duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65334
17.11.08 18:17

Stanusko,a to je čí rozhodnutí,že naposled :lol: :lol: nikdy neříkej nikdy :P :P
tak dnes se loučím holky,jdu si lehnout s knížkou a odpočívat :lol:
Pááááááááááá zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
17.11.08 18:30

Peťo-tak je pravda,že jsem od narození syna říkala,že už další dítko nee a nakonec…ale svůj sen mít tři dcery jsem si splnila a tak už mám pocit,že to štěstí jsem naplnila beze zbytku.Ale třeba mě zase chlap ještě překecá,i když se mi to zdá velice nepravděpodobné. :lol: :lol: A hezký večer!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
17.11.08 18:33

Ody tak hodně teplíčka a čajíčky a hlavně ať se z toho brzo dostane!!!

Holky mě připadá, že mě to břicho roste vyloženě před očima - je to hrůza 8) A k fotce už se určitě taky někdy dostanu, to víte, já fotím furt a všechny jak o život, takže aby u nás v rodině vzal do ruky foťák nekdo jiný na to nejsou zvyklý :D

stanuško já už sem s tím taky opravdu nepočítala no a dopadla jsem tak jak jsem dopadla… nejlíp jak sem si mohla jen přát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
17.11.08 19:32

Nicky-to je pravda,že jsem ještě tvoje bříško neviděla.Tak honem někoho odchytni,ať tě vybleskne.No,kdybych te´d čekala druhé imčo,tak bych to ještě tak neuzavírala.Ale i čtyři jsou myslím dost nadstandart a pět by se nám už ani nevešlo do baráku a do auta. :lol: :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
17.11.08 19:40

Dobrý večer těhulky,…
Tak jsem koukala na bříška a to je parádička jak už se nám kulatí… já se taky nějak dostanu k foťáku a vložím, zdá se mi že se mi za poslední dny hodně zvětšilo…

Konečně jsem se dočkala a zítra mažeme na velký UTZ tak jsem strašně zvědavá a strašně se těším!!!!!!!!!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
17.11.08 19:51

Tak jsem s dovolením dala na rodinu taky svůj břuch, to není možný jak vyrostl, a bude hůř… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11809
17.11.08 20:51

Ody , já už pomaličku začínám syslit mini-oblečky. :D Dneska jsem vyklidila do krabic věci po Martínkovi, co nosil posledního půl roku, abych měla víc místa. Chystám se vytáhnout tašku těch nejmenších velikostí a přidat k nim těch pár kousků, co už jsem teď nakoupila. S půjčováním od kamarádek ale ještě chvíli počkám, abych si pak ještě pamatovala, co komu vracet. :wink:

Bříško mi taky pěkně roste a konečně přestávám vypadat jako že jsem se děsně vyžrala! :lol: Už se mi pupík špičatí a leze dopředu. :D :D Za chvíli zase budu muset mýt nádobí otočená bokem k dřezu, abych tam dosáhla. :P

Fotku snad konečně taky dodám, možná dneska mě ještě manžel vyblejskne. Jenom mám už hrozně dlouho mimo provoz program na fotky na svém počítači… snad manžílka ukecám, aby to dal dohromady. Jojo, kovářova kobyla… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
18.11.08 06:18

Dobré ráno,

já jsem se včera konečně taky nechala vyfotit, tak až stáhnu fotky, dám je na rodinu. Ten pupek by mi ani nevadil, horší je, že se nějak zvětšuju celá. Už je mi malé i spodní prádlo, a to s Luckou nepamatuju. Tak se pomalu začínám bát, jestli to někdy shodím.

Včera se mi stala jedna dobrá a špatná věc. Vykradli nám auto a koupila jsem v mimiaukci autosedačku maxi cosi jen za 420 kč.

S tou vaničkou mě napadlo, že možná nebudeme kupovat žádnou, koupíme jen takové to lehátko a budeme koupat rovnou ve sprcháči, možná i s Lucinkou dohromady. Stejně se mimi nekoupe každý den. Aspoň my nebudeme, Lucka to rehdy odnesla ošklivým ekzémem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
18.11.08 06:53

Tak už jsem tam tu fotku přidala :) .
Předtím jsem po sobě ani nestihla opravit překlepy, Lucinka si chtěla kreslit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
18.11.08 08:31

Dobré ranko,…

koukala jsem Aleesho na fotečku, krásný!!! Já se taky zvětšuju celá, hlavně ve spodních partiích, je to děs…

tak jsem se dočkala a den D je tady!!! Odpolko písnu jak jsme dopadli na velkým UTZ! A jestli je to chlap nebo slečinka… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
18.11.08 09:12

Ahojky tak vás zdravím po delší době, jinak vás teda pořád sleduju. Já kavčo piju, když na něj mám chuť rozpustné půl lžičky a hodně mlíka a cukru.. mám asi nižší tlak, v sobotu jsem se málem složila v krámě ještě že tam byla pohotová paní, která mě po:,–(ila a otevřela dveře...... Jinak jsem dneska už pěkně naštvaná, volala jsem si dnes pro výsledky triple testů, už po třetí a oni je tam zase neměly :evil: mám si volat zase v pátek, pokud se teda do tý doby neozvou oni. A v pátek to bude skoro 3 týdny. Mám nervy nadranc a vždy před termínem kdy mám volat nemůžu spát a ani manžel ne, a ten už je dnes vytočenej až nadoraz. Ach jo, tak nemám ani náladu na nic. Jinak jsem koukala na vaše pupíky a fakt krásný, je vidět, že jste napřed, já takovej ještě nemám, ale už se na něj těším. Jinak já teda tloustnu právě i v tom zadku a stehnech a spodní prádlo mi zatím je, tak doufám, že už tam víc nepřiberu. :roll: Tak jsem se tady vykecala a zase přijdu mějte se… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
18.11.08 09:13

Ahoj holky,
jdu vás pozdravit,dneska jdu do poradny,tak uvidím,co mě dr řekne ohledně toho,že mě dává stejný čípky na tu mykózu a teď jsem si volala ohledně toho velkýho ultrazvuku,jestli musím mít doporučenku,takže musím,jinak bych si to hradila sama,tak doufám,že mě dr ji napíšeš.
Jinak dík Amb za odpověď.
Začínám se obávat z té těhot.cukrovky,teda představa,že bych na vánoce musela držet přísnou dietu,mě děsí........
Holky,jak jste na tom s dýcháním???Já se furt tak zadýchávám,vyjdu schody a funím,jak stará babka........
Jinak bříško na rodinu jsem vám tam taky už dávno dala,jestli si teda někdo všiml :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
18.11.08 09:20

Ahoj kačkač, to víš, že všiml, já tedy jo, a zrovna jsem si řikala, jak máš bříško malinké, skoro žádné, jsi prostě hubeňoučká. :wink: Já v tomhle týdnu co jsi vyfocená ty, mám břicho obr, hlavně večer a když se najím… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
18.11.08 09:28

Kačkač: ráno jsem si všechno pěkně prohlídla :wink:

Všem držím palce na kontroly!

Já kafe taky piju, tak 1-2 denně, slabší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
18.11.08 09:33

Ahoj,

Kačko-přiznávám bez mučení,že na rodinku moc nechodim,takže jsem tvoje bříško nezaregistrovala. :oops: :oops: Ale půjdu to hned napravit,abych koukla i na Aleshu. :lol: 8)

Lucinko-tripl testy za nervy nestojí,opravdu,výledky už musí mít a kdyby byly pozitivní už alarmují a navíc kdyby přeci jen byly pozitivní,vůbec nic špatného to nemusí znamenat.

tak jdu očumovat krásná bříška. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital