duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4663
19.10.08 16:04

Jo Kači a teď jde o to jestli zoubková víla donese penízek nebo bonbonek, co myslíš že je lepší???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
19.10.08 16:22

miri - hlavně se brzy uzdrav!!!!!!!!teda závidím že se kulatíš!!!!!já mám bříško večer,jinak mi přijde že ne…já hubnu :?
no já jsem pořád v práci,je to šílený,teď se změnila i pracovní doba,takže to je pro mě hodně zlý,snad se to změní…navíc tu lidi moc nechodí,takže po očku sleduju i co bych mohla dělat jiného…

a co se týče zoubkové víly,holka každá rada drahá…bonbónek je príma,ale nevím jestli se mu nekazí zoubky…a penízky?…co takhle nějakej dáreček,jen kravinku pod polštář…?
a dnes jsem si kuopila tu knížku od knappový,jsou tam uvedený fakt krásný jména,tak jsem si zatrhávala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
19.10.08 16:24

a budeš dávat jako od miminka matýskovi dáreček?já jsem nad tím přemýšlela,ten nápad je hezkej,vymyslela jsem kolo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65317
19.10.08 18:28

Ahoj holky,nějak jsem zase dnes nestíhala sem juknout,ted jsme teprve přijeli :lol:
tak zítra už budu reagovat..............hezký večer :lol:
Jo a jinak do Štěrbohol se chystám v pátek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
19.10.08 20:15

Ahoj,
teda vy jste keclaky,přijde sem kačka a je to plno. :wink: :lol: Jen tak dál.Houby jsme našli akorát na bramboračku,ještě se za náma stavili známí,tak jsem je ješět neočistila a nenakrájela.

Dárečky od miminka jsme žádné nedávali. :oops: :oops:

Kačko-Artík je sladkej,to muselo být dojemný. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
19.10.08 20:23

peti - poslala jsem ti sz :wink:
stáni - bramboračka,hmmm..no dala bych si :wink: teď mě lákají i francouzské brambory :wink: ale než dojedu domů tak mi zase bude nechutensky…aspoň jsem si koupila puding :wink:

Artík je sladkej,ale taky pěknej raubíř…strašně ho miluju a nevyměnila zanic na světě,i když samotu na záchodě jsem už dlouho neměla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
20.10.08 10:09

Ahoj těhule,
jste hrozně ukecané,za ten víkend jste toho zas napsaly,takže zatím nereaguji,ale mám na vás dotázek......teď řeším s kámoškou,jak to je s týdnama.....když já jsem teď v 15+3tt,tak to znamená,že mám ukončený 15týden a začínám 3den v šestnáctým nebo teprv začínám 15týden......myslím si,že mám ukončený 15týden a začínám 16tt,je to tak,už mě tak zblbla,že sama teď nevím pomalu,jak se jmenuji :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
20.10.08 11:08

Ahoj holky,
omlouvám se, ale vůbec nic nestíhám, padla na mě podzimní únava nebo co a všechno mi trvá třikrát déle… Mám dočtené asi jen poslední 4 stránky, tak ani nereaguju, jen doufám, že už tady nikomu není špatně a že se nemarodí.

Kačkač, podle mne je to tak, že když jsi 15+3, jsi v 16. týdnu těhotenství, já to tak alespoň počítám.

A mám dobrou zprávu pro Aleeshu, nejsi v tom sama, taky u nás vstáváme v 5 - 5.30 hodin ráno, mému dítěti stačí 8 hodin spánku v noci a já jsem z něho už úplně na palici. A to se mi ještě budí 1 - 2× v noci a řve a řve a chce držet za ruku a já bych mu nejradši tou rukou ucpala pusu :roll: :( . A když si představím, že mě to po porodu v noci čeká každé dvě hodiny a někdy i duo, tak se mi chce skoro brečet. Jak jsem nevyspalá, tak jsem pak na všechny protivná a bolí mě hlava a tak. Tak jsem se tady politovala, a hned je mi líp :wink: A krteček je taky jediná záchrana, to prcek sedí, ani se nehne a já stihnu v klidu něco uvařit. Jinak je to pěkný uličník, ale samozřejmě bych ho ani za nic nevyměnila.. Jen na klasickou otázku okolí, jestli si přeju kluka nebo holku už odpovídám, že je to jedno, hlavně aby to bylo mimčo zdravé a SPAVÉ :) .
Tak snad se to už doma nějak uklidní, manžel už přijel z rybolovu, tak třeba s nečím pomůže (zatím mi jen přidělal hromadu prádla na praní a žehlení) a já se ozvu častěji. Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
20.10.08 11:08

Kačenko, jsme v 16tt :) Nenech se oblbnout :)

Holky, svatby, ani nevím, kdo jste to tu psal, moc moc gratuluju :)

To krvácení.. Moje sestřenka měla krvácení u obou holčiček, dostala na to nějaké léky a bylo to vyřešené, ale já bych běžela k Mudrovi, jsem posera :) Bála bych se..

Na houby bych šla taky, ale bohužel.. :) Prý rostou.

Na tu svatbu půjdeme, ale otravuje mě to, protože ta sestřenice se fakt chová jako totální kr… No ale co, příbuzné si člověk nevybere.. :( Tak to přetrpíme. A jestli mě naštve nastávající, tak mu fakt do očí řeknu, co si o něm myslím.. Doufám, že to přežijeme.. :)

S tou krásou, no nemyslely to holky špatně, ale já si dneska umyla vlasy, upravila je a koukám na sebe do zrcadla a říkám si, že mi to moc sluší, takže ať si říkají co chtějí, já jsem krásná těhotná budoucí maminka :D Nenechme se otrávit! :) Ne abyste si myslely, že jsem namyšlená holky, s těma mejma 100 kg nebudu nikdy jako Jennifer Lopez, ale svým způsobem mi to podle mě sluší, už jsem vypadala hůř :D Jé, já mám dneska ale dobrou náladu :D

Jo a kdo to tam psal s tím hodným synkem, že nosil hračky, když mamince bylo špatně? Kackakocka? Závidím :D Úžasný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
20.10.08 11:10

Jo a ještě k dárečkům od mimi, v tom už je u nás doma jasno, miminko podaruje prcka mašinkou a prcek na oplátku dá mimčovi dudlíka (o toho svýho v srpnu přišel a těžce to nesl, tak to má jako satisfakci :) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
20.10.08 11:30

takže když jdu teď ve čtvrtek na tripl-testy a budu v 15+6tt, tak je to v pořádku nebo moc brzo??????Už mě z toho hrabe…
Holky tady dneska tak krásně svítí sluníčko,to je úplně jiný.Jdeme odpoledne koupit sněhule pro prcka,tak bude peněženka zase chudší.....
Jinak jsem si myslela,že už začínám 5měsíc a ono až od 17+5tt.....no dneska mám moc informací a zmatku.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
20.10.08 11:49

Ahoj holky těhulky,
teda Kačko ty máš dneska ale zmatky!!!Jsi v 16tt a na triple jdeš uplně akorát, já byla dneska, výsledky budou v pátek…

Jinak Aleesho došli mi věci z toho brumly.cz, vypadají skvěle, dám foto na rodinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
20.10.08 12:01

ahoj holky,

jen vás jdu pozdravit, nevím co se se mnou děje, buď mě přepadli těhu nevolnosti až teď, nebo je to nějaká viroza, ale je mi celkem šíleně :cry:
Mějte se tu krásně, ve středu jdu na tu genetiku a UTZ tak mi držte palce, pak se hned ozvu, když mi bude líp tak snad i dřív :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
20.10.08 12:08

Ahoj,
Kačkač: je to správně, já byla na testu minulé úterý v 15+3 :wink:
Taky se dnes chystáme koupit zimní botičky. Tedy jestli obě přežijeme zubaře. Vypadla mi plomba, tak se bojím vrtání :oops: A Lucka a doktoři to je kapitola sama pro sebe :lol:

Gabu : hrůza, to vstávání viď :( A manžel by tě občas nevystřídal? Lucka dnes vstávala ve 4:30, ale v 6 jsme si šly ještě lehnout, takže jsem celkme odpočinutá. Na to noční vstávání k mimču se taky netěším, snad budeme mít hodná děti :) .

Lucinka dostane od miminka nějakou pěknou panenku, aby měla taky svoje mimi. Dudlíku se pokusíme zbavit před vánoci, protože už je těžký závislák :roll:

Amber : tak se aspoň na svatbě pořádně nadlábněte :wink:

Lucinko tobě gratuluju! Ať se vám to vydaří :) Kdyže to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
20.10.08 12:32

aleesho-zubař ani nemluv,já se dneska donutila zavolat a objednat,ale oni to tam mají narvaný,tak jdu až koncem listopadu.Daník už byl taky u zubařky,myslím mu byli 2r.a vůbec jsem ho nemohla dostat z křesla,furt se chtěl vozit a bral paní dr vrtačku,no ostuda......

Nicky-tak ať ti to dobře dopadne!!!
Miri-já vím,už se moc stydím a radší mlčím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí