duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1064
10.10.08 20:13

Merssy-jé a já furt koukala,kdy budeš na ICQ......
Tak to jsi musela mít stejnou zubatku jak já,taky nic moc,mluvila jak největší chytrouš světa.Vzala mě taky krev na chromozony,ale prý je to zbytečný,že by moje problémy,který mám,neměly ovlivnit mimčo.Výsledky budou do 3týdnů.Prosím tě,ty máš nějaký problémy nebo proč tak plaší????Pak to rozebereme na ICQ,nechápu,proč tě už teď posílá na amnio,když ještě nemá výsledky krve.......tak hlavně klid,miminko to všechno vnímá,nějaká doktorka vás nemůže rozhodit......
 pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
10.10.08 20:20

Ahoj,
jenom v rychlosti,trošku vařím a peču na sraz s holkama z emimina z mojí domovské dizkuze.
Všechny nově příchozí vítám,duben je plodný měsíc,to budou porodnice narvané,jen tak dál. :D
papa Stáňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
10.10.08 22:27

Konečně mě drahý pustil na Pc! :lol:

Petruš, já myslela ten Peg perego GT 3, dala jem si vyhledat a ukázal mi jen tříkolku. :roll: Ale jak říkám, proti gustu...... :wink:
Bolder má kámoška, je spokojená! 8)

Vítám nově příchozí !!! :wink:
Pokud budete chtít poslat přístupové heslo do galerky na rodině, tak na mě zařvěte!!! :lol: :lol: :lol:

Dobrou nocku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
11.10.08 06:39

Ahoj,
taky vítám nové členky :)

To vůbec nechápu, proč vám brali krev na chromozomy v těhu. To se dělá jen ve speciálních případech. A chromozomy mají být hotové dávno před IVF :?
Merssy: když budeš mít ok i triple test, tak bych na amnio nešla. Ona paní dr. asi myslela, že kvůli IVF, ale jen z téhle indikace se to třeba u nás už nedělá.

Dneska jsem nemohla spát od 4 ráno, zase mě pálí v nose a krku, sotva jsem se z jedné rýmy vyhrabala :roll:

Jo a máme na týden náhradní auto :) - z půjčovny. Známé jsme nechtěli na tak dlouho otravovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65304
11.10.08 10:08

Ahoj holky :lol:
Já mám teda taky genetiku s přítelem hotovou před IVF a tak vím,že chromozomy jsou v pořádku.
Odysseo,já myslím,že může být i podvozek se 4 koly,no to nám poradí Tygřík určitě.Moje kamarádka má 3 kolku chicco a já s ním jezdím často a v pohodě.Já musím taky koukat na to,aby se mi kočárek vešel do výtahu :?
Alessho,no aspoň nějaký autí máte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
11.10.08 11:50

Ahoj holky,

Petruš, tak to je fajn,že by šel i 4kolový, však uvidíš jaký ti bude vyhovovat! :wink: Výtah řešila i ségra mají pekelně malý. Jediný co se jí tam vešel byl X-lander, no a teď ho podědím já. :lol:

Musím se vám pochlubit já dnes ráno snědla 3 rohlíky s půlkou makrely. 8)
Mám radost že můžu jíst, ale moc nejásám, protože po každém takovém jednodením zlepšení náslebuje týden nechutenství. Tak uvidíme! :roll:

Dnes jsem ukončila 3 měsíc a hurá do 4. Tak mě miláček vyfotí a vložim foto. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
11.10.08 17:56

Ahoj holky, díky za přivítání :)

S tím jídlem a chutěmi je to divný.. Nemám třeba chuť na okurky, ačkoli jsem je dřív jedla ve velkém. Taky nemůžu párky a takové uzeniny, jen šunku. Makrelu bych asi nepozřela a dneska ráno se mi udělalo zle ze zubní pasty. Asi nějaký výstřelek. Takže teď jím nejraději svíčkovou, rajskou, nebo prostě něco bez masa. Jinak mám taky pak nechutenství a bolí mě břicho :) A to jsme prý v nejkrásnějším období života :D Ne, tak hezký to je, ale než člověk zjistí co může a nemůže, to je dní.. :)

Mersi, Kači, to bude v pohodě ty výsledky.. Ničeho se nebojte :) To je jen pro formu :) Žádné problémy nemůžou ohrozit vaše krásná miminka :)

Holky, asi je to blbost, ale jak si zmačku nějak blbě břicho, tak mám pocit, že na mě ten prcek ťuká :) Je to legrační, někde mě děsně píchne :) Ale jen když ho tlačím. Máte to taky některá? A střeva to podle mě nejsou, protože s vyprazdňováním problémy naštěstí nemám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
11.10.08 19:51

Holky,taky moc děkuji za přívítání.
Dneska jsme tady měli velkou oslavu,Daník měl 3.roky,tak se tu nečekaně sešly dva dorty,takže to zas kila půjdou nahorů-ale co,kila však po porodu určo půjdou dolů,teda doufám. :oops:
Jinak co se týče jídla,jsem ujetá na špenátu,ale jinak žádný těhot.chutě nemám,zatím je to v pohodě,polívku opravdu nezakusuji banánem.
Amb-víš,že už jsem se tě chtěla zeptat delší dobu,jak jsi na tom s pohybama.Já občas tam něco dole cítím,hlavně když si lehnu na záda a dneska jsem cítila takový převalení v bříšku,tak doufám,že prcka už ucítím,abych byla klidnější.U Daníka to bylo vcelku brzo.
Holky opatrujte bříška!!!pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
11.10.08 20:56

Ahojky, jdu se jen rozloucit pred dovolenou, posledni dny vubec nestiham sednout k pocitaci. Mejte se tu pekne, za dva tydny se zase ozvu. :D
Jo, vcera jsem byla na utz, prtousek se nam krasne ukazal, bylo to moc pekny. :P Vsechny hodnoty toho screeningu jsou perfektni, vyslo nejmensi riziko na vrozene vady, tak z toho mam velkou radost. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
12.10.08 07:48

Já ty pohyby cítím taky tak. Když si dám ruku na břicho nebo když mám těsně gumu u kalhot. A je to úplně jiný než střeva, spíš jako by se mi tam stáhnul nějaký sval.

Titty : tak hezkou dovču a gratuluju a výsledkům :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
12.10.08 09:36

Jé holky, to jste mě potěšily :) Já už si říkala, jestli nejsem blázen :) V noci jsem ležela na břiše a on se ozýval docela dost :) Jinak se musím přiznat, že jsem spala od večera od 6 do dneška do 8! Měli jsme návštěvu a z pátku na sobotu jsem spala necelých 6 hodin, tak jsem to dohnala dneska.

Musím běžet, dorazí tchýně a budou nám pomáhat na zahradě, já toho moc dělat nemůžu. Bude se stěhovat zahradní domeček. Ale oni se tak těší na vnouče, že po mně ani nic nechtějí, musím se hlídat :)

Tit, hezkou dovolenou. Ani nevím, kam jedeš, ale určo někam do tepla, to závidím :) Užij si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
12.10.08 09:38

Titty - hezkou dovolenou!!! Kampak že to vyrážíte? :wink:

Holky, tak jsem to včera zakřikla, včerejší ráno byl zase nějaký výjmečný výstřelek organismu, protože oběd jsem zase nemohla a o večeři se nedá už vůbec mluvit. No a dnes ráno najíždím na staré dobré nechuteství. :cry:

Vy tu píšete o pohybech, to je strašně zvláštní takhle brzo, nedokážu si to přestavit, já je cítila s Jarekem v 20 týdnu a s Vendy nějak okolo 18 týdne. Tvrdila mi to i sestra, že až kolem 18 týdne, ale znám holku co je cítila taky už v 16 týdnu. 8O
Takže je to asi možný, cítit mimi dřív.
Se zapsáním data pohybů do průkazky bych asi ale počkala na pořádný šťouchanec, nebo vám vyjde datum porodu podle pohybů o měsíc dřív :lol: :lol: :lol:
Už se na ně taky těším, člověk pak má přehled že je s mimi všechno v pořádku, když tam sebou vrtí.
Je fakt, že podle horoskopu naše miminka Beránci, mají být hodně aktivní v bříšku a i po narození. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
12.10.08 09:50

No, moje mamka právě beránek je, takže vím, co mě čeká, a to si teda holky užijeme :D Jinak ty pohyby nejsou jako ty klasické, jen že když ho zmačknu, tak mě píchne :) Abych věděla, ale na ty klasické si počkáme, to víš že jo :) Kolegyně, co jsou teď těhotné říkají, že cítí pohyby od 17tt. Na ty pořádné se taky moc těším :)

To nechutenství nezávidím, já jsem celkem v pohodě, jen včera mě nakopla zubní pasta, ale dneska už zase v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
12.10.08 09:56

Ahoj holky, tehulky,dubnovky! prichazim k vam z 1.IVF, doufam,ze mne vezmete mezi sebe. Cekam dvojcatka, moje prvni deticky a toho, co bych chtela probrat, na co se zeptat, s cim se poradit, mam spoustu 8O
Jak jsem vas ted' chvilku cetla o tech prvnich pochybach…tak ja jsem ve stredu byla na KO a den pred tim jsem take citila neco divneho v brise, jako by tak plyla rybka, streva to urcite nebyla, a co jeste..tak rekla jsem do Dr., pan se rozesmal, rekl, ze se asi chci dostat do knihy rekordu, ale ze az na ten pohyb bude skutecne termin,a budou se tam mimisci hybat,tak pak porovnam :lol: ALE neco to bylo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
12.10.08 10:08

Rosinko - vítej mezi nás :wink:
Tak dvojčátka, toje pardáda! Gratulace!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...