Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Nicky, náhodou jsem se dostala na tyhle stránky a zaujala mne fotka s černým ovčounem. Vidím, že ti mohu gratulovat nejen k vítězství Tarunky v Tartu ale i k mimču. Držíme ti s Dastíkem palce, ať jste oba v pořádku. Ahoj Lení
Nicky,
závidím, že pro tebe plodovka nic nebylo - mě to teda při tom dost bolelo a hlavně břicho po tom. Ještě teď, když se špatně pohnu, tak mě bolí ![]()
Jo a mám předběžné výsledky - a zatím vypadá vše okí!!!
A když jste tady s těma radama - poraďte mi něco na migrénu!!! Drží mě od včera a už fakt nemůůůůžu ![]()
Tygříku - já na ně taky trpím, nejlíp zalízt do tmy a ticha a pít hoooodně vody! Obyčejné! Včera to zabralo, ale musela jsem vypít hafo vody a chodit pořád čůrat. Vyzkoušej!
V krizi si zobni Brufen, říkají, že líp si vzít sem tam tabletu, než trpět, to prý ubližuje miminku víc.
![]()
Mě zítra ráno čeká hlídání dětí kamarádky! Jdou k soudu, ohledně opatrovnictví malé Claudie(6 měsíců).
Snad jim jí konečně legálně svěří, protože jí mají doma z kojeňáku 5 měsíců jako na dovolené a pořád se nic nedělo.
Mají svoje děti Natálku (5 a půl) a Samuela 3 roky ...........no a teď Kájínku!
Pomožte mi na zítra držet pěstičky, ať jim to vyjde!!! ![]()
Ahoj,tak jsem zpět z pokecu s holkama z práce a zas to bylo fajn.A ráno si zase nepřispím,přijede truhlář zaměřit tu vestavěnou skřín,co jsme si vymysleli ![]()
Mirio,zítra skočím na poštu ![]()
Dobrý večer holky,
fram tričko mám z bess, jsem ráda že došlo, a to že je růžový, je mi jedno, aspoň nějaký, je krásný a je podle hmatu s kvalitního matroše, uvidím co udělá v pračce…
Tygří, tak hodně odpočívej, mě na hlavu pomáhá, ticho a studený obklad…
Ody budu držet kamarádce pěsti, ať jim malou přiklepnou, dej vědět jak dopadli…
No nic jdu do sprchy a ležet dobrou noc všem…
Tygříku,to jsou přímo nejlepší zprávy dneška!!!!Teď už jen pořádně odpočívej!
Rosinko - koukala jsem právě na tvoje foto pupíku! Moc ti to sluší!
Když si představím, že mám skoro stejný břich a to tam mám jen jedno a ty dvě, tak si připadám jak bedna kytu.
![]()
Tygří opravdu to nebolelo, jen večer začalo bolet břicho celkem dost, ale hned to přešlo, zrovna jsem se chtěla zeptat, jestli vás taky bolelo. Moc gratuluju k předběžným výsledkům, to já budu mít výsledky až na začátku toho prosince, prý pokud by bylo něco šptaně tak budou volat dřív. Tak snad nikdo nezavolá. Jinak k tomu brufeno, já ho užívám na záda, teda APOibuprofen a doktorka mi řekla, že v durhém se přinejhorším může, tak kdž to bude nesnesitelný tak si ho zobni. Jinak mě když chytne hlava, ale mám to fakt od zad, tak mi pomůže masáž ramen od přítele, jen takový promačkávání.
Holky o té cukrovce jsem vůbec nevěděla, já tam snad nepůjdu, to přece už nemůžu mít
![]()
Dnes ráno po snídani rohlíčku a prášků jsem si připravila první injekci. Snažila jsem se chytit kožní řasu, pořád mi to klouzalo, ale nakonec se to podařilo. Pak jsem vzala injekci do ruky a snažila se jí zabodnout do břicha. Holky řeknu vám žádná sranda. Chtěla jsem bodnout a ruka se ani nehnula
Zkusila jsem to znova a přítel vedle mě zblednul a zezelenal a málem se mi složil
Tak se šel projít a já si vysvětlovala, že opravdu t do sebemusím bodnout. Tak jsem to zabodla a vůbec nic jsem necítila, ty jehly jsou fakt tenoulinký. Pak jsem trošku zazmatkovala a zmáčka jsem píst rychle, takže mi to potom bolelo. Mám dotázek jestli tu je nějaká sestřička, nebo kdo má s injekcema zkušenost. Četla jsem na netu a i tak jsem to dělala, když jsem dávala injekce psům, že jsem chytla řasu, bodla, pustila řasu a vymáčkla injekci. Tam se ale píše, že řasa se pouští až pak, tak nevím, jak to bude lepší ![]()
Ahoj,
Tygříku-odběr nemůžu říct,že přímo bolel,ale takový tupý tlak,snad až trošku bolest,ale nebylo to nic hrozného.
Nicky-v bříšku mi po odběru sem tam píchlo.
Po amnio hezky odpočívejte a nechte se rozmazlovat rodinou. ![]()
Teda holky, já smekám!!! Tygříku a Nicky!!! Jste hrdinky!!!
Tygří, to je úžasný, že jsou výsledky OKí!!! Supéééér!!! Tak hezky odpočívejte a dávejte na sebe moc velký pozor ![]()
Nicky, sestřička je Miri
Já bych do sebe injekci nevpravila, jsem posera a nesnáším jehly, odběry krve nemůžu, jen v leže a nesmím se ani podívat
Jsi pro mě hrdinka největší
Poprvé to muselo být strašné, ale zvykneš si holka.. Už aby to ale bylo za náma
Drž se!!!
Já jdu za chvíli na tu genetickou konzultaci, tak si popovídáme a já se svým Radimkem půjdu zase hezky domů, žádné jehly, žádné odběry, žádné pokoušení toho drobečka ![]()
Ahoj holky,
Nicky,já když jsem stimulovala a píchala injekce do břicha,tak jsem vždy chytla řasu,píchla a až pak pustila.Taky to byly malé jehly a nebolelo to.
Ahoj holky,
Nicky jsi skvělá že do sebe bodneš, ač jsem zdravotník, šlo by mi to těžko…
To co máš jsou asi injekce do podkoží, normálka udělej řasu, pust a aplikuj, neměla by si píchat uplně kolmo, ale zešikma, ale to ti určitě sestřičky ukázaly, jak si to aplikovat, nicméně kožní řasu můžeš pusti.
Péti máš triko???
Ahojky,
opožděně gratulace Amber ke klučíkovi a Stanusce k holčině(ale chtělo by to rozšířit holčičí řady nebo tu bude přechlapováno
)
Tygře,to je super,že je Tygřík v pořádku.
Nicky,jsi šikula,že to tak zvládáš.
Jinak,když se dívám na fotky vašich pupíků,je mě stydno,protože mám bachor,jako bych měla rodit už za měsíc
a vy máte všechny takové mini bříška.Ani fotku sem radši nedám ![]()
Amber:všimla jsem si na fotce,že máte taky westíka,my taky,za měsíc bude mít 15
nazdarek!!
jee tygri, super zpravy!! ![]()
s migrenou taky bojuju. kdyz je m. doma, tak je to v pohode. koupila jsem si chladici masazni gel od alpy a m. mne masiruje krcni pater a vetsinou to hodne pomaha.. no a pak si ten gel patlam jeste na spanky, anebo cinskou masticku. ale ta masaz pomaha asi nejvic. praskum se teda zatim vyhybam, brufen u me nezabira a paralen vyjede hnedle ven..
ale jinak jak psaly holky, tma, postel, hodne pit a cerstvy vzduch..
jeee holky, ja bych tu injekci do sebe nezvladla pichnout.. a m. uz vubec. kdyz jsem si mela pichat pregnyl, tak jsem pomalu omdlela jen kdyz mi sestri dala tu injekcni strikacku do ruky..
sem pak letela stejne na ambulanci a nechala si to dat tam. ale to byla ta klasicka dlouha jehla, tfuuj.. ![]()