duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65323
24.10.08 12:48

Holky,tak jsem tady :lol:
Mirio,gratuluji :lol:
Já výsledky 1.screeningu v pořádku :lol:
No a dnes jsem mimi ani neviděla UTZ nebyl,jen odběry..............
tak mám volat příští týden ve čtvrtek odpo,jak to dopadlo a pokud to bude na hraně,nebo nějaký problémový,mám se objednat na spec.pracoviště do Liberce na velký genetický UTZ.A pokud to bude OK,kontrola a velká UTZ u mé dr.za měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
24.10.08 12:51

Ahoj holky,
epidurál ROZHODNĚ ANO! Sice mi ho zavedli asi až na podesáté, ale pak se mi strašně ulevilo a stihla jsem si trochu odpočinout před finále :wink: Nicméně epidurál ty pravé bolesti jen oddálí, takže tomu stejně nikdo neujde, jen je fajn si před tím opravdu trochu vydechnout. A k porodním bolestem, ty mě dost překvapily, čekala jsem něco jiného, myslela jsem, že bude bolet předek, ale všechno to šlo do zadku (nevím, jak to napsat). Nicméně jsem pak ještě týden měla respekt před WC.

K té čářa na břiše, od 30. týdne se mi udělala též a byla den ode dne výraznější, kamarádka doktorka mi tenkrát řekla, že je to proto, že břicho se při vývoji embrya v děloze srůstá ze dvou dílů a ta čára je ten srůst a proto se ženským v těhotenství takhle zvýrazní.

Závidím, že nakupujete oblečky, my máme všechno po Fanouškovi, měla jsem toho tolik, že něco ani neunosil, a je to všechno jako nové. Leda že by se narodila holčika, to bych pak přikoupila něco růžového, aby si jí nepletli s klukem.

Včera jsem byla a ultrazvuku a triple testech, vzala jsem sebou i prcka, tak se pěkně předvedl. Panu doktorovi říkal pan kokot, pořád křičel, že je to uličník, že mi umazal bříško (ten doktor), lezl na gynekologické křeslo a do kýble s použitýma zrcátkama a zakončil to tím,že přišel k doktorovi, vlezl mu na klín, když mi dělal ten ultrazvuk a řekl mu „ukaž, co to tady máš?“ a začal ho tahat za fousy. Já jsem se teda smála, ale jen do té doby, co jsem zjistila, že se nesměje pan doktor… :lol: A sestřičce v ordinaci pak řekl, ať mi dá bonbon, že jsem byla statečná a neplakala. Je to prostě uličník, ale asi se v životě neztratí… Jinak mě dnes ráno rozbrečel, protože mi v posteli řekl, že až se nám narodí miminko a bude plakat, tak ho bude chovat a bude ho chránit, aby ho nestrašil bubák a bude s ním papat rybíz. A pak mi dal pusu na břicho :srdce: . A pak mi na to břicho skočil, ale ani jsem mu nemohla vynadat, jak mě dostal… :D

A co jinak, ještě je tady někomu špatně, nebo už si můžete všechny dávat pěkně do nosu a užívat si nejhezčí tři měsíce z těhotenství???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
24.10.08 13:03

Péti taky gratuluju k dobrým výsledkům a teď ty tripltesty budou brnkačka… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65323
24.10.08 13:09

No Mirio,já budu počítat s horší variantou..................... :lol: a pak se budu radovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
24.10.08 13:27

Péti taky to tak vždycky dělám, radši počítám s horším a pak jsem mile překvapená… I teď jsem počítala s tím že ty výsledky budou zase katastrofální jako u Matýska, a teď je mi skvěle! Nemůžu uvěřit tomu že důležitý testy jsou zamnou, už jen ten UTZ na který se spíš těším než abych se ho bála…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65323
24.10.08 13:34

Mirio,je jasný,že ted už se těšíš :lol:
Já tu tabulku neumím předělat,jenom takhle :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
24.10.08 13:55

Gabu, Ty máš ale uličníka :D To muselo být veselé :D I když se pan doktor nesmál.. Ale asi je zvyklý :D

Miri, já už chci mít taky ty triply za sebou :) Jdu na odběry ve středu 29/10 ráno.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65323
24.10.08 13:56

Nicky,tak další krásný věci,ty stránky jsou bezva :lol:
Amber,tak pak chvilku nejistoty tady budeme mít spolu.................no dopadne to dobře ne :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
24.10.08 14:42

Ahoj holky,

Amber, já jdu na odběry taky 29.10. ráno, tak budem čekat spolu!

Ty stránky jsou super, já mám zatím jen jedno tričko s ručičkami a s anglickým nápisem: Jaké je to venku? :lol:

Holky Vendulka mi právě namalovala vodovkami naše miminko v bříšku. Jsem dojatá. Až to uschne tak to vyfotím a vložím na rodinu. :oops:

Už jste vložili další fotečky s bříškounama, vy které jsem už na konci 4 měsíce? Já jí pak vložím. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
24.10.08 17:43

Miriam: super, gratuluju! Teď už si budeš jen užívat :wink:

Gabu: ten tvůj rošťák je pěkně čilej. Lucinka je taky, jen ještě nemluví tak souvisle a nových lidí se zezačátku bojí.

Mě ten katetr od epidurálu vůbec nezavedli, tak jsem to měla jako jednorázovku. Ale odezněl až dávno po porodu, žádné porodní bolesti ani tlaky jsem prakticky necítila a tlačila jsem „od oka“ :lol: A taky to šlo.

Amber: já se epi taky strašně bála, ale když to uleví od bolesti, je to zas jiné než lumbálka, která ti sama od sebe nijak neuleví :) .

Na Lucinku jsme měli hodně oblečků půjčených, takže teď jich tolik nemáme. Taky jsem i něco rozdala, protože jsem neplánovala druhé tak brzy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
24.10.08 18:10

hoj holky!!!!
miri - vidíš,já ti to říkala že to bude dobré,mocinky ti gratuluju!!!!
peti,zítra ti volám :-)
gabu - máš fakt vtipného kloučka!!!!
a vůbec - jak píšete o starších dětech - tak to je tak krásný!!!!!!hlavně ať jim ta láska vydrží!!!!
trička - jsou super,zvažuju že taky do nich půjdu a do bodýček taky,jen chci počkat až budu vědět jestli modrý či růžový…
ad epidurál - no já to mám jasný - nikdy :lol: :lol: :lol: mě se líbí rodit přirozeně,dát miminku čas a vlastně sobě taky :wink: ale né že bych byla nějak statečná,taky jsem řvala že něco chci,že to nevydržím,ale domluvili jsme se s ondrou i sestřičkama že nic:-)
jsem asi prdlá,ale já se už těším na porod :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
24.10.08 18:15

Ahoj holky, tak jsem se zase na Vás přišla podívat. Přepadla mě nějaká chřipajzna, tak jsem spíš pelešila. :(
Jinak koukám, co tady přibylo příspěvků - nestíhám ani dočítat.
Ale co se týče epidurálu při porodu, tak jsem ho měla taky a nemůžu si ho vynachválit. Akorát jsem po něm dostala třesavku - tak že jsem se celá třásla a vůbec sem to nedokázala ovlivnit. Prý je to jako jeden z vedlejších účinků. Ale k ničemu to nevadilo. Dokonce při samotném závěru jsem taky kontrakce necítila, pouze malé tlaky v břiše a tak když se mě Mudr. ptala jestli už na mě jde kontrakce, tak jsem vždycky chvilku zapřemýšlela. :D
Ale za chvilku byl prťous venku a fakt to stojí za to.
Jinak co se týká oblečků, tak něco mám po Kubovi, ale budu muset dopořídit, když to budou dva uličníci :-)
Něco koupím ve výprodejích, něco od kamarádek a něco asi v sekáčcích. V sekáčcích se opravdu dají najít pěkné věci. Teď jsem tam koupila Kubovi kalhoty za 90,– Kč (vypadají jak nové), a koukala jsem že jsou z HM a že v HMku je prodávají teď za necelých 400,– Kč. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
24.10.08 18:23

Tak co se týče porodu, tak já rodila pokaždé bez epidurálu, a šlo, to! A to jsem taky srab, a bolesti se děsím. U prvního jsem taky něco chtěla, ale nic jsem nedostala :lol: , u druhého jsem už věděla že se to dá vydržet. Tak uvidíme jak to půjde tentokrát! :roll: :wink:
Musím říct, že mě najednu stranu epidural láká, ale mám strach z toho bodnutí do zad. :?

Kacko - nejsi prdlá i já se těším na porod, to je asi tím, že vím jaká sladká odměna nás po něm čeká! :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
24.10.08 18:32

ody - asi máš pravdu :lol:
taky se strašně moc těším na kopance :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
24.10.08 18:44

a taky jsem se vám zapomněla pochlubit :oops: včera jsem měla rande!!!!
tak nádherný jako včera jsem dlouho nezažila…
byli jsme s ondrou v kině - v gold class - nevím jestli jste tam byly,ale fakt super obsluha,klídeček,ňamky u křesel stoleček,sami si volíte kdy a co mají přinýst,ale hlavně - ty křesla…asi všechny znáte přátelé - jak mají chandler a joy křesla - tak to jsou přesně ona :wink:
a film super - hellboy 2 - fakt doporučuju!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí