duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4663
23.10.08 10:37

Kačí tak to by Mates mohl jednou mě uhodit, a to by viděl ten tanec a fotra by už neviděl…, no u nás to poznají i učitelky ve školce že byl u otce, kolikrát mi řekli, teda hlavně loni…

Já jdu do gennetu na velký UTZ 18/11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
23.10.08 10:40

miri a tušíš co čekáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
23.10.08 10:42

Jo tuším že kluka, ale všem tvrdím že si myslím že to bude holčička, ale vím téměř jistě že je to kluk, nevim proč…

A ty tušíš Kači???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
23.10.08 10:46

já raděj ne!!!!
já si přeju holčičku,zle mi je ukázkově,ale nepřekvapilo by mě kdyby to byl kluk šprýmař :wink: hlavně když bude miminko zdravý!!!!dnes se mi zdálo o porodu - šla jsem na císaře bez umrtvení a šítí,fakt divný :lol: :lol: :lol: by mě zajímalo kde se ty sny berou :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
23.10.08 10:58

Já už jsem psala že mi je to jedno, co budeme mít, ale vím že to bude kluk… Taky se mi zdálo jednou o tom že jsem porodila chlapečka a podruhý o tom že mě na UTZ řekli že je to kluk, a docela živý sny…
Fakt mi to je jedno, už chci vědět výsledky triplů, což budu vědět zítra a chci aby byly v pořádku a užívat si ať tam je cokoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
23.10.08 11:05

miri a byla jsi na šíjovém projasnění?jestli jo a dopadlo to dobře tat triplíky nemá moc cenu řešit,jsou hodně falšně pozitivní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
23.10.08 11:10

Kačkakočka

Dobrý den Kačkokočko.
Nemohla jsem vás sehnat emailem ani sms a nakonec jsem vás našla tady!!
V první řadě mě moc těší, že se můj sestřih Artíka líbí a taky mě těší jeho úspěch u paní doktorky! Trošku to chápu jako pochvalu mé osoby- hodně jsme se spolu snažili.
Zadruhé- Kačko, chtěla bych probrat trochu soukromé věci- no snad mi to holky tady odpustí, nakonec jde o děti..
Chtěla jsem se domluvit na vrácení oblečení, co jsem Artíkovi půjčila a klíče od domu. Já vám musím vrátit kartičku VZP, skate za kočárek a Áťovy hračky- chyběly by mu! Hlavně knížky a Mašinky Tomáš!
Mě by zase chyběly penízky za hlídání za půl měsíce, dnes je dávno po 20tém, po vaší výplatě a tak se můžeme domluvit. Jestli by to pro vás bylo těžké, můžu za vámi skočit do Štěrbohol, jedu tam stejně pro korek.
Jinak Kačko, já jako hlídačka nevybouchla, to jen ten šum, při tom všem vypětí. Máte toho moc a v důsledku toho to bylo moc i pro mě a mou rodinu.

Měli jsme smlouvu na 12 hodin denně a postupně se z toho stalo 14hodin denně a za stejnou cenu, vždyť jsem vám nabídla, že tu může i Artušek spát a že se nějak domluvíme. Pak nová práce, přibyla ještě půl hodina.. Víte, ono zkuste manželovi, že hlídáte za 550kč s jídlem(+50kč na papání), od 7 50 do 22hodin, sem tam do 23hodin, s kreslením, angličtinou,divadýlkem, výlety a dáváte do toho duši a děláte to s láskou… A můj manžel nemůže jít do vašeho příchodu jít spát.
Káťo,myslela jsem že bylo v moci nás obou se na těch dvou hodinách v zájmu dítěte a vašeho klidu domluvit.

Hlídací mamina Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
23.10.08 11:12

Jo na tom NT screeningu jsem byla dopadlo to dobře prosvícení 1,1mm riziko v termínu 1:15600 a dle věku 1:1300, takže uplně skvělý, uvidíme jak dopadnou výsledky teď…

A ty jsi byla už na to screeningu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
23.10.08 11:18

hano poslala jsem vám sz - tohle se sem opravu nehodí!jsou dvě strany mince

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
23.10.08 11:18

miri - jojo taky jsem byla a dopadlo to dobře,takže triplíky hážu za hlavu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
23.10.08 11:20

Kačí myslíš že si nemusím dělat hlavu s triplama???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
23.10.08 11:27

miri - určitě ne!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
23.10.08 11:32

Hele Kačko, už řešíš nějak Vánoce???