Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
Lucinko: to mě mrzí. Holky ti už, koukám, všechno napsaly. Prostě AFP je nižší u chromozomálních vad, zároveň ale bývají vychýlené i hodnoty těch ostatních hormonů. Já ani nevěděla, že to po tom počítači ještě někdo kontroluje a může změnit. Ale na plodovku bych asi šla, riziko je malé a budeš mít jistotu. Známá, které vyšly testy pozotivní, kdysi na plodovku nešla a nervovala se děsně až do porodu. Ještě když nám to po několika letech vyprávěla, měla z toho slzy v očích…
Ibri: já taky z kontroly do kontroly přibaral 3 kg. A to čekám jen jedno.
holky člověk tu chvíli není a tolik příspěvků
![]()
Lucinko opravdu se prosím zkus na to vykašlat, je to o hodně lepší než se trápit a tím trápením ubližuješ jen a jen tomu miminku. Vím, že je to strašně těžký, já ještě stále n ty výsledky čekám, ale prostě si to fakt nepřipouštím. Asi začnu šílet na konci příštího týdne, ale prostě teď mám mimi v sobě a potřebuje klídek a pohodičku, stejně tak jako to tvoje. Tak honem nahoď úsměv a všechno ostatní hoď za hlavu. Neboj, ještě budeš mít čas se nervovat, až ti poprvý to prtě příjde s rozbitýma kolenama domů. Nebo až ti bude coby teenager volat, že ten peircing je fakt bomba a že ho nutně potřebuje a…a…a… no a už ho má. Je v Brně na intru a poslal mi akorát fotečku ![]()
Imbri super, je parádička že se ti to vyplnilo, sem zvědavá, co bude to druhý ![]()
Titty je fakt kouzelný, každýmu se moc líbí a hlavněje to fakt super materiál. Moc doporučuju i ty fušáčky na bříško, jsou neuvěřitelně pohodlný a hezky držej http://betterfly.mimishop.cz/
jinak všem díky za pochvalu pupíčku, mě připadá šíleně obrovský a fakt už si připadám jak mamut, ale bude hůř
![]()
Ještě k těm pohybům, Péťo buď v klídku. Já je sice cítím už týden (přesně den před amnio se to tam začalo hýbat) ale teď zas bývám nervozní, když to necítím. Až ty je začneš cítit, tak už to budou pořádný kopanečky a budeš je cítit opravdu každý den ![]()
Lucinko-já jsem na amnio taky šla,i když jsem měla 1.screening negativní,věděla jsem,že ty nervy do konce těhu a nejistota,by mě uničily víc,než malý vpich do bříška.Chtěla bych tě nějak uklidnit,ale vím,že si to musiš projít,uvidíš,že po amnio,to z tebe částečně opadne. ![]()
Nicky-už jsem viděla bříšánko,je krásný,maličkatý.A pás mám bez tak pěkných obrázků,jen čistě bíle a černá z CA.Je fakt moc prima.
Naše Žofinka se má čile k světu,nedbá večerní a noční hodiny,bude to asi pěkný drak.Už si s drahým děláme rozvh,kdo bude v hostovkém pokoji s Žofinkou spát,aby se druhý vyspal.
A taky se říká,že čipernější v bříškách bývají holčičky,chlapečci jsou větší leňourci.
![]()
Lucinko - je mi moc líto, co prožíváš. Znám to a držím palce. Bude to určitě okí!!!
Peti - jéé - to jsem ráda, že ještě taky nic necítíš, už jsem is připadala divně ![]()
Nicky - bříško krásný, tričko super!!!! Chci taky - kde jsi ho koupila?
ODY - taky bezvááá!!!
Jinak mlsná mě nehoní, ale začala jsem trpět nespavostí. už jsem fakt hodně hodně unavená a stejně nemůžu spát
Děs běs. A s kilama Vás nechci naštvat, ale mám pořád -2kg před těhu
Ale u mě má mimi rozhodně z čeho brát
![]()
Tygříku-jak se vede,co bolest hlavy a vůbec???Kila ti závidím. ![]()
Mám už vyndanou kartu do fo´táku z PC
,tak jsem hned ráno nafotila pupendu v 21tt a dala na rodinu.
Stanuš - juuuuuuuuuuu sluší ti to!
A Spiderman??? No můj drahý syn by záviděl!!! Krásný koberec!
![]()
Dnes mi náš mladík donesl poznámku, že se rval o přestávce!
To je furt něco!
Zítra se jdu nechat ostříhat, mám to zase pekelně dlouhé!
Už od 17 hodin mě bolí příšerně hlava. Ani zalézt do postele nezabralo. Už začínám uvažovat o krizové piluly. No uvidíme. Jdu z5 do temna a ticha!
Ody-to jsem se fotila u Davida v pokoji,ten jediný má velký zrcadlo,v koupelnách máme sice velké,ale nad umyvadlama.
bolest hlavy-hnůůůůs,mě pomohl paralen a rychle zaspat,tak snad zabere tma a klid!!hele a ke klukovi sem tam rvačka patří. ![]()
Stanuško bříško majinký a obdivuju tě v těch džínách, já žádný bokovky nezapnu - fakt super
z háemka ho mám taky, ale ten i když je to s mi furt padá, tenhle je takovej dvojitej a fakt se nevytahuje. Takže ten je na ven a tamty dva jsou domácí ![]()
tygříku tady máš odkaz, fakt super, moc doporučuju
http://betterfly.mimishop.cz/
Ody držím palečky ať to co nejdřív přejde!!!
Stanuš - až na tu děsnou únavu je mi fajn. Snad budu konečně dneska spát. Jinak hlava je kapitola sama pro sebe. U dr. jsem nepochodila. Řekl mi, ať si vezmu paralen, tak jsem mu řekla, že mi nepomáhá, že mě hlava bolí klíďo i tři dny, že lezu po kolenou a brečím. A víš co mi řekl? Vemte si paralen
Od mě nic jiného neuslyšíte…
Naště tu mám kontakt od holek na on-linbe poradnu, tak tam písnu.
Kila mi nazáviď - myslím, že tu skoro všichni máte i s váhovým přírůstek o dost míň než já
![]()
ale pupík mi roste, za 14 dní mi vyrostla děloha o tři centimetry
Dr. mi ji totiž teď kontrolně přeměřil. Takže si tam prcek dělá místečko. Už bych chtěla cítit pohyby, byla bych klidnější, že je mimi okí.
a jak se máš ty?
Tygříku,já se mám euforicky,dovedeš si představit,až bude za tebou noční můra s amnio definitivně a ještě ke všemu holčička,kterou jsme si s manželem moc přáli.Kdy budeš mít konečné výsledky už za pár ne?Je dobře,že si tě doktor tolik hlídá.Belestí hlavy že trpíš je opravdu hnus fialovej,zvlášť v těhotenství.
Já jsem na to trpěla v pubertě,musela jsem pobývat v zatemněném pokoji v naprostém tichu se silnýma práškama s kýblem u postele-opravdu,raději už nikdy více.Na pohyby si ještě počkej,já u prvního cítila šimrání kolem 20tt.
Ale je to moc krásný až ucítíš tygříka,budeš nadšená!
Ahojky holky všem Vám strašně moc děkuju, jsem tak ráda, že vás mám a že na to nejsem sama, akorát to asi podstupuju poslední a výsledky snad budu mít do Vánoc
, je to strašná doba. Dneska se mi o tom celou noc zdálo, ale už si ty myšlenky na to zakazuju,mimi si to nezaslouží, asi je chudák zmatenej.
Jinak mám na vás co jste byly na amniu dotaz. V pondělí teda jdu, mám pak 2 dny leže, to tam mám napsané a pak asi stejně klidový režim, nebo jak?? V sobotu jedeme do Prahy na free-style motorky a to už asi budu moci jet, co myslíte?? Lístek stál moc peněz, ale kdyby to mělo ohrozit mimčo, tak nikam nejedu, to je jasný. Bojím se, že po amnio se něco stane, nebo to nedopadne dobře, až bude po, budu trošku klidnější… Jinak dám na vaše rady a budu myslet pozitivně, a je pravda, že strachovat se a nervovat budu mít ještě dost času, až se něco stane… tedy doufám, že ne. Musím věřit,že je mimi zdravý.
Jinak u nás je strašně ošklivo, sníh co včera napadl zase roztál a pěkně prší, takže hnus..
No to jsem se zase rozkecala, jinak trička a bříška máte všichni strašně moc pěkný, já si snad budu muset nějaký taky pořídit, no uvidíme.
ahojky Lucinko, super, že se na to takhle už díváš. S tím freestylem ti nevím, uvidíš podle sebe. Já sem teď po amniu týden a den, včera jsem byli na návštěvě u tchýně a ještě jsem musela vyřídit něco v práci a vrátila jsem se úplně mrtvá. Vím jak to na freestylu je, jsme tam pokaždý. jestli to zvládneš fyzicky to uvidíš, já bych se spíš bála v tomhle počasí možnosti nachlazení nebo že něco chytneš. Přeci jen je tam spousta lidí a není to tam vytápěný, sedí se tam na dost nepohodlných sedačkách. Kvůli tomu bych byla moc opatrná. ![]()
Stanuško no to já jich taky pár mám, ale tlačí mi to když si sednu.. prostěš jsem mamut nooo
![]()
Jinak pro pobavení, už se mi zas zvětšily prsa a nevidím si n a břicho při tom píchání injekce, takže mi dnes musela dělat držák moje drahá polovička. Musel koukat na stranu a stejně hezky poblednul
![]()
Ahoj holky,
tak my máme zítra velký UTZ,se těším.jen miláček je pěkně nachcípanej,tak asi nebude moct jít
a nevyleží to,protože je dnes v tom hnusným počasí do večera v práci.
Jinak s kilama.....no prsa mi vážej hodně
![]()
a včera jsem byla se segrou na véče a ještě po té mojí jsem dojedla tu její.
tak jsem zvědavá zítra na váhu ![]()