Poradna duly
Jana Čurdová
Stanuško dík, my jsme vlastně spolužáci z gymplu, z jedné třídy, a začali jsme si spolu až ve čtvrťáku, takže se známe let sedmnáct, ale svoji jsme teprve od 2005. No snad nám to vydrží, ale dá to teda dost práce.
Jo a ještě k tomu věku, dnes se mě doktor ptal, kolik že mi to vlastně je, tak mu celou kontrolu tvrdím, že 30 a jemu to pořád nějak nevycházelo, tak se ptal jestli si z něj dělám srandu nebo je mi tolik skutečně. Povídám mu, že jsem si to v létě pěkně oslavila, tak si to snad musím pamatovat, společně jsme se zasmáli, já vykráčela z ordinace a v tom mi došlo, že jsem se o rok sekla a ta oslava třicetin byla už vloni… A bude hůř… ![]()
Gabu-my s drahým jsme skoro 12let a 10let svoji.A u gynekologa
,jsi mě dost pobavila,ale musím na sebe prásknout,že když jdu pro děti do družiny,vždycky musím přemýšlet,do které to vlastně třídy už chodí.
![]()
Merssy-taky se těšim,i když jinak než poprvé.Já si těhotenství teď vychutnávám i stím klidem,než právě bude řvát miminko.
![]()
Ahoj holky,
Merssy,taky přeji vše nej nej k narozeninám a zdravé a krásné dubňátko
![]()
Holky,tak já říkala dr,že bych se plodovce velice ráda vyhnula,ale pokud nám vyjdou nějaký odchylky,tak že půjdu.Moje kamarádka v 37 letech nebyla,vše jí vyšlo naprosto v pořádku a má klučíka zdravého.A druhá,ta rodila ve 42 letech a když přijela na plodovku a slyšela všechna rizika,tak se otočila a jela domů.
Mercy přeju vše nej k narozkám a grtuluju k výsledkům a ty druhý určo budou taky v klidu, dneska jsem tu od nerovvání já jo, tak mi to neber
![]()
Taky jsem bydlela v 60m bytečku v skoro centru na Letný jestli někdo zná, hned vedle Veletržní, hnus, špína prach, ale z obou stran nádherný dva rozlehlý parky, Letenské
y a Stromovka, ty to vynahradily naštěstí. Venku na vesnici jsem teď šestým rokem a je fakt, že domeček je domeček
Aho Peti, dekuju za prani.....
......
Nicky , nenene, to bych si ani nedovolila, prebrat Ti stresovani
.....Doufam ale, ze uz je ti lip..........trebas to nebude vubec nutne......neboj.....A taky dekuju za prani…
…
Alespon ty parciky ti to v bytecku vynahradily, to je fajn, my tu fakt nic nemame...........a ani okno nemuzu otevrit, za prve prach a za druhe hluk, ze neslysim vlastniho slova
......
Jeeee a ja jsem tu dneska zase od stezovani, ze?? ![]()
Merssy,není zač
já budu za chvíli taky o rok starší.....
Nicky,bude to v pořádku,uvidíš
![]()
Nicky : neboj, amnio kvůli věku většinou vychází v pořádku. Ale za tu jistotu to podle mě stojí ![]()
Taky půjdu, jestli mi vyjde screening pozitivní. A to jsem strašpytel a děsně se bojím jehel. Navíc jsem z oboru, ty mívají většinou jako na potvoru komplikace.
Merssy : všechno nejlepší k narozeninám a gratuluju k dobrým výsledkům!
Jo, domeček je fajn
. Ještě vlastní auto by to chtělo
. Naštěstí my jsme prakticky v Praze, takže na metru jsem pěšky za půl hodiny nebo busem za deset minut. Ale ty autobusy u nás nic moc ![]()
Manžel kouká v posteli na simpsny, tak se jdu k němu přitulit
Dobrou!
brý ranko přeju všem ![]()
už je trošku líp, doma jsem si sedli a kecali asi do noci, takže ranní vstávání bylo katastrofa a od rána mám v práci blázinec a takvou hnusnou atmosféru, nevím co se s těma chlapama dneska děje chjo ![]()
Článek už je na rodině, tak přeju hezké počtení ![]()
ahoj holky,
zdravím po delší době ![]()
včera jsem byla u zubařky, takže mám první razítko v průkazce
ještě k obvoďákovi, ale toho si musím nejdřív nějakého najít ![]()
zítra jdu do gennetu na UTZ, už se těším, až uvidím mimčo ![]()
merssy , dodatečně všechno nej k narozeninám ![]()
ad domeček) já jsem asi divná, ale po domečku jsem fakt nikdy netoužila. bydlení ve městě v bytě mi naprosto vyhovuje
být přes léto na zahradě je sice super, ale ta práce s ní a s domem … to fakt není nic pro nás … a taky to dojíždění do práce, školy, kroužků …
Escargot, tak to nám pak nezapomeň hodit fotečku. A s razítkama jste šikuli, já nemám ještě ani jedno ![]()
Ahojky holky, tak jsem byla dnes na KO a dopadla v pořádku, jsme jen o 3 dny menší, viděla jsem i detaily obličeje, ručičky, nožičky, nádhera, tak mě ukápla slzička, nemá to chybu. Akorát mám trošku obavy z tlaku, mám vysoký tlak a to jsem měla vždy spíš nižší, nevíte co snižuje tlak. Mám 150/68 a můj normální byl 110/60. Teta mě postrašila, abych neměla těhu cukrovku. Tak snad to bude dobrý.
Jinak x-merssy vše nej k narozeninám,hlavně hodně zdravíčka pro vás oba
. Zkusím doplnit do tabulky údaje, snad se mi zadaři. Tak zatím ahojky
Holky můžu některou poprosit, já to nechci zkazit tu tabulku, tak jestli byste některá tam nemohla doplnit údaje. Měříme 5,3cm, TP dle uzv je 25.4., další KO a odběry 4.11. Děkuju moc
DUBŇÁTKA 2009
Stanuska TP 1.4. porodnice Praha-Apolinář/Žofie/???? aleesha TP 2.4. Tereza Stela/Daniel Adam /KO 14.10. MiriaM TP 2.4. porodnice Na Bulovce/ Štěpánka/Jakub /KO 16.10. Gabu TP 2.4. prodnice Neratovice Petrax 77 TP 5.4. /KO 30.9. xmerssy TP 8.4. /Sára/???? /poradna 3.11./UTZ II. screening 24.11./13+1-6,7cm Petra Z TP 13.4. /Sára/Matyáš /KO 24.10. Angua TP 14.4. porodnice Vsetín /KO 7.10. Ellena TP 14.4. porodnice Mullingar-Irsko /KO 7.10./ Bobi TP 17.4. porodnice Břeclav /KO 22.10. Buresinka TP 17.4. /KO 1.10. kackakocka TP 18.4. /Juliana/???? /KO 14.10. velikost 5cm Odysea TP 19.4. /Nicol/Peter/ screening 14.10. tygr TP 19.4. porodnice Praha-Apolinář /KO 3.11., screening 14.10. escargot TP 23.4. porodnice Praha-Apolinář/NT screening 10.10.,KO 21.10./ Titty TP 23.4. porodnice Praha-Apolinář/NT screening 10.10.,KO 22.10./ Lucink_a TP 25.4. /Adélka/Matěj /KO+odběry 4.11. / . 12+2 - 5.3 cm Majka24 TP 25.4. /NT screening 13.10.,KO 15.10. Tuttu TP 25.4. /KO ? Nicky TP 26.4. /Kristýnka/Matyáš/KO 15.10./NT screening 22.10. 10+1 - 3,31 cm Mishutka TP 29.4. /KO 29.9. Fram TP 30.4. /KO 03.11. 10+0 - 3.3 cm Jojinka TP 30.4.
Doufám, že jsem našla poslední tabulku - nějak jsme ji zakecali
![]()