duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8671
29.10.08 15:49

Gabu-jj,obrázek=fotka. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
29.10.08 16:01

Lucinko, tak ty už to máš za pár… Tak ať vám tam neprší, nebo ať prší štěstí. Má být relativně teplo, tak si to UŽIJTE!!!

Tak jsem vám sem chtěla hodit jeden vtip, ale prostě to neumím a už musím letět, prcek se vzbudil a jedeme k doktorovi, zase :cry: . Tak já letím :-) , papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
29.10.08 16:17

No jo, já jsem taky vyhlásila dítě po svatbě, ale když nešla ta svatba, tak jsem si pro:,–(ila dítě a teď se taťka rozhoupal, že by svatbu chtěl, ale až bude dítě schopné nám jít za družičku, takže až tak za 2 roky. Upřímně jsem teď ráda, při mé postavě, doufám, že pak něco zhubnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
29.10.08 16:17

A Lucinko, krásně si to užijte :) Kde se berete? To bude nádhera.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65331
29.10.08 17:13

Ahoj holky,
Dnes jsme celý den někde lítali,ale máme pár dárků už na Vánoce---pro přítelovo holky,no pro ně je to jednoduchý.
A já jsem musela vyměnit ty naušnice,co jsem dostala k narozkám,tak jsem si musela vybrat jiný.
A zítra volám,jak dopadly triple testy,jestli už to tam bude 8O no možná ne,když byl ten den volna.
A volala jsem na těhu cvíčo a poprvé jdu v pondělí.
Jinak já teda mimíse taky necítím :?
A vítám nové holčičky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
29.10.08 18:07

Ahoj péti, ty jo už Vánoce, my tady řešíme pro Matýska lego, pořád o něm básní, tak snad bude, ale jsou to palby za to lego…

To je dobře že jdeš cvičit, je to strašně fajn, já jdu v úterý, už se těším…

Peťulo určitě dej vědět jak ti dopadlyty testy, moc držím pěsti…
a vůbec všem co čekají na nějaký vyšetření nebo výsledky…

Jinak Lucinko, ať Vám ta svatba výjde podle představ a ať malinko prší, to je přece štěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65331
29.10.08 18:41

Mirio,to byla spíš náhoda,že jsme něco koupili.............ale pro děti to není tak těžký :lol: jako drahý :?
Samo,že dám vědět,jak to dopadlo................
jinak mi jsem šli na umělý s tím,že se to bud povede a bude mimi,nebo nepovede a bude svatba.No a je mimi :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
29.10.08 19:09

Ahoj holky,
zrovna se mě kluci koupají,tak mám chvililinku.
Dneska jsem utahaná jak kotě,tak se těším do betle a vůbec vás nestihám dočíst.....každopádně Peti,ať ti tripltesty dopadnou dobře,já tam volala dneska a kvůli volnu se to opozdilo,takže ty nervy mě čekají taky zítra,tak držím pěstičky......
Vánoce-koukám teď hodně večer na net,včera jsem objednala Daníkovi takovej boxík s 5šuplítkama na hračky,hračky pro něj už mám,no a babičkám chci udělat polštářek a tam mě otisknou Danečka…jinak vůbec nevím,co dál.....
Lucinko-taky si říkám,že mě to bříško spíš roste z jídla,furt do sebe něco láduju,naobědvám se a říkám…takovej zákuseček bych si dala,no a doma na mě koukají jak na blázna.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
29.10.08 20:07

Tak já si odpoledne vzala ten zodac a je to o 100% lepší :D Oni dnes dělníci dělali izolaci z takové vaty, co pouští vlákna, tak to asi bude tím.

Lucinko : tak ať se svatba vydaří a pak nám určitě ukaž fotky!

Peti : ať jsou testy v pořádku!

Cukroví peču ráda, jen letos to bude náročnější, protože Lůca mi chce se vším v kuchyni pomáhat. Ale odhánět ji nechci :) Babičky sice taky pečou, ale my s manželem jsme nějací zmlsaní, nejvíc nám chutná to moje :lol:

Taky už objednávám dárky. Zrovna jsem to psala holkám do ledna2007, tak udělám reklamu i sem :) Hlavně kvůli Miri - nejlevnější lego je na www.klubher.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
29.10.08 22:22

aleesha - já Zodac beru obden. Alergologička mi řekla, že ho můžu brát normálně, ale mě stačí obden a jsem oki!

:wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
29.10.08 22:48

Hezký večer,

dnes jsem byla celý den ve škole, pak večer jsem koukala na Soukromé pasti a teď dokoukala Ordinaci ze včerejška a už se těším na další díl zítra, mám celý den volno, tak za vámi přijdu:-)

Přidám ještě své údaje do tabulky:-)

Tulipánek TP6.4.-porodnice PodolíLeontýnka-Dominik/KO -25.11.+UTZ ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2361
30.10.08 07:44

ahoj holky, já sem z Plzně, takže rodit budu ve fakultce v Plzni. Jméno pro holku jsme se shodli na Terezce, pro kluka ten muj chce Honzíka, já Tomáše nebo Matěje. Chtěla jsem se vás zeptat kolik jste přibrali, a jestli už nosíte těhotenský kalhoty. Já pracuju v kanceláři a včera sem si na sebe vzala takový upnutější džíny a i když je mam rozeplý, tak mě celej den bolelo břicho, jako by na MS, až jsem z toho byla rozhozená, jestli se s mimískem něco neděje :( Na UZ jdu až 11.11. to se do tý doby asi zbláznim strachy :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
30.10.08 08:46

Aady, ja jsem naposledy byla na kontrole 08.10 a nepribrala jsem tehdy vubec, naopak -1 kg. Dneska jdu zas, a to jsem zvedava. JInak tehulacke kalhoty uz mam asi mesic, moje puvodni mne zacali neskutecne tlacit ze dne na den, presne jak pises, ze mi bylo zle cely den z toho a bricho bolelo, tak dalsi den uz jsem mela pekne s gumickou, ikdyz do ted jsou mo volne na zadku a na nohou, mne je to jedno, hlavne mimisci se tam netlaci. Takze pokud jeste nemas kalhoty, rychle je porid'. Moje puvodni uz se ne zapinaji snad na 10 cm :roll: takze je nenarvu ikdybych nezapinala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
30.10.08 08:47

holky, nekrvaci nekomu dasne? mne jo, a nevim, co s tim…co to chybi? zubni pastu na to jsem koupila, ale nepomaha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
30.10.08 08:48

jo, a pokud bricho bolet neprestane, tak zajed na pohotovost, mne vetsinou prestalo max po 3 dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí