Poradna duly
Jana Čurdová
No Merssy , chudinko ty taky? Já taky stále trpím. Dnes jsem do sebe dostala jen chleba se sýrem a přesnídávku s jahodama. ![]()
Holky díky za chválu videa, já jsem na měkko. Vendulka na to pořád chce koukat. Je unašená! Tvrdí, že bude mít ségru, že jí to řekla. Poslouchá pořád bříško.
Drahoušek!
Ahoj Amber............no je fakt, ze je to lepsi, na zacatku asi 3 mesice mi bylo spatne kazdy den cely den a ted tak odpoledne a vecer...........ale vecer je to sila..............
............
Tak rano se snazim stihnout dost veci, to je mi hej............ale pak..........jen lezim a lezim...............
............
A dneska me poradne bolelo bricho, dole uprostred, divna bolest, jak na MS............
Dnes jsem se byli podivat na kocarky, na Jane Slalom a moc se nam libi.........
…
Ody.....je to des, ja toho taky moc nesnim.................az me to stve.......a neco jsem zhubla........... ![]()
Mrknu se na to video........
Jé ahojky mersy, tak snad tě ty nevolnosti pustí co nejdřív, a pak si budeš jen užívat… ![]()
No jo Mersiku, taky mě občas bolí dole břicho jak na MS, to je tím, že rosteme..
Ale je to nepříjemné.. Na začátku mě to vždycky šokovalo, že se něco děje, teď už vím, že jen roste. Tak jsem v klidu ![]()
Jane Slalom je úžasný! ![]()
Ty nevolnosti jsou fakt hrozný..
Ody, tak holku, jo? No děti na to mají cit, ne?
Uvidíš ![]()
Ahoj Miriam, jak se mas?Uz jsi tu dlouho nebyla.................
Amber, pravda, asi jak se zvetsuje deloha.............
Ody video uzasny............
Ted jsem dostala chut na bananky v cokolade.........tak to snad mimi prijme........ ![]()
Holky, vcera jsem se nejak vic prevalovala v posteli, vubec mam nejak problemy se spanim, cim dal vic bych rekla...........a jako bych mela v brichu balvan…se to tam tak prehouplo...........
..........
Ahojík,
Merssy,teda ty nevolnosti ti dávají
at už je konec ![]()
Já ted zase často trpím na bolesti hlavy a to docela fest
k tomu v noci ta moje nespavost,no jsem pak opravdu „miláček“
![]()
Odysseo,nádhera to video ![]()
Jinak já platím 30kč za foto i za zrcadla.Ale foto jsem ještě neplatila,vždy na to zapomeneme
A UTZ mi dělá pokaždé...........
Jen divný,že Lucinka nebyla na 1.screeningu,no asi ho někde nedělají.........
Jdeme holky na večeři,tak páááá
Jé Peti, večeře, mám hlad a trčím v práci kvůli tomu mému chlapovi, děláme spolu
A jezdíme spolu domů autem. No ale snad už půjde.. ![]()
Mersi, taky se mi v noci hůř spí. A taky mám pocit, že mě tam někdo zevnitř upozorňuje, že jako moc tlačím
Je to úžasný
Už abychom cítily ty pohyby jak se patří, co? Já se na to moc těším ![]()
Amber,tak at mužíček upaluje,musíš něco poslat dolů ![]()
No a taky se těším na pohyby
moc,
tak a ted už opravdu jdu ![]()
No mersy, nějak poslední dobou trpím na tu hlavu, strašně mě bolí, a dneska dopoledne to vyvrcholilo, byla jsem v posteli snad nědky do 3, je to síla, nemůžu otevřít oči, vadí mi světlo, je mi na zvracení a to jsem nikdy netrpěla na bolesti hlavy… ![]()
No a hlavně mě začínají brnět ruce a rty, už i nohy, mám to všechno od páteře, mám dost velký výhřez ploténky, no a přibrala jsem už 4-5 kg a takhle se mi to projevuje, asi konec těhu proležím, trochu se bojím o nohy, ale nesmím myslet tak pesimisticky…
Jinak já se strašně těším na pohyby, pořád si pomačkávám břicho jestli něco neucítím, a nic… Je tam vůbec??? ![]()
Ahoj holky, tak jsem uložila do galerie svojí fotku někdy z května, fotku mýho přítele a snad ho dokopu k tomu, aby mě vyfotil taky s pupíkem, abych mohla taky vložit. Dobrou..
DUBŇÁTKA 2009
Stanuska TP 1.4. porodnice Praha-Apolinář/Žofie/???? aleesha TP 2.4. porodnice Podolí/ chlapeček Daniel Adam /KO 10.11. MiriaM TP 2.4. porodnice Na Bulovce/ Štěpánka/Jakub /KO 16.10. Gabu TP 2.4. prodnice Neratovice Petrax 77 TP 5.4. /KO 30.9. xmerssy TP 8.4. /Sára/???? /poradna 3.11./UTZ II. screening 24.11./13+1-6,7cm Amber TP 10.4. porodnice Podolí /Karolína/Radim /KO 17.10. Kačkač TP 10.4. /KO 17.10. Rosinka TP ???? DVOJČÁTKA / KO 30.10. Petra Z TP 13.4. /Sára/Matyáš /KO 24.10. Angua TP 14.4. porodnice Vsetín /KO 7.10. Ellena TP 14.4. porodnice Mullingar-Irsko /KO 7.10./ Bobi TP 17.4. porodnice Břeclav /KO 22.10. Buresinka TP 17.4. /KO 1.10. kackakocka TP 18.4. /Juliana/???? /KO 14.10. velikost 5cm Odysea TP 19.4. /Nicol/Peter/ screening 14.10. tygr TP 19.4. porodnice Praha-Apolinář /KO 3.11., screening 14.10. escargot TP 23.4. porodnice Praha-Apolinář/NT screening 10.10.,KO 21.10./ Titty TP 23.4. porodnice Praha-Apolinář/NT screening 10.10.,KO 22.10./ Lucink_a TP 25.4. /Adélka/Jakub /KO+odběry 4.11. / . 12+2 - 5.3 cm Majka24 TP 25.4. /NT screening 13.10.,KO 15.10. Tuttu TP 25.4. /KO ? Nicky TP 26.4. /Kristýnka/Matyáš/KO 15.10./NT screening 22.10. 10+1 - 3,31 cm Mishutka TP 29.4. /KO 29.9. Fram TP 30.4. /KO 03.11. 10+0 - 3.3 cm Jojinka TP 30.4. Ibrisam TP 10.4. porodnice Podolí /Jakub
Dobré ráno,
díky za gratulace a blahopřeju i ostatním ke kontrolám.
Lucinko: s těmi odběry - holky tu snad všechny kromě mě byly na tom prvotrimestrovém screeningu. Já byla až včera na tom v 16. tt, tak neboj, nic jsi nepropásla ![]()
Já platím 3000 za celé těhotenství a mám v tom 3D UZ pokaždé s videem a barevnou fotkou. Ale 6000 už by mi taky přišlo moc.
Merssy: já myslím, že 3D není o nic škodlivější než normální ultrazvuk. Podle mě je to totéž, jen se to liší softwarovým zpracováním. Je to i jeden přístroj.
Amber: já ¨bydlím kousek od Průhonic, takže to taky nemáme od sebe daleko ![]()
Jinak už jsem zapomněla, na co jsem chtěla reagovat
Máme v rodině starosti- tchyně s tchánem se rozvedli a teď se budou soudit o majetek. Tchán napsal takovou ošklivou žalobu, zatáhl do toho i pozemek, na kterém máme domeček. Tak snad kvůli němu nepřijdeme o střechu nad hlavou
Minulé těhu se začli rozvádět a my jsme se sním přestali bavit, to byla taky chuťovka.
Ahoj všem!
Aleesho - to mě mrzí, že máte takové trable!!! Asi na tom budem stejně, ale mě se to bude týkat přímo, budu se soudit o byt s bývalým, odmítl se totiž do dnešního dne odhlásit. I když za něj nedal ani korunu. Takže ještě mu dám poslední lhůtu a pak mažu k právníkovi. ![]()
No je to peklo!
Jinak nás dneska čeká ten UTZ na Echu. Jedeme tam na 13 hod. MYslete na mě holky!
![]()
Ahoj holky,
včera jsem nějak něměla náladu,mám totálně bloklý záda,šla jsem ráno na krev a myslela jsem,že ani nedojdu,vůbec jsem nemohla hnout levou nohou.Manža mě to včera masíroval a dnes je to naprosto stejný.Vůbec nevím,co s tím mám dělat,prášek nemůžu,tak se asi zblázním…
takže Miri-to brnění už mám taky,ale já se s tím léčila už rok zpátky.....páteř je s…
Jinak nestihám reagovat,tak se omlouvám......................
Miri-čumím jak puk,vždyť jsi psala,že hubneš a teď 4-5kg????To je fofr!!!!
Odyy-krásný video,Daník si furt myslel,že je to naše mimi,byl totiž na ultr.s náma ![]()