Poradna duly
Jana Čurdová
Nicky - amnio se dělá od 16tt. Jestli budeš mít problém, tak ti můžou ještě nabídnout odběr z placenty, ten se dělá do 14tt, ale já ho odmítla, amnio je totiž přesnější. Chromozomy jsou lépe vyvinuté a mají lepší vypovídající schopnost. A riziko je stejné. Takže když už, tak ať je to aspoň na jistotu
PS: a neboj. Já jsem jenom blbá výjimka, která potvrzuje pravidlo. Mrkni na ostatní, všem to vyšlo okí!!! Takže % neúspěšnosti jsem určitě už vyčerpala já ![]()
dík za info, to bych určo po tom šáhla ![]()
no ani se nebudu pouštět do statistik, určo bych se tam ještě vešla, já snad dneska ani neusnu, čekají mi tam výsledky krve, UTZ a pohovor s genetičkou… nejradši bych si dala panáka pak bych asi spala jak dudek
![]()
Nicky - por uklidnění.......... kamarádka to měla stejný jako ty a amnio úplně oki, a má zdravou holčičku už jí je 5 let. A to jí ty testy vyšli takhle špatně i když jí bylo jen 24 let. Takže fakt neboj!!!
Tygříku - na tebe taky moc myslíme!!!!!!! Drž se! Bude to dobrý!!!
Nicky - nenervuj se předem!!!! Mysli na mimíse, pohlaď ho, dej si čajík s medem a šup do pelíšku. Uvidíš, že to bude okí.
dík Ody, jsem takovej pesimista noo ![]()
tygří i přítel už mi tu nadává, čajík už mám v sobě, jdu dělat brrr kaši (po tý se můžu utlouct) pak ještě jeden čají s medíkem - asi zhřeším a šáhnu po mátovým
a pak tiše umřu u telky.. ![]()
Nicky - závidím cokoliv k jídlu!!! Já otevřela ledničku a vrhla jsem do dřezu, ani na wc jsem nedoběhla ![]()
Problém je, že mám hlad a doma nikdo, kdo by mi cokoliv z té lednice vyndal
Přítel přijde asi až po deváté, to tu hlady chcípnu
![]()
ježíš tak to je strašná situace, celkem živě si jí dovedu představit. To je mi tě líto, ale nevěš hlavu už je to jen asi 60 minut co dorazí než porodíš malýho tygříka (pokud budeš rodit v termínuú) tak je to 259.200 minut… no tak to je přece 60 brnkačka ne??? ![]()
PS: počítala jsem rychle tak se omlouvám, jestli je to blbě
![]()
Holčiny,nechtěla jsem tady dělat smutno.
Já se snažim doufat,že všechno dobře dopadne,uvidím,co mi řekne doktor,zítra volám známému známé od Apolináře,že mě snad k někomu protlačí dřív,protože mi přijde,že nejhorší je ta nejistota a navíc,kdybych musela situaci řešit radikálně(postižené dítě bych si nenechala),tak ať je to co nejdříve.
Stanuško- uvidíš,že to bude dobrý,hlavně nebuď smutná
Tygříku-určitě všechno dopadne v pořádku,uvidíš.....
Mé ségře vyšly špatně tripltesty a musela jít na plodovku a má zdravího rošťáka,musela akorát dodržovat 2dny klid…ale holky bude to dobrý,uvidíte.....všichni budeme mít zdraví děti.
Já z toho mám taky hrůzu v očích,láduji do sebe prášky na střeva,takže taky se moc bojím...........zítra tady nebudu,tak až ve čtvrtek večer,tak nebuďte smutní!!!!!
Nicky - no přepočítávat to nebudu
![]()
Stanusko - KLID. Opravdu, jeslti ti vyšel NT v poho, nemáš se čeho bát. bavila jsem na toto téma s genetičkou (byla to dokonce přednostka oddělení) a opravdu. Neboj, uvidíš, že bude vše okí!!!!
Holky děkuju moc za podporu,opravdu se snažim si nic zlého nepřipouštět,ale nejde to tak lehce.
Tygří-máš SZ.
Stanuško neboj, určo si tu nerozvířila strach, já jsem o tom aspoň mohla napsat a trošku si ulevit a Tygřík myslím to samý
neboj, bude všechno v pohodičce, hlavně se nenervuj (ode mě to sedí hihi) a držím palce ať se to dozvíš co nejdřív ![]()
Dobré ráno,
Stanusko, Tygříku, Nicky : nebojte. Amnio nebolí, nejhorší je to čekání na výsledky. Ale pozitivní triple ani zvýšená NT nemusí vůbec nic znamenat! Víte kolik nálezů v plodovkách je pozitivních? Jen 3% Naprostá většina je v pořádku, tak není nutné hned myslet na nejhorší.
Mimochodem tygře, jsi nějaká dobře informovaná
Já jako odborník, bych na CVS (odběr z placenty) nikdy nešla. Odběr je mnohem náročnější, buňky se špatně kultivují. Ale doktoři to všem vnucují
.
Dobré ranko,
manžel odjel na školení,a my půjdeme s Emou na náhradu plavča.
aleesho-já myslím,že bolesti při amnio,je to nejmenší,čeho se bojíme.Já osobně i když vím,že riziko potratu je malé,tak stejně z toho nemám dobrý pocit a bojim se právě kvůli tomu.Asi na amnio skončim,ale nejprve chci ještě slyšet nějaký odborný názor na výsledky triplů a taky,aby mimčo zkoukli na genetickém UTZ.
všechny se držte a doufám,že smůlu jsme si už vybraly. ![]()