duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8671
12.10.08 19:29

Ahoj,
vítám nové příchozí do dubna.My včera byli na srazu s holkama z emimina na Vysočině a byl supr krásný den,tak jsme si krásně užili a dneska jsme měli návštěvu,joj,to sem se zase přecpala,ale kachýnka se zelíčkem a knedlíčkama byla suprová a zelňačka se nám taky vyvedla.Te´d se cítím příjemně unavaná.
Jídla,mě nikdy moc nejelo sladké a nemění se mi to ani v těhotenství,vyjma s Esterkou,kdy jsem pojedla snad tuny Haribo bonbonů. :lol: S Davídkem jsem se zase cpala jen rajčátkama a pečenáčema,s Emou jsem měla ráda všechno nezdravé,hlavně nakládaný hermelín a te´d žádné speciální chutě nemám,chutná mi všechno,zeleninu preferuju,salámy a jiné uzeniny,které mi normálně moc chutnají taky moc nemusím,zase vedou rajčátka,rajská…jako netěhotné. :lol: 8) Nevolnosti jsem měla velké především odpoledne a navečer z únavy a když se k tomu přidala ještě bolest hlavy,no nic moc,jsem ráda,že už to odešlo a doufám,že se nevrátí. 8)
Břicho,když se nenajím(nepřejím),tak s Emou jsem měla vetší,ale jak už jsem psala,mám+ 10kgnež při těhotenství s Emou a tak tolik nevynikne.Pohyby jsem s Emou taky cítila brzy,v tomhle tt už určitě,ale teď nic,zase to přičítám,že jsem více obalená.
Fotky bříška z pátku jsem dala na rodinu a do galerky-no,nic moc,spíš špeky a hlavně prsa. :lol:
A všichni kolem mi říkají,že čekám holčičku a já si to taky myslím. :idea:
Snad jsem na nic nezapomněla.
Mějte se hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
12.10.08 19:57

Ahoj holky,
jdu vás pozdravit.Koukám,že tady řešíte bříška,nevolnosti,jídlo,pohlaví…
Supr,bříško mám takový nafouklý,ještě to nevypadá,že jsem těhula,ale spíš tlustoušek :lol: ,nevolnosti,už odešly,ale včerejší oslava mě dala zabrat,tak mě je dneska pěkně šoufl,takže musím vydržet,snad bude zítra líp.
Jídlo-sladký prostě miluji,ale nepřeháním to.
Těhotens.oblečení-už se koukám po netu,akorát se asi neobleču do zimní bundy,tak mě to dneska dostalo,vůbec jsem s tím nepočítala,že budu muset řešit bundu.
Křeče -mám taky,mívala jsem to dřív,tak už to mám naučený,co dělat,když mě chytne křeč,nikdy nenapínat špičky,ale špičku co nejvíc k břichu a přejde to!!!!!!teda aspoň mě. :wink:
Jo holky,vy máte i galerku na rodině??????To nechápu,já myslela,že tady.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
12.10.08 21:04

ahoj holky, tak jsem se vratila od kamaradky, pekne nacpana :D
Tak k tem chutem, kdyz se nechce zadne maso, tak je to kluk???no…manzel mi porad rika, ze budu 2 kluci 8O to ve trech mi zamuci ke smrti :? ja prece doufam, ze aspon jedna holcicka bude z tech drobku. Na KO ve 13+5 Dr. rikal,ze u jednoho asi vidi pindik, ale ze neni to na 100%, na pristi kontrole budeme vedet vic. Jinak ja nevolnosti mivam i ted' treba,ale spis z unavy, kdyz jsem hodne hodila, jedla buh vi co,tak mi nejdriv zacne silene bolet hlava a pak proste soufl, ale vylozene zvracet jsem nikdy nezvracela. Jo, a mam jeste ke vsemu silenou zacpu :oops: a to tak, ze se mi obcas zda,ze porodim do misy…
a krece jsem mivala i bez tehu, ale jen obcas, jednou za 5 let, a nikdy nebyly tak silne, jak ted' :?
S tem tehu oblecenim je fakt bida…na internetu jsem koupila jen nocni kosili,jinak co jsem se divala na kalhoty, tak tam staly take pres 1000,a vypadaly cca stejne jak v H&M, nebo C&A,a vzhledem k tomu,ze ja cokolov zkusim, tak pokud to sedne na zadku, tak ta tehulacka kapsa je nejak bez rezervy na prirustek, a pokud v kapse je zasoba, tak to na mne visi a vypada priserne..za ty penize..Zatim jsem poridila jedne za 1.100 v Mothercare a musi se zkratit, jinak jsem jeste koupila jednu vesticku pletenou sirokou a da se pod ni menit rolacky a halenky,a takove saticky siroke, ale to jsem sehnala i v normalnich netehu obchodech, tam jsou normalni barvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
12.10.08 21:10

Ody, dik za pristup do rodiny, hned se tam jdu podivat. :) Ted' nemam doma manzela, a pak jak se vrati, tak poridim take fotecky.
Jeste jsem vzpomnela k tomu obleceni, ze vlastne jsem prisla na to, ze oni ty prodejny normalne rusi, to nechapu proc, kdyz je ted' baby boom, vzhledem k situaci v poronicich (aspon v Praze teda). Drive v Debenhamsu na Vaclavaku byla spousta tehu obleceni, a docela hezkeho, ted' to tam neni, pak jsem znala jednu prodejnu na Proseku, take ji zrusili…no des…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
12.10.08 21:47

Ahoj holky,

tak jsem přidala foto pupíku. Vím jsou tam i špeky, ale co se dá dělat, domeček v bříšku je už potřetí používaný. :lol:

Kačkač - poslala jsem ti SZ s přístupovými údaji na Rodinu. :wink:
Rosinka - už se těšíme na fotky! Šup tam s nimi. Hlavně UTZ z dvojčátky mě zajímá. :lol:

Koukám řešíte pohlaví, to asi budeme řešit celé těhu :lol:
Mě zatím říkají že neví a nebo holku. Protože mám hodně podobné těhu jako z Vendulkou. Ale mě se sny zadají skoro pořád o klukovi. Tak uvidíme!
Co se týče jídla u mě fungovalo, u kluka maso mňam a hodně moc jakéhokoliv jídla i uzenin. A u holky uzeniny fuj, maso jen v malých dávkách, nebo žádné, a malá nebo normální chuť k jídlu. A hlavně sladké pečivo. :wink:

Co se týče oblečení, protože jsem vše rozdala, tak jsem si pořídila jiné.
Jedny kalhoty od Nextu s v:,–(kami po stranách, a jedny klasické s kapsou na bříško. TY jsou přešité z klasických nových kalhot, kámoška mi přesně naměřila kde mi začíná břich a všila z pružné látky kapsu s gumičkou s dírakmi na knoflík na utahování. Paráda! 8)
Těhu tričko mám jedno a jednu halenku.
Pak mi sestra ještě dovezla manžestrové těhu šatičky. Jen sehnat teplé těhu punčochy. :roll:
Pak mám na doma jedny těhu tepláky a jedny plátěné lacláče.
Uffff, moc informací na vás házím, že? Promiňte! :oops: :roll: Už končím. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
12.10.08 22:31

Ahoj všechny, hlásím se po víkendu u maminky. Óóó, tam bylo krásně, byla jsem obskakovaná a vykrmovaná, tak jsem si to moc užila. Trošku to kazí fakt, že má prcek laryngitidu, zase :roll: , takže toho v noci moc nenaspím, ale tam jsem to přes den dohnala. O to krutější je návrat do běžného stereotypu :) .

Zdravím všechny nově příchozí, někde jsem četla, že březen a duben jsou nejexponovanější měsíce v porodnosti, protože v létě se krásně dělají děti, tak tady se to potvrzuje, že noviny nelžou :pankac: .

Jinak je mi moc líto všech, co stále nemohou jíst a je jim blivno, skoro se stydím říct, že jsem bluj stav zažila jedinkrát u druhého těhotenství a nedovedu si představit, že bych to musela absolvovat tak dlouho několikrát denně! Tak na dálku posílám trochu vzpruhy, ať je brzo líp :wink:.

Ohledně pohlaví už jsem to jednou psala, bude to překvápko, snad to vydržím. Jména mám zatím pro chlapečka Antonín nebo Adam a pro holčičku Julie nebo Adéla. Chtěla jsem vždycky Barboru, ale je jich teď tolik, že se mi to jméno trochu zprotivilo.

Jo Tygře, ten pořad byl o tom, že paní hubla, aby si jí přítel vzal, pak zjistila, že je těhotná, něco k tomu zhubla a pán jí nakonec o tu ruku požádal… Za normálního stavu bych si řekla, že TV produkce pěkně vypointovala závěr a že to tam hezky zahráli, ale v mém jiném stavu nějak bulim u všech blbin, i u reklamy s nějakou dojemnou scénkou, tak jsem se u toho pořadu nějak odrovnala :D .

Tak dobrou noc všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
12.10.08 22:38

Jo a hodila jsem nějaké fotky na rodinu, abyste věděly, kdo jsem 8) . Pupík vyfocený nemám, došly baterky do foťáku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
12.10.08 23:21

Holky, jak tady funguje ten přehledový seznámek, kdo je nový nebo má novou informaci, tak ho aktualizuje? Nebo se o to stará nějaká duše? A kde je případně aktuální verze? TP mám 10.4., jména Karolína nebo Radim a další KO 17/10. Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
13.10.08 07:27

DUBŇÁTKA 2009

Stanuska TP 1.4. porodnice Praha-Apolinář/Žofie/???? aleesha TP 2.4. Tereza Stela/Daniel Adam /KO 14.10. MiriaM TP 2.4. porodnice Na Bulovce/ Štěpánka/Jakub /KO 16.10. Gabu TP 2.4. prodnice Neratovice Petrax 77 TP 5.4. /KO 30.9. xmerssy TP 8.4. /Sára/???? /poradna 3.11./UTZ II. screening 24.11./13+1-6,7cm Amber TP 10.4. porodnice Podolí /Karolína/Radim /KO 17.10. Kačkač TP 10.4. /KO 17.10. Rosinka TP ???? DVOJČÁTKA / KO 30.10. Petra Z TP 13.4. /Sára/Matyáš /KO 24.10. Angua TP 14.4. porodnice Vsetín /KO 7.10. Ellena TP 14.4. porodnice Mullingar-Irsko /KO 7.10./ Bobi TP 17.4. porodnice Břeclav /KO 22.10. Buresinka TP 17.4. /KO 1.10. kackakocka TP 18.4. /Juliana/???? /KO 14.10. velikost 5cm Odysea TP 19.4. /Nicol/Peter/ screening 14.10. tygr TP 19.4. porodnice Praha-Apolinář /KO 3.11., screening 14.10. escargot TP 23.4. porodnice Praha-Apolinář/NT screening 10.10.,KO 21.10./ Titty TP 23.4. porodnice Praha-Apolinář/NT screening 10.10.,KO 22.10./ Lucink_a TP 25.4. /Adélka/Matěj /KO+odběry 4.11. / . 12+2 - 5.3 cm Majka24 TP 25.4. /NT screening 13.10.,KO 15.10. Tuttu TP 25.4. /KO ? Nicky TP 26.4. /Kristýnka/Matyáš/KO 15.10./NT screening 22.10. 10+1 - 3,31 cm Mishutka TP 29.4. /KO 29.9. Fram TP 30.4. /KO 03.11. 10+0 - 3.3 cm Jojinka TP 30.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
13.10.08 07:36

Vítám nově příchozí. Přidala jsem vás do tabulky - jinak to funguje tak, že se každá přidáváme sama. Nejlíp tak, že najdete poslední tabulku, dáte citovat, vymažete quote na začátku a na konci a změníte svoje údaje.

Jo kecaly - pls - když se toho hodně napovídá, zkopčete sem tam tabulku, ať ji pak moc nemusíme hledat. Třeba každý den ráno začneme tabulkou? Co vy na to? Nebo nějaký jiný nápad? Ještě mě napadlo, že ji můžeme nechat jen na jedné stránce, a dát na ni odkaz, ale to by znamenalo, že ji bude moct upravovat jen jedna osoba. Návrhy sem.

Jinak při své „váze“ asi tak brzo pohyby neucítím. Navíc mě teď schvátila choroba a tak chytám nerva, jestli je tygře okí. Zítra mám ten scr. tak mi držte palce.

Ad oblečení - v HM - mají těhu džíny, které jdou stáhnout v pase. Jsou tam gumičky na knoflíky - super!!! už je mám :lol: :lol: :lol: :lol:

S křečema - opravdu chybí hořčík, dá se koupit i v lékárně jako šumivé tablety a je docela dobrý.

A jsem ráda, že máte občas „křeč“ v podbřišku, už jsem si připadala divná. V tu chvili se buď musím stočit do klubíčka a nebo lehnout na záda. Jiná poloha au au, ale za chvilku to naštěstí přejde.

Jo a PP - naprosto mě uchvátil!!!! Je krásnej, hezky se skládá, bezvadně se aretuje přední kolečko, má obr. koš. Navetta nemá chybu, autosedačka je naprosto super!!! No prostě je to ON. Jinak PP dělá i čtyřkolky, ale ty nemají označení GT3 - proto vám vylezly jen třikoláky :wink: Kdyžtak koukněte na www.malli.cz, tam by mohli mít komplet sortiment.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
13.10.08 08:08

DUBŇÁTKA 2009

Stanuska TP 1.4. porodnice Praha-Apolinář/Žofie/???? aleesha TP 2.4. Tereza Stela/Daniel Adam /KO 14.10. MiriaM TP 2.4. porodnice Na Bulovce/ Štěpánka/Jakub /KO 16.10. Gabu TP 2.4. prodnice Neratovice Petrax 77 TP 5.4. /KO 30.9. xmerssy TP 8.4. /Sára/???? /poradna 3.11./UTZ II. screening 24.11./13+1-6,7cm Amber TP 10.4. porodnice Podolí /Karolína/Radim /KO 17.10. Kačkač TP 10.4. /KO 17.10. Rosinka TP ???? DVOJČÁTKA / KO 30.10. Petra Z TP 13.4. /Sára/Matyáš /KO 24.10. Angua TP 14.4. porodnice Vsetín /KO 7.10. Ellena TP 14.4. porodnice Mullingar-Irsko /KO 7.10./ Bobi TP 17.4. porodnice Břeclav /KO 22.10. Buresinka TP 17.4. /KO 1.10. kackakocka TP 18.4. /Juliana/???? /KO 14.10. velikost 5cm Odysea TP 19.4. /Nicol/Peter/ screening 14.10. tygr TP 19.4. porodnice Praha-Apolinář /KO 3.11., screening 14.10. escargot TP 23.4. porodnice Praha-Apolinář/NT screening 10.10.,KO 21.10./ Titty TP 23.4. porodnice Praha-Apolinář/NT screening 10.10.,KO 22.10./ Lucink_a TP 25.4. /Adélka/Jakub /KO+odběry 4.11. / . 12+2 - 5.3 cm Majka24 TP 25.4. /NT screening 13.10.,KO 15.10. Tuttu TP 25.4. /KO ? Nicky TP 26.4. /Kristýnka/Matyáš/KO 15.10./NT screening 22.10. 10+1 - 3,31 cm Mishutka TP 29.4. /KO 29.9. Fram TP 30.4. /KO 03.11. 10+0 - 3.3 cm Jojinka TP 30.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
13.10.08 08:18

Dobré ráno všem, tak jsem si změnila údaj v tabulce a povedlo se, změna jména i když já si myslím, že to změním ještě hodněkrát, no uvidíme… Jinak vítám nově příchozí, koukám, jak se nám to krásně rozrůstá, super :) . Mě tedy už začíná být líp, už nemám žaludek na vodě, a jestli to je tak jak píšete, tak pravděpodbně budu mít holčičku, protože jsem ujetá na sladký a na slaný a maso nemám vůbec chuť. Já budu vypadat :roll: a co bych pro to malý neudělala, že? A ty křeče v podbřišku mám taky, tak jsem ráda, že je to normální, zrovna včera mě to docela trápilo :?
Jinak těhu oblečení jsem pořídila, sehnala jsem vše na mimibazaru z druhé ruky po maminkách, mám dvoje od Nextu se v:,–(kami, a jedny s úpletem na bříško po kamarádce, už je nebude potřebovat. A nějaký těhu tuniky jsem si objednala taky, našla jsem jednu paní na mimibazaru, která se specializuje na těhu oblečení,aspoň mi to tak přijde má tam toho moc, hlavně halenek a tunik a za super ceny a nové zboží. Objednala jsem si 2 za 400Kč. Dám vám se odkaz, když budete chtít fakt to stojí za to…
Tak se mějte moc krásně a všem, který trápí nevolnosti přeju ať to brzy přejde, vím jaké to je… A na fotku z uzv s dvojčátky se taky těším, vložím tam taky to svoje mimi. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
13.10.08 09:20

Ahoj holky,
tak jsem vám taky doplnila údaje,sice některý údaje ještě nevím,ale časem doplním.........S klučičím jménem je to horor,nemůžeme se domluvit a už si z toho děláme srandu,prý se kluk bude jmenovat po dědečkovi Alfons.....

Luci-ten kontakt bych docela chtěla,jestli můžeš,taky teď koukám po bazarkách na netu,aby se pak do něčeho vlezla.Zatím mám kalhoty,který předtím byly volný,takže teď to jde,ale co pak za 2měsíce.

Odysea-dík moc za heslo,máte to moc hezký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
13.10.08 09:27

Ahojky, tak kalhoty tam moc paní nemá, ale na mimibazaru stačí zadat těhu oblečení a velikost a opravdu když se pravidelně kouká, tak se dají sehnat kalhoty za super ceny. Já mám dvoje za 1000Kč. Jinak tady je odkaz na tu paní co prodává tuniky a má jich tam opravdu dost…
 http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
13.10.08 10:50

Přeji krásné pondělí dopoledne a rovnou vítám nově příchozí, krásně se to množíme, jen co je pravda :lol:

taky přispěju k probíraným tématům. Stejně jako Gabu i mě je skoro hanba, protože sníst můžu cokliv, v jakémkoliv množství a nevolnost jsem cítila jen jednou. Taková malá ukázka, včera odpoledne jsme se šli osvěžit po práci na zahradě k nám do hospůdky. Většinou se tam scházíme v neděli odpoledne když „lufťáci“ mizej zpátky do Prahy :lol: :lol: No a jak si tam všichni popíjej pivo tak já za tu hoďku tam stačila spořádat brambůrky, zavináče, banánek v čokoládě, báječnou opečenou domácí sekanou a navrch jahody se šlehačkou… Zatím na váze to asi moc vidět není, přibrala jsem kilo, ale břicho mám jak minulý těhu v devátým měsíci, tak fakt nevím, jak budu vypadat třeba o vánocích :lol: :lol:

Oblečení mám dvoje kalhoty z háemka a nosím různý šaty, teda hlavně do práce, ale budu muset asi ještě něco koupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí