Poradna duly
Jana Čurdová
Holky,já právě u Daníka na to vůbec netrpěla a teď jak to ze mě furt něco teče a samo nejsem celej den ve sprše,tak mě to na povrchu celý zapaří a bolí to jak h…
Nezlobte se,že to tady tak rozebírám,ale jsem z toho nešťastná.Sex u nás není a manžílek je už protivnej jak něco!!!!!!!!!ach jo......
Holky pěknou dobrou noc!!!!!!!!!!Opatrujte mimíska
Ahoj holky,
tak jsem byla včera na cvíču a bylo to moc fajn ![]()
A dnes jdu k holiči.....hurááááááá,se těším.
No a výtok jsem měla taky,dr.mi kontolovala PH v pochvě a moc se jí to nezdálo,tak jsem si musela koupit Vitagyn C,je to mastička…ale dovnitř
no a dobrý.No a začala jsem pít kysaný nápoje a pohodě.
Dobré ranko,
Péti dáš pak fotečku??? Já jdu na cvíčko dneska, moc se těším…
Jinak co se týče výtoku, já mám asi klasický těhotenský, ale Kačko jestli se obáváš, tak to řekni doktorovi, určitě tě uklidní!!!
Mirio,budu se snažit jo????teda jestli budu krásná ![]()
no a cvíčo si užij,my byly jen 3 včera a stojí to za to ![]()
Péti já jdu dneska už po druhý, takže vím že je to bájo, musím se začít hýbat, protože mi váha letí neskutečně nahoru, jestli to půjde tímhle tempem, tak se neunesu…
Ahoj holky,
tak mě to nedalo a raději jsem se objednala k dr,takže tam skočím odpoledne,tak uvidím,co mě řekne.Nejlepší by bylo,kdyby mě vzal stěr a podle toho léčil,no uvidíme.........
Stanuško dík, začínám z toho bejt pěkně na nerv a to musím vydržet ještě týden ![]()
Ty máš výsledky do týdne? Já jsem jim řekla, že siklidně zaplatím, ale že to uritě psychicky 14 dní nevydržím, tak mi ta doktroka slíbila, že ty hlavní mi řeknou do 24 hodin, osttní pošlou.
Jinak mi ještě napadla jedna věc, proč, když mi budou dělat amnio musej ještě dělat další odběry krve a budu znova čekat na výsledky, já jsem myslela, že plodovkou se pak určuje vše, tak jsem z toho nějaká zmatená
Ahoj,
Kačkač: tak snad ti dr. pomůže. Já tyhle problémy čekám až koncem těhotenství, zatím je to ok.
Nicky: taky nechápu, proč by ti měli brát ještě krev
A kam jdeš na amnio?
Nikcky-to je divné,že tě po amnio budou posílat ještě na tripl testy,jedná-li se opravdu o ně.No,už jsem to taky slyšela,jo za body jsou korunky a tripl pojiš´tovna hradí,tak snad kvůli tomu,protože jinak to smyslu postrádá.Mě genetička rychlé výsledky rozmlouvala,v Praze se za ně platí(10 000,–),nejsou přesné,měla zkušenosti i z falešně pozitivníma a stejně se čeká s řešením až po těch konečných za čtrnáct dní.V pátek to bude čtrnáct dní,kdy mi dělali amnio.Jsem kupodivu klidná,já jsem se nejvíce bála,že potratím zcela zdravé dítě jenom kvůli odběru.Ale dneska už vím,že je to riziko minimální,i když je.
A proč jdeš na amnio,můžu-li se zeptat.Ty tam jdeš jen kvůli věku?
Ahoj,tak jsem zase tady a už nemám hnusný odrosty a vypadám jakop člověk ![]()
Mirio,taky se musím hýbat,miláček už mi říká tučnáku
![]()
já si taky myslm, že je to kvůli bodíkům
ale zeptám se tam
No s těma výsledkama, víš, chci mít aspoň trošku klidu, pak už na to snad myslet nebudu.
Já se přesně bojím toho odběru, už sem to psala proč…no nic, nějak to dopadne, nebudu to furt rozmazávat, už toho musíte mít taky dost
![]()
Jo a ano jdu tam jen kvůli věku, měla jsem 1:1500 podle výsledků a 1:180 podle věku
Ahoj holky, moc neprispivam, ale ctu vas, jsem v obraze ![]()
Chci se zeptat, jestli nekdo nebude vedet...........mam kr.skupinu B-.Ted mi volala dr, ze hrozi komplikace pri AMC.......nevite o tom neco?
Jinak po Ko s genetickou jsem se dozvedela, ze chromozom X mi chybi ve 3 bunkach, zbylych 197 v poradku..........Nevypada to nakonec az tak spatne ,ale je to 50 na 50 a u obou pohlavi........
Zitra v 8 jdu na odber........
Vsechny moc zdravim.......
Gratuluji k dobrym vysledkum.......
Stani drzim palce v patek, ale verim, ze to bude v poradku........
Nicky, me krev brat budou taky pri AMC, je to ten tripple test.........
A necham si zrychlene vysledky, alespon tech chromozomu, stoji to 2tis.......tedy tady u nas...........