Poradna duly
Jana Čurdová
stanusko
já to klíďo vymažu, připadá mi to přehlednější na úpravy pro holky, co se tolik nevyznaj v kodech víš
Imbrisam opravuju ![]()
Gabu, dekuji za vysvetleni, co je triple test, tak se zitra zeptam, protoze mi rikali, ze dalsi krev bude az zadlouho…ja totiz take nemam zadne zilky a je mi vzdy u toho zle, tak ze se omdlim…
Jinak, holky, ja pohyby necitim zatim zadne…uz se neskutecne tesim na zitrek, at' mi reknou, jak se maji fazolky ![]()
Nicky-mě je to vlastně jedno,jen ten bez mezer lépe lahodil mému oku. ![]()
stanusko šák mě taky… tak to jdu zas odmezerovat a když někdo nebude vědět, tak mu to upraví ti co vědí ![]()
Nikcky-se s tím nedělej,třeba se naopak holkám bude líbit víc ten s mezerama. ![]()
Ahoj Nicky, jak bylo na svatbě??? A co chřipka, přepralas jí? Mně se příští rok v létě rýsují minimálně dvě svatby (cizí
), tak jsem z toho taková smutná, celou dobu se těším, že si nějakou užiju, a když už to přijde, tak budu 2 - 3 měsíce po porodu, takže figura do letních šatů bude úúúúžasná, se závislákem na prsu po boku, takže si ani nepřipiju na zdraví nevěsty a ženicha a před setměním pošupajdim domu uspávat. Ach jo ![]()
Poradíte mi někdo, jak sem mám vložit obrázek a taky jak se vkládá internetová adresa, aby byla už modře zvýrazněná a dalo se na ní kliknout rovnou v textu??? Jsem na to pako.
No jo Gabu, my jdeme na svatbu teď 13/12, taky mě štve, že si to neužiju jako bych si přála.. A ještě před vánoci, kdy normálně pečeme cukroví.. Je to v rodině, ale moc se tam netěším..
a ještě ani nevím, co na sebe, protože figura bude taky úžasná
Jediné, co mě těší, že nevěsta bude o měsíc po nás, takže taky figura bezvadná ![]()
Amber
Proto já jsem vyhlásila, že dítě zá:,–(ně až po svatbě, abych si to aspoň užila, když mi pak nastal vězeňský režim … ![]()
Cukroví letos bojkotuju, jako ostatně každý rok, máme tři babičky, pečou jak o závod, mám pocit, že mezi sebou soutěží, kdo bude mít lepší výtvory. Jejich jedinou starostí je, aby jejich vnoučata měla co papat, a v tom jim ráda vyhovím ![]()
Gabu chřipka je už snad v tahu
no a svatba bez nějakýho toho pítí?? hihi, naštěstí tam byl úžasnej raut takže jsme se s Lukrécii nabaštily na prasknutí. Polovina hostů mi řekla, že to na mě není vidět, tak jsem nevěděla, jestli mám bejt ráda nebo ne ![]()
Jinak co se týče obrázků a adres, nahoře na liště když píšeš příspěvek máš tlačítko IMG to zmáčkneš vložíš adresu s obrázkem a pak zas zmáčkneš IMG. To samý s adresou, jen mačkáš URL ![]()
Gabu-internetovou adresu normálně okopíruješ a vložíš sem do textu,musí mít jen mezeru před adresou a za ní.Fotky musí být umístěné někde na netu.Potom na fotku klikneš druhým tlačítkem myši a dole jsou vlastnosti tak ty otevřeš a okopíruješ(zamodříš klikneš a necháš kopírovat) adresu(URL). Potom si klikneš
No,nevim,jestli to po mě pochopíš. ![]()
jéééééééé cukroví, to já bych si taky klidněš nechala líbit, ale naše babičky jsou moderní a nepečou chjoooo. Ale letos na to kašlu o to víc budu chodit na návštěvy kde pečou
![]()
Nicky, našim babičkám je všem 80, tady už se o modernosti moc mluvit nedá…
A jsi zvaná, vanilkový rohlíčky od jedný babičky, vánočka od druhý a linecký od třetí jsou nepřekonatelný zážitek. Bože, já mám hlad…
Stanuško, já jsem se blbě vyjádřila, chci sem hodit fotku, to mám použít stejný postup jako u obrázku??? Mám stejnou úroveň počítačových dovedností, jako ty moje babičky…
Ahoj holčinky, vy jste toho zase nakecaly
, ale už jsem dočetla. Takže vše nej oslavenkyním hlavně zdravý a hodný miminka a maminky
.
A nově příchozí samozřejmě vítám, nám se doba do svatby krátí, tak samý přípravy, už se těším na poobřadní dlabanec, a že to ze mě spadne ta nervozita…
Jinak jsem na rodinu dala foto bříška, je to přesně po měsíci, tak je vidět,jak vyrostl, ale jestli to není spíš z jídla ![]()
Tak krásný zbytek dne, i když se ale podívám ven ![]()