Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tak žádný chmury,okolí nás nerozhází a pokud někdo něco takového řekne,mysleme si něco o
![]()
Jinak,mě nějak přes noc zmizelo břicho,že se ráno miláček ptal,kam jsem Pepíka(pracovní název)dala
![]()
Já si teda kadeřnici užívám moc,asi rok mám opravdu supr ženskou a jsem s ní moc spokojená..........poprvé jsem tam šla jako blondýna a dlouhvlasá a odešla jsem na kratoulilinký mikádo a hlavu do tmava a červena
no docela změna ![]()
Ahojky,
já měla včera miminkatý den, nejdřív dopoledne tu byla kamarátka s 4 měsíšním Matýskem, a odpoledne jsem vyrazili k mojí moc doré kamarádce s 5 měsíční Cludií. ![]()
Já teda musím říct, že mi nikdo zatím neřekl, že vypadám špatně. Ale je pravda, že mi vždycky všichni tvrdili, že bych měla být těhotná pořád že mi to moc sluší. ![]()
Akorát mi bylo řečeno, že jsem se změnila v obličeji.
A pak včera, že vypadám dobře až na ty pupínky v obličeji ![]()
Já abych pravdu řekla si připadám hrozně. Pupínkatá, flekatá, unavená… ale asi ze mě na okol září to štěstí co cítím.
![]()
aleesho - teda, i moje dítka vstávala tak brzy. Chudinečko! I teď stávají v 6:30 ale to už mejí přísný zákaz mě budit. ![]()
Stanuska TP 1.4. porodnice Praha-Apolinář/Žofie/???? aleesha TP 2.4. porodnice Podolí/ chlapeček Daniel Adam /KO 10.11. MiriaM TP 2.4. porodnice Na Bulovce/ Štěpánka/Jakub /KO 5.11./UTZ II.screening 18/11 Gabu TP 2.4. prodnice Neratovice Petrax 77 TP 5.4. /KO 30.9. xmerssy TP 8.4. /Sára/???? /poradna 3.11./UTZ II. screening 24.11./13+1-6,7cm Amber TP 10.4. porodnice Podolí /Karolína/Radim /KO 17.10. Kačkač TP 10.4. /KO 17.10. Rosinka TP ???? DVOJČÁTKA / KO 30.10. Petra Z TP 13.4. /Sára/Matyáš /KO 24.10. Angua TP 14.4. porodnice Vsetín /KO 7.10. Ellena TP 14.4. porodnice Mullingar-Irsko /KO 7.10./ Bobi TP 17.4. porodnice Břeclav /KO 22.10. Buresinka TP 17.4. /KO 1.10. kackakocka TP 18.4. /Juliana/???? /KO 14.10. velikost 5cm Odysea TP 19.4. /Nicol/Peter/ Echo 8.12. , KO 11.11. , Odběry na AFP 29.10. tygr TP 19.4. porodnice Praha-Apolinář /KO 3.11., screening 14.10. escargot TP 23.4. porodnice Praha-Apolinář/NT screening 10.10.,KO 21.10./ Titty TP 23.4. porodnice Praha-Apolinář/NT screening 10.10.,KO 22.10./ Lucink_a TP 25.4. /Adélka/Jakub /KO+odběry 4.11. / . 12+2 - 5.3 cm Majka24 TP 25.4. /NT screening 13.10.,KO 15.10. Tuttu TP 25.4. /KO ? Nicky TP 26.4. /Kristýnka/Matyáš/KO 15.10./NT screening 22.10. 10+1 - 3,31 cm Mishutka TP 29.4. /KO 29.9. Fram TP 30.4. /KO 03.11. 10+0 - 3.3 cm Jojinka TP 30.4. Ibrisam TP 10.4. porodnice Podolí /Jakub
Vkládám seznam!!! Koukala jsem že už nám zase utekl nějak daleko! ![]()
Ahoj,
dneska je sluníčkový den,i když krapet studený.Pojedeme na výlet do Českého ráje pokochat se podzimní přírodou a pak obídek a domů,odpoledne je tu ve vsi drakyáda. ![]()
Mě včera naopak bříško vykouklo(nevim,na jak dlouho,je to spíš,jak moc se najim/nenajim
),ale začínám být nervozní,že stále necítim pohyby,s Emou už jsem je určitě cítila,ale je pravda,že jsem s ní měla v tomhle týdnu o 5kg méně,tak třeba není Žofa cíti pře špeky.Je to moje čtvrté těhu,tak už by bylo načase.
Odyseo-řekla bych,že máš tu lepší variantu,ty se nevítíš krásná,ale říká ti to okolí že jsi,u mě je to obráceně.
![]()
Petro-kadeřníka,že si užíváš závidím,kdybych to tak cítila stejně.Ale bohužel. ![]()
tak se mějte a užívejte sluníčka.
Tak a je to........ Byla jsem volit, ted si to muzu zacit vycitat, co ze jsem to tam vhodila.
![]()
Stanusko - no nevim jestli lepsi variantu, protože se cítím blbě, a pochybuji, že mi ty lidi říkají pravdu. ![]()
Včera mi první kámoška řekla, že vypadám na kluka, ale pak hned dodala až na ten pupínkatý obličej. ![]()
Taky se strašně těším na pohyby, já je ale cítila až kolem 18 týdne. To ty špeky! ![]()
Tak já se dobrovolně přiznám,že jsem volit nebyla....................nesplnila jsem občanskou povinost ![]()
Jinak teda já má holky náladu,zalízt někam a přečkat tam den
![]()
Holky, tak jsem snědla koláč a kakao a už mi je zase blbě. Já už fakt nevím co mám dělat.
Jdu nandat dětem oběd, mě je z něho zle jen na něj pomyslím.
Fakt se mi chce brečet.
![]()
Ahoj,
tak už jsme doma krásně vyfoukaný a našla jsem čtyřlístky a pětilístky zase na samém místečku,kde jsme nacházali vždycky,když se do Českého ráje vypravíme.
Odyseo-vidíš a já bych tomu určitě ráda věřila,kdyby mě někdo pochválil,že mi to sluší.
A s nevolnostmi je mi to líto.Víš,co mě napadlo,nemůžeš to mít po sladkým?Já když už na nějaké dostanu chuť a dám si,tak je mi vždycky špatně.Naposledy jsem čokoládu rovnou vyhodila,opravdu jen tu,zelňačka vydržela.
Já jsem volit nebyla,protože na P2 se nevolilo,ale jinak bych určitě šla,chodím vždycky,zní to asi jako fráze,ale opravdu to vnímám,jako svou občanskou povinnost.Hlavně mám pocit,že se mě to týká a jestli mám něco kritizovat,musim se na tom aspoň částečně podílet. ![]()
Tak jsem si taky dala dlouhou procházku po parku,je tam ted na podzim nádherně barevně ![]()
No a jsem ted pěkně hladová,tak jdu juknout do lednice ![]()
ahoj holkfy po sto letech!!!!
hlásím že jsme s miminkem ok,jen jsem tak vyčerpaná,že prostě nic nestíhám,tak doufám že to bude lepší - hlavně v práci…
naposledy jsem četla od stáni že jsi mě s manželem chtěla oslovit v čakovicích - jako holka,proč,jsi to neudělala?já nekoušu
škoda,protože jsme se s kioskem přestěhovali do štěrbohol,tak jestli budeš mít cestu tam,ráda tě uvidím ![]()
holky,jak se máte?povídejte,přehánějte!!!!
Stanuska TP 1.4. porodnice Praha-Apolinář/Žofie/???? aleesha TP 2.4. porodnice Podolí/ chlapeček Daniel Adam /KO 10.11. MiriaM TP 2.4. porodnice Na Bulovce/ Štěpánka/Jakub /KO 5.11./UTZ II.screening 18/11 Gabu TP 2.4. prodnice Neratovice Petrax 77 TP 5.4. /KO 30.9. xmerssy TP 8.4. /Sára/???? /poradna 3.11./UTZ II. screening 24.11./13+1-6,7cm Amber TP 10.4. porodnice Podolí /Karolína/Radim /KO 17.10. Kačkač TP 10.4. /KO 17.10. Rosinka TP ???? DVOJČÁTKA / KO 30.10. Petra Z TP 13.4. /Sára/Matyáš /KO 24.10. Angua TP 14.4. porodnice Vsetín /KO 7.10. Ellena TP 14.4. porodnice Mullingar-Irsko /KO 7.10./ Bobi TP 17.4. porodnice Břeclav /KO 22.10. Buresinka TP 17.4. /KO 1.10. kackakocka porodnice Vrchlabí TP 23.4. /Juliana/???? /KO . velikost 6cm Odysea TP 19.4. /Nicol/Peter/ Echo 8.12. , KO 11.11. , Odběry na AFP 29.10. tygr TP 19.4. porodnice Praha-Apolinář /KO 3.11., screening 14.10. escargot TP 23.4. porodnice Praha-Apolinář/NT screening 10.10.,KO 21.10./ Titty TP 23.4. porodnice Praha-Apolinář/NT screening 10.10.,KO 22.10./ Lucink_a TP 25.4. /Adélka/Jakub /KO+odběry 4.11. / . 12+2 - 5.3 cm Majka24 TP 25.4. /NT screening 13.10.,KO 15.10. Tuttu TP 25.4. /KO ? Nicky TP 26.4. /Kristýnka/Matyáš/KO 15.10./NT screening 22.10. 10+1 - 3,31 cm Mishutka TP 29.4. /KO 29.9. Fram TP 30.4. /KO 03.11. 10+0 - 3.3 cm Jojinka TP 30.4. Ibrisam TP 10.4. porodnice Podolí /Jakub
jo,Peti,poslední dobou jezdím tak na jeden za dva týdny do janova,kdyby jsi se chtěla sejít,klidně mi pošly do sz číslo na mobil a já se ti ozvu až tam pojedu ![]()
Ahoj holky,
tak se hlásím,že páteční kontrola dopadla dobře,defakto nic nevím......jen mě zkontroloval,napsal něco do průkazky,když jsem byla na koze,tak se mnou laškoval.........paráda,fakt supr pocit........no ale co,že??????
![]()
Jinak na tripl-testy jdu ve čtvrtek,v pondělí si budu volat na ultrazv.ve 20tt,hrozně to tak letí,že myslím,za chvilku budeme rodit.
Jinak co se týče krásy,tak teda u mě děs běs,jsem pupínkatá,taková nějaká divná,oplácaná,bříško roste a myslím,že nejen to.......váha děs běs,to jak zase zhubnu,to bude síla.
Merssy-co tak domluvit nějaký to těhot.cvíčo nebo plavčo......já mám volný vcelku pátky dopoledne,ale třeba bych to s hlídáním nějak vymyslela.Ty záda mě tak totiž bolí,že musím něco vymyslet.......
Ahoj holky, moc vas zdravim, ja jsem zase vas presd tyden nestihala…a ted' mi to zabralo casu, nez jsem docetla, at' jsem v obraze ![]()
ODY, fotky porad nemam, ale snad zitra me milacek vyfoti, a bobci mam na videu, tak nevim, jak to tady dat, navic, je tam videt jen jeden, jako dva najednou uz se nevejdou
A ptala ses na tehu puncochu, tak ja jsem sehnala v Tescu za 125 Kc docela slusne 40 den, cerne a bezove.
Jo, a take jsem cela ve vyrazkach na obliceji
jak pubertak normalne..
A dle priznaku a babickovskych pover, tak asi mam parecek, mam ode vseho neco, tak jsem desne zvedava ![]()
LUCINKA se ptala o cene UZV, uz jste to tu probraly, ale pridam svoji zkusenost. Mne muj Dr. nabidl za 5.000 Kc po cele tehu UZV na kazde navsteve, vcete toho 3D, tak kdy mi to rikal, jsem byla uplne mimo jeste z toho, ze jsem vubec tehu a navic dvojite,tak jsem odsouhlasila vsechno, pak jsem premyslela, jestli to neni moc, jo, je to hodne..ale zase chci mit drobecky pod dohledem..jak je uvidim, tak jsem vice v klidu, ze se tam hybou rucickami, hlavickou krouti…
Jinak, holky, uz jste neco nakupovali z vybaveni??
My jsme dneska videli obchod s detskym zbozim, a oni tu prodejnu rusili, tak tam byl -70% vyprodej…a koupili jsme 2×autosedacku
a ted se trapim…ze jsem si prece slibovala…ze min do 25.tydne nebudu nic porizovat…jsem z toho cela nesva…ale bylo to tak prijemne…jak jsme s milackem tahali kazdy po jedne autosedacce do auta z obchodu, jsem byla takova hrda, jako bych uz tam mela drobecky ![]()
Ahoj holky, tak já jsem se dneska dozvěděla, že vypadám na holku, slušně řečeno, že jsem se změnila v obličeji, ale překladem to znamená, že jsem ošklivá, že jo.. Předtím jsme se totiž s dotyčnou dlouze bavily o tom, jak se matky mění a jak oškliví, když čekají holku.. No nemyslela to špatně, jen řekla svůj názor.. Ale mě to otrávilo
Jsem přece „krásná“, že jo ![]()
Jinak jsem včera večer s chutí snědla 4 pomeranče, teď jsem dlouho neměla zeleninu ani ovoce, tak mi od noci od 3 bylo tak zle, že jsem myslela, že to půjdu vyklopit, nakonec jsem to ustála, ale doteď je mi divně.. No tak vlastně nevím, co to ve mně roste za dítě! ![]()
A taky jsem se dozvěděla od nevěsty, že umím počítat jenom do 3 a musím říct, že to rozdýchávám už asi 3 hodiny. Vzhledem k příbuzenským vztahům jsem to nechala bez odpovědi, ale na jazyku jich mám asi milion.. Řeč totiž byla o svatebních darech, já se snažila vybrat něco hezkého a nutila jsem si nějaký seznam darů, byly mi vyjmenovány 3 a když jsem se ohradila, že bych si raději vybrala z více něco co by mi padlo do oka, tak prý umím jen do 3.. No a stejně byly řečeny jenom 3, bože já mám vztek. Takže vlastně dneska nálada pod psa, bolí mě žaludek, asi půjdu zvracet. No doufám, že se z toho vyspím a zítra bude líp.. Bože to příbuzenstvo.. A ještě když je ženich naprostej primitivní kretén.. Omlouvám se za ta slova, ale to jsou ještě slušná.. ![]()