duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28294
30.10.08 08:53

Rosinko zkus céčko a dobrý jsou různý ústní vody např. Corsodyl. Ten pomáhá výborně mé tchýni.

Aandy : Těhu kalhoty už taky mám, je to fakt pohodlný. Ale občas ven se psem používám svý starý s knoflíkem na gumičku (musím mít ale dlouhou bundu :-) ). Mě taky docela často břicho pobolívá. Pokud to nejsou bolesti jak při MS, trvající déle a bolesti v kříži, tak se nemusíš bát. Děloha pořád roste, tak se to tam napíná. Jinak já jsem taky vždycky mezi kontrolama docela nervózní, přece jen měsíc je měsíc a člověk, když necítí pohyby, tak se diví, jak je možný že má uvnitř mumína a jestli mu je dobře. Neboj, to bude dobrý! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
30.10.08 08:59

Ahoj,
dneska jdeme schánět dýně na Halloweenské mecheche pro děti na pátek.

Andy-u mě je problém,že nevim,kolik jsem nabrala před těhu.Před dovolenou tušim kolem dubna mi váha kolísala dle nažranosti 52-54kg,někdy v srpen/září jsem už měla skoro 58kg,tak jestli by se počítala váha ze srpna,tak mám +1kg a jestli se počítá ta z dubna tak už mám +7kg. :oops: Bolení z upnutého znám,je lepší být ve volným,pohodlným. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
30.10.08 09:08

Suviku, dik za radu, vitaminky ale piju calibrum mami, a ustni vodu urcite zkusim. Jeste se take poradim dnesks s Dr. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
30.10.08 10:27

Hezké dopoledne! :-)

Aandy, já nosím těhotenské kalhoty už měsíc, je to mnohem pohodlnější, nic netlačí a cítím se v nich dobře. Ještě bych ale potřebovala jedny, nemůžu mít na zimu jediné kalhoty, když by byly mokré, nevím, co bych na sebe oblíkla:-)

Rosinko, dásně mi také krvácí a taky mi stále teče krev z nosu. Nevím, jestli se s tím dá něco dělat, snad jen nepřestávat si čistit zuby, i když to krvácí, to by bylo horší, musíme to vydržet, v těhotenství je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
30.10.08 11:07

Tulipanku! ja jsem vlastne zapomnela, ano uz mne tak cca 3krat tekla krev i z nosu, ale ja jsem myslela, ze to je tim, jak mame v kanclu vedro a dusno…Ja se dneska pana Dr. zeptam, pak napisu, co mi rekne.
A tehu kalhot mam 2 kusy, jedne dziny a jedne cerne kalhoty. A doufam, ze mne budou teda stacit…to tehu oblceni je pekne drahe na to, ze to clovek nosi jen par mesicu… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
30.10.08 11:13

Ahoj holky, já těhu kalhoty nosím už snad od září, jsou pohodlné a taky si musím koupit další. Takové černé, ne jeansy, abych mohla jít na tu svatbu v prosinci. Ale co si k nim vezmu nahoru, to teda nevím.. :(

To krvácení dásní a z nosu je opravdu normální - viz. http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?…

Ty vánoce.. Já jsem v poslední době nějaká otrávená, ani se mi nechce péct cukroví.. Už chci mít miminko v náručí :) Jsem blázen, no.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
30.10.08 11:17

Ambi, pokud se ti podari najit kalhoty, vrsek ani nehledej v tehu obleceni, ja vsechno nahoru koupila v normalnich obchodech, je ted takova moda, i normalni obleceni vypada jak tehotenske,a prave v tech tehotenskych prodejnach je vsechno sede a obludne. Fakt zajdi si do normalnich obchudku, da se koupit i saty.
Ja jsem konecne vyfotila brisko…ale nevim, jak to dat do galerie :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
30.10.08 11:24

Souhlas s Rosinkou, sehnala jsem pěkný halenky za 200-350 Kč s vázáním pod prsama v CaA a nebylo to v těhotenským. Tam mají fakt příšerný věci. Anebo v těch obchůdkách přímo s těhu módou, to zas je tak za 1000 apod. To je hrůza. Jinak s tím krvácením, to jsem nevěděla, Rosi jsem zvědavá, co ti dr. poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
30.10.08 11:36

Jo holky, když já mám velikost XL, takže i tak musím do nadměrných.. Ale náhodou jsem koupila hezké tričko v HM, ale včera tam zase měli obludnosti :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65325
30.10.08 11:56

Ahoj holky,
tak mě teda dásně krvácejí,ale už strašně dlouho,nekdy ve druháku jsem byla na řezání dásní.............fuj,krev ale teče stejně.
Jinak přibírám.....podle průkajdy 3kg :lol: ale když to vezmu i se stimulací,tak už asi 6-7kg :lol:
já když viděla včera ty soukromý pasti a jak jí píchala injekci do břicha,tak jsem si vzpoměla na sebe,jak jsem tady doma večer vždy seděla připravená s pigárem :lol: a miláček odcházel nemohl se na to koukat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
30.10.08 11:58

holky nechci vás strašit, ale se zubama v těhu si nezahrávejte. Já to odnesla celkem solidně, tak se radši poraďte s doktorem

Jinak těhu oblečení nosím taky od září, nechci se zbytečně mačkat a trička mám netěhu, ty těhu jsou fakt obludný :lol: :lol:

Jinak Gabu rohlíčky beru mňam, už teď se moooooooooooc těším :wink:

Když se vážím ráno tak jsem přibrala 1-1,5kg ale večer jsem na 3 :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
30.10.08 12:51

Nazdárek,
tak koukám, že už tu pomalu pečete cukroví :D
To mi ani nepřipomínejte Vánoce, že se blíží, pro mě je to vždycky nervácký období. Raději teď na to nemyslím.
Jinak co se týče těhu oblečení, tak jsem tento týden vytáhla trika co jsem nosila v 1. těhotenství - nakoupila jsem je taky hodně v CA (klasická moda) nebo i v jiných obchůdkách. Co se týče kalhot, tak zatím nosím svoje - bokovky, ale už se chystám na těhu kalhoty. Jenže mi připadají hrozně ještě velký. Objednala jsem si dvoje přes Mimibazar - ty jedny jsou jak nový ale to břicho mi tam ještě furt chybí. :( Ale dá se to utáhnout - tak dobrý. Jinak mám spoustu sukní z 1.těhu -ale ty asi teď neunosím. A ještě jedny džíny - takže celkem 3 kalhoty - tak doufám, že mi stačí. :)
Hlavně spíš nevím, jak to budu řešit s bundou a svetrama - asi budu nosit mého manžela. :D
Jo a co se týče přibírání, tak to nechci vidět, protože se fakt cpu. Koupili jsme si teď domácí pekárnu - a ta se nezastaví. Včera jsem v ní dělala např. těsto na pizzu a ještě teď se s ní cpu. No hrůza!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65325
30.10.08 13:31

Holky,tak jsem volala na ty triply a sestřička říkala,že tam nic nemají,což znamená,že je to v pořádku,protože jinak by jim dali vědět.no ale já jsem řekla,že byl den volna,tak pro klid duše si zavolám ještě v pondělí :lol: :lol:
Ale hned mám lepší náladu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
30.10.08 13:39

Peti tak gratuluju! :-) Volám zítra a doufám, že už to bude hotový. A to když to vyjde negativně tak to gyndařovi neposílají? Já jsem myslela, že to posílají každopádně…vlastně mé sestře tu pozitivitu sdělovala sestra z gyndy. Já se asi budu modlit nebo co, mám z toho najednou nějak bobky ještě větší. (poseroutka :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
30.10.08 13:48

Peti, tak to je super. Já si zase říkám, že mám zdravé mimi, jsem v pohodě, tak budu čumět, až mi řeknou „maminko, půjdete na amnio“ :( No ale co, uvidíme, nějak to dopadne. To jsem najednou odvaha, co? Posera jsem :D

Holky, to těhu oblečení je fakt hrozný, ale už jenom na chvíli, budeme v půlce :) A ta zima se přetrpí :) Taky nevím, co budu nosit za svetry, bundu snad oblíknu. A když bude -10, tak budu doma v teple :) Kdo jste pracující, víte, že máme nárok na celou dovolenou? Takže já končím už 16/1 v práci a budu se válet (teda jestli jsem si to správně spočítala) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí