Poradna duly
Jana Čurdová
Stanusko - no to snad ne! To nám koukej rychle říct, zda je to Žofka nebo Žofák!
Já teď budu celá napnutá zvědavostí!
![]()
Povídej, přeháněj! ![]()
Dobré dopoledne,…
Péťo ty bláho kde to jsi že tam máte krásně, tady je mlha a kosa…
Jinak všem gratuluju k dobrým výsledkům…
Titty vítej zpátky z dovči…
Odyseo-ještě to vydrž,nechtěla bych nic zakřiknout,než nebudu mít výsledky v rukou,že je všechno OK.V pátek se pochlubím strašně ráda.
![]()
Hezkou neděli, těhulky:-)
Gratuluju všem, co mají dobré výsledky triplů! Těm, co ještě čekají, přeju pevné nervy, já jsem na tom stejně. Na odběru jsem byla v pondělí, v úterý byl svátek, tak počítám, že když se nikdo neozve do pátku, tak je snad vše v pořádku!
Myslím na ty, co mají špatné výsledky, já se toho pořád děsím, ale věřím spíš tomu screeningu z prvního trimestru. Holky, všem přeju silné nervy a zdravá miminka! A zdravá budou, o tom nepochybujte!!!
K testu na cukrovku - já dostala žádanku už ve 12. týdnu, mám tam přijít mezi 24. a 28. týdnem kdykoliv bez objednání. Mně je 21, takže u nás posílají automaticky všechny. Moc mě to sice netěší, ale jistota je jistota.
Stanusko,jééé ty už víš,no tak v pátek jsem teda musím běžet pro dobré zprávy
![]()
Já už bych to chtěla taky vědět ![]()
No dnes jsme se dohodli,že pomalu vyhodíme starý koberec tak kde bude pokojíček a koupíme nový a pomalu začneme chystat ![]()
tak se těším i na ten koberec ![]()
Ahoj holky, tak už je neděle večer, zítra zase do práce.. My jsme měli pracovní a návštěvní víkend. Pracovní, protože míváme služby a na mě vyšla akorát na tento víkend a bohužel toho bylo dost. Výhoda je, že můžu pracovat z domova, mám vzdálené připojení do práce. Ale i tak je to opruz. A návštěvy byly super zpestření. Dneska u nás byli známí, co čekají mimi v červnu a budou se v létě stěhovat kousek od nás, tak jsme plánovaly, jak se budeme navštěvovat
Moc se těším. A to jsem se bála, jak se budu doma otravovat ![]()
Nějak si ty triple testy nepřipouštím, ale doufám, že se mi ve středu nikdo neozve a bude to v pořádku.
Stanusko, závidím, že už víš, koho nosíš
Já to chci taky vědět..
Ale jdu až 11/11 do poradny a opět si nechám udělat UTZ. Doufám, že se prcek ukáže.
Ody, to jsme na tom stejně
Jak sedím lehce v předklonu, tak se prcek ozve, jinak nic
Ale i tak je příjemné vědět, že tam je a je ok ![]()
Hezký zbytek neděle a zase zítra ![]()
Ahoj,
Stani : ty nás teda napínáš ![]()
Já jsme si v sobotu konečně zašla ke kadeřnici, žádná změna se nekonala, ale cítím se líp.
Jinak se máme dobře, ale už musím běžet k Lucince ![]()
Ahoj po ránu,
takjsem vzhuru od 5:30 , můj drahý syn zase dělal scény, brečel, že nechce do družiny. Holky jsem emociálně vyčerpaná!
![]()
Nakonec jsem mu dala hodinky, že pro něj příjdu o 15 minut dřív než obvykle. Tak souhlasil! Ale naštvaná jsem.
Jak jsem se rozčílila tak jsem si lehla a mimnko tam dělalo přemety. Asi se mu nelíbilo, že se čílím. Chudinečka naše malá! ![]()
No ávěr je, že mají mít novou vychovatelku, což on nechce! Já se asi picnu! ![]()
Jdu to ještě dospat!
Ahoj holky,
tak já dnes jedu poprvé na těhu cvičení,už se těším
![]()
No a zítra mám taky holiče,tak zase budu vypadat jako člověk ![]()
Ahoj,
dneska nás čeká s Emou plavání,sice trošku nudlí,ale už máme tolik náhrad,že bychom je snad ani nebyly schopné využít.Počasí zase hnus.
Opatrujte pupíky.
Stáňa
ahojky holky v novém týdnu ![]()
prváě jsem absolvovala návštěvu u zubařky, jeden malej kazík a čištění kamene a jinak vše ok ![]()
Gratuluju všem ke krásným výsledkům ![]()
Stanuško napiš mi prosím, jak to opravdu probíhá, mám z toho celkem hrůzu, i když snad zbytečnou, díky
Odysea je to těký bez rozčilování viď? Mě se zas mládě zamilovalo, už ho to drží čtvrtý měsíc a jsem z toho celkem na pakici, protože je na škole v Brně, a holku má vedle ve vesnici, taže přijede na víkend ahned mizí za ní a doma se jaksi nedržuje, když už ta jen pod nátlakem a je protivnej, že musí něco dělat. Takže jsem se taky v sobotu pěkně naštvala a zabavila mu mobil, a pc (jejich komunikace pokud nejsou spolu) aby aspoň něco udělal. K večeru už jsem ten jeho ztrápenej pohld nevydržela, tak jsem povolila, slíbil, že to dodělá dopoledne, ale vyhrabal se z postele až kolem dvanáctý a to už se zas musel balit do Brna. Takže jsem se zas rozčílila, až mi z toho břicho začalo bolet a bolí až do dnes.. chjo, zamilovanej puberťák to je katastrofa ![]()
Jo amimi ještě necítím, ale jsem až na konci dubna, tak mám myslím ještě čas ![]()
Nicky: ty už máš teda jiné starosti než my s těmi mrňaty ![]()
Mě se v noci zdál sen, že jsem rodila, měla jsem stahy celý den a byla v porodnici a teprve, když už jsem měla opravdu rodit mi došlo, že jsem teprve ve 20. týdnu a mimi to nemůže přežít. Tak jsem se vzbudila taková smutná… Naštěstí se prcek hýbe, tak vím, že je ok ![]()
Holky,jupíííííííííííí triply jsou v pořádku
![]()
jediný riziko napsali.....vzhledem k věku matky........... ![]()
Tak super a další KO a velký UTZ 21.11.
Ahoj holky,
Péti, mám radost gratuluju k výsledkům, jinak to dopadnout nemohlo… ![]()
Došel ti už balíček, já začínám být nervozní, že mi do středy nedojde… ![]()
Mirio,ahojky
a díky.
no dnes už jsem myslela,že je tady když poštaauto zastavilo přímo u nás,ale zase nic
ale měli tam delší lhůtu dodání ne???
No ale stejně...........už by to mohlo prijít.