Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno těhule,
Nicky, držím palce, ať to už máš dneska rychle za sebou, výsledky co nejdřív a jen ty nejlepší zprávy!!!
Tygříku, ty budeš mít výsledky kdy??? Koukej se pak sem rychle vrátit! ![]()
Aandy, s testem na cukrovku neporadím, mě to nějak nepotkalo.,,
Stanuško, zabudovaná lednička v autě, to slyším poprvé
. A máš ten starší model (žabička) nebo už ten novější (krabička)?
Já jsem s ní taky max. spokojená, připadám si jako pirát silnic. A to bude pro manžela tedy pěkná změna, z Fabie skočí do Espace, aby se nelekl toho prostoru ![]()
Amber, video jsem zkoukla, je to prťousek, ale je to zázrak se na ně takhle dívat, já u toho vždycky skoro bulim. Co na to taťka??? Ten můj se mnou ještě ani jednou nebyl, ani u Fandíka, je prý „pracovně zaneprázdněn“, ale podle mě kecá a nechce se mu, je to trošku posera
. Ale na konci listopadu jdu na 3D ultrazvuk a tam se mnou musí, protože mě tam musí odvézt, tak tomu neunikne.
Ahoj,
Gabu-manžel bude jezdit do práce s Multinkou,máme novou verzi,jsem s ní taky moc spokojená,máme naf´ták,je trošku hlučnější a odpadla nám síťka právě na ledničce a už to trvá dva měsíce a ještě jí pořád nedovezli,to u Škodovky jsme byli zvyklí na jinší servis.No,Italové.
Espace čeká na mě,trošku se toho bojím,je zase o něco lépe vybavaný,tak jsem zvědavé jak s přeelektrizovaným autem budu jezdit.Už se jen do něj dostat dá řádně zabrat.
Nemá klíček jen chytrou kartu a jiné blbostičky.
![]()
Aandy-spoustu chlapů chce kluka,kluka a nakonec to s nima holčičky umí daleko lépe a lépe si tatínky omotají kolem prstu.Mému muži bylo první jedno,přál si holku hlavně kvůli mě,narodil se kluk,to víš taky jsme byli rádi ,po počátečních hlavně mých rozpacích ,a potom se nám narodila Ema,tu už jsme dělali odborně,aby to byla holčička a na Žofce jsme si dali taky záležet.
Když to vidím,tak samozřejmě,že máme syna moc rádi stejně jako holky,ale ty holky potvory s tatínkem mávají,až musím někdy zasahovat.
Uvidíš,až se narodí,bude celý poprděný.Ten můj teď,když je Žofinka jistá,tak se na mě něžně dívá a říká,že se nemůže dočkat,až ta naše malá prcinka bude na světě.
Moc gratuluju k holčičce,nenech si zkazit radost!!!! ![]()
Ambr-video krásný,my máme takhle hezky natočené všechny děti,jenže na VHS. ![]()
Nicky-na dnešek držim moc palce!!!A myslim na tebe.
Dobre ranko............ ![]()
tak smiruju prosincatka a uz maji 4 miminka na svete..........
, toto leti.........
Tygriku , hezky odpocivej, nic tezkeho netahej.....a vysledky dopadnou dobre, moc drzi palce!!!!
Nicky , drz se!!!!
Ambi , video krasny...........
Aandy , gratuluji k holcicce............
Vsem hezky den............
merssy taky šmíruju v prosinci, trošku maminám závidím, už bych to chtěla mít taky za sebou,.. ale co dočkáme se ![]()
Péti teď mě došlo tričko, a místo modrého mi poslali růžový, ale kašlu na to nechci na něj čekat další 3 týdny, no a abych pravdu řekla to M je celkem dost velký,…
Vážená HanoP, opravdu tohle sem nepatří, k tomu slouží soukromé zprávy, pokud je neumíte používat, je to tlačítko dole u nicku, kterému chcete napsat. Já, ani nikdo jiný si to myslím číst nemusíme. Tento web slouží k pokecu o miminkách, a ne k tomu, abyste si tu tímto způsobem vyřizovala účty. Je mi úplně jedno, kdo má pravdu, jestli vy nebo Kačka, jak to vlastně je, prostě to číst nechci a divím se, že Vám není trapné takovéhle chování! Nejlepší bude, když nebudete reagovat ani na mě a už sem prostě psát nebudete.
Jinak holky přeji krásný den. K tomu mému videu, to je měsíc staré, takže tam pindík vidět nebyl ![]()
přeju krásnej den i když u nás pršící ![]()
Plodovku mám za sebou, fakt ot nic není, pohodička a klídek a doktorce jsem říkala, že to mám s bonusem, protože jsem 2× viděla mímo ![]()
Dostala jsem injekci na ty protilátky a teď už jsem doma obskakována, dokonce drahá polovička nakoupila masíčko a udělala mi karboše okterých jsem o víkendu mluvila, že bych udělala, páč sem na ně měla chuť. Tak teď jen čekat na výsledky, to až 2.12. ale neřeším to a nenervuju se, prostě to patří k tomuhle těhotenství a nenadělám s tím nic.
Amber to video je úžasný ![]()
Andy v žádném případě se neomlouvej a jen piš, je to super, číst dobrý zprávy, tím se mi naopak zvedá sebevědomí a mám radost z vašich dobrých zpráv ![]()
Nicky tak je fajn jak to bereš, ale určitě to dopadne dobře… ![]()
Už máš všechna vyšetření za sebou, nebo tě ještě něco čeká???
ahoj holky,
Nicky-jsi šikulka,tak hlavně,že jsi to zvládla,miminko je v pořádku a ty hezky odpočívej,nožky nahorů.........teda ty karbenátky ti závidím.To kdyby mě manža uvařil,tak asi mě klepne pepka.........toto on neumí a ani nechce dělat.
Amb-aha,já myslela,že to je video teď nejnovější…koukala jsem na to jak divá,abych toho pindíka viděla.
Nicky, jen lež a bašti, kdy se ti to zase povede znova??? Po porodu máme útrum všechny, tak si užívej.
A díky za tip, o víkendu máme karboše s brkaší a okurkovým salátem
Já jsem právě poobědvala vinnou klobásu, dva druhy zelí a brambor a hned poté následovala vanilková zmrzlina, jsem pěkné prase. Teď se mi to v tom žaludku navzájem přebíjí a je mi ouvej.
Kačkač, u nás manžel taky může jenom grilovat, ale předpřipravit to musím já, on pak jen stojí u grilu s těma velikýma kleštěma na maso a je děsně důležitý a všichni mu to chválí a on se naparuje, jaký je kuchař a přitom to maso akorát obrací, aby se mu nespálilo. No ale já mu tu slávu nechávám, on za to někdy dokonce i uklidí svůj talíř do myčky ![]()
No koukám chlapy všude stejný, ale je fakt že já bych se o toho mýho nebála, postaral by se jak o sebe tak o Matesa, sice by to fastfoods a restaurace vyřešily, ale kdyby přišlo na věc, tak by snad i něco uvařil… ![]()