Poradna duly
Jana Čurdová
Díky Peti ke gratulaci. ![]()
Budeme mít Renaulta Megana v kombiku - je pro nás důležité aby v zadu byly tři tříbodové pásy, což u naší Octávky nebyly.
(tak šla holka do světa)
Jinak z pohybů si nic nedělej, já první cítila někdy až v 21.týdnu - možná i déle - nějak jsem těm věcem v břiše furt nemohla přisoudit pohyby. ![]()
Ahojky,
Luci - to bude dobré!!! drž se holka!!!
Ibri - juchuuuuuu holčina! Gratulace!!! ![]()
Stanus - tak dnes konečně, jedna dobrá duše řekla, že když je těhu stejné jako předchozí tak to bude opak, takže tipuje kluka!
No po těch všech co mě blbnou s holkou je to osvěžující! Však uvidíme za 14 dní! Snad!
Nicky - teeeeda pěkný pupíček. Sluší ti to! ![]()
A díky za odkaz, už mi sice skorošvagřina objednala v BB to s tím „Lubim Ocka“ , ale mrknu ještě na jiné!
Já budu mít super nápis na těhu tričko, švagřina mi vyrobila nažehlovačku! Foto návrhu hodíma na rodinu!
Dnes jsem byla na družstvu! Tak tam opravdu bývalý byl a odhlásil se! Mám doma novou smlouvu jen na mě! ![]()
Holky,díky,už jsem se začala strachovat…no tak si počkáme na ten žduchaneček ![]()
IBRIS,moje Oktávka šla taky do světa.....to mě mrzelo,já jí měla ráda
![]()
Ahoj holky tak jsem tady, tak mi bylo řečeno že jeden z těch 3 hormonů co se zjištují byl nižší, myslím AFP, jo určitě. A primář co mi bude dělat odběr plodovky mi jen řekl, že počítač to vyhodnotil jako negativní ty testy a pak to ještě kontroluje jedna ženská a ty zjistila, že toho jednoho mám míň. Tak z toho nejsem rozumná stejně a vůbec nevím, co teda hrozí díky tomu, že ho tam mám míň. Nevíte někdo? Myslím že Aleesha tomu rozumí, nebo někdo jiný, budu ráda za cokoliv co mi napíšete. Jo a na výsledky se čeká u nás 3-4týdny, tak budu ráda, když budu vědět výsledky do vánoc ![]()
Holky, chtěla jsem se Vás zeptat jak to máte s jídlem?
Myslím tím jestli Vás honí mlsná a jak moc jste zvýšili příšun potravin. ![]()
Já totiž jak včera byla na kontrole, tak od minulé (tj. za 4 týdny) jsem přibrala 3 kg. Tak jsem z toho byla úplně paf. Protože při Kubovi jsem přibírala 1kg za měsíc a celkem jsem přibrala asi 8 kg. Ale 3 kg za měsíc to mi přišla síla. Tak jsem se ptala Mudr. jestli to není moc a on mi řekl že není. Ale mě to připadá hodně. Je fakt, že se dost cpu. Hrozně mě honí mlsná na sladký - nemůžu se udržet. ![]()
Já se bojím, že na konci budu mít o 20-30 kilo víc. ![]()
ODY super nápis ![]()
IBRIS,tak mě teda taky honí mlsná.....fakt se musím někdy krotit,kila jdou nahoru,doma na váhu nelezu,ale v pátek jdu k dr.tak budu muset a jsem sama zvědavá..................a je to taky po měsíci,tak uvidím,kolik bude nahoře.
Ty brde, konečně se mi podařilo sem vložit foto, a hned takové mega! To jsem netušila že to zabere tolik místa! Promiňte!
![]()
Peťul - že je super! Jsem nadšená! Tam kde ho nabízeli na natisknutí, tak měli těhu trička od 800 Kč. No nejsem blázen! Tak budu mít nažehlovačku!
![]()
Ody,no tak tak,ty těhu věci jsou zbytečně drahé.....a přitom na nich nic není vid ![]()
Ahoj holky tak jsem tady, tak mi bylo řečeno že jeden z těch 3 hormonů co se zjištují byl nižší, myslím AFP, jo určitě. A primář co mi bude dělat odběr plodovky mi jen řekl, že počítač to vyhodnotil jako negativní ty testy a pak to ještě kontroluje jedna ženská a ty zjistila, že toho jednoho mám míň. Tak z toho nejsem rozumná stejně a vůbec nevím, co teda hrozí díky tomu, že ho tam mám míň. Nevíte někdo? Myslím že Aleesha tomu rozumí, nebo někdo jiný, budu ráda za cokoliv co mi napíšete. Jo a na výsledky se čeká u nás 3-4týdny, tak budu ráda, když budu vědět výsledky do vánoc ![]()
Ahoj,
Ibri-moooc gratuluju k holčičce!!!Paráda.
A taky jsi si alespoň jednu přála,že?To je supr,jak nám to vychází.
A přibíráním,jsem na tom katastrofálně,zhubla jsem po odběru amnio z těch nervů,ale už to mám bohatě na sobě,myslím,že tento měsíc udělám +4kg a to mám v bříšku jen jedno. ![]()
Ody-krásný tričinko.A já ti nevim,u mě docela babský pověry fungujou.Je to asi tím,že už je to moje čtvrtý těhu,ale já jsem nějak poznala,co čekám už při druhým těhu,hned na začátku těhu.Pak mě třeba ještě okolí zvyklalo,ale ten pocit hned jak jsem zjistila,že jsem těhotná mě nesklamal.Třeba s Emou jsem opravdu měla hodně bříško do předu,ale tloustla jsem hned a celá,tak jako vždycky s holkama.
S Davidem jsem měla taky bříško kulaté dopředu,ale do dvacátého týdne jsem neměla ani deko navíc,teď mám váhu,kterou jsem měla se synem,když jsem šla na porodní sál.
Lucinko-tobě neřekli na co máš riziko a kolik???To ti neporadím,vím,že jsem měla taky nějaké hodnoty pod normálem,tušim že taky AFP a měla jsem riziko Downa 1:100.Snaž se být co nejvíce v klidu a nestresovat to malé v bříšku.Já to nechápu,tripl testy by snad měli vzhledem k těmto nervům zakázat.
Lucinko, vzhledem k tomu, že jsem hodně zvažovala, jestli jít na plodovku nebo ne, protože jsem měla AFP nižší a riziko na downa 1:110, tak jsem o tom trošku četla. Snížení AFP může znamenat riziko downa, ale k tomu by mělo být zvýšené HCG. Taky to snížené AFP může znamenat dřívější porod. Ale taky vůbec nic. Buď opravdu v klidu. Mě se to teď mluví, probrečela jsem první noc a než jsem to zkonzultovala na všech možných frontách, tak jsem v klidu nebyla, ale fakt to nestojí za nervy. Drž se a nenervuj, mimi je zdravé, jen ty triply jsou děsný. Co mi ale přijde zvláštní, že systém to vyhodnotil dobře a pak někdo řekl, že ne? Víš tu hodnotu, jakou máš? Máš u sebe výsledky?
Jinak Ody, tričko nádherný!!! Chci taky ![]()
Nicky, krásný bříško.
Ibri, máš 2 miminka, tak s kilama hold přibíráš trošku víc, miminko váží 200g x2, placenta váží cca 200g x2, plodová voda x2, děloha větší.. Neboj, nebudeš mít 30
Já už mám za těhu 6 kg nahoře! A to mám nadváhu jak blázen! Neboj se
A gratuluju k holčičce
Ještě to druhý kluk a máš Beverly Hills - Brenda a Brandon ![]()
Ahoj holky, hezky podvecer..............
Miri, moc Ti gratuluji ke chlapeckovi!!!!!!!!!!!!
Ibri, Tobe taky velka gratulace k holcicce!!!!!!!!!!!!Ja taky celkem pribiram, ale je mi to jedno, hlavne aby bylo miminko zdrave, vysledky vysly dobre a stejne kila pujdou rychle dolu..........
Luci, je mi moc lito, ze ty blby tripply vysly takhle............amnia se vubec neboj, nic to neni........vysledky budou urcite v poradku...........dr jen strasi.........neboj se a bud v klidu kvuli miminku.........Drz se!!!!
Nicky, mas krasny brisko...........
Ody, tricko fakt krasny........
Peti, za chvili zduchanecky ucitis......e to od 18 do 21 tydne, nekdy i pozdeji.........ja je citim od toho amnia..........
Jinak druhe auti uz konecne planujem pro me..........abych nebyla tak zavisla na priteli........nejake velke, prostorne, automat..........
Uz se tesim........
Vsechny zdravim a preji hezky vecer.........
Amber, moc děkuju, je to těžký, ale vzhledem k tomu že 1.screening jsem neměla, tak na amnio půjdu a pak budu čekat, ono mě ani nic jiného nezbývá..Vysledky u sebe nemám nedaly mi je, má je u sebe sestra. Ale myslím, že tam bylo 10,5, ale nechci kecat. Jinak ty testy byly negativní, viděla jsem to jak to bylo vytisknutý a pod to napsáno tužkou AFP nižší, amniocentéza, tak nevím. Budu se modlit, aby to bylo v pořádku, protože jinak nevím. Nejsem na to sama, díky všem za hezký slova.