duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4663
21.10.08 10:00

Peti s truhlíkama se určitě netahej, tady taky svítí sluníčko, já půjdu vařit…

stanuska - ať vám to dobře dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
21.10.08 10:10

Ahoj holky, zdravím po ránu.

Kači, dívala jsem se a na triple se má chodit mezi 16 - 20tt, tak to jsem v normě :) Jen aby dopadly dobře..

Žádné tahání truhlíků Stanus!! :) Já bych tak byla venku.. A jsem tady zavřená v práci :( A venku je tak kráááásně.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
21.10.08 10:57

Supr Amb-tak aspoň víme,že to stihneme........
Peti-truhlíky netahej,já potřebuji kvítka zas vyhodit a čekám na manžu,jenže to se asi nedočkám.....
Stanusko-držím pěstičky,dej pak vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
21.10.08 11:06

hezký slunečný dopoledne těhulky :-)

tak jsem se včera ocitla v Kocourkově :evil:
Jak víte, chtěla (ANO CHTĚLA) jsem rodit v Motole. Jako jediná pražská nemocnice bere rezervace až od dokoneného 12tt a kontroly u lékaře. To mi bylo sděleno telefonicky. Ve středu minulého týdne jsem tedy byla na kontrole u své dr. Volala jsem pak ještě do Motola s tím, jestli stačí, když se příjdu zaregistrovat až v pondělí, že mi není nejlépe(registrace mají pouze po-st). Bylo mi řečeno že to samozřejmě stačí. Takže jsem tam včera naklusala a sestřička mi sdělila, že už je pozdě že mě nevezmou. A že prý stejně v termínu ky mám rodit tam mají rekonstrukci takže by mě nevzali. Když jsem se zeptala, proč mi to teda neřekli do toho telefonu, tak mi řekla, že to není možný, takže jsem si to as vymyslela. Tečka, konec. Nevím co budu dělat, fakt parádička. Byla jsem z toho celkem v šoku, roklepala jsem se tam před tou nemocnicí, klesnul mi tlak a já dopadla na lavičku a proklínala veškerý zdravotnictví. No doufám, že se to nějak vyřeší a pravděpodobně rozšířím řady Podolí, ale to se dozvím asi až píští týden. Uf… tak jsem si trošku postěžovala

Jina moc gratuluju ke svatbě, nás čeká asi taky, ale bude to „rychlovka“ nejdřív mě musejí rovést, s bývalým spolu už sedm let nežijem, jen jsme to pořád odkládali no a te´d je celkem fofr :-)) Teď v sobotu se mi žení můj tatínek asi mě chtěl předeběhnout :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65322
21.10.08 11:12

Kačkač já se rozhodla,že kytky letos jen ostříhám a zkusím je zazimovat na příští rok.Jinak jsem je taky vždy vyhazovala.

Nicky,Podolí,no tam rodí celebrity :lol:

jinak u nás vesela bude až s miminkem,ted jsme to taky nestihli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
21.10.08 11:23

Nicky tak Podolí nebude špatný, ne??? Ale asi bych s tou registrací moc neotálela, a kor tady v Praze…

Svatba- moje nej kamarádka se vdávala teď v červenci a v teď v září porodila, museli se vzít, vlastně se rozvedla a následně se zase vdala, protože malý by automaticky padl na bývalého manžela, je to padlí na hlavu 300 dní po rozvodu spadá mimčo na ex, pak je to zdlouhavý, bývalý se musí vzdát otcovství a současný příjmout dítě, je to děs…
Já jsem rozvedená už 2 roky, tak my se ani brát asi nebudeme, možná jednou na starý kolena si to užijem tu veselku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
21.10.08 11:25

MiriaM jj přesně tak to máme i my. Takže čekám na rozvod, snad to stihnem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
21.10.08 11:31

Nicky ta moje kamarádka to měla fakt tak tak, ale ten soud popohnalo to že byla těhotná, jestli máš právníka tak se ho na to zeptej, jestli by se to nedalo popohnat, a ty čekáš vyložené na rozvod, nebo jste ještě neměli ani stání o děti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
21.10.08 11:42

ne ještě jsme neměli ani stání o dítě. Zaslala jsem ke všemu i průkazku s termínem porodu tak doufám, že s tím pohnou. My máme už dávno rozdělený majetek a mladýho dohodu o alimentech, tak doufám, že to nebude trvat moc dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
21.10.08 11:47

Nicky my jsme byli v podstatě taky na všem domluvený, podala jsem žádost, během měsíce přišla paní ze socialky, pak asi nevím 14dní na to bylo stání o Matesa, potom měsíc než to nabyde právní moci, ale když se vzdáte práva na odvolání tak to bude dřív, no a pak čekat na předvolání k samotnýmu rozvodu, my byli rozvedený během 5 minut, pak musíš počkat až tady tohle nabyde právní moci, pak občanka ale na tu myslím namusíš čekat,stačí rozsudek, no hurá na svatbu…To vpoho stihnete, ale budeš se vdávat už s pořádným pupíkem… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
21.10.08 12:16

Nicky, já bych taky neotálela s porodnicí v Podolí. Na mě byli moc hodní v telefonu i na mailu, takže bych tam volala hned. A prý je dobrá porodnice někde v Horoměřicích u Prahy nebo tak někde.. Rodila tam jedna známá a moc si to chválí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
21.10.08 12:17

Ahoj,

Nicky, to jsou starosti… ale to určitě stihnete!

Stanusko: tak ať je to ok!

Já mám teď týden od triple testu a předpokládám, že když se neozvali, tak je to dobrý. Doktorka říkala, že zavolá, když to vyjde špatně, tak tomu budu věřit :) Stejně by se mi na plodovku moc nechtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65322
21.10.08 12:22

Nicky,tak přítel,když se rozváděl,tak vše bylo přeem dohodnuté,děti,majetek,tak to byl fofr a pak měsíc na to rozvod a nabylo to právní moci hned ten den,už na to nemuseli čekat.
No jen OP pak trvá asi měsíc,než ti udělají novou.............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
21.10.08 12:38

Nazdar ženy,
to máme venku krásně, lituju všechny, co musí u poslendího podzimního sluníčka sedět v práci. My jsme byli venku natrhat šípky na čaj a jsme oba pěkně vyluftovaní, že jsem skoro zapomněla, že jsem v noci naspala jen 5 hodin, a to s dvouhodinovou pauzou, ve které jsem přesvědčovala dítě, že sluníčko spí a ať kouká taky ještě zalézt do postele :wink:

Nicky, to je smůla s tím Motolem, držím palce, ať to dobře dopadne v Podolí, ve finále je skoro jedno, kde se rodí, hlavně že máš pak prcka u sebe, viď? Ke mně do Neratovic to máš asi trochu z ruky, co? Že bysme se sešly na šestinedělí, páč já budu určitě přenášet :D Jo a Amber, v Horoměřicích žádná porodnice není, tys myslela asi Hořovice, ty jsou u Berouna. :wink:

Páni a tady se to jen hemží svatbama, tu bude příští rok pěkně veselo 8) Hned bych se vdávala znova, už jen pro ten pocit, že jsou tam všichni jen kvůli mně, a taky kvůli šatům samozřejmě. :P

Já už mám zahradu zazimovanou, dokonce jsem sama zasázela rybízy a angrešty, abysme měli příští rok z čeho péct koláčky, tak jsem na sebe pyšná. Už se vidím, jak příští rok vítězoslavně sklízíme z každého keře jeden hrozen a spravedlivě rozdělujeme těch deset kuliček, co nich budou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65322
21.10.08 12:53

Tak tady je o tom taky diskuse,kdo chce juknout
http://www.neplodnost.cz/…t/forum/read?…
jdu zase pokračovat na balkon a pak si dám za odměnu delinku–tu miluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital