duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1064
11.11.08 18:31

Stanuško, Amb- paráda, hlavně,že jsou miminka zdravoučký,supr.
Tygříku-odpočívej!!!

Jak to tak vidím,tak bych si to pohlaví nejraději taky řekla,ale manža nechce,tak já fakt nevím..............

Jinak co se týče kil,úplně mám hrůzu stoupnout na váhu,ale zatím mám 5kg nahoře,teda aspoň to tak bylo.
Jo a u Daníka jsem přibrala 15kg,kojila jen 3měsíce,protože jsem musela,když měl Daník 2měs.do nemocnice a nemocnice mě odmítla vzít dvouměsíční miminko,takže vás můžu ujistit,že i když nekojíte,tak ty kg půjdou dolů.........já jsem se dostala na původní váhu,ale je fakt,že ty špečky zůstaly.........ale čert je vem!!!!!!
Takže papejte!!!!

Gabčo-supr scéna,to bych asi utekla,takže aspoň vím,na co se mám připravit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
11.11.08 18:35

Ahojky, moc vám holky gratuluju k super výsledkům a že víte co to bude!! Já už se taky nemůžu dočkat, žádnou intuici nemám, jen přání a tím se to trošku ovlivňuje. :wink:
Jinak já mám 5kg navíc a dr mě řekl, že je to normální a normálně přibírám, tak jsem ráda, já spoléhám na to kojení, no prsa mě vyskočila pořádně, dneska jsem se na sebe podívala a zhrozila se, já už mám snad trojky a to z mikro jedniček :) … Já už se tak těším až budu taky vědět výsledky těch testů, já nevím vlastně nic, mě ten I.screening nedělaly, tak snad budeš mít Petro pravdu a mimís je v pořádku, moc si to přeju. Jo a Tygřiku, odpočívej, držím pěstičky, ať jsou výsledky v pořádku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
11.11.08 19:21

tak jsem se právě probudila, přišla jsem domů ze všech vyšetření po čtvrtý hodině. Vyfasovala jsem opravdu injekce do bříška, ale myslím, že to bude brnkačka (si hraju na hrdinku :-)) Mám to na celé těhu a pak ještě šestinedělí, a každých 14 dni kontroly. Jako by se člověk v tom těhotenství nudil nebo co :lol: :lol: Na tý hematologii byli moc příjemný, maldá doktorka, všechno mi podrobně vysvětlila a ty injekce jsou hlavně proto, aby se lépe prokrvovala hlavně placenta pro mímo. Říkala mi, ať to beru jako extra vitamíny pro prcka :wink:

Na amnio jdu už zítra ráno, tak už to snad budu mít všechno za sebou. Ptala jsem se doktora na ten II screening a řekl, že to už mi dělat nebudou, že se to řeší tou plodovkou a že by to bylo zbytečný, tak jsem se musela smát, jak se tahaj peníze z pojišťovny.

Co se váhy táká, tak já už mám nahoře 5kg. U Lídi jsem přibrala za celý těhu 9kg a ty jsem nechala v porodnici, odcházela jsem v elestických džínách domů, když se teď podívám do zrcadla tak to určo nehrozí :roll: :roll:

Stanuško moc a moc ti gratuluju k super zprávě, je to báječný :potlesk:

Tygříku hezky odpočívej, a ať jsou výsledky ok!!!

jinak všem moc děkuju, jste bezvadný a jsem ráda, že sjem vůbec tenhle server našla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
11.11.08 19:22

hezky vecer!!
amber a stanus, gratuluju ke klucinovi a holcine!! 8) :wink: to je skvele, ze vam to takhle vyslo!

gabu, teda to je cislo.. ale aspon se nenudis, zabava na kazdym kroku, jak vidim.. :lol: :lol: :lol:

tak na tema vaha, doufam, ze me neukamenujete, ja mam furt 2 kilca dole.. :oops: ale to se asi brzo zmeni, bo jsem KONECNE dostala zase chut k jidlu, jupii!!

kackac, m. taky nechtel vedet pohlavi, ale nakonec jsem to s nim zaonacila tak, ze my ho vedet budeme, ale nikomu ze znamych a pribuznych to nerekneme, pro ne to bude prekvapko. no jsem zvedava, jestli to vydrzime! :D

urco jsem jeste neco chtela napsat, ale uz jsem to zapomnela.. :( chjo, ta hlava.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
11.11.08 19:22

jo úplně jsem se zapoměla pochlubit, že od včerejška cítím tu naší prťavou Lukrécii, jak se mi hýbe uvnitř. Asi mi po těch všech zprávách chce naznačit, že ona se rozhodně nevzdává 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
11.11.08 19:43

nicky, drzim palce na to zitrejsi amnio! :wink:
jeee a to je skvele, ze o sobe lukrecie dala vedet! to je dobry znameni!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
11.11.08 20:00

Ahoj,
Espace je nádherný!!!!!Jsme nadšený.

Je skvělý,že nám zatim vychází naše přání,ohledně pohlaví miminek! :dance:

Gabu-taky jezdím Fiatem Multiplou,je skvělá,vyměníme naší Fabii.Multinku ale máme jen pětimístnou,ve předu máme místo sedadla ledničku. :lol: 8)

Nicky-na zítra držim palce,ale určo to zvládneš,jsme přeci všechny holky šikovný!!!! :wink:

Tygříku-odpočívej,moc jsem na tebe myslela. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
11.11.08 22:04

Ahoj holky! no to vam zavidim kopance a ze uz nektere vite, co to bude, uz muzete i oslovit ditatko :D
Stanusko, no ty mas nadherne deticky!!!!
Ja jsem konecne dala fotku briska na diskuze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
11.11.08 22:06

Petro, my pred IVF meli nevydarenou inseminace. A jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
11.11.08 23:23

Ahoj holky, díky za gratulace.

Tygříku a Nicky, jste hrdinky!!! Obě, moc velké!!! Myslím na vás, bude to vše dobré, jen to chce hodně trpělivosti a odvahy. Hlavně teda asi Nicky, Tygřík to má za sebou, teď už jenom ty skvělé výsledky :) Nicky, ty injekce budou asi neúnavné, kamarádka si je přesně takhle píchala, i šestinedělí, ale Ty to zvládneš. Do porodu víš, proč to děláš, a pak už to budeš muset překonat.. A třeba to pro Tebe ani nebude tak hrozné :)

Mám video na youtube ze 17/10, ze dneška mám jen 2 fotky, ale nic moc kvalita, není tam nic vidět. Tak kdo má zájem o naše mimi na videu.. http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
11.11.08 23:50

Velikááá gratulace k holčičce a klučíkovi!!!Zítra jdu na KO, zkusím se poptat, jestli už bude vidět pohlaví, ale nevim nevim..papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
12.11.08 06:58

Amber, Stani: moc gratuluju!

Tygře, Nicky: držím palce, aby bylo všechno v pořádku.

Gabu: tos mě pobavila :lol: Taky se mám na co těšit, ta naše treperenda začíná být dost upovídaná. Naštěstí zatím hlavně doma, venku se ještě stydí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2361
12.11.08 07:44

ahoj holky, včera jsem byla na velkým utz. Dr. se trochu udiveně ptala, jestli fakt musí pohlaví hledat, tak jsme s přítelem oba samozřejmě chtěli, mimi mělo nožičky pořád u sebe, dr. se hodně snažila a pak řekla že je to na 75% holka 8O . Já sem holčičku strašně moc chtěla, ale všichni mě říkali že vypadam na kluka, ten muj taky jasně viděl kluka, takže sem počítala taky s klukem.

Jinak mimi je zdravý, v pořádku, za což sem samozejmě strašně šťastná, ale kdybyste viděli toho mýho jak byl přešlej, celej den byl zaraženej, už plánoval co s Honzíkem budou podnikat, a teď vidí jenom rozmazlenou ufňukanou holku :( asi mu musim nechat čas.

Nezlobte se, že se takhle rozepisuju, když čtu jaký máte starosti, tak je tohle opravdu kravina. A ještě se vás chci zeptat, za měsíc jdu na test na těhot. cukrovku ,tak jestli nevíte jak to tam probíhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
12.11.08 08:40

Amber, viděla jsem video a nemá chybu, úplně jsem se rozplívala, tvůj gynekolog má lepší uzv než můj a všechno jak je krásně vidět a jak se hejbal :) jinak je teda obdivuju, jak v tom můžou poznat že je to kluk :wink: ale moc pěkný, fakt. Já si počkám do 9.12. a už se nemůžu dočkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
12.11.08 08:52

dobré ranko,…

holky Stani a Amber gratuluju k pohlaví, je to super…

já se nemůžu dočkat příštího úterka, jdeme na velký UTZ, tak snad pinďa nebube stávkovat a odhalí velký tajemství… :lol:

Nicky moc držím pěsti ať všechno dobře dopadne…

Tygří a tobě přeju jen a jen dobré výsledky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí