) a nastřižená jsem nebyla,ale nevim,jestli to bylo masáží,nebo třetím porodem.
Gabu-zubař mě taky čeká,ale odkládám to na možná co nejpozdější dobu.Mám faxní rovnátka,tak si zubaře i tak užiju. ![]()
kačko-no,jo,ale mě si mimčo staví vilu už po čtvrtý,tak už má vlastně pořádné základy… ![]()
Nicky-umyvadlo se mi nezobrazuje a vana krásná.Jen na černé bude všechno vidět,každá kapička a na skle asi taky.Sama jsem zvědavá,co budeš psát,jaká je údržba,já mám co dělat s bílým,ale mám tři děti,tak to mluví za vše… ![]()
Jinak moc za pochvalu bříška,takhle je to prima,když obličej ozáří blesk.
![]()
Mersy-strašně moc gratuluju!!!!!!!!!!! Jen si to užívej,vím jak se cítíš.Teď už jen těšení se na mimčo v dubnu!!!!