duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65339
13.11.08 11:18

Mirio,ještě ne,až po obědě :lol:
Fram,my jsme na mimi dlouho dlouho čekali a po letech jsem byla ochotna i píchat injekce :lol: :lol: :lol: ale miláček to taky nezvládal a odcházel.A opravdu to nebolí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
13.11.08 11:19

Stanusko,
když já nesnáším injekce, kanyla je pro mě černá můra a jsem děsná cíťa na jakékoliv zákroky - a s touhle kombinací musím rodit cisařem :lol: :lol: :lol:
Navíc jsem se při vpichu lekla a nejspíš zatla svaly, takže aua a když bylo hotovo, tak jsem měla pocit, že sebou seknu a bolel mě podbřišek :wink: Ale jak píšu, já jsem zpocená i při odběru krve :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
13.11.08 11:24

Nicky - klaním se.............. nevím jestli bych to zvládla, ale asi pro miminko ano. Ale stejně, jsi moooooooooc statečná!!!!

Holky tak Kájínku dostali do péče. :lol: :P Máme všichni velkou radost!!! Nevím podrobnosti jak to probíhalo, protože hned museli jet, ale zítra se to dozvím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
13.11.08 11:30

Odyseo, to je bezva 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65339
13.11.08 11:36

Ody,to je super,musí být moc štastní vid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
13.11.08 11:55

Tygříku, tak to jsme na tom stejně. Taky omdlívám a sama bych si injekci určitě nepíchla :wink:
A náhodou jsem při minulém porodu zjistila, že kanyla je lepší do zápěstí než do ohybu lokte. Měla jsem ji pak ještě dva dny a vůbec si neumím představit, jak bych s kanylou v lokti ohýbala ruku a starala se o mimi. Tak snad je přesvědčím, aby mi ji dali zas takhle :)

Odyseo: dobrá zpráva :)

Kdybyste chtěly, právě jsem na diskuzi o perníčkách přidala svůj recept na moc dobré netvrdnoucí :) Dělám si seznam, co koupit na vánoční pečení, už mám v plánu asi deset druhů… no nevím, jak to zvládnu, navíc s pomáhající Lucinkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
13.11.08 12:01

Tygříku,však jsem na tom stejně,při odběrech krve a i při injekcích jsem se kácela k zemi.Ale nějak mě čtyři těhotenství otrnuly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
13.11.08 13:19

ody, tak to je skvele! :)

tak cukrovi ja budu delat asi jen tak 5 druhu, ale u nas je to neco jineho, my nejsme jeste rodina a jsme na to dva.. ja to svoje stejne pak moc nejim, vic mi chutna, kdyz ho upaple nekdo jiny.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
13.11.08 15:03

Bobi, no jo, máme westíka :) To už ho máte dlouho, co.. Já bych chtěla mít dva, časem :)

Jinak jsem zpátky. Neuvěřily byste, byla jsem tam na 11:30, doktor dorazil až ve 13:00 a pak jsem se dozvěděla, že ten, co jsem k němu měla jít byl ráno odvezen do nemocnice, takže zaskočil primář. Pán v důchodovém věku, vypsal si naší rodinu, pak mi řekl, že kdyby viděl jenom NT screening, tak řekne, že super, kdyby viděl jenom triple, že by řekl špatný, pak mi ukázal chromozomy, jak to vypadá, a že se to zjistí jenom z plodovky a že je to na mě. Já mu rovnou řekla, že na ní nechci, tak řekl, že mě nenutí, nechal mi podepsat papír, že jí nechci a šla jsem. Nechápu vůbec, na co jsem tam byla, v podstatě mluvil obecně a ne moc k mé osobě, ani mě nepřesvědčoval, abych na ní šla, a když jsem se ptala, k čemu je ten papír, že to odmítám, tak řekl, že až se mi narodí dítě s downem, abych neřekla, že jsem to nevěděla! No dostal mě. Blbec.. Ale pořád říkám, že tu plodovku nechci, mám zdravé dítě, už se zase mele :) Jen ten přístup doktorů by mohl být lepší. Můj gyn. řekl, že ty triply jsou „jenom“ biochemie. A ten těch porodů viděl.. :)

S cukrovím mě nestrašte, vůbec se mi do toho letos nechce :D

Ody, super zpráva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65339
13.11.08 15:20

Amber,no teda doktoři by v těchto případech měli mít úplně jinej přístup teda.

Mirio,tričko mám,no já husa objednala veliký…myslím že M by stačilo,ale já vše kupuju XL aono to je obrovský.Tak ho pošli zpět a zase čekat.No ale nevím,jestli vzít M,nebo L,zase budu větší vid,až to přijde.
Jinak body „miluju tatku“a „maminčino sluníčko“jsou nádherný :lol: dodám foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
13.11.08 15:20

Ahoj holky,
promiňte mi, že jsem tu, ač netěhotná opět, ale tentokrát mám radostnější zprávu. Dnes mi Kačka složila pokladnou peníze na účet.

Považuji celou věc za vyřízenou-
i když jsou mi vaše starosti moc blízké a ráda docela vám bříška závidím (ale už se bojím) a tak se nespíš spokojím s tím, co mám a vaši diskuzi opouštím.
Mějte se všechny fajn, pohodové těhu, hodné dítka a pěkné pečení a další vánoční příjemné běsnění! :D
 Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
13.11.08 16:02

Amber: oni se tím doktoři jenom jistí, aby je nikdo pak nemohl žalovat, že nedostal všechnu péči. Ale způsob podání by mohl být často lepší :) .

Mně právě nejvíc chutná to cukroví, které si upeču sama :) . Ale na něco se vždycky dohodneme s mamkou a povyměňujeme si :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65339
13.11.08 16:09

Jééé tak to mě zase chutná nejvíc od cizího :wink: :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
13.11.08 16:31

Rozhodně hlasuju pro cukroví od někoho jiného. :lol: Hlavně od babičky! Ona dělá výborné! Ovšem její zdrvotní stav už jí nedovolí aby stála a pekla, takže, budu muset požádat o recepty. :wink: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
13.11.08 16:58

mamcino a babincino cukrovi je taky nejlepsi!! :lol: :lol:

amber, no ti doktori, skoda slov.. oni to berou jako samozrejmost, jejich praci, a nejaky cit, soucit nebo zdibet lidskosti, to je jim casto cizi.
rozhodla ses spravne a capartik bude zdravy jako ripa!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital