Poradna duly
Jana Čurdová
Stanusko , moc dekuju........radosti bych skakala do stropu...........
Jsem polozila telefon a brecela jsem stestim............je to krasny pocit.........Ted uz si tehotenstvi muzu v klidu krasne uzivat..........
Peti , diky, je to tak obrovska uleva, Vam to pisu a brecim..........je to neuveritelny......
Tak to ti věřím ![]()
tak ted to jméno vid
a modré oblečky a vše už jen to hezké zařizování ![]()
Mersy-jen si zabreč,štěstím je to jedině dobře.
Teď se můžeš vrhnout do nákupů.Já se už taky moc těšim,ještě nebyl pořádně čas,ale už jsem po nějakých šatečkách do porodky pokukovala. ![]()
Já jdu zítra na velký UTZ,tak se těšim moc. ![]()
ja jdu na velky UTZ v pondeli a nemuzu se dockat......... ![]()
Zase ty nase miminka uvidime.......... ![]()
Nakupovat konecne muzu, mam vybrane na netu lehatko FISHER Price.........tak si ho objednam......... ![]()
Mersy-tak sem hoď fotku lehátka atrošku se pochlub!!Já beru UTZ za velkou satisfakci,že musim lítat v těhu pořád po doktorech,nemocniční a doktorské prostředí na mě nepůsobí dobře,řekla bych dokonce,že mě stresuje.A tak si každý UTZ vychutnávám,těšim se na prstejčky,srdíčko pipinu…
![]()
Peťo-zatim nám všem vychází naše přání,takže jasně že kluka jako buka a zdravého!!!!!
Stanusko,ajo vlastně ![]()
ale písnu vám až odpo.,dřív tady nebudu.........
Mercy strašně moc ti gratuluju, je to úžasná zpráva
![]()
Stanuško údržba bude příšerná ale koupelna určo krásná
a tři děti? Ono je to pomalu srovnatelný s dvěma chlapama co příjdou s garáže kde si ladily motorky
![]()
Tak lehatko tohle..........
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
anebo toto.........
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Nicky, moc diky, ty si volas koncem tydne?Budu na Tebe moc myslet......toto je pocit k nezaplaceni.........dopadne to dobre.......
Nicky-tak budeš mít dobrého koníčka,pucovat koupelnu po chlapech co přijdou z garáže.
A moc se těšim na fotky vaší nové krásné koupelny!!! ![]()
Mersy-to bude dilema,obě lehátka jsou krásná,možná to první mi přijde takové bytelnější.A vrní?
Peťo-tak to budeme zvědavkly netrpělivě vyhlížet večera.
![]()
Stani , vrni a ma i melodii…popravde, me se vic libi to prvni, mas pravdu, je takove bytelnejsi.......tak vezmu to prvni.......
.....
Mercy ještě chvíli dýl musím vydržet, do 2.12. ale jdu do Podolí příští pátek do poradny tak tam zkusím zabušit na tu sestru a něco z ní vytáhnout. Věřím, že je to asi takovej celkem velkej balvan co z tebe spadnul viď? ![]()
Teda ty lehátka jsou úžasný ![]()
Stanuško no to si počkáš, sem zvědavá, kdy je k realizaci dokopu
![]()