Poradna duly
Jana Čurdová
Holky díky za přáníčka ![]()
Já jsem vyrazila s mamkou a s holčičkama na dlouhou prochaju,byla teda opravdu dlouhá
tak už se těším do postele ![]()
A vítám tady Tulipánka
já zrovna čekám na výsledky triple testu,ale snažím se na to nějak nemyslet.
Ahojky,
tak Peti užij si pěkně narozeniny,ať tě miminko pěkně kope!!!
Tuli-určitě ty tripltesty stihneš,zítra všechno zjisti.
Mě teď o víkendu prcek pěkně řádí v břiše,krásně mě tam kope,i přes den ho cítím,tak jsem ráda,že je snad ok.I manža už ho cítíl.
ahoj těhulinky!!!!
peti - vše nej k narozeninám!!!!hlavně zdraví a miminečko!!!!!
promiň že jsem ti neodepsala na sms,ale nějak jsem to nestíhala a pak jsem byla unavená… ![]()
tuli - vítám tě!
stáni - jsem ráda že už cítíš žofku,tak chmury jsou zažehnány ![]()
k pohybům - teda holky,přeju vám to,to je jasný,ale taky závidím,já pořád nic necítím…
Ahoj,
kočkokačko-snažím se chmury zahánět.
Já pohyby cítim pomálu a taky dost pozdě (oproti předchozím těhu),přičítám to tomu,že mám placentu na přední stěně a ta pohyby tlumí a taky je zřejmě Žofka lenoch.
![]()
Dneska je opravdu hnusno,k šedu a zimě se přidal déšť. ![]()
Ahoj holky,
kačkokočko,děkuju a neva,že jsi neodepsala ![]()
A všem prima den ![]()
zase jsem v noci strašila,tak jsem vstávala před chvílí ![]()
Zdravím při pondělku, počasí stojí teda pěkně za prd!
Petro, všechno nejlepší k narozeninám, hodné a zdravé miminko ![]()
Ahoj Tulipánku
.
Ody, mě taky pořád bolí břicho, vždycky večer mě tam tak divně táhne a píchá, já to mám asi od toho, jak pořád zvedám malého, má přeci jen 15 kg a je dost chovací. Navíc teď mi prozvracel celou sobotu a má horečku, tak to na mě visí celý den. Tak se trochu bojím, abych neublížila mimču, když ho pořád tahám. Vůbec si nedokážu představit, jak s ním budu manipulovat na konci těhotenství, budu mít problém zvednout ze země sebe, natož pak jeho, nebo kombinaci jeho a sebe ![]()
Stanuško, tys tu myslím psala, že chodíš s Emou plavat, chtěla jsem se zeptat, jak to budete dělat, až se narodí Žofka??? Já bych chtěla pokračovat s Fandíkem a chodit i s prckem, ale nemám nikoho, kdo by hlídal prcka, když bych plavala s Fandou. Obráceně to je vyřešené, když bude plavat prcek, Fandík počká u břehu (já si to tak alespoň představuju, pravděpodobnější je, že ho budu každých pět minut lovit vody, protože je to naprostý vodomil
). Myslím, že to plavání dětem hodně prospívá, tak bych o to Fandíka nechtěla připravit, když může chodit až do svých 5ti let, ale fakt si nevím rady s technickou realizací… ![]()
Jo a holky, už máte vyřešené, v jakém svršku strávíte zimu??? Já mám všechny bundy projmuté, tam se mi břicho za chvíli nevejde, a novou bundu se mi kupovat nechce, když by mi pak bude velká. To jsou ale starosti… ![]()
no já kdybych nemusela do práce a artušek by spal,tak bych spala taky ![]()
budu si muset dát ještě jedno kafčo abych se probrala…
stáňo - mám sledovat kdy budou výprodeje v nextu?
holky - taky je vám ještě špatně?mě jo…
Gabu-taky bych chtěla pokračovat v plavání s Emou a později i se Žofkou.někdy tam vidím,že miminka hlídá druhá plavací teta,která není zrovna v bazénu,ještě jsem se na to neptala,přišlo mi brzy. ![]()
kočkokačko-slevy mají v tomhle Nextu pořád,jde o to,kdy přivezou zboží,protože slušné je hned pryč.myslím,že tak za měsíc,to se budou blížit Vánoce naklušema vzhůru na obchody.
![]()
stáni - aha takhle to teda je,to víš,jsem nenakupující ženská ![]()
as plavčo - teda to vám závidím,když se artík přestal bát vody tak jsem zkusila jít na kurz,ale zřejmě jsem špatně vybrala,protože hned na první hodine se potápělo a ne se signálkama,ale stylem fouknutí do obličejíčku…tak jsem to po třech nebo čtyřech hodinách nevydržela jak moc plakal …doteď se bojí když mu smývám šampon z hlavičky…
Hezké pondělní ráno,
všem moc děkuji za přivítání, budu se snažit chodit sem pravidelně, máme stejné problémy, tak věřím, že to tu bude fajn:-)
My za chvilku vyrážíme na UZ a na odběr těch triplů, tak jsem trochu nervozní.. ale těším se, až prcka uvidím a tak trochu doufám, že bych mohla na UZ poznat pohlaví, i když pořád nevíme, jestli to chceme vědět:-)
Všem přeji krásný den!!
kočkokačko-u nás je potápění zcela na vůli a chuti rodičů i dětí,kdo chce topí,kdo nechce nechá bejt.Ema na začátku v pohodě,ale teď topení taky ráda nemá a tak to nelámu přes koleno,chci,aby si plavčo užila.
jo a topíme s heslem.
![]()
Tulipánku,užij si pohled na mimíse ![]()
No co budu nosit v zimě teda vůbec netuším
zatím to teda neřeším,ale budu muset,že..........
Stanuško, a nechodíte náhodou plavat do Motýlka do Letňan? Myslím, že jsi tu psala, že tam často jezdíš…
Ahoj holky,
tak já musím říct, že já mám jednu dost huňatou bundu nenabíranou v pase, takže ta snad postačí. Jde o to jak moc velký kolos budu. Alea zase si říkám, že se snad od března začne oteplovat, tak půjde chodit rozenutá, nebo v něčem lehčím.
Gabu - měla by jsi být opatrnější, vím že to s prckem moc nejde. Přesně takové tlaky mám taky, převážně večer, nebo už odpoledne, a i to píchání.
Ale zdá se mi že z části to bude těmi střevními komplikacemi, jak psala Stanuška. Přemýšlím koupit si ten Espumisan, píšou že je i pro těhotné. Protože jsem z toho věčnýho zkoumání co že to bolí a proč, už na palici.
![]()
Vítám Tuplipánka!!! ![]()