duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4425
15.10.08 12:18

Já už taky pěkně kynu :) Ale minule jsem to v pohodě shodila kojením a byla jsem pak ještě hubenější než předtím :D Tak doufám, že to půjde zase samo :wink:

Miminku včera zachutnal šopský salát od kamarádky, tak jsem hned ráno nakoupila zeleninu a balkán a cpu se :) . Pozitivní na tom včerejším stresu bylo, že nebyl čas, aby se mi udělalo špatně. A mimi sebou čile mrská, už ani nemusím mít ruku na břiše, abych to cítila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
15.10.08 12:19

Ahoj, tak ten můj lumpík už odešel do hajan a já mám zase chvilku času pro sebe. :wink:
Koukám, že tu přibylo takových příspěvků, že nevím ani na co reagovat.
Merssy - Jané Slalom je určitě supr kočárek - my máme podobný - Chicco Trio S3 - tříkolku doporučuji - je fakt supr na ovládání a jsou moc lehké. Akorát pozor na stabilitu!!!! Pak to má jednu malou nevýhodu, že nehoupou. Ale my jsme se bez toho obešli a aspoň si malý nenavyknul na houpání. :D Mrzí mě, že tu tříkolku budem muset dát do světa kvůli dvojčatům. :D Tak kdybyste měl někdo zájem ? … :D

Jinak veškeré moje nevolnosti již skončily, takže se teď úspěšně cpu. No nechci to vidět. A to my sestřička napsala startovací hmotnost nižší než jsem měla u Kuby. Tak až tam teď příjdu, tak se radši ani na tu váhu nebudu koukat. :D

Co se týče 1.trimestrového screeningu - tak na něm jsem byla pouze teď při druhém. Při prvním jsem šla až na ten ve 20.týdnu. Takže si myslím, že to každý doktor řeší jinak.

Aleesha - mrzí mě, že máte takový trable. Nám zase při těhotenství s Kubíkem zemřela tchýně - takže to bylo taky na pytel. :cry:

Kačkač - s těma zádama s tebou soucítím. Naštěstí mě nikdy nechytli v těhotenství - ťuk ťuk ťuk. Ale před půl rokem jsem měla taky vyhřezlou plotýnku a myslela jsem že to bude moje smrt. A to jsem se ještě musela starat o toho mrňouse. Jsem ráno lezla doma po čtyřech. Dávej si na to suchý teplo - hlavně né mokré.

A jak tady čtu o tom 3D ultrazvuku, tak bych na něj taky ráda šla s těma dvojčatama. U Kuby jsme nebyli, tak teď když jsou tam dvě, tak by to mohlo být supr. Akorát mám jeden problém, že si nechci říct pohlaví, což na tom 3D ultrazvuku asi nejspíš uvidím. :( Achjo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65322
15.10.08 12:19

Amber :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
15.10.08 12:23

Díky Peti :) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
15.10.08 12:26

Holky,vy pisatelky!!!!!
No s těma zádama je to fakt blbý,ale teda mě to trochu včera manža masíroval,to se fakt nesmí???Mě jediný to pomůže.......
Na kila se vykašlete,to pak zhubnete,lítání kolem mimča není sranda a hlavně noční buzení každou chvilku.......takže hezky papejte a na váhu raději nelezte........jsem zvědavá,co mě naměří v pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
15.10.08 12:38

kačkač : neměl by se jen kříž, prý to může podráždit dělohu. Ale já minule měla totéž a nechala se několikrát namasírovat a moc mi to pomohlo. Teprv pak jsem se to dověděla, no anic se nestalo :) Tak snad ti to brzy povolí!

Já bych se vůbec nevážila, kdyby to po mně nechtěli na kontrole :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
15.10.08 13:52

Přibírání-no,je jasné,že se v těhotenství přibere a zase až tak z toho nešťastná nejsem,jen to nechci přehnat,přeci jen se lépe schazuje méně. 8)

Bolesti zad-znám,ale v únosné míře,ke konci je hůř a hůř.

Jané slalom,bych bejvala měla už na Emu,jenže jsem bydlela ve třetím patře bez výtahu a tak jsem měla od Jané Carreru a byla jsem maximálně spokojená,jen Rebel-autosedačka byla na prd.Teď chci autosedačku maxi-cosi a koupím nějaký podvozek,na který se bude dát nacvaknout.

Mě nevolnosti taky skončily,když nepočítám to předvčerejší neudržení čokolády při čištění zubů. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
15.10.08 14:02

Holky, když ta kila jsou hrozná.. Kamarádka je o 3 týdny napřed a má pořád stejně, já mám asi o 3 víc.. Hrůza :) Ale snad se to nijak dramaticky nepřežene, chtěla bych dodržet těch 10kg za těhu..

Bolesti zad naštěstí neznám, ale kamarádka hned na začátku těhu měla bloklý záda a má to pořád, termín porodu má každým dnem. Nevím, jak bude chuděra rodit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
15.10.08 18:14

Ahoj holky,

tak jsem se konečně doplazila k PC.
Na Echu dobrý!!! Vše v normě, Na další Echo jedu 8.12.
Byla to ale rychlovka, takže jsme si to neužily tak jako včera.
Ani foto nemáme, zaměřil se na srdíčko. Ale to bylo krááááásné :roll: :wink:

Já jsem ovšem unavená jako kotě. Byl to náročný den, pořád jsem někde lítala.

Holky s těma zádama je to hrozný, já na to trpím i když těhu nejsem.
Teď to ještě jde, horší je to ke konci těhu.
A já měla u obou porodů křížové bolesti, neveděla jsem jestli si masírovat břicho nebo záda! Tak mě to asi čeká zase! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
15.10.08 18:18

Zapoměla jsem napsat, že i na dnešním UTZ vypadalo mimi větší o 2 dny. :wink:

Jo a kila? Netrapte se tím!!! Papejte!!! :wink:

Až mě ty nevolnosti přejdou (jestli vůbec někdy přejdou) tak se pořádně přecpu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
15.10.08 19:25

Ahojky holky, ptala jsem se na e-miminu i veřejně a zeptám se i vás, já vím, že je to asi blbost, ale dala jsem si lososovou pomazánku a nevím jestli ji dělají s tepelně opracovaných ryb, jestli to má teda s rybama něco společnýho :? bojím se kvůli toxoplazmóze, co myslíte? Asi zbytečně plaším, já nevím… Díky za názory…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
15.10.08 19:29

Lucinko-nevim,spracovaný nějak bude,ale hlavně si myslím,že tam z lososa moc nebude.Nestresuj se,já jsem minulé těhotenství každý den měla nakládaný hermelín,měla jsem na něj neodolatelnou chuť,a ten by se v těhu taky neměl. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65322
15.10.08 20:18

http://nd.blog.cz/…75825217.jpg /> tak to je dnes odpoledne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
15.10.08 20:25

Petro-to je moc krásný maličkatý těhotenský pupíček. :D