Poradna duly
Jana Čurdová
Tak to dnes dopadlo tak že jsem už byla ze všeho tak na nervy že jsem se zavřela do ložnice a plakala.
Nakonec jsme s miláčkem jeli odpoledne ještě na gyndu protože jsem byla nervozní z toho bolení bříška. - Mám infekci, dostala jsem léčky. A jeli jsme domů.
No byla jsem těhotesky přcitlivělá a na nervy.
![]()
Petrus - teda to jsi měla pekne narozeniny. Závidím! Hlavně knížky, já už nemám co číst. Mám pocit, že co je doma mám přečtené, tak si sem pomalu ale jistě stěhuju knihovnu našich. Půjčuju si knihy a nevracím je.
Jsem maniak do čtení. ![]()
Jdu spinkat.
Ahoj,
tento týden vás asi budu jen číst, reagovat nestíhám. Máme tu ty dělníky a hlavně má manžel tento týden dovolenou, takže žádné vysedávání u počítače ![]()
Peti: opožděně všechno nej k narozeninám!
Tulipánku: vítej!
Ještě jdu rtychle kouknout na fotky ![]()
Ahoj holčičky,přeji hezký den,i když u nás teda prší ![]()
Odysseo,já teda z knížky mám radost vždy,jak nemám co číst,tak hledám,co už si moc nepamatuju a čtu to znova.
Jen už je doma nemám nějak kam dávat,chybí mi knihovna ![]()
Dobré poledne,
Péťo je fajn že sis to včera užila, taky mi udělá radost knížka…
Tady u nás prší a je hnusně, chceme se jít podívat na tu vojenskou přehlídku, ale nevím???
Přeji krásný, i když hnusný sváteční den…
No tak škoda holky,že jsme daleko,mohly jsme si knížky půjčovat ![]()
Jé holky Pražandy,vy tam máte vlastně tu vojenskou přehlídku,jé tak to bych šla,ale vám tam prší???My tu máme škaredě (v Brně),ale ani kapka,teda zatím.....
Už mě začíná cvakat u zadku,zítra budou výsledky tripltestů,tak bojím bojím...........
Jééééé Péťo miluju knížky, teď čtu Andělé a Démoni od Dana Browna.
Káťo pokud vyšly dobře ty první testíky, tak to už bude brnkačka, uvidíš, ale věřím taky jsem se moc bála!!!
Kačko,tak ti držím palečky
at je vše v pořádku ![]()
Mirio,já ted čtu knížku,jak si němka vzala egypťana a jak jí pomalu,ale jistě předělává on k obrazu svému......
já ráda čtu takové ty příběhy podle skutečnosti.
Ahoj všem,
vítám Tulipánka.
Peti:všechno nejlepší k narozkám,hlavně hodně zdravíčka a pohodové těhu.Já je mám dneska,jen o rok víc,ale někdy si připadím stará jako ta republika ![]()
Včera jsem si udělala výlet s malým do termálů do rakouského LAA,malý se pořádně vyčvachtal,já jsem si dala kafíčko a dva super dortíky a nahřívala jsem si záda v teplé vodičce.Od soboty mě totiž bolí celý člověk,malý spal u dědy a my jsme s mojím a známýma vyrazili na véču do Relax clubu a pak jsme do 2 do rána hráli bowling.
Tak se všechny opatrujte,u nás je venku luxusně podzimně,jen zalézt do pelíšku
Bobi,tak tobě taky vše nej nej k narozeninám ![]()
No výlet musel být fajn
teploučko na záda..........hm,to mám ráda ![]()
Ahoj těhulky,
Bobi-všechno nejlepší k narozeninám!!! ![]()
Mě dneska rodina nechala spát a tak jsem se probrala v půl jedenácté
,nacpala jsem se zelňačkou a jdu se válet zase na pohovku,protože zase rodina odjela do města a mě se nechtělo,peru a suším prádlo. ![]()
Počasí,jak už to někdo zmiňoval je opravdu na to,zalíst do pelíšků. ![]()
Miri, byla jsi na té přehlídce? Já bych v tom dnešním hnusu nevytahla paty
Taťka už je jen tak tak zdravý, tak jsme byli doma. Válení u TV to jistilo. A zítra zase do práce.. Jen ráno krev, už mě to štve. Těhotenství je jeden velký odběr krve, já to tak nemám ráda
A v pátek zubař, předělání plomby
Ach jo.. To je týden.. ![]()
Kači, neboj, já jdu zítra teprve na odběry, ale bude to dobré. Někdo jde se mnou, že jo, Peťa? No zvládneme to ![]()
Asi jsem něco špatného snědla a bolí mě břicho, jak jsem říkala, že mě bolelo v noci, tak teď je to spíš žaludek, hlavně že vím, že ne mimís, byla jsem pěkně nervozní. Ale už aby mi bylo dobře.. ![]()
Dobré ranko těhulky, i když pěkně hnusné…
Amber jo byli jsme na té přehlídce, byla jsem pěkně naštvaná že jsme tam vůbec lezli, první co bylo, neměli jsme kde zaparkovat, pak jsme vůbec nic neviděli, když proletěli stíhačky, taky byly nad mrakama, takže nebyly vidět, a byla zima a pršelo, takže celá naše přehlídka trvala asi tak 10 minut.
Jinak Bobi dodatečně vše nej nej nej k narozkám… ![]()
A těm co jdou na testy nebo mají přijít výsledky a nebo jdou na jiná vyšetření, držím moc moc moc palce…
Prozatím přeji krásný den…
ahoj holky, můžu se k vám taky přidat? termín mam 1.4.09
čekam moje první dítě, 11.11. jdu s přítelem na utz. a doufáme že se dozvíme jestli čekáme kluka nebo holku. Jinak zatím žádné pohyby necítim ![]()
Ahoj,
snažim se držet dobrou náladu,ale nic moc,venku tma prší a je nevlídno,no,snažim se tomu nepoddávat. ![]()
anonymní-jasně,že se můžeš přidat,jen si myslím,že by bylo dobré se přihlásit pod nějakým nickem,a´t tě nemusíme oslovovat anonymní.
Máš stejný TP jako já.
![]()
Tak se snažte neupadat na mysli a držte si dobrou náladu navzdory počasí.
![]()