duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1446
14.10.08 16:56

No Merssy , chudinko ty taky? Já taky stále trpím. Dnes jsem do sebe dostala jen chleba se sýrem a přesnídávku s jahodama. :roll:

Holky díky za chválu videa, já jsem na měkko. Vendulka na to pořád chce koukat. Je unašená! Tvrdí, že bude mít ségru, že jí to řekla. Poslouchá pořád bříško. :lol: Drahoušek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
14.10.08 16:59

Ahoj Amber............no je fakt, ze je to lepsi, na zacatku asi 3 mesice mi bylo spatne kazdy den cely den a ted tak odpoledne a vecer...........ale vecer je to sila.............. :? ............
Tak rano se snazim stihnout dost veci, to je mi hej............ale pak..........jen lezim a lezim............... :roll: ............
A dneska me poradne bolelo bricho, dole uprostred, divna bolest, jak na MS............
Dnes jsem se byli podivat na kocarky, na Jane Slalom a moc se nam libi......... :D …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
14.10.08 17:00

Ody.....je to des, ja toho taky moc nesnim.................az me to stve.......a neco jsem zhubla........... :roll:

Mrknu se na to video........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
14.10.08 17:06

Jé ahojky mersy, tak snad tě ty nevolnosti pustí co nejdřív, a pak si budeš jen užívat… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
14.10.08 17:28

No jo Mersiku, taky mě občas bolí dole břicho jak na MS, to je tím, že rosteme.. :) Ale je to nepříjemné.. Na začátku mě to vždycky šokovalo, že se něco děje, teď už vím, že jen roste. Tak jsem v klidu :)

Jane Slalom je úžasný! :)

Ty nevolnosti jsou fakt hrozný..

Ody, tak holku, jo? No děti na to mají cit, ne? :D Uvidíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
14.10.08 18:14

Ahoj Miriam, jak se mas?Uz jsi tu dlouho nebyla.................

Amber, pravda, asi jak se zvetsuje deloha.............

Ody video uzasny............

Ted jsem dostala chut na bananky v cokolade.........tak to snad mimi prijme........ :D
Holky, vcera jsem se nejak vic prevalovala v posteli, vubec mam nejak problemy se spanim, cim dal vic bych rekla...........a jako bych mela v brichu balvan…se to tam tak prehouplo........... :D ..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65312
14.10.08 18:22

Ahojík,
Merssy,teda ty nevolnosti ti dávají :? at už je konec :lol:
Já ted zase často trpím na bolesti hlavy a to docela fest :? k tomu v noci ta moje nespavost,no jsem pak opravdu „miláček“ :lol: :lol:
Odysseo,nádhera to video :lol:
Jinak já platím 30kč za foto i za zrcadla.Ale foto jsem ještě neplatila,vždy na to zapomeneme :D A UTZ mi dělá pokaždé...........
Jen divný,že Lucinka nebyla na 1.screeningu,no asi ho někde nedělají.........
Jdeme holky na večeři,tak páááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
14.10.08 18:26

Jé Peti, večeře, mám hlad a trčím v práci kvůli tomu mému chlapovi, děláme spolu :) A jezdíme spolu domů autem. No ale snad už půjde.. :)

Mersi, taky se mi v noci hůř spí. A taky mám pocit, že mě tam někdo zevnitř upozorňuje, že jako moc tlačím :D Je to úžasný :) Už abychom cítily ty pohyby jak se patří, co? Já se na to moc těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65312
14.10.08 18:28

Amber,tak at mužíček upaluje,musíš něco poslat dolů :lol:
No a taky se těším na pohyby :lol: moc,
tak a ted už opravdu jdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
14.10.08 18:39

No mersy, nějak poslední dobou trpím na tu hlavu, strašně mě bolí, a dneska dopoledne to vyvrcholilo, byla jsem v posteli snad nědky do 3, je to síla, nemůžu otevřít oči, vadí mi světlo, je mi na zvracení a to jsem nikdy netrpěla na bolesti hlavy… :cry:
No a hlavně mě začínají brnět ruce a rty, už i nohy, mám to všechno od páteře, mám dost velký výhřez ploténky, no a přibrala jsem už 4-5 kg a takhle se mi to projevuje, asi konec těhu proležím, trochu se bojím o nohy, ale nesmím myslet tak pesimisticky…

Jinak já se strašně těším na pohyby, pořád si pomačkávám břicho jestli něco neucítím, a nic… Je tam vůbec??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
15.10.08 01:14

Ahoj holky, tak jsem uložila do galerie svojí fotku někdy z května, fotku mýho přítele a snad ho dokopu k tomu, aby mě vyfotil taky s pupíkem, abych mohla taky vložit. Dobrou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
15.10.08 06:09

DUBŇÁTKA 2009

Stanuska TP 1.4. porodnice Praha-Apolinář/Žofie/???? aleesha TP 2.4. porodnice Podolí/ chlapeček Daniel Adam /KO 10.11. MiriaM TP 2.4. porodnice Na Bulovce/ Štěpánka/Jakub /KO 16.10. Gabu TP 2.4. prodnice Neratovice Petrax 77 TP 5.4. /KO 30.9. xmerssy TP 8.4. /Sára/???? /poradna 3.11./UTZ II. screening 24.11./13+1-6,7cm Amber TP 10.4. porodnice Podolí /Karolína/Radim /KO 17.10. Kačkač TP 10.4. /KO 17.10. Rosinka TP ???? DVOJČÁTKA / KO 30.10. Petra Z TP 13.4. /Sára/Matyáš /KO 24.10. Angua TP 14.4. porodnice Vsetín /KO 7.10. Ellena TP 14.4. porodnice Mullingar-Irsko /KO 7.10./ Bobi TP 17.4. porodnice Břeclav /KO 22.10. Buresinka TP 17.4. /KO 1.10. kackakocka TP 18.4. /Juliana/???? /KO 14.10. velikost 5cm Odysea TP 19.4. /Nicol/Peter/ screening 14.10. tygr TP 19.4. porodnice Praha-Apolinář /KO 3.11., screening 14.10. escargot TP 23.4. porodnice Praha-Apolinář/NT screening 10.10.,KO 21.10./ Titty TP 23.4. porodnice Praha-Apolinář/NT screening 10.10.,KO 22.10./ Lucink_a TP 25.4. /Adélka/Jakub /KO+odběry 4.11. / . 12+2 - 5.3 cm Majka24 TP 25.4. /NT screening 13.10.,KO 15.10. Tuttu TP 25.4. /KO ? Nicky TP 26.4. /Kristýnka/Matyáš/KO 15.10./NT screening 22.10. 10+1 - 3,31 cm Mishutka TP 29.4. /KO 29.9. Fram TP 30.4. /KO 03.11. 10+0 - 3.3 cm Jojinka TP 30.4. Ibrisam TP 10.4. porodnice Podolí /Jakub

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
15.10.08 06:18

Dobré ráno,

díky za gratulace a blahopřeju i ostatním ke kontrolám.

Lucinko: s těmi odběry - holky tu snad všechny kromě mě byly na tom prvotrimestrovém screeningu. Já byla až včera na tom v 16. tt, tak neboj, nic jsi nepropásla :wink:

Já platím 3000 za celé těhotenství a mám v tom 3D UZ pokaždé s videem a barevnou fotkou. Ale 6000 už by mi taky přišlo moc.
Merssy: já myslím, že 3D není o nic škodlivější než normální ultrazvuk. Podle mě je to totéž, jen se to liší softwarovým zpracováním. Je to i jeden přístroj.

Amber: já ¨bydlím kousek od Průhonic, takže to taky nemáme od sebe daleko :)

Jinak už jsem zapomněla, na co jsem chtěla reagovat :( Máme v rodině starosti- tchyně s tchánem se rozvedli a teď se budou soudit o majetek. Tchán napsal takovou ošklivou žalobu, zatáhl do toho i pozemek, na kterém máme domeček. Tak snad kvůli němu nepřijdeme o střechu nad hlavou :evil: Minulé těhu se začli rozvádět a my jsme se sním přestali bavit, to byla taky chuťovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
15.10.08 09:04

Ahoj všem!

Aleesho - to mě mrzí, že máte takové trable!!! Asi na tom budem stejně, ale mě se to bude týkat přímo, budu se soudit o byt s bývalým, odmítl se totiž do dnešního dne odhlásit. I když za něj nedal ani korunu. Takže ještě mu dám poslední lhůtu a pak mažu k právníkovi. :evil:
No je to peklo!

Jinak nás dneska čeká ten UTZ na Echu. Jedeme tam na 13 hod. MYslete na mě holky! :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
15.10.08 09:05

Ahoj holky,
včera jsem nějak něměla náladu,mám totálně bloklý záda,šla jsem ráno na krev a myslela jsem,že ani nedojdu,vůbec jsem nemohla hnout levou nohou.Manža mě to včera masíroval a dnes je to naprosto stejný.Vůbec nevím,co s tím mám dělat,prášek nemůžu,tak se asi zblázním…
takže Miri-to brnění už mám taky,ale já se s tím léčila už rok zpátky.....páteř je s…
Jinak nestihám reagovat,tak se omlouvám......................
Miri-čumím jak puk,vždyť jsi psala,že hubneš a teď 4-5kg????To je fofr!!!!
Odyy-krásný video,Daník si furt myslel,že je to naše mimi,byl totiž na ultr.s náma :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí