Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
zdravím Aandy!
Tak jsem byla na odběrech, výsledky za týden! To jsou nervy!
Včera mi bylo špatně, jak jsem se vůbec neozvala ani k pc jsem se nedostala.
Teď dělám s Jájou úkoly, to je peklo. Zítra zase běží do školy a školky.
Jinak zdá se mi že se tam prcek vrtí, ale žádné velké rány to nejsou. Tak čekám jestli se rozdivočí, a nebo nám halucinace. ![]()
Vítám tě Aandy,jak je?Vyhnuly se ti těhu nevolnosti,jaká máš vybraná jména,…?
Odysseo-gratuluju k pohybům,hezky brzoučko se vám drobečci ozývají,naše Žofka je nějaká lenošná,cítim ji jen občas,takové proplutí rybky v břiše.A držim palce na výsledky testů. ![]()
Ahoj holky,
tak jsem byla taky na odběrech, žílu trefili napotřetí, nakonec jsem byla v laborce, protože sestřička mi to prostě nepíchne, jen se v tom vrtá a to já fakt nemusím, a ještě jsem tu teplou krev musela donést zpátky! Fuj.. Nesnáším krev a jehly, když je moje ![]()
Ody, to vydržíme, týden není nic hrozného
Bude to v pořádku ![]()
Ahoj Aandy, já jdu taky na kontrolu 11/11 a řeknu si o UTZ, pohyby cítím tak 1× za týden, jestli jsou to vůbec pohyby a jsem zvědavá, co to bude ![]()
Ahoj holky, mohla bych se taky přidat? Vím, že je vás tu už hodně, ale nakukuju stejně už do začátku a navíc tu mám Tygra od nás z Psychiky snažilky
. Asi nebudu přispívat úplně nějak moc často, ale budu se snažit, na emiminu už mám závislost a hodně si pořád píšu s holkama z Psychiky. Ale ráda čtu o tom, kdo už z vás cítí pohyby (já ne
), kdo už má vybraná jména, vybíráte kočárky, oblečky apod. Bude to mé první mimčo, dlouho očekáváané a taky jsem docela pověrčivá, proto mi asi trvalo tak dlouho se přidat
. TP mám 13.4. podle UTZ, povedlo se nám po třech letech snažení po IUI. Teď čekám na výsledky tripple testů, jsem na tom stejně jako PetraZ, odběr byl 24.10., volat mám ale až v pátek. No nervíky trochu mám, protože sestra je měla pozitivní a musela na amnio. Díky, pokud mě mezi sebe vezmete ![]()
Tygříku jak jsi dopadla po té NT, ty jsi šla na amnio, asi ještě čekáte na výsledky viď? Myslím na tebe a doufám, že se brzy ukážeš s dobrýma zprávama…malý Tygře je ale bojovník a já mu věřím!!! ![]()
Holky neporadily byste jak udělat metřík? Už to tu určitě sice bylo,a le já jsem nějaká natvrdlá a nejde mi to. Nevím, kterou z těch adres mám kam vložit…
Nabízí mi to HTML code, VB code a EZBoard code…chjo ![]()
Ahoj holky, zase jsem tu po dlouhe dobe, zatim docitavam. A ted' jsem na tom, jak resite triple testy a screening…Holky..ja jsem byla na screeningu…na zadnem triplu jsem nebyla…a jak to vypada?odber krve? ja jsem ted v 17.tydnu a nemam to zkontrolovano…zitra jdu na KO, mam o tom rici???
DUBŇÁTKA 2009
Andy TP 1.4. - porodnice ??? - ??? /KO - 11.11. - - ??? Stanuska 1.4. - porodnice ??? - ??? /KO - - - ??? aleesha TP 2.4. - porodnice Podolí - Daniel Adam /KO - 10.11. - - ??? MiriaM TP 2.4. - porodnice Na Bulovce Štěpánka - Jakub /KO - 5.11. - UTZ II.screening 18.11. - ??? Gabu TP 2.4. - prodnice Neratovice ??? - ??? /KO - - - ??? Petrax TP 5.4. - porodnice ??? - ??? /KO - - - ??? xmerssy TP 8.4. - porodnice Sára - ??? /KO - 3.11. - UTZ II. screening 24.11. - 13+1-6,7cm Amber TP 10.4. - porodnice Podolí Karlína - Radim /KO - 17.10. - - ??? Kačkač TP 10.4. - porodnice ??? - ??? /KO - 17.10. - - ??? Rosinka TP 4.4. - porodnice Na Bulovce DVOJČÁTKA - /KO - - - ??? Ibrisam TP 10.4. - porodnice Podolí ??? - Jakub /KO - - - ??? PetraZ TP 13.4. - porodnice Sára - Matyáš /KO - - - ??? suik TP 13.4. - ??? - ??? /KO - - - ??? Angua TP 14.4. - porodnice Vsetín ??? - ??? /KO - - - ??? Ellenna TP 14.4. - porodnice Mullingar ??? - ??? /KO - - - 13+2 6,7 cm Bobi TP 17.4. - porodnice Břeclav Anna - Adam /KO - 27.11. - - ??? Buresinka TP 17.4. - porodnice ??? - ??? /KO - - - ??? kackakocka TP 23.4. - porodnice Juliana - ??? /KO - - - ??? Odysea TP 19.4. - porodnice Nicol - Peter /KO - 11.11. - Echo 8.12. - ??? tygr TP 19.4. - porodnice Praha-Apolinář ??? - ??? /KO - 3.11. - - ??? escargot TP 23.4. - porodnice Praha-Apolinář ??? - ??? /KO - - - ??? Titty TP 23.4. - porodnice Praha-Apolinář ??? - ??? /KO - - - ??? Lucink_a TP 25.4. - porodnice Adélka - Jakub /KO - 4.11. - - 12+2 - 5,3cm Majka24 TP 25.4. - porodnice ??? - ??? /KO - - - ??? Tuttu TP 25.4. - porodnice ??? - ??? /KO - - - ??? Nicky TP 26.4. - porodnice Kristýnka - Matyáš /KO - 10.11. - amnio 14.11. - ??? Mishutka TP 29.4. - porodnice ??? - ??? /KO - - - ??? Fram TP 30.4. - porodnice ??? - ??? /KO - 03.11. - - 10+0 3,3cm Jojinka TP 30.4. - porodnice ??? - ??? /KO - - - ??? Tulipánek TP - ??? - ??? /KO - - - ???
všechny moc zdravím, oslavenkyním , Bobi a Petra přeju vše nej a hlavně pohodový těhu ![]()
Vítám nové tváře, snažila jsem se je dát do kalendáříků, jestli tam něco chybí tak to dopiště, nebo dejte vědět a já to tam dám ![]()
Nejlépe se to dělá tak, jak popisoval Tygřík: dáte citovat, upravíte svůj údaj a vymažate to quote na začátku..
Dobré odpoledne,
vítám nové příchozí, to je fajn že jste tady…
Nicky prosím tě do toho seznámky já mám 5/11 poradnu a 18/11 ten II. UTZ ve 20tt prosím opravíš mi to mám to tam něja zvláštně napsaný… Děkuju.
MiriaM píše:Nicky prosím tě do toho seznámky já mám 5/11 poradnu a 18/11 ten II. UTZ ve 20tt prosím opravíš mi to mám to tam něja zvláštně napsaný… Děkuju.
ale to tam máš ne???
¨ MiriaM TP2.4.-porodnice Na BulovceŠtěpánka-Jakub/KO -5.11.-UTZ II.screening18.11.- ???
Ahoj Suviku, tripple je odběr krve a nějaké výpočty hcg a bůh ví čeho, někdo tady psal, že vycházejí hodně často falešně pozitivní a někteří lékaři od toho upouštějí, je to na down. syndrom, rozštěpy a bůh ví co ještě. To že je měla sestra pozitivní nic neznamená.. Zeptej se doktora, on sám uvidí, jestli jo nebo ne. Držím palce
Napíšeš něco o sobě? Jména, porodnice, kolik Ti je.. Jinak ty 3 roky snažení gratuluju a obdivuju, chtělo to hodně úsilí a zdravého rozumu
Hlavně že se zadařilo ![]()
Na Tygříka a Tygře pořád myslím, dopadne to dobře.. Jen aby ty testy byly za náma a mohly jsme se těšit na miminka..
Venku je tak hnusně a mě to v práci tak nebaví
Do toho ta modřina v žíle.. Ach jo..
Šla bych spát
A nebo bych si dala kachničku s červeným zelíčkem a br. knedlíčkem ![]()
Tak metřík jsem nakonec nějak zvládla, ale byl to boj. No ale tabulka?!
Po tom jak dám citovat vidím tam ale jen šílenej binec a vůbec nevím co mám kam napsat
, já jsem trochu antitalent
, pardon. Porodnici ještě nevím, jména zatím Eliška/Matěj, KO je 22.11. a velký UTZ 26.11. Jo a jinak jsem z Brna
. Mám tam i blbě jméno, je tam suik a jsem suvik
. Díky až mě nějaká dobrá duše opravíte
.
Aha promiň, je to trochu zmatený, ale v pohodě, děkuju…
Holky já jsem trochu nervozní už celkem dlouho jsem necítila prtě, vůbec se nehýbe, nebo jestli to necítím… ty jo bojím se že se něco děje…
Příští týden si nechám v poradně udělat UTZ a hlavně chci slyšet srdíčko, i kdybych si to měla zaplatit.
Ahoj holky,
vítám nové tváře Aandy a Suvika, a tobě tedy speciálně gratuluju, takovou dobu čekat na mimčo si nedovedu představit, tak ať všechno dobře dopadne, a nám ostatním taky!!! ![]()
Ody, jak je, už je líp? To jsi měla hezké volno, když si mazala k doktorovi, hlavně jestli břicho už nebolí (na to by asi ani syrovátka nestačila
).
Rosinko, triple test je odběr krve (jedna ampule) na dědičné choroby myslím, dělá se mezi 16. - 18. týdnem, tak ti to budou dělat pravděpodobně zítra. Výsledky jsou pak do 14ti dnů.
Amber, mně taky vždycky odebírají krev naněkolikrát, a to už od mala, nemám vidět ani jednu žilku. Jednou mi dokonce odebírali krev z pravého i levého předloktí, potom z obou zápěstí a nakonec se jim to povedlo až ze hřbetu ruky pod palcem
. Jsem tam sebou málem sekla…
Bobi, všechno nejlepší ![]()
Stanuško, já taky cítím prcka jen občas, vlastně většinou když ho nějak přiskřípnu, žádné intenzivní kopance to tedy rozhodně nejsou, přeci jen mají ti mrňousové ještě dost místa na akrobacii. Kdybych byla těhotná poprvé, tak to ani snad nevnímám, jenže už teď vím, na co se mám těšit, tak si to kontroluju
A jak ti jinak je, všechno v pořádku???