duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5264
8.10.08 13:45

Nicky, taky bych si ráda početla.
Jinak bych jim to řekla o tom potratu a hlavně klíďo breč a stěžuj si - od toho tady jsme. Chápu, že máš strach, ale jak si sama říkala, je to určo řízení osudu, že mimi je a BUDE. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
8.10.08 13:56

teda vy jste fakt úžasný, díky, moc mi pomáháte, časák naskenuju zítra, jen mě můj snad už čeká doma, hned sem volala drahé polovičce ať ho kupí, tenhle si už kámoška odnesla.
je to tenhle článek, ale tady je jen ukázka, tak musíte vydržet :wink: http://www.psikusy.cz/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
8.10.08 13:58

Nicky-když ti vyjdou dobře oba sreeningy,tak bych amnio jen kvůli věku nepodstupovala.Samozřejmě,je to na tobě,ale vím,že jak ti je 35let jdeš na amnio automaticky,i když zdravotně k tomu není důvodu.Jednou na Sama doma jsem poslouchala doktora od Apolináře a moc vychvaloval screening v prvním trimestru,že je hodně přesný a že si myslí,že je potom tak invazivní zákrok ,jakým je amniocentéza,je skoro zbytečný,spíše se přikláněl kontrolovat miminko genetickým UTZ.No,dělám hrdinku,ale sama jsem chtěla,abychom si Žofinku pořídili dříve,než mi v den porodu bude 35let.V západním zdravotnictví nic jako věk neřeší,když nejsou zdravotní komlikace.Na jednu stranu je dobře a jsem ráda,že jsme tak kontrolované a na druhou stranu si říkám,jestli těch stresů není zbytečně moc. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
8.10.08 14:16

Teda Nicky - Amatérka, která porazila profesionály - to jsem na ten článek fakt zvědavá 8O :P už se těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
8.10.08 14:16

Nicky, uplne zastavam nazor jako Stanuska..........pokud Ti vjdou dobre geneticke UTZ, taky bych to nepodstupovala jen kvuli veku..........Je sice dobre, ze to takhle hlidaji, ale prece jenom Amnio je riskantni.........pokud se na genetice ukaze ze je k tomu duvod, pak samozrejme ano..........ale jinak...........
Cetla jsem ze holky z ledna, dokonce i nase holcina ze Snazilek na tom byly a vse v poradku...........je to mala jehlicka...........ale pozor na nejake nachlazeni!!!!!Musis byt uplne zdrava...........

Moc Ti drzim palecky.........ja is dnes volala na krev z toho prvniho kombinovaneho UTZ a negativni, takze v poradku, mela jsem tam volat vcera, lae mela jsem strach a k tomu narozky, tak jsem cekala az na dnesek..........se mi ulevilo..........na dalsi genetiku jdu zitra.........ale to je o necem jinem, to neni standartni postup, ale verim ze vse vyjde dobre.............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
8.10.08 14:17

Stanuško, já si jen teď připadám, že nezvládám ani to jedno dítě a upřímně se děsím toho, jak budu zvládat dvě, ale je mi jasné, že až se to doma s miminem nějak zaběhne, tak bude líp. Tímto tedy nevylučuju, že nebudeme mít ještě další mimčo, obzvlášť, když budu mít dva kluky, ale čtyři děti už nestihnu ani náhodou. Sice si duchem připadám stále na dvacet, ale tělesná schránka už nějak chátrá a taky nervy se časem trochu povolily, místo abych je měla zocelené :) . S registrací v Neratovicích neporadím, já už jsem tak zařazená automaticky mým gynekologem.

Nicky neboj, všechno dobře dopadne a je fajn mít jistotu, že všechno je OK!

Odyseo, já jsem taky vnitřně přesvědčená o tom, že čekám kluka, tedy já o tom byla přesvědčená ještě než jsem otěhotněla, protože do manželovy rodiny se holky jenom přivdávají (oni tomu „vtipně“ říkají naplaveniny :lol: ). Takže to pro mě vlastně ani moc překvápko nebude, jen chci trochu potrápit tu mužskou část manželova rodu, oni si totiž teď, když už jsem jim porodila nositele jejich jména, přejí sladkou holčičku. Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
8.10.08 14:23

merssy-jé,opožděně všechno nejlepší k narozeninám a že nic neřekneš,nebo jsem to přehlédla.Gratuluju k negativnímu screeningu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
8.10.08 14:28

Jeee, Stanusko, jsi hodna...........dekuju......ja to ani nechtela rikat, jen ze vcera jsem byla trosku vystrsovana z tech vysledku, tak jsem volala az dnes..........., proste jsem to nechtela vedet na sve narozeniny… :D
Jeste jednou dekuju...........
A jen neco napsat ke ctyrem detem, ja si vzdycky prala velkou rodinu, prave dodelavame domecek, takze bude i dost mista..........buhuzel mi neni dano a mimi proste prirozene neslo, a nevim jestli pujde.........a taky nevim, jestli jeste nekdy podstoupim IVF.......asi ano, pro mimi vsechno........a kdyby to slo, tak bych chtela tak 3-4deti........... :D .....ono je pak doma pekne veselo....... :D …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
8.10.08 14:33

xmerssy - vše nej :srdce: a krásné a zdravé dubňátko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
8.10.08 14:34

merssy, taky dodatečně všechno nelepší k narozeninám. My měli včera s manželem 14tileté výročí „chození“ a nějak jsme na to oba zapomněli, tak doufám, že jsi dopadla líp :wink: Určitě ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
8.10.08 14:36

Dekuju holky................ :D :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
8.10.08 14:38

Gabu , 14 ti lete vyroci chozeni, teeeda, gratuluju.........u me na narozeniny nikdo nezpomnel, ale s vyrocim je to uz horsi.......... :lol: , to zapominam ja i muj pritel......... :lol: .........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
8.10.08 14:42

merssy-my jsme se do domečku přestěhovali,když byl Emě rok,do té doby jsme bydleli na Vinohradech v 2+1 v 60m2 a taky se to dalo.V domečku je to ale mnohem lepší. :) Já myslím,že jsou nejlepší tři děti,ale my jsme prošvihli správný věkový odstup a Ema je jakoby jedináček,všichni jí rozmazlujeme,starší děti manžel a nakonec i já. :oops: A nikdy nemůžeš dopředu vědět,kdy miminko přijde i přirozeně.Moje bývalá gyndra mi vždycky říkala,že jak ten nahoře chce…Jak léčila neplodné ženy bezvýsledně a najednou lup ho a přišla do poradny paní těhotná.Známá odjela do lázní,aby léčila neplodnost,říkala si,že naposledy a pak to vzdává a na přijmu v lázních jí poslali domů,s tím,že je těhotná…Jsi ještě mladičká uvidíš,třeba tenhle mimís ostatní navede,jak na to. 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
8.10.08 14:43

Gabu-14let s jedních chlapem,to je krásný a klobouk dolů. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
8.10.08 14:52

Stanusko , to jsi napsala hezky..........je fakt ze tohle mimi je vymodleny, a tak si nemyslim, ze to pujde.............ale, mozna........treba kdyz se na to nebudu soustredit, tak sup a bude to............... :lol: .....Taky znam par takovych pripadu, a to uz jsou takove zazraky..... :D ...........V bytecku se urcite da, zalezi na tom kde je, pokud je hezke okoli, na prochazky a tak..........My tu bydlime v centru u hlavni silnice a asi nemusim popisovat jake to tu je..........smrad, spina, prach, vsude sama auta, zadna zelen.........takze baracek, nebude moc velkej, ale hlavne je tam zahrada, coz pro deti super...........jak jsi psala, vypustis je na zahradu a nemusi se az tak hlidat..... :D , jsou b bezpeci........... :D .......taaaak se tesim, dnes jsem volala kamaradce, ma cerstvou Nikolku a prave plakala, teda vriskala :lol: do telefonu, uzasny............nemuzu se uz dockat............ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí