Poradna duly
Jana Čurdová
Suviku,posílají to tak,jako tak,ale pokud je něco špatně,tak je to fofrem,bud to pošlou hned,nebo aspoň telefonují.Jinak je to tak za 14 dní.
No a kdyby to vyšlo přece jen pozitivně,tak bych šla nejdříve na genetický UTZ a až podle toho na plodovku.
Amber,neboj
máš zdravé miminko ![]()
Ahoj holky, vsechny moc zdravim..........
Chci se zeptat uz jste nektera objednana na amnio?Nebo uz jste byli?
Peti aha, díky, to dává smysl
.
Xmerssy , ty jdeš na plodovku? Jdeš asi na Veveří viď? Ty jsi měla pozitivní triple test? Nebo proč? Už jsi byla na tom plavání od CENAPu? Já tam budu chodit od konce listopadu, teda asi se nevejdu do plavek, ale už to mám zaplacený. Třeba se tam potkáme
.
Suvik ![]()
Merssy,ty jdeš????Nějak mi to uniklo,nebo proč se ptáš???
Holky, bohuzel jdu, vypada to spatne, volali mi dnes z genetiky partner v poradku, me chybi jeden zensky chromozom.Pokud cekam holcicku, bohuzel to bude hodne spatne a asi si ji nebudu moct nechat.Pokud chlapecka, bude to v poradku.Musim v pondeli na zjisteni skupiny, pokud bude minus, hrozi nejake komplikace pri AMC.
Takze tu od toho telefonatu z genetiky sedim a nevim co delat...........Mam hrozny strach, neda se popsat jak mi je…
Na amnio nejpozdeji ve stredu.........
Suvik, na amnio jdu do detske nemocnice.Dnes jsem volala na jakesi cviceni, jeste pred tim nez mi volali z g. a maji plno, asi nejake znameni..........
Merssy a vy jste neměli genetiku před IVF????
My teda ano.........................
No pokud je to takové,jak píšeš,tak se neboj a raději do toho jdi.
A krevní skupinu taky ještě nemáš??????to se divím,já ano.
Neboj Merssy,nic není tak horké,jak se uvaří..........................
x-merssy - prdlajs znamení, uvidíš že to bude dobrý!!! Moc ti držím pěstičky a nebudu určitě sama, drž se a mimísek bude v pořádku… Ale chápu, jak to musí být těžký, já se toho taky bojím jak čert kříže.
Jinak holky děkuju za gratulace ke svatbě, jsem čím dál tím víc nervóznější… Jinak svatbu jsem si pro:,–(ila já, miláček chtěl počkat až po narození prcka a to jsem já nechtěla. Vysvětlila jsem mu svoje důvody a naštěstí to pochopil
…
Svatbu máme v mém rodném městě na radnici, nic okázalýho, rodina a 2-3 nejbližší kamarádi, doufám, že nebude pršet, abych neměla zašpiněný šaty jak je budu tahat po zemi, mám dlouhou vlečku
.. a fotky pak určo dám na rodinu. Tak se mějte a já se pak ozvu, teď už asi nebude čas pááá ![]()
Mersy moc a moc ti držím palečky, neboj, bude to kluk jak buk a tímpádíčkem vše OK ![]()
Já jdu až 14, radši si to vůbec nepřipouštím, pak myslím má jít ještě Stanuška a Tygřík, jen u nic nevím kdy
Dobré odpoledne,
merssy strašně ti držím pěsti, buď silná těhulinko, snaž se nemyslet na nejhorší, i když vím jak to musí být těžký na to nemyslet… Určitě to bude kluk, musíííí!!!!!!!!
jinak holky co vás čekají amnio držím pěsti a přeju hodně sil, budou potřeba, i když určitě vše dopadne dobře…
Ahoj holky! tak jsem zpet z KO. Vsechno zatim v poradku, pribrala jsem 1 kg. Ptala jsem se na ten triple test, proc mne na nej neposilaji, tak rekli, ze kdyz ten screening byl v poradku, tak se neposila…no nevim..tak snad je opravdu vse v poradku. Co se tyce dasne a krvaceni z nosu, Dr. rekl, ze to k tomu tehu patri…muze se stat. Co na to nerekl nic moc konkretniho: vice ovoce s ceckem, zubni pasta (to uz mam) a muze byt ustni voda, jinak nic..
Jo, a pristi na KO jdu za 3 tydny a uz Dr. rikal, ze by mi napsal neschopenku pro jistotu…ach jo…asi se pomalu zacnu loucit s praci.
Merssynko…ahoj!!no to mne mrzi, ze se tak trapis, urcite to musiiiiiiii byt v poradku…ale take se divim, ze vam nedelali genetiku a krevni skupinu jeste pred IVF…
rosi, tak gratuluju úspěšné KO, to je dobře…
dásně mi krvácejí taky, a celkem dost… mám zubní pasty Elmex a Lacalut a střídám je, bez efektu
Miriam, ja mam Lacalut, v normalnim zivote, kdyz mi obcas zakrvacelo, tak stacilo tyden a je po problemu…ted' cistim s tim snad 14 dni a zda se ze se to jen shorsuje…ale ptala jsem se Dr,jestli neprijdu o zuby
z toho, rikal, ze ne…tak snad mam verit ![]()
holky já myslím, že Mersy myslela krevní skupinu miminka
Moc gratuluju Pétě k výsledkům a Rosince k úspěšné kontrole
![]()
Holky, chtela jsem se vas zeptat, take lezete na kozu u kazde navsteve nebo to tak mam jen ja kvuli dvojcatkum?
Rosi, já lezu taky na kozu při každý kontrole, kontroluje čípek a velikost dělohy.
Myslím že u každýho dr je to jinak, ale ve vyšším stádiu těhutě už nahoru nepoženou…
Jo a Péti super že máš dobré ty výsledky…