duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65331
26.10.08 17:58

Holky díky za přáníčka :lol:
Já jsem vyrazila s mamkou a s holčičkama na dlouhou prochaju,byla teda opravdu dlouhá :lol: tak už se těším do postele :lol:
A vítám tady Tulipánka :lol: já zrovna čekám na výsledky triple testu,ale snažím se na to nějak nemyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
26.10.08 20:25

Ahojky,
tak Peti užij si pěkně narozeniny,ať tě miminko pěkně kope!!!
Tuli-určitě ty tripltesty stihneš,zítra všechno zjisti.

Mě teď o víkendu prcek pěkně řádí v břiše,krásně mě tam kope,i přes den ho cítím,tak jsem ráda,že je snad ok.I manža už ho cítíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
27.10.08 09:19

ahoj těhulinky!!!!
peti - vše nej k narozeninám!!!!hlavně zdraví a miminečko!!!!!
promiň že jsem ti neodepsala na sms,ale nějak jsem to nestíhala a pak jsem byla unavená… :oops:
tuli - vítám tě!
stáni - jsem ráda že už cítíš žofku,tak chmury jsou zažehnány :wink:
k pohybům - teda holky,přeju vám to,to je jasný,ale taky závidím,já pořád nic necítím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
27.10.08 09:27

Ahoj,
kočkokačko-snažím se chmury zahánět. :wink: Já pohyby cítim pomálu a taky dost pozdě (oproti předchozím těhu),přičítám to tomu,že mám placentu na přední stěně a ta pohyby tlumí a taky je zřejmě Žofka lenoch. :wink: :lol:

Dneska je opravdu hnusno,k šedu a zimě se přidal déšť. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65331
27.10.08 09:30

Ahoj holky,
kačkokočko,děkuju a neva,že jsi neodepsala :lol:
A všem prima den :lol:
zase jsem v noci strašila,tak jsem vstávala před chvílí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
27.10.08 09:32

Zdravím při pondělku, počasí stojí teda pěkně za prd!

Petro, všechno nejlepší k narozeninám, hodné a zdravé miminko :srdce:

Ahoj Tulipánku :D .

Ody, mě taky pořád bolí břicho, vždycky večer mě tam tak divně táhne a píchá, já to mám asi od toho, jak pořád zvedám malého, má přeci jen 15 kg a je dost chovací. Navíc teď mi prozvracel celou sobotu a má horečku, tak to na mě visí celý den. Tak se trochu bojím, abych neublížila mimču, když ho pořád tahám. Vůbec si nedokážu představit, jak s ním budu manipulovat na konci těhotenství, budu mít problém zvednout ze země sebe, natož pak jeho, nebo kombinaci jeho a sebe :)

Stanuško, tys tu myslím psala, že chodíš s Emou plavat, chtěla jsem se zeptat, jak to budete dělat, až se narodí Žofka??? Já bych chtěla pokračovat s Fandíkem a chodit i s prckem, ale nemám nikoho, kdo by hlídal prcka, když bych plavala s Fandou. Obráceně to je vyřešené, když bude plavat prcek, Fandík počká u břehu (já si to tak alespoň představuju, pravděpodobnější je, že ho budu každých pět minut lovit vody, protože je to naprostý vodomil :lol: ). Myslím, že to plavání dětem hodně prospívá, tak bych o to Fandíka nechtěla připravit, když může chodit až do svých 5ti let, ale fakt si nevím rady s technickou realizací… :?

Jo a holky, už máte vyřešené, v jakém svršku strávíte zimu??? Já mám všechny bundy projmuté, tam se mi břicho za chvíli nevejde, a novou bundu se mi kupovat nechce, když by mi pak bude velká. To jsou ale starosti… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
27.10.08 09:46

no já kdybych nemusela do práce a artušek by spal,tak bych spala taky :oops:
budu si muset dát ještě jedno kafčo abych se probrala…
stáňo - mám sledovat kdy budou výprodeje v nextu?
holky - taky je vám ještě špatně?mě jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
27.10.08 09:50

Gabu-taky bych chtěla pokračovat v plavání s Emou a později i se Žofkou.někdy tam vidím,že miminka hlídá druhá plavací teta,která není zrovna v bazénu,ještě jsem se na to neptala,přišlo mi brzy. :wink:

kočkokačko-slevy mají v tomhle Nextu pořád,jde o to,kdy přivezou zboží,protože slušné je hned pryč.myslím,že tak za měsíc,to se budou blížit Vánoce naklušema vzhůru na obchody. :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
27.10.08 09:55

stáni - aha takhle to teda je,to víš,jsem nenakupující ženská :oops:

as plavčo - teda to vám závidím,když se artík přestal bát vody tak jsem zkusila jít na kurz,ale zřejmě jsem špatně vybrala,protože hned na první hodine se potápělo a ne se signálkama,ale stylem fouknutí do obličejíčku…tak jsem to po třech nebo čtyřech hodinách nevydržela jak moc plakal …doteď se bojí když mu smývám šampon z hlavičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
27.10.08 09:57

Hezké pondělní ráno,

všem moc děkuji za přivítání, budu se snažit chodit sem pravidelně, máme stejné problémy, tak věřím, že to tu bude fajn:-)

My za chvilku vyrážíme na UZ a na odběr těch triplů, tak jsem trochu nervozní.. ale těším se, až prcka uvidím a tak trochu doufám, že bych mohla na UZ poznat pohlaví, i když pořád nevíme, jestli to chceme vědět:-)

Všem přeji krásný den!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
27.10.08 09:58

kočkokačko-u nás je potápění zcela na vůli a chuti rodičů i dětí,kdo chce topí,kdo nechce nechá bejt.Ema na začátku v pohodě,ale teď topení taky ráda nemá a tak to nelámu přes koleno,chci,aby si plavčo užila. :lol: jo a topíme s heslem. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
27.10.08 09:59

Tulipánku-žádné nervy dopředu a krásně si užijte UTZ! :wink: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65331
27.10.08 10:07

Tulipánku,užij si pohled na mimíse :lol:
No co budu nosit v zimě teda vůbec netuším :? zatím to teda neřeším,ale budu muset,že..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
27.10.08 10:15

Stanuško, a nechodíte náhodou plavat do Motýlka do Letňan? Myslím, že jsi tu psala, že tam často jezdíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
27.10.08 10:22

Ahoj holky,

tak já musím říct, že já mám jednu dost huňatou bundu nenabíranou v pase, takže ta snad postačí. Jde o to jak moc velký kolos budu. Alea zase si říkám, že se snad od března začne oteplovat, tak půjde chodit rozenutá, nebo v něčem lehčím.

Gabu - měla by jsi být opatrnější, vím že to s prckem moc nejde. Přesně takové tlaky mám taky, převážně večer, nebo už odpoledne, a i to píchání.
Ale zdá se mi že z části to bude těmi střevními komplikacemi, jak psala Stanuška. Přemýšlím koupit si ten Espumisan, píšou že je i pro těhotné. Protože jsem z toho věčnýho zkoumání co že to bolí a proč, už na palici. :roll: :?

Vítám Tuplipánka!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital