Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Nicky , zadne depky...........a ze jdes na zahradu pracovat, zavidim............ja jsem zavrena v byte..........
.........Uz se tesim na nasi zahradku, ale to az pristi rok..........chjo..........
Miriam , tak se zastav i u me, kdyz mas tolik energie…
, ja jsem ani to blby pradlo nedala jeste do pracky........
........
Ahoj po ránu,
Tady se bojuje s věkem???
Mě bude 29 let. Mladě si teda opravdu nepřipadám. I když občas musím lidi přesvědčovat, že skutečně nejsem dětí sestra ale matka. ![]()
Asi vypadám na míň! No co ve stáří se to bude hodit. ![]()
Fuj o prádle mi nemluvte, mám toho kvanta.
Děti dostaly za úkol si uklidit pokojíčky, tak jsem zvědavá jak to dopadne. ![]()
Holky máte pravdu, že v té Tv nic není, já to řeším tak, že si beru NB do postele a znám bezva stránky s filmy a seriály, tak čučím na Zoufalky, nebo na Přátele atd.
Tady máte odkaz kdyby jste se nudily, je to bezplatné
Teda merssyku, já peru už druhou pračku, ještě jednu a je vypráno… ![]()
No divím se kde tu energii beru, po prochozený noci s Maťulou.
Jo dneska jedeme do bazénu odpolko, vyzkouším ty specialní tampony…
Miriam , tak jsem se zastydela a uz mi pracka pere
.............do toho jsem zacala uklizet.........abych proste nezustala pozadu.........
.........
Uzijte si plavco..........a hlavne venku nenachladnout!!!!!!!!!!
Ody , super odkaz, navecer mrknu..............
Holky takže jsem se zase nažrala k prasknutí, ach jo já se za chvilku neunesu…
No a upekla jsem ještě buchtu, takový výborný rychlý řezy z margotky, a politý čokotkou, až přijedeme z plavča, tak se těším jak si dám s čajíkem…
Miriam, super, chtela jsem dnes taky neco pect..............hodis mi potom sem recept??Diky!!
No jasně ŘEZY MARGOT
500ml polohr. mouky
200ml cukru
3 vejce
200 ml mléka
1 velká margotka ( nastrouhat )
1 prášek do pečiva
Vše zamícháš, naliješ na plech buď vymaštěny a vysypaný a nebo s pečícím papírem ( to je lepší ), a pečeš ve vyhřátý troubě tak 20 - 25 minut, podle trouby, to poznáš.
No a až malinko vychladne poliješ ji čokoládovou polevou a můžeš posypat i kokosem, jak chceš…
A je to mňamka…
marssy - mrkni, mě se tomoc líbí. Když nic nedávají tak čučím přes net, hlavně když je miláček dlouho v práci a nudím se.
Holky já vám tak závidím, že jíte. Já se do toho musím nutit!!! Je mi z jídla na nic, trpím strašným nechutestvím. Dnes jsem měla jen koláček s mákem a kakao, a asi dlouho nic dalšího nesním.
S Vendy se mě to drželo až do konce 6 měsíce, tak doufám, že tentokrát to přejde dřív. ![]()
Jediné co jsem s Vendy pořád jedla byla čokoládová buchta s tvarohem, je to mňamka!!!
Dnes má miláček naplánované focení, tak pak vložím foto pupíčku!
Miriam - Margotku taky peču!!! Ale jen sem tam protože já nerada kokos. ![]()
Miriam , moc diky!!!!!!Super, udelam cockovou polivku a zajdu do obchodu pro Margotku na nastrouhani a upecu...........peceni me bavi
, uz se na to tesim...........nejak jsem chytla druhy dech, tak jdu na to at me to neopusti......... ![]()
Ody , chudinko, ja bych zase jedla vsechno........
, havne buchty a taaak, jej ja ale budu vypadat.............. ![]()
Merssy - já jím hlavně koláče, kakao, ovoce a obědy. Jinak se slaným pečivem a uzeninama nekamrádím. Je to hrůza!!! Já takový masožrout. Přesně takhle jsem trpěla s Vendy, takmi každý tvrdí, že budu mít zase holku. No uvidíme! ![]()
S Jarečkem jsem jen jedla a jedla a bylo mi jedno co a kdy!
![]()
Ody však ten kokos tam nemusíš dávat, já ho nedávám, taky ho nemusíme…
Chuďátko, tak to je síla, ale je fakt že já jsem na tom byla podobně tak do 12tt, a nějak samo to odeznělo, už aby tě to pustilo, jíš aspoň nějaký vitamínky???
merssy není to nějaká specialní margotka, je to normální ta výborná margotka…
Miriam - no ona smotná Magot je kokosová, takže to já nemusím, ale děti to rády, tak sem tam jí upeču.
Taky doufám, že to odezní, snad dřív než zase v tom 6 měsíci.
Včera jsem se s chutí zakousla do kuřete a musela jsem to vyplivnout. No jsem fakt nervní, já chci masooooooooooo!!! Ale mimi zdá se NE! ![]()
Vitamínky baštím od začátku Mamavit! ![]()
Tak holky je vyráno, mám plný balkon i sušák, jsem zvědavá za jak dlouho to vyžehlím
![]()
No a konečně se můžeme jet vykachnit… ![]()
Zatím papapa a mersy ať se buchtička povede… ![]()
Ahoj,¨
jen letem světem,než se mi probudí malá a půjdeme zase na zahrádku,venku je nádherně.
Ale já si vůbec nepřipadám stará,to jsem vůbec neměla na mysli,spíš naopak,mám pocit,že jsem nějak zamrzla ve dvaceti.
O tom,že vypadám mladě psát nebudu…
Ale je mi zkrátka 34 a miminko jsme se snažili namáčknout před můj 35rok a to kvůli amnio,na kterou pak automaticky posílají.Narozeniny mám 19.dubna a tak jsme to stihli tip-ťop. ![]()
Ema dneska na zahrádce: