Poradna duly
Jana Čurdová
jj od krbu je krásné teplíčko, takže uvažuju, že se holt vrátím do dob, kdy jsme bydlela v 1+1 a uděláme si ložnici v obýváku - je celkem velkej, spojenej s jídelnou a kuchyní. Ale dalo by se to oddělit nějakým paravánem. Prostě mi láká ta pohodička koukat z postele do krbu, dneska to budem celý měřit a přeměřovat, dkyž vyjde čas a vzpomenu si tak udělám pár fotek ![]()
Teda Nicky, já bych chtěla strašně moc krb, kamarádka má ne klasický krb, ale takový kamna, má u toho lenošku a musí to být bomba večer s čajem a dobrou knížkou, nebo s mimčem
sedět a koukat do ohně…
No a mít u toho postel tak to je výborný…
je to krásný, my máme klasickej, jen ještě není obloženej, to víš, všechnos tojí peníze a prostě není čas dělat vše najednou, ale to je fuk, hřeje jak má
jen ještě schámním nějaké pěkné houpací křeslo, ale nechci takový ty moderní, jsem spíš na tu klasiku víš
Taky máme krbík, je to krása. Už se těším, až uhodí větší mrazy, to bude ještě lepší ![]()
Každopádně, krby se mi moc líbí, i takový ty kachlový kamna, vypadá to jako pec… taky nejsem na nějakou extra modernu, líbí se mi klasický věci, dřevo, ratan a tak, kov moc ne, je strašně studenej.
no to je taková ta vyloženě kýčovitá ale nádherná krása, venku mrzne až praští, třpytí se sníh, okna jsou zamrzlý a do toho praská dřevo
máme na zahradě hodně vzrostlých jehličnanů takže jsem teď sbírala spousta šišek, letos je opravdu velká úroda a ty v krbu nádherně praskaj
Pochopitelně k té peci musí být přizpůsobený celý interier, aby to nebylo jako pěst na oko… ![]()
Jo tak to musí být paráda… ![]()
Zahrada je s malými dětmi naprosto úžasná, to můžu potvrdit. Ale člověk si to pěkně odpracuje, pokud tedy zrovna nemá přebytečné statisíce na účtě, aby si na to najal firmu (a to s hypotékou a věčnými výdaji na dodělávky na domě fakt nehrozí). Taky jsme si včera pěkně mákli, ale je to fajn, další kousek zahrady hotový. ![]()
Jo a krb je taky v plánu, … výhledově. ![]()
Peg pérego máme jako golfky, je to ten typ Pliko P3. Jsou to takové větší golfky a jdou téměř úplně do lehu, Martínek v nich byl na od cca 4 měsíců - tedy tak 1× za týden, když jsme někam vyrazili autem. Kupovala jsem ho na cesty autem, protože máme malé auto a velký ten „základní“ kočárek (Red Castle Sport).
Pérego -Pliko je super, ale nějakou dobu jsem s ním jezdila i po lesních cestách a to nebyl dobrý nápad.
Začala vypadávat kolečka, rozbila se tam nějaká pojistka. Už je to spravené, ale stejně už se ta kolečka trochu viklají.
Jinak když budete chtít kupovat Peg pérego, rozhodně doporučuju obchod www.malli.cz
Mají e-shop i kamennou prodejnu v centru Prahy, ceny dobré (i když se dá na netu sehnat trošku levněji), ale je s nimi perfektní domluva, na Pérego jsou odborníci a poradí. A co jsem ocenila nejvíc, že mají i servis. Jak jsem posílala ta kolečka, opravili je okamžitě a ještě ten samý den je poslali zpátky, takže jsem byla bez kočárku jen pár dní. Opravu mi jako svému zákazníkovi udělali zadarmo a na součástky mi dali 30% slevu.
Kamarádka u nich vyřizovala reklamaci kočárku a taky byla moc spokojená.
Tygře , já jsem to svojí mamče vyzvonila hned, jak byla na testíku první slabá čárka.
A manželovým rodičům asi o týden později. Teď čekám na ten páteční ultrazvuk a začnu se chlubit ve velkém.
Ale stejně už to pár kamarádek ví, buď se mě přímo zeptaly a já nechtěla nějak kličkovat, nebo jsem musela s pravdou ven, proč nechci kamarádce pomoct táhnout její kočár po schodech (teda pak jsme šly jinudy, ne že bych ji nechala to táhnout samotnou).
Seznámek - no to je super, že to takhle jde, to mě nenapadlo! Jste holky šikovný! ![]()
když už jte u těch kočárků tak jeden luxusní z carbonu, kupoval ho i Gott ![]()
http://img2.rajce.idnes.cz/…ar-weiss.jpg
http://img2.rajce.idnes.cz/…ar_Kopie.jpg
Ahoj všem,
píšu jen v rychlosti, že zatím nevím nic nového
, na kontrolu jdu až ve čtvrtek a abych bylo upřímná, moc moc moc se těším, až mi dr. potvrdí, že je vše OK. Už je to nějak dlouho, co jsem u něj byla… měla bych dostat průkazku, odběry apod. Pak písnu.
Jsem dost nepravidelný přispěvatel, co? Ale fakt nějak nestíhám „internetovat“, večer jsem ráda, když draci usnou a já jdu brzo po nich ![]()
Papa
Tutu (11+2tt)
No nicky taktenhle kočárek není můj šálek čaje… ![]()
tutu tak ať ti kontrola dobře dopadne a pak dej vědět…
Nicky - ona Ivanka asi nechodí na nákupy, co
Nevím, kam bych ho teda dala
![]()
Ještě jsem chtěla - oblíbené internetové adresy pro nákupy věcí na mimčo:
www.mimibazar.cz - to je to, o čem psala Aleesha. Jsou nové i použité věci, prodávají to přímo maminy, buď tedy věci po svých dětech, nebo nové, které berou z velkoskladu, přímo od dodavatele nebo třeba vozí z Polska. Jsou tam i aukce, těch jsem se ještě nezúčastnila a stále se tomu bráním, protože se obávám, že to bude lehce návykové. ![]()
www.brumla.cz - můj velmi oblíbený internetový sekáč. Martínek má většinu oblečení odtamtud. Je to dovoz z Anglie a věci označené slovy „jako nové“ tomu opravdu odpovídají. Kolikrát je tam i originální visačka. Naposledy jsem nevydržela a s věcmi pro Martínka nakoupila i nějaká bodýčka a dupačky velikosti 56 a 62, i když jsem ještě chtěla s nákupy čekat.
![]()
Mají tam Next, GAP, Mothercare a další tyhle značky, co bych jako nové rozhodně v takovém množství nekoupila. Za ty sekáčové ceny už se to dá.
Jenom je dobré se na nákupy přichystat vždycky, když tam mají nové zboží, což je pondělí a čtvrtek 8.00 hod. ráno.
Ty nejlepší kousky totiž hrozně rychle mizí.
Nejlíp všechno „naházet“ do košíku a pak teprve v klidu vybírat a z košíku případně zase vracet.
Tak, teď jsem vám prozradila svůj zdroj a strategii a už tam na mě nic nezbyde. ![]()
Tutu , však já z toho mám občas špatné svědomí, že si vysedávám u počítače, Martínek se nudí, práce v domácnosti stojí… Vždycky to na pár dní omezím nebo sem nejdu vůbec a pak si to někdy vynahradím a píšu romány, jako třeba dneska.
No nic, jdu dělat oběd, ať mi rodinka nehladoví. ![]()
já si to myslela že se tady nechytne, ale zas za ukázku stál ne
![]()